2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Lohusaci kizlar ailelerinizi evlerinize yolladiniz mi yoksa yaninizdalar mi. Ben bu yil ailelere baya doydum doğum da bile istemiyorum artik kimseyi de mecbur ilk hafta birileri olmali Oğlum da herkesten hevesini almis durumda sabah anne ben artik babaannem ve dedemden biktim evlerine gitsinler diyor 3.5 yasindaki bebe de duzenini.ozlemis demek

Kayinvalidem gitti benim annem gelip gidiyor kesinlikle az insan çok huzur oğlunun dürüstlüğüne hayran kaldım

Sen normal dogum yapmadin mi canim. Ablamlar da bana normal.dogum ölum gibi sezeryan iyi ki oldun diyorlar. Hatta kizlarina izin vermeyeceklermis normal dogum. Ama herkesin ayni olmuyor ki. Ablam acidan bas ucundaki demiri sikmis egriltmis hemsire ona kizmis bak demiri yamulttunVicdansiz hemsire

Bana da dün işte öyle dediler kilo alımını etkiler mi falan denince kafaya taktım sadece gece 3-4 defa alt almak çok yorucu oluyor besleniyor pirt direk
Canim sanki senin kizinin istahi yerinde gibi masallah diyeyim bence kilo alir bak. Benim oglum memeden yeterli sut alinca artik mama istemedi. Biraz oburlar mamaya devam.etmek istiyor. Oglum şuan her gidadan yer ama az ve oz beslenen bir cocuk ta bebeklikten beri oyledir. Insan bebeklerde biraz toplu oldular mi seviyor. Seninki alir merak etme.

Benim tahmini doğum 25 mart ti ama doktorum 15 mart doğum olabilir dedi şuan çok hafif ağrılar oluyor ama anlık bana bol yürü dedi ama ben yürüyemiyorum çok zor geliyor evde pilates topu ile hareket yapıyorum nasıl dogurcam kafamda sorular

Obur obur yemek için kavga ediyor şimdiden inşallah kilo olarak geri döner ona bu

Yaptım canım son haftaya kadar 10/5 tihep. Sürekli düşük tansiyon gittim. Ama son haftam çok strsli geçti yani ona bağlıyorum ben bilemedim. Şuan ilaç kullanıyorum
Canım tansiyon kaç olunca ilaç verdi doktor? Bir de kaç haftalıksın. Yine 14/8 benim tansiyon 37 hafta olcam çarşamba bu saatten sonra ilaç verir mi bilemedim. 38 i de görmek istiyorum

Canım tansiyon kaç olunca ilaç verdi doktor? Bir de kaç haftalıksın. Yine 14/8 benim tansiyon 37 hafta olcam çarşamba bu saatten sonra ilaç verir mi bilemedim. 38 i de görmek istiyorum
Bebeğim ben 39+0da 27 şubatta doğum yaptım. İlacı doğumdan sonra verdi. 14/9 tansiyon en düşük şuan 13/8 oluyor.

Merhaba hanımlar doğuranlar doğuracak olanlar sağlıkla büyütün bebisleri. 36+5 TE doğurdum yükselmeyen sinirda olan tansiyon ameliyat gunu 170/10 oldu.yetmedi spinal anestezi sonrası geçmeyen bas boyun ağrısı çektim dünden daha iyiym ilaçlarla ancak. Tansiyonum 140/80 lerde geziniyor ama cok kötü hissetmiyorum kendimi .varis çorabı var bide hala bende bugün 7 gün olcak ne zaman cikarsam çok sıkıcı

Erkek bebek bence daha kolay bakimi kiz da enfeksiyon falan daha cok.oluyor. Erkek bebekte sunnet olana kadar altini degistirince pipiyi asagi cekin arada beyaz beysz pislik kaliyor onu temizlemeyince enfeksiyon olusuyormus.
Burda hastanede sordum bak üstelik akşam. Erkek bebeğin bez bölgesi bakımı için bilmemiz gereken var mı diye. Hiçbir şey demediler. Bende kızımın cocuk doktoruna yazdım hemen, yarın ilk kontrole çağırdı. O çok detaylı bakıyor. Tırnak kontrolüne kadar yapıyor. O yüzden yarın tüm sorularıma yanıt bulacağım...

Rabbim şifa versin canım biran önce huzur bulursun inşaallah.Bebisin ölçüleri neydi doğumda?

Çok geçmiş olsun neden böyle olmuş ki tansiyon doktorun bir şey söyledi mi canım ilaç mi kullanıyorsun su an? Bebeğini sağlıkla büyüt insallah

Hayırlısı olsun canım, bebis nasılsın? Sende toparlamaya başlamışsın her geçen gün daha da düzelir inşallah bebisin doğum tarihi ne ?

Kızlar sezaryen doğum olunca hastane çantasına gecelik koymama gerek kalmıyor değil mi? 3 pijama takımı yeterlidır herhalde.
Ben hiç gecelik giyemedim hem giydirmediler hem aşırı şiştim o yüzden en bol pijamalarını al. Fotoğraf çekimi için bile 2 alternatif gecelik koymuştum biri olmadı en bol ve esnek olanı oldu. Bende spiral epudral kombine yapıldı yan etki olarak aşırı şişkinlik yaptı. O yüzden en güzeli pijama sıcak sıcak tutar gaz yapmaz

Benim kızımın 20 kere yaptığını bile biliyorum. Doyduğu anlamına geliyor. Anne sütü çok içen daha çok yapıyor. Mama içen daha geç geç yapıyor kakayı. Yediği yarıyor annesi merak etme demişti doktor bana

Çok geçmiş olsun neden böyle olmuş ki tansiyon doktorun bir şey söyledi mi canım ilaç mi kullanıyorsun su an? Bebeğini sağlıkla büyüt insallah
Çok teşekkür ederim Preeklamsi olmamak icin idrardaki protein yüksekliğine bakıp erken almayı önerdi doktorum perinatoloji ünv Hastanesi'nde ve yurtdışında kendisinede ulaşamadım tansiyon için dr gitmem gerekiomu kardiyoloji yoksa gecici agridan dolayı mi böyle oldu die ne yapacagimi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…