Bence de oyle. Benim bulundugum yerde bir tane devlet hastanesi var ona da ne zaman gitsem bir sorun var diyorlar hep geriyorlar beni. Sonra kostur kostur baska sehre ozellere gidip geliyoruz. O yuzden ozelde devam etme karari almistik. Dogumu da orada yapmak istiyorum. Ama iste normali beklersek nasil olacak bilmiyorum. hos kizimin da hic kendi rizasiyla gelecegi yok gibi. :)Hastanenin yakın olmasi çok büyük bir nimet bence, yarın benim de kontrol var inşallah artık bir ilerleme kaydetmiştir
Deniyorum konusmayi o sessizligi kacmayi tercih ediyor:) tribi de sinir bozucu bu adamin :) temizlikle ugrasiyorum ben de kafam dagilsin simdi tartisip ortami iyice germeyeyim. Zaten dokunsalar aglayacak moddayim. Kedim bile ruh halimi anliyor da yanima gelip yatiyor :)Ahh ahh yavruları alalım Bi kucağımıza inşallah geçicek hepsi biliyorumAA ona noluyor acaba ağrıyı sızıyı çeken sen Konuş Bi istersen en ihtiyacın olduğu zamanlarda böyle davranmasın sana zaten yeterince hassasız
Evet kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol canım o zaman hiç yorma kendini vallaDeniyorum konusmayi o sessizligi kacmayi tercih ediyor:) tribi de sinir bozucu bu adamin :) temizlikle ugrasiyorum ben de kafam dagilsin simdi tartisip ortami iyice germeyeyim. Zaten dokunsalar aglayacak moddayim. Kedim bile ruh halimi anliyor da yanima gelip yatiyor :)
Evet guzel kizim benim o :) bebegi kiskanacak mi bebekle anlasabilecek mi sorun cikacak mi onun stresini yasiyorum bir de. Herkes evden gonder hemen diyor olur mu oyle sey hic. Yasayamaz ki zaten bu bensiz artik. Buldugumda 15 gunluk bile degildi olmek uzereydi. 4 senedir benimle. Nasil kiyayim ona ben simdi cocugum olacak diye. O da benim cocugum gibi oldu. Umarim bebegimle de cok guzel anlasirlar arkadas olurlar. Hem ben de cocugumun hayvanlarla birlikle buyumesini istiyorum.Evet kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol canım o zaman hiç yorma kendini vallaYaa ne güzel ona sarıl en iyi dost
Bebek hareketli mi canim?Kızlar benim geçen hafta kahvemsi bazen hafif pembemsi ama az az peçeteye silince gelen akıntım vardı son 3/4 gündür hiç olmadı ama bu sabah karın ağrısıyla uyandım ve wcde böyle pembemsi bişey gördüm sonra çok çok az hafif sızıntı gibi su gelir gibi oldu ve ondan beri karnımın alt kısmında ağrı var ara ara gelip gidiyor sancılar.Bebek hareketleri var sorun yok ama bilemedim gitsem mio kadar çok yanlış alarm verdim ki pazar günü doktorumu da rahatsız etmek istemiyorum açıkçası
Ben sizi cok iyi anliyorum. Kizimda bende boykeydim. Birinde dogmuyor bu kiz diye aglamistim bile. Sabredin... Zamaninda kolayca dogacak insallah. Dogum gununu kendi seciyor minnosAyy yalnız olmadığıma sevindim mi desem ne desem bilemedim :) valla bende bilemiyorum artık nolcak yani. Her türlü yönteme kabulüm artık o dereceye geldim sanırsam
Yaptım canım son haftaya kadar 10/5 tihep. Sürekli düşük tansiyon gittim. Ama son haftam çok strsli geçti yani ona bağlıyorum ben bilemedim. Şuan ilaç kullanıyorumDogum yaptin mi sen? Gebelikte var miydi tansiyon? Malesef kiminde tansiyon lohusalikta da cikabiliyor hatta aylarca devam eden var.Takipte kal mutlaka
Canim buBira mayası kapsül nasıl bir şey canım?
