- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
Keşke canım çekse zeytinle ekmekle yaşıyorum sadece meyve olarak sadece ayva. Bu saatte bile bulantıyla uyandım zor koştum midem boş yinede ağzıma geliyor ne yesem. Offf allahım offf kabus gibi yaşıyorum zamanlarımımillet çatır çatır yiyor ben yemek kokusundan tiksindim sudan tiksindim
Seninki en ileri duzey anladigim kadariylaBenimde 6.haftamda başladı bulantılarım gün boyu ama hafifti 7.haftaların ortalarında bir arttı 10+1 deyim şuan 3 haftadır yatalak gibiyim gğnnaşırı serumla besleniyorum akşama kadar baygınlık içindeyim. Herkes biliyor yaşadıklarımı buradan. Uyuyamıyorum bulantılardan. Allah sabır versin inşllah 12.haftada bıçak gibi kesilir
Babası sürekli derste olduğu için haliyle onu özlüyor ona yaklaşıyor daha çok ama ben izin alıp 1 tane optuysem sen bugün öptün diyorOy küçük aslan yerim onubence burcunun karakterinin etkisi canim :) aşırı sevgiden oldugunu sanmiyorum her cocuk sevgiden hoslanir :) benim oğlum da 4.5 yaşında, aksam babasına gider beni gidikla der, gelir beni öper kucağıma oturur ama tamamen kendi istediğinde, geceleri kosturur koltuklardan atlar tam kedi gibi hatta esim diyor bak kedi istiyordun al sana kedi diye:) büyüdükçe ilişkiniz daha iyi olacaktır o da sana sarilacaktir simdi küçük ergen onlar
Evet canım doktorumda öyle söyledi ben en en ileri zirvesindeyim bulantıların. Bekliyorum işte sabırsızlıkla doktorum 10 gün en önce en fazla 1 ay daha dayan geçer merak etme dedi inşallah dediği olur da geçer canım .Seninki en ileri duzey anladigim kadariylabu kadari rahatsizlik vericidir epey eminim haklisin. Umarim en kisa zamanda gecer, en azindan azalir
benim de bacaklar karın,,, üst bacaklarımda sızı oluyor...karnım hele 5 aylık hamlieymişim gibi davul gibi...aşırı ödemim var, gluten karboya dikkat etmek lazım daha da şişiriyor...Kızlar merhabalar bakamıyorum sık sık
Eşim pazartesi varikosel sen ameliyat oldu. O günden beri zaten hareketli bir insandım hani o konuda değişen bir şey yok ama bacaklarımın ayaklarımın sistigini hissediyorum dinlenmeye geçen bir şey de değil üstelik. Uyuyup uyanınca bile ayaklarım sızlıyor. Gerçekten de hiç bı şey anlamadım bu işten. Ödem de yok görünürde. Böyle şeyler yaşayan var mı?
benim ki de geleyim mi dedi gerek yok gelmene ben giderim dedimGünaydın..
Bugün kalp atışı için doktora gidecektik ama eşimin acil işi çıkmış. Gelemicem dedi dünDedim ilk çocuk olsa böyle mi yapacaktın vs. Neyse yani o da ne yapsın da.. Tek de gitmek istemedim öyle olunca.. Allah korusun ya duymazsak orda kalakalıcam yalnız.. ya da duyarsak da beraber olmak istiyorum. Oğlumun ilk kalp atışını duyduğumuzda kameraya çekmiştik. Bu yavrumun nesi eksik Yani sonuçta randevuyu haftaya salıya erteledim Sabır sabır.. :)
Bugün kalp atışı randevuları vardı tarihlerimiz yakın olan arkadaşlarınHadi hayırlı haberler verin de sevinelim inşallah
bence insan alıştığını da istiyor olabilir, benim mesela oğlum var 8 yaşında, 2. oğlan olursa ona iyi arkadaş olur diye oğlan güzel olur diyoruz adı bile belli oğlan olursaBen kızların 12-13 yaşlardan sonra anneyle çok güzel arkadaşlık kurabildiğini görüyorum ve bu çok hoşuma gidiyor her zaman. Bebeklikte bence ikisi de her türlü tatlılar. Ama kızlarla annenin bağı ileri yaşlarda da sürüyor sanki. Tabiki hayırlı evlat olsun en büyük temennimiz o. Kız olunca çok iyi olacak diye bir kural yok. Umarım cinsiyeti ne olursa olsun bizi hep çok severler.Erkek çocuklar da anneye karşı hep korumacı savunmacı oluyor bu da harika bişey. Gerçekten ikisi de çok güzel. Seçim yapmak o yüzden doğru değil aslında. Yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım. Sonra da sağlıkla büyüyüp güzel bir hayat sürsünler
Benim var canım Anadolu sigorta. Hamile kalmadan 1 ay önce yaptırdım telefonla arayarak. 6.000 tlyeGunaydin arkadaslar özel sigorta yaptiran var mi aranizda ...ne kadar a nasil ne zamn yaptirdiniz
Her seyden yararlaniliyor mu iyiymis fiyatiBenim var canım Anadolu sigorta. Hamile kalmadan 1 ay önce yaptırdım telefonla arayarak. 6.000 tlye
Teşekkür ederim bilgilendirme için canımCanım 6+2 sin 6.haftanin içindesin doktor bu şekilde baz alıyor. Ama gebelik takip programları genelde yuvarlama yapıp sonraki sayıyı gösteriyor. Forumun da uygulaması bu sekilde banu çiftçinin de. Bazı programlar hafta+ gün olarak baz alıyor. Değişiyor yani.
