• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar çok uykum geldi gözlerim kapanıyor yine uyku bastı sabah öğle akşam uyku bastı ama mideme sanki ateş düşmüş öyle yanıyor. Siz yazın ben sabah uyandığımda okuyup cevap yazarım 😁iyi geceler 💤🌙

Kızlar çok uykum geldi gözlerim kapanıyor yine uyku bastı sabah öğle akşam uyku bastı ama mideme sanki ateş düşmüş öyle yanıyor. Siz yazın ben sabah uyandığımda okuyup cevap yazarım 😁iyi geceler 💤🌙
Nasıl özendim şuan anlatamam 🙄 keşke bende böyle sabah öğle akşam surekli uyusam amaaa nerdeeeee..

Ah bende senin gibiyim canım hem lekelm var hem y.disi iki hafta sonra ilk muaneye gitcel hayirlis sağlıklı kucağımıza almaka nasip olur inşallah 💓
İnşallah 💖 sen nerede yaşıyorsun canım?
Bir soru daha sorsam 😎 iki gün sonra 5 saatlik uçak seyahatim var ailemin yanına gideceğim bayram için. 6 hafta bitmiş olacak o zaman, bir zararı olur mu sizce ? Bebek daha nokta kadar bir sorun olmazmış gibi geliyor bana ama eşim yok basınç olur yok türbülans olur diye çok stres oluyor
Ben ağustosun 26sında Almanya’dan Endonezya’ya uçacağım hatta Singapur ve Malezya’yı da gezeceğiz. Tam o gün 12+1 oluyorum. İnşallah bir sorun olmaz araştırdım baya olumsuz bir şey okumadım. Rabbim korur inşallah 💖💖

Sevgili anne adayları ilk sayfada hamilelik listesindeki bilgileri bana mesajla veya etiketleyerek paylaşabilirsiniz, hep birlikte listemizi dolduralım 💕
Merhaba Gkceeli sanırım sonunda tablomuza kavuştuk çok teşekkür ederiz vallahi 🤗🌸
Benim bilgiler de şöyle;
Annenin yaşı:31 (6 eylül 1991)
Sat: 25 Mayıs
Kaçıncı Çocuk: Ikinci Çocuk
İlk Kilo: 94 🙈🙊🙄

Bende dış gebelikten şüphelendim hep öyle yazıyordu ama dış gebelik Yüksek artıyor ama düzensiz artıyormuş inişli çıkışlı ve sancılı oluyormuş. Benim adetten 2 gün sonra 13.077 çıktı kese gözüktü yolkta gözüktü yani ne boş gebelikti ne de dış canım İnan bende hep tedirgin olmuştum gereksiz üzme kendini canım stres yapma
Teşekkür ederim desteğiniz için yarında kan verip bakarım artışa umarım sağlıklı bir gebeliktir

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADAYIANNENİN YAŞISON ADET BAŞLANGICIŞEHİRKAÇINCI ÇOCUKİLK KİLOCİNSIYETİSİMGERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ
S SEV_tap 4 Haziran
Q qizemli 25 Mayıs
@sunpineapple
@Konepone2827 Mayısİstanbul169
C Cotto
Leedong Leedong 3530 Mayısİstanbul2
Rheaa Rheaa 325 HaziranEdirne2
S sm1
@feslegenhanim
@Lastmoon063328 MayısAnkara2
@skt587
@S_lidya
B beyzosh 2720 Mayısİstanbul160
@Birtutamdiyet
@Betus1905
@Pembegokyuzu28 Mayıs
@Irmaxxx
@Kelebekaysee
@mayaaaa25 Mayıs
@Papatyamveben-Mavi26 Mayıs
Melikeben Melikeben
@ebemmmmnry27 Mayıs
@meinfika
@khilall214
@Rande25 Mayıs
@mysteryhrn24 Mayıs
@Maviesil2837
@biyomelina
@askk3
@marshmallow
@Sunrseee
C Cmz
Helenk Helenk
@MaviFlorra
Nazura Nazura
Merhabalar ben de kısmetse Mart annesi olucam😍Hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza

