Tam rahat olucam bi evham geliyor🖐 ben. Bulantı kusma bas donmesi aserme tiksinme hiç biri yok tatlım. Endişelenme lütfen her gebelik kendine özgü. İlkinde bulantı oldu bunda da olacak diye bir kaide yok ki , doktorun bir sıkıntı olmadığını söylediyse bak keyfineeeeerahatını çıkart
Yanılmıyorsam 5.haftada falan bulantım başlamıştı kızımdaSenin daha erken sanki :) benim gözlemlediğim bir iki hafta geçince genelde bulantı başlıyor inşallah sıkıntısız atlatırız
Valla canım bende 9 haftalık oldum sancım gögüs hassasiyeti migde bulantısı gitti derken bu sefer agzimda hep bir acı tat var ne yesem hep o acı tat yemeklerin tadı sonra bana zehir oluyorBenimde öyle ya hislerime tercüman oldunuz valla. Geçen hafta aşırı midem bulanıyordu bu hafta yok denecek kadar az bulanıyor. Göğüslerim çok ağrırdı azaldı gibi. Bende korkmaya başlamıştım niye azalıyor belirtiler diyenormaldir inşallah bunlar
Benide arada bir yokluyor geçiyor canım. Bebişler iyi olsunda daha ne isterizkiValla canım bende 9 haftalık oldum sancım gögüs hassasiyeti migde bulantısı gitti derken bu sefer agzimda hep bir acı tat var ne yesem hep o acı tat yemeklerin tadı sonra bana zehir oluyorsonra mide yanması ve bulantı arada yokluyor ama geçiyor sonra
Aynen canm bebişler iyi olsundaBenide arada bir yokluyor geçiyor canım. Bebişler iyi olsunda daha ne isterizki
Amin inşallah canımCanım benim.. Allahım sana tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
Amin inşallah canımAh kuzum ne diyebilirim bilmiyorum ki. Kanım çekildi okuyunca. Hakkında hayırlısı olsun
Ben 6+3 te karından usg ile duymuştum miniğimin kalbini tatlım. Sende yarın duyarsın Allah'ın izniyleArkadaşlar kalp atışını duyan varmı kaçıncı haftada duydunuz tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? yarın doktor randevum var 6+0 yarın kalp atışlarını duyma şansım var mı?
Benimde bugün 6. Hafta bitiyor belirtilerim yok gibiKızlar 6. haftada belirtileriniz nelerdi? Ya da belirtisi olmayan da varmıydı ?kızımda bulantılarım başladıktan sonra 16. Haftaya kadar falan devam etmişti ama şuan neredeyse hiç yok gibi endişeleniyorum/olsa bi dert olmasa bi dert
Yaa inşallah sen olmamışsındırKızlar acilll iş yerinde yanımda çalışan iki Arkadaş kovit pozitif ve benim de boğazım ağrıyor napcam ben pozitif se benimde bebeğe zararı varmı.. moralim çok bozuldu şuan
İnşallah öyledir bebeğimYaa inşallah sen olmamışsındırbenim ilk hamileliğimde eşim olmuştu tam bu haftalarda ve dayım doktor arkadaşına sormuştu erken haftalarda bebeğe zararı olmuyor diye biliyorum bence hiç stres yapma geçen hafta eşim hastaymış testi pozitif çıkmıştı ama bana hiç geçmemiş bende boğazımda ağrı hissetmiştim galiba psikolojikmiş
Çok üzüldümKaybettim canım malesef
Hamilelikte de baş ağrısı oluyor diye biliyorum ilk 3 aydaİnşallah öyledir bebeğimboğaz ağrısı bide uyutmayan baş ağrısı tuttu
Yarin eve guzel bir alisveris yapicam nasipse o dediklerinden alcam kuzum ben bu tatli krizleriyle kilo vermem cok zor sanirim. Bulanti vs olsa biraz eksilirdi belki :) sukur diyelimBen kuru meyveler aliyrm az az yemek icin. Kuru üzüm, gün kurusu kayısı, kuru dut, çiğ badem bunlar hem atıştırmalık hem de çok yemedikten sonra tatlı isteğini bir nebze keser. Yoğurt yada meyve üzerine tarçın ekle mesela. Benim şuan canım tatlı çekmedi ama stogumu hemen yaptım.
