2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Seninki en ileri duzey anladigim kadariyla bu kadari rahatsizlik vericidir epey eminim haklisin. Umarim en kisa zamanda gecer, en azindan azalir

Gunaydin arkadaslar özel sigorta yaptiran var mi aranizda ...ne kadar a nasil ne zamn yaptirdiniz

Babası sürekli derste olduğu için haliyle onu özlüyor ona yaklaşıyor daha çok ama ben izin alıp 1 tane optuysem sen bugün öptün diyor ay inşallah çok amin

Seninki en ileri duzey anladigim kadariyla bu kadari rahatsizlik vericidir epey eminim haklisin. Umarim en kisa zamanda gecer, en azindan azalir
Evet canım doktorumda öyle söyledi ben en en ileri zirvesindeyim bulantıların. Bekliyorum işte sabırsızlıkla doktorum 10 gün en önce en fazla 1 ay daha dayan geçer merak etme dedi inşallah dediği olur da geçer canım .

Günaydın..
Bugün kalp atışı için doktora gidecektik ama eşimin acil işi çıkmış. Gelemicem dedi dün Dedim ilk çocuk olsa böyle mi yapacaktın vs. Neyse yani o da ne yapsın da.. Tek de gitmek istemedim öyle olunca.. Allah korusun ya duymazsak orda kalakalıcam yalnız.. ya da duyarsak da beraber olmak istiyorum. Oğlumun ilk kalp atışını duyduğumuzda kameraya çekmiştik. Bu yavrumun nesi eksik Yani sonuçta randevuyu haftaya salıya erteledim Sabır sabır.. :)
Bugün kalp atışı randevuları vardı tarihlerimiz yakın olan arkadaşların Hadi hayırlı haberler verin de sevinelim inşallah

benim de bacaklar karın,,, üst bacaklarımda sızı oluyor...karnım hele 5 aylık hamlieymişim gibi davul gibi...aşırı ödemim var, gluten karboya dikkat etmek lazım daha da şişiriyor...

benim ki de geleyim mi dedi gerek yok gelmene ben giderim dedim, duyamazsam falan diye ben de tam tersi tek olmak istiyorum öyle bir psikolojiye girdim...biraz büyüsün öyle seçilince görsün kafasındayım...hele oğluma çok korkuyorum söylemeye, ona taramaları da bekleyip söylemek istiyorum çok hevesli sonra birşey olursa üzülür diye korkuyorum.

bence insan alıştığını da istiyor olabilir, benim mesela oğlum var 8 yaşında, 2. oğlan olursa ona iyi arkadaş olur diye oğlan güzel olur diyoruz adı bile belli oğlan olursa ...kız olsa da ne güzel farklı olur diyorum,kısmet sağlıklı olsunlar da cinsiyet gerçekten önemli değil...

Teşekkür ederim bilgilendirme için canım
İnşallah yoldayım gidiyorum bakalım

Sizin de çok güzel denk gelmiş Benim annecim de 1 nisan doğumlu. En yakın arkadaşlarımdan biri 30 Mart. Burçları anlamıyorum ama sevdiğim insanların burçları iyidir benim için başka şey bilmeme gerek yok Bebeğiniz gününde de doğsa Koç olacak. Hatta 21 marttan sonra her gün Koç oluyor. Sen her türlü Koç doğuracaksın zaten

Kızlar ben bugun doktora gittim doktor üçüz gebelik dedi hem şaşkınım hem de çok korkuyorum Rabbim hayırlısını versin
canım hayırlı olsun sağlıkla gelsinler kolay hamilelik geçirirsin inşallah :))
stres yapma canım sonuçta başlamışsın ilaca ve dr unda herşey yolunda demiş stresde çok etkili birşey güzel düşün ve bolca dua edelim inşallah herşey yolunda gider :))
inşallah bir sıkıntı olmaz dua edelim hep beraber canım sağlıkla büyüsün miniğin :)
benim kızımda 24 ağustos canım 4 yaşına girecek inşallah :)) bu sefer mart annesi olacağız inşallah hep beraber :))
Gunaydin arkadaslar özel sigorta yaptiran var mi aranizda ...ne kadar a nasil ne zamn yaptirdiniz
canım ben anadolu sigorta yaptırdım geçen yıl 4500 tl ye hamilelik öncesi yaptırmak gerekiyor ama benim eylülde dolacak planladığımız gibi olmadı martta kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi yeniden Rabbim nasip etti devamını yaptırabiliyoruz önce yaptırdığımız için hastanelerin doğum paketleri var geçen yıl 10-12000 civarı yaptırmıştı arkadaşlar ankarada :))