Benim kızın bazen 6-7 yi buluyor kaka yapmasi ben de ona takıldımDün 3 defa yaptı ından önceki gğn 2 defa hergğn ya 2 ya 3 defa yapıyor ama kilo kaybına neden olmaz canım sindirim sistemi güzel çalışıyor demekki yedikçe gelişiyor çocuk. O yüzden çabuk acıkıyor. Gaz çıkartırken de ıkınınca bazen az bişey çıkarıyor valla gazını sağlam çıkarıyor koca insan gibi hayır milletin yanında yapsa insanlar benden şüphe ederaptamil kullanıyorum bu arada canım büyük kızda da onu kullanmıştım memnundum çok şimdilik bu da iyi bakalım böyle devam ederse kullanmaya devam ederim csnım
Gereksiz dayatmalar. İlk gün verdim mamayı iyi ki vermişim kafam rahat etti. Çocuğu boş yere huzursuz etmeye ne gerek var ki... Sen de iyi ki vermişsin. Ben de gaz damlasını öyle yaptım dr vermedi ama ben kendim alıp verdim iyi ki vermişim bazen kendi bildiğini okuyacaksinKızlar günaydın. Benim bebek biliyorsunuz 3.900 civarı doğdu. Ama burdaki yenidogan polikliniği kesinlikle mamaya karşı. Nedendir bilmiyorum. Ben ise gerekli konumda takviyeye çok ama çok ılımlı bakıyorum. Neyse. Emme refleksi varsa kesinlikle mama vermiyoruz sütü indirecek dediler. Saat başı emzirme. Tamam dediklerini yaptık cocuk doymuyor. Yarım saate 1 ağlayarak uyanıyor, uyku kalitesiz ve bez sayısı yetersiz. Dün yeniden yenidogan polikliniği haber yolladım bu çocuk aç sabahtan beri 1 bez cis yaptı sadece diye baya isyankar tavra büründüm hemen kontrole çağırdılar. Sonuç sadece 1 gecede 500 kusur grm gerilemiş. Kilo 3.500 civarı. Mama takviyesi vericez , ilk gün bu kadar kilo kaybı olması bazı sebepler bize düşündürebilir vs vs. E dedim ben size süt yetmiyor mama verelim diye yasak dediniz dedim 3 saatte 1 polk.ziyareti yaptık. Her seferinde kan alındı vs.vs. Bir beslenme programı koydular şu şekilde besle diye mümkün değil yani. Onlara he hee deyip kendi bildiğim şekilde (kızımda yaptığım gibi) yaptım hemen gece 40 grm almıştı bile( Allah aşkına 1 günlük bebek 3 saatte 1 80 cc mama içebilir mi kapasitesi ilk başta max 10-20cc zaten, ben saat başı emzirdim, memeden sonra kaşıkla sagip verdim sut akisi kesilip istemeye devam edince de 20 cc mama teklif ettim hep icebildiği kadar. şimdi yeniden yenidogan da. Kontrol yapılıyor. Kilo alınca sarilikta düştü, bez sayısı arttı benim de içim rahatladı. Şimdiki kontrol de güzel gelirse o zaman dansss
Doğumdan önceki vitaminlerime devam ediyorum bitince elenatal 3 Alicam dr onu yazdi canim en az 6 ay kullan dediDoğum yapan anneler kendiniz için ne takviye kullanıyorsunuz?
Benim doğum öncesi de olan bir bel bacak ağrım var. Doğum olur geçer dedik ama hala geçmedi ve yürümekte gerçekten zorlanıyorum :\
Osteacare ya da b12 desteği alsam mı bilememiyorum. Çocuk doktoruna sordum osteacare kullanabilirsin bebeğe bir zararı yok demişti
Normal canim merak etme,yenidogan bebekler cok sık kaka yapiyorlar,benim kizim 10 'a kadar yapardi.Kilo alimi hep iyiydi.Kızlar tecrübeli anneler benim kız günde bazen 6-7 defaya kadar kaka yapiyor gaz cikarirken bazen çok az çıkarıyor bazen dolduruyor sizce normal mi çok olması olumsuz bir şey mi ? bebeğin kilo alımını etkiler mi ?
Çok şükür bi an endişe ettim acaba kilo alımını etkiler mi diyeNormal canim merak etme,yenidogan bebekler cok sık kaka yapiyorlar,benim kizim 10 'a kadar yapardi.Kilo alimi hep iyiydi.
Hayir canim cok guzel... Guzel beslenip sindiriyor demekki... Kivami ve rengi de normalse gayet iyiKızlar tecrübeli anneler benim kız günde bazen 6-7 defaya kadar kaka yapiyor gaz cikarirken bazen çok az çıkarıyor bazen dolduruyor sizce normal mi çok olması olumsuz bir şey mi ? bebeğin kilo alımını etkiler mi ?
Bide herkes doğurmadın mı hala diye söyleyince tuhaf oluyorumBen sizi cok iyi anliyorum. Kizimda bende boykeydim. Birinde dogmuyor bu kiz diye aglamistim bile. Sabredin... Zamaninda kolayca dogacak insallah. Dogum gununu kendi seciyor minnosayrica benim acilma var da ne oluyor Rheaa dedi ya 7 cm aciklikla gezen varmis benim hedef 8 cm rekortu kirmaliyim
sezaryen sonrası el ayak şişmesi normalmiş. ben hayatımda ayaklarımı ilk defa öyle gördüm. ama doktorum genel bilgilendirme mesajı atmıştı şişme ödem normal ayak fotisi atmayın diye@yazosey benimde senin gibi doğumdan önce hiç şişliğim olmamıştı doğumdan sonra bi baktım balona dönmüş ayaklar bacaklar Dr bol bol yürü birde dinlenirken ayağının altına yastık koy dedi 3 4 güne indi canım
Canım baskı derken acı mı, tam olarak nedir hissettiğin
ben de golden goat aldım bir kutu ama kullanmadım. doğum haftamız erken olunca açıkçası cesaret edemedim ağır gelir mi ki diye evolvia başladık evolvia gidiyoruz. ikisi de alıyor ve gaz sorunu , kaka renginde acayiplik olmadı şükür o yüzden böyle devam ederiz gibime geliyor.lavenderbrown canım hangi mamayi kullanıyorsun? Golden goattan evolviaya geçtik biz, gazından dolayı belki iyi gelir dedim sen naptin? bebislerin gazları nasıl?
Amann insanlar konusur o hic bitmez! Bebek dogunca gorun siz! Dogum yapmis anneler taze taze yazsin sizin icinBide herkes doğurmadın mı hala diye söyleyince tuhaf oluyorumayy geçen bende öyle oldum oğlum artık gel nolur diye Sabırla bekliyorum canım. Evet bende öyle diyorum o doğacağı günü biliyor o zaman gelecek elden bişey gelmiyor çünkü ayy evet açılma olupta öyle duranda varmış. Rekortmen yapalım seni
pcfl yaa bide dün o kadar çok kişi doğuma aldılar ki anlatamam insan ister istemez üzülüyor hepsi doğuracak 5 dakika sonra diye içlendim bir an Dedim arada kaynasam benide alsalar