Ayy hadi inşallah duyarsın ve güzel haberleri bizlerle paylaşırsın canım
Sizin de çok güzel denk gelmişDoğum tarihi konusunda en şanslı biz olacağız galiba31 Mart görünüyor ama 1-2 gün sarkacak olursa 1 Nisan eşimin doğumgünü, 3 Nisan benim doğumgünüm. İnşallah bizim günlere denk gelir. Eşim de ben de koçuz yani, bebeğimiz de koç olur inşallah
canım hayırlı olsun sağlıkla gelsinler kolay hamilelik geçirirsin inşallah :))Kızlar ben bugun doktora gittim doktor üçüz gebelik dedi hem şaşkınım hem de çok korkuyorum Rabbim hayırlısını versin
stres yapma canım sonuçta başlamışsın ilaca ve dr unda herşey yolunda demiş stresde çok etkili birşey güzel düşün ve bolca dua edelim inşallah herşey yolunda gider :))Eki Görüntüle 3107459
Kizlar benim kan pihtilasma sonucum cikti 1 ay once vermistim sadece coraspin 100luk gunde 1 tane kullaniyordum dr um bugun bana oksopar 0.4luk her gun 1 tane karindan basla dedi coraspinin yaninda. Bebek sukurler olsun ki 9+1 cikti kalp atimi 176 cikti ama cok korkuyorum gec kalmis olabilir miyim diye. Daha once sonuclari boyle cikipta kucagina bebegini alan var mi?
inşallah bir sıkıntı olmaz dua edelim hep beraber canım sağlıkla büyüsün miniğin :)Canim sıkıldı kizlar ya bugun 7+0 im dr gittik kalp atisi yine yok karindan baktilar bebek 5 mm kalp atisini goruyorum ama sesi cikmiyor dr da yavas attigini söyledi fazla umutlanma iyi olursa seviniriz dedi ne diyeyim bilmiyorum bir kaybim var bunuda kaybetmek istemiyorum
benim kızımda 24 ağustos canım 4 yaşına girecek inşallah :)) bu sefer mart annesi olacağız inşallah hep beraber :))Ya ben burç olaylarından hiç anlamamama benim planlıydi. Gerçi ben ocak , hadi şubat doğum olur gibi planlarım tutmadı martta tuttu. Benim kızım ağustos doğumlu, yazın hamileliğin son ayları son sıkıntılıydı benim için, sıcak vs. Doğumda da yazın o sıcağı çok sorun yaşamıştım o yüzden bu kışın olsun yaza kadar hem o hem ben kendimi iyice toplarım diye düşünmüştüm. Ocak şubat niyetiydi ama mart çıktı şansımıza
canım ben anadolu sigorta yaptırdım geçen yıl 4500 tl ye hamilelik öncesi yaptırmak gerekiyor ama benim eylülde dolacak planladığımız gibi olmadı martta kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi yeniden Rabbim nasip etti devamını yaptırabiliyoruz önce yaptırdığımız için hastanelerin doğum paketleri var geçen yıl 10-12000 civarı yaptırmıştı arkadaşlar ankarada :))Gunaydin arkadaslar özel sigorta yaptiran var mi aranizda ...ne kadar a nasil ne zamn yaptirdiniz
Evimin ve işimin yakınındaki üniversitede yapmayı istiyorum. Devlet üniversitesi ve özel üniversite var yakınımda ama devlete de girmem zor. Özelde de burslu kabul etmeleri zor yani parayla yapacağım. Ki bu durumda kalırsam okulda eşimin dilinden kurtulamam
