Ben sabahları uyandıgımda alnımdan ölçüyorum.düzenimi öğrenmek için yapmaya baslamıstımCanom bu ateş ölçümüyle ilgili hiç bişey bilmiyorum maalesef nerden nasıl ölçülüyor ne anlama geliyor
Yumurtlama mı öğreniliyordu canm böyle adet olursam bende takip edeyimBen sabahları uyandıgımda alnımdan ölçüyorum.düzenimi öğrenmek için yapmaya baslamıstım
Yumurtlama öğreniliyor evet ben onun için yapmamıştım bir sonraki ay yapacaktım yumurtlama dönemi tahmini bu aydan düzenimi öğrenmek için başlamıştım ölçmeyeYumurtlama mı öğreniliyordu canm böyle adet olursam bende takip edeyim
İnşallah devam etmene gerek kalmazYumurtlama öğreniliyor evet ben onun için yapmamıştım bir sonraki ay yapacaktım yumurtlama dönemi tahmini bu aydan düzenimi öğrenmek için başlamıştım ölçmeye
En erken ne zaman gidebiliyosan git canım. Düzenli beta baktırMerhaba bugün 17 ayın sonunda hamilelik haberini aldım çok şükür Allah nasip ederse mart annesi olacağım bende. Allah isteyen herkese nasip etsin ben size bir sey danışmak istedim doktora ne zaman gitmeliyim ne yapmalıyım suan bilgisi olanlar cevap verebilirse cok sevinirim
Ya harika maşallahKızlar bugün ultrason a girdim 5 haftalık ile uyumlu dedi doktor. Kese güzel yeri güzel rahim kalınlığı güzel dedi çok şükür embriyoyu da gördüm içeride.benim minik susam tanem. Haftaya kalp atışını duyarız şuan da hafif bir atım var dedi.
canımmm ne yaptın gıttın mı doktoraCanım benim de senin gibi 2 katından fazla yükselerek çıktı.
Çarşamba günü 205di bugun de 1758 çıktı.
Niye bu kadar artış oldu anlamadım.
İnşaAllah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kesemizi görürüz
maşallaahh canım cok guzel, hayırlı olsunKızlar bugün ultrason a girdim 5 haftalık ile uyumlu dedi doktor. Kese güzel yeri güzel rahim kalınlığı güzel dedi çok şükür embriyoyu da gördüm içeride.benim minik susam tanem. Haftaya kalp atışını duyarız şuan da hafif bir atım var dedi.
Inşallah hareket de ediyordu böyle az az doktor bey gösterdi. Içim eridi. Nasip olsun size demaşallaahh canım cok guzel, hayırlı olsun
bende carsamba gıdecegım ınsallah bende gorururum mınnoşumu
ahh inşallaahhh,Inşallah hareket de ediyordu böyle az az doktor bey gösterdi. Içim eridi. Nasip olsun size de
Çok geçmiş olsun maşallah Rabbim sıhhatle büyütsün inşallahİnşallah canım herşeyin hayırlısıilk bebegimde haziran dogumlu aslında ağustosda dogucaktı gebelik zehirlenmesi yaşadım 29 haftalıkken dogdu prematüre
Yok tatlım gitmedim eşimi bekliyorum eğer erken gelirse bugun gidicem işi uzarsa yarın gidicem.canımmm ne yaptın gıttın mı doktora
Yaaa ne güzellKızlar bugün ultrason a girdim 5 haftalık ile uyumlu dedi doktor. Kese güzel yeri güzel rahim kalınlığı güzel dedi çok şükür embriyoyu da gördüm içeride.benim minik susam tanem. Haftaya kalp atışını duyarız şuan da hafif bir atım var dedi.
Amin canım SagollasınÇok geçmiş olsun maşallah Rabbim sıhhatle büyütsün inşallah
Yaa çok güzellKızlar bugün ultrason a girdim 5 haftalık ile uyumlu dedi doktor. Kese güzel yeri güzel rahim kalınlığı güzel dedi çok şükür embriyoyu da gördüm içeride.benim minik susam tanem. Haftaya kalp atışını duyarız şuan da hafif bir atım var dedi.
dün baktırdım 429 idi yarın aynı yerde tekrarlıcam sonrasında gideyim o zamanEn erken ne zaman gidebiliyosan git canım. Düzenli beta baktır
Hadi hayırlı haberlerle gel kuzum,Yok tatlım gitmedim eşimi bekliyorum eğer erken gelirse bugun gidicem işi uzarsa yarın gidicem.
Yarına randevum vardı zaten bugun rastgele bi doktora görünücektim.
Ayy çok heyecanlıyım yaaa bi yanım bekle diyo bi yanım bekleme bugun git diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?