Yakın olması güzel tabi ama yine de mesela sezeryan oldun 1 haftaya yakın zorluğu olabiliyor gerçi bizim bir tanıdık normal doğumda yirtilmisti baya 20 dikiş atmışlar o da oturamıyordu ama bu çok ender oluyor genelde normal doğumlular daha çabuk ayaklanıyor doğum yaptığın dönemi okulda ve normal düzende atlatmak zor olabilir sınav için mazeret izni alırsın çünkü doğum raporun olacak sorun olmaz ama mazeret sınavları da çok uzak tarihte olmuyor bir de cocuk insallah olmaz ama kolik olabilir bir de lohusa depresyonu var ki inşallah sana uğramaz bunlar hep ilk 40 gün içinde olabilecek şeyler çocuk kolik olursa 3 ay hatta düzene girmeniz çocuk gece uyumayacak hiç gündüz de sen derse gideceksin ki bunlar çok zor durumlar keşke anlayışlı insanlar olsalar ama anlayışlı bile olsalar temel bazı nedenlerden seni bırakmak zorunda kalabilirler mesela raporlu raporsuz toplam belli bir süre var gidemeyeceğin okula onu aşarsan çok da iyi bir insan olmasına rağmen seni bırakmak zorunda kalabilir

Bunlar bir de benim hatırladığım durumlar bazen başka durumlar da oluyor hatta bak şimdi sana bence altın değerinde bir tavsiye veriyorum temmuz grubu var ya onlara git son günleri oku hemen hemen hepsi yeni dogum yapmis anne suanda ve yeni dogum yapan anneleri neler bekliyor, neler yaşıyorlar orada görebilirsin benim aklıma bir tek lohusa depresyonum ve kızımın kolik olması geldi ilk dönem icin

Yani özel demesen ben sana zaten başla hemen derdim özel dediğin için biraz da diyemiyorum çünkü onlar da ınsanların parasını almayı sevdiklerinden senin her durumunu kullanıyorlar yine sen bilirsin canım hakkında hayırlısı olsun

Katiliyorum özel de olsa bebeğin ilk zamanları ders çalışmak çok zor, ancak anneler yanında olacak biri ev işlerini yapacak bebegi uyutmaya destek olacak filan ancak öyle belki. Ki lohusa depresyonu yaşarsan cidden gözün hicbiseyi görmez verdiğin paraya yazık olur B beyazkelebeksiyahlale
Benim akademik kariyer hedefim yoktu sadece işime katkısı olsun diye mba yapmıştım ve son döneminde hamileydim 7 aylikken dersleri gecip proje sunmustum ve inanılmaz stresliydim. Doguma denk gelse mümkün değil baş edemezdim
Bir arkadaşım var o da 2 küçük cocukla hem y.lisans hem doktora bitirdi ama annesi çok destek oldu ona rağmen çok yıprandı. Yani imkansız değil tabi ama cok zor. Allah yardımcınız olsun

Evet çok erken doğmadığı sürece koç olacak ama tabii bizim doğumgünümüzde gelse ayrı bi muhteşem olur koç iyidir ya, azcık zordur ama iyidir

Diyorum ya canım iki seçenekte çok güzel Hayırlısı olsun hakkımızda. Civcivler iyi insanlar olsunlar mutlu rahat bir hayat sürsünler. Gerçekten cinsiyetin önemi yok. Ama ben tahmin etmeyi de çok eğlenceli buluyorum

Ay evet oğluma ben de korkuyorum.. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Gönlümüze göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…