Katiliyorum özel de olsa bebeğin ilk zamanları ders çalışmak çok zor, ancak anneler yanında olacak biri ev işlerini yapacak bebegi uyutmaya destek olacak filan ancak öyle belki. Ki lohusa depresyonu yaşarsan cidden gözün hicbiseyi görmez verdiğin paraya yazık olur B beyazkelebeksiyahlaleYakın olması güzel tabiama yine de mesela sezeryan oldun 1 haftaya yakın zorluğu olabiliyor gerçi bizim bir tanıdık normal doğumda yirtilmisti baya 20 dikiş atmışlar o da oturamıyordu ama bu çok ender oluyor genelde normal doğumlular daha çabuk ayaklanıyor doğum yaptığın dönemi okulda ve normal düzende atlatmak zor olabilir sınav için mazeret izni alırsın çünkü doğum raporun olacak sorun olmaz ama mazeret sınavları da çok uzak tarihte olmuyor bir de cocuk insallah olmaz ama kolik olabilir bir de lohusa depresyonu var ki inşallah sana uğramaz bunlar hep ilk 40 gün içinde olabilecek şeyler çocuk kolik olursa 3 ay hatta düzene girmeniz çocuk gece uyumayacak hiç gündüz de sen derse gideceksin ki bunlar çok zor durumlar keşke anlayışlı insanlar olsalar ama anlayışlı bile olsalar temel bazı nedenlerden seni bırakmak zorunda kalabilirler mesela raporlu raporsuz toplam belli bir süre var gidemeyeceğin okula onu aşarsan çok da iyi bir insan olmasına rağmen seni bırakmak zorunda kalabilir
Bunlar bir de benim hatırladığım durumlar bazen başka durumlar da oluyor hatta bak şimdi sana bence altın değerinde bir tavsiye veriyorum temmuz grubu var ya onlara git son günleri oku hemen hemen hepsi yeni dogum yapmis anne suanda ve yeni dogum yapan anneleri neler bekliyor, neler yaşıyorlar orada görebilirsinbenim aklıma bir tek lohusa depresyonum ve kızımın kolik olması geldi ilk dönem icin
Yani özel demesen ben sana zaten başla hemen derdim özel dediğin için biraz da diyemiyorum çünkü onlar da ınsanların parasını almayı sevdiklerinden senin her durumunu kullanıyorlaryine sen bilirsin canım hakkında hayırlısı olsun
Evet çok erken doğmadığı sürece koç olacakSizin de çok güzel denk gelmişBenim annecim de 1 nisan doğumlu. En yakın arkadaşlarımdan biri 30 Mart. Burçları anlamıyorum ama sevdiğim insanların burçları iyidir benim için başka şey bilmeme gerek yok Bebeğiniz gününde de doğsa Koç olacak. Hatta 21 marttan sonra her gün Koç oluyor. Sen her türlü Koç doğuracaksın zaten
Diyorum ya canım iki seçenekte çok güzelbence insan alıştığını da istiyor olabilir, benim mesela oğlum var 8 yaşında, 2. oğlan olursa ona iyi arkadaş olur diye oğlan güzel olur diyoruz adı bile belli oğlan olursa...kız olsa da ne güzel farklı olur diyorum,kısmet sağlıklı olsunlar da cinsiyet gerçekten önemli değil...
2 nisanda gelir belki çok tatlış olurEvet çok erken doğmadığı sürece koç olacakama tabii bizim doğumgünümüzde gelse ayrı bi muhteşem olur koç iyidir ya, azcık zordur ama iyidir
Ay evet oğluma ben de korkuyorum.. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahbenim ki de geleyim mi dedi gerek yok gelmene ben giderim dedim, duyamazsam falan diye ben de tam tersi tek olmak istiyorum öyle bir psikolojiye girdim...biraz büyüsün öyle seçilince görsün kafasındayım...hele oğluma çok korkuyorum söylemeye, ona taramaları da bekleyip söylemek istiyorum çok hevesli sonra birşey olursa üzülür diye korkuyorum.