Bir de kilo verme sürecindydm ben hala ümidim var 3 aylık olana kadar 8 kilo vereceğim diye bakalım nasıl olcak
Kuşum benim aile hekimim herseyine baktircam demisti o secmis onu. Yoksa dr um istememisti. Hatta dr um iyiki bakmis yuksek cikmis 12. Haftada kontrolde biz yine bakalim takipte olalim dedi. Benim ilk gebelikte de kuzum 10 haftaya kadar gayet guzel gelmisti sonra bebegim kuculdu 6+4 te alindi. Kalbi durdugu icin kuculdu yaniultrason ölçümlerine çok takılmayın, milimetrik ölçtükleri icin hata olabilir gün farkı cıkabilir, birkaç gün fark varsa doktorlar önemsemiyor. gebelik şekerine 24.haftada bakmıyorlar mıydı oyle hatırlıyorum
Kuzum cok tesekkur ederimmm ben valla bir onceki kotu gebelik tecrubemden dolayi 1 gun bile kucuk ciksa panik olacakken 1 hafta kucuk cikinca bayagi bir panik oldum :/ aslinda kadin dogumcum istememisti ama aile hekimim herseyine bakicaz dedi onu da secmis hatta kendi dr um iyiki bakmis yuksek cikmis dedi 4 hafta sonra nasipse 12 haftalik olunca bi daha kontrol edelim dedi. Eger yine yuksek ise o zaman igne baslayacakmis.endokronolojiyi bir sonraki kontrolde sorcam kuzum iyi hatirlattinCanım hiç endişelenme, günlük olarak bile ölçüm hatası olabiliyor gayet normal yani. Doktorunuz normal dediyse ona güveningebelik şekeri bende de yavaştan çıkmaya başladı, hissediyorum. Diyet yapmanızı öneririm, daha da yulselmemesi için, doktorunuza danışın eğer onerirse ek bir endokronoloji bölümünün de takıbini isteyin. Ben ilkinde gebelik sekerini diyetle insülin kullanmadan kontrol altına aldım. Ama diyet ise yaramıyorsa hem sizin hem bebeğin sağlığı için ilaç kullandiriyorlar. Doktorunuz erken farketmis bu çok iyi birsey. Benim (eski) doktorum çok gec farketmisti mesela. Bebegin gelisimi baya onden ilerliyordu hep, seker kontol altına alınınca haftasiyla uyumlu hale geldi. Ayrica +7/-7 gun olcum hatasi olarak goruyorlar genelde. Çok geçmiş olsun
Yarin guzel haberlerinle gelecegine inancim tam kuzum bu arada heyecanla haberlerini bekliyorum minik kuzununBu konuyla ilgili benimde hiç bilgim yok
Esma hilal 20 yaşındaym ilk çocuk kahramanmaras 54 kilo sadece kaset testen biliyorum hamileliğimiTabikideeehemen bilgilerinizi alayım efenim hemen ekleyivereyim yaş şehir sat kaçıncı çocuk ve kilo
Anladim canim kaybın için çok üzüldümKuşum benim aile hekimim herseyine baktircam demisti o secmis onu. Yoksa dr um istememisti. Hatta dr um iyiki bakmis yuksek cikmis 12. Haftada kontrolde biz yine bakalim takipte olalim dedi. Benim ilk gebelikte de kuzum 10 haftaya kadar gayet guzel gelmisti sonra bebegim kuculdu 6+4 te alindi. Kalbi durdugu icin kuculdu yaniondan 1 gun kucuk ciksa bile panik olcakken 1 hafta nerdeyse kucuk cikti o sebeple biraz panigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?