Yaş 29
Sat 30 Mayıs
Şehir İzmir
2 . Çocuk
Kilo 72
Beklenen doğum tarihi 6 Mart 2023

İlk oğlumuda Mart ayında doğurdum O yüzden Mart ayını çok seviyorum hepimize Uğur getirsin inşallah 🐞🍀🍀🍀🍀

Nasıl özendim şuan anlatamam 🙄 keşke bende böyle sabah öğle akşam surekli uyusam amaaa nerdeeeee..
Valla hiç özenme ben ki enerjik birisiyim yerinde duramayan ama İnan hasta gibi hissediyorum kendimi sanki hep yatacağım korkudan da alıştırdım kendimi bişey olur diye hep dinlene modundayım

sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADAYIANNENİN YAŞISON ADET BAŞLANGICIŞEHİRKAÇINCI ÇOCUKİLK KİLOCİNSIYETİSİMGERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ
S SEV_tap 304 Haziranİzmir180
Q qizemli 3125 Mayısİstanbul294
@sunpineapple
C Cotto
Leedong Leedong 3530 Mayısİstanbul254
S sm1
@feslegenhanim
@skt587
@S_lidya
@Birtutamdiyet
@Betus1905
@Pembegokyuzu28 Mayıs
@Irmaxxx
@Kelebekaysee
@mayaaaa25 Mayıs
Melikeben Melikeben
@ebemmmmnry27 Mayıs
@meinfika
@khilall214
@Rande25 Mayıs
@mysteryhrn24 Mayıs
@Maviesil2837
@biyomelina
@askk3
@marshmallow
@Sunrseee
C Cmz
Helenk Helenk 351 Haziranİstanbul
@MaviFlorra
Nazura Nazura 277 HaziranOsmaniye165
sss35 sss35 2930 Mayısİzmir272
U Uykucupandaa 233 HaziranKonya175
Sat 29 mayıs
Anne

Valla hiç özenme ben ki enerjik birisiyim yerinde duramayan ama İnan hasta gibi hissediyorum kendimi sanki hep yatacağım korkudan da alıştırdım kendimi bişey olur diye hep dinlene modundayım
1 haftayi geçik bebişim hasta. Hasta olma lüksüm hiç yok. Geçen hafta çok atesi yüksekti, günlerce uykusuz kaldım. Hala tam iyileşmedi. Gece azda olsa uyuyabiliyorum şansliysam 😊 o yüzden çok özendim işte. En son ne zaman böyle deliksiz uzun uzadıya canım istediği zaman uyuduğumu hatırlamıyorum 😵‍💫🙈

S SEV_tap 304 Haziranİzmir180
Q qizemli 3125 Mayısİstanbul294
@sunpineapple
C Cotto
Leedong Leedong 3530 Mayısİstanbul254
S sm1
@feslegenhanim
@skt587
@S_lidya
@Birtutamdiyet
@Betus1905
@Pembegokyuzu28 Mayıs
@Irmaxxx
@Kelebekaysee
@mayaaaa25 Mayıs
Melikeben Melikeben
@ebemmmmnry27 Mayıs
@meinfika
@khilall214
@Rande25 Mayıs
@mysteryhrn24 Mayıs
@Maviesil2837
@biyomelina
@askk3
@marshmallow
@Sunrseee
C Cmz
Helenk Helenk 351 Haziranİstanbul
@MaviFlorra
Nazura Nazura 277 HaziranOsmaniye165
sss35 sss35 2930 Mayısİzmir272
U Uykucupandaa 233 HaziranKonya175
C Cezosshaaa 27 Mayıs
Sat 29 mayıs
Anne yaşı 38
Şehir Adana
İkinci çocuk
Anne kilosu 57
Yazamadım bi türlü şimdi tamamladım😜

Rabbim hayrla hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah🥹 şimdi bu verileri yazıyoruz ama Rabbim sildirmesin hayrla sonuna ulaştırsın💖

Sat: 02.06.2022
1. Çocuk
Kg: 59
Beklenen doğum tarihi: 09.03.2023

Rheaa Rheaa

Back