2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hastanenin yakın olmasi çok büyük bir nimet bence, yarın benim de kontrol var inşallah artık bir ilerleme kaydetmiştir
Bence de oyle. Benim bulundugum yerde bir tane devlet hastanesi var ona da ne zaman gitsem bir sorun var diyorlar hep geriyorlar beni. Sonra kostur kostur baska sehre ozellere gidip geliyoruz. O yuzden ozelde devam etme karari almistik. Dogumu da orada yapmak istiyorum. Ama iste normali beklersek nasil olacak bilmiyorum. hos kizimin da hic kendi rizasiyla gelecegi yok gibi. :)

Deniyorum konusmayi o sessizligi kacmayi tercih ediyor:) tribi de sinir bozucu bu adamin :) temizlikle ugrasiyorum ben de kafam dagilsin simdi tartisip ortami iyice germeyeyim. Zaten dokunsalar aglayacak moddayim. Kedim bile ruh halimi anliyor da yanima gelip yatiyor :)

Evet kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol canım o zaman hiç yorma kendini valla Yaa ne güzel ona sarıl en iyi dost

Evet kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol canım o zaman hiç yorma kendini valla Yaa ne güzel ona sarıl en iyi dost
Evet guzel kizim benim o :) bebegi kiskanacak mi bebekle anlasabilecek mi sorun cikacak mi onun stresini yasiyorum bir de. Herkes evden gonder hemen diyor olur mu oyle sey hic. Yasayamaz ki zaten bu bensiz artik. Buldugumda 15 gunluk bile degildi olmek uzereydi. 4 senedir benimle. Nasil kiyayim ona ben simdi cocugum olacak diye. O da benim cocugum gibi oldu. Umarim bebegimle de cok guzel anlasirlar arkadas olurlar. Hem ben de cocugumun hayvanlarla birlikle buyumesini istiyorum.

Bebek hareketli mi canim?

Ayy yalnız olmadığıma sevindim mi desem ne desem bilemedim :) valla bende bilemiyorum artık nolcak yani. Her türlü yönteme kabulüm artık o dereceye geldim sanırsam
Ben sizi cok iyi anliyorum. Kizimda bende boykeydim. Birinde dogmuyor bu kiz diye aglamistim bile. Sabredin... Zamaninda kolayca dogacak insallah. Dogum gununu kendi seciyor minnos ayrica benim acilma var da ne oluyor Rheaa dedi ya 7 cm aciklikla gezen varmis benim hedef 8 cm rekortu kirmaliyim

Dogum yaptin mi sen? Gebelikte var miydi tansiyon? Malesef kiminde tansiyon lohusalikta da cikabiliyor hatta aylarca devam eden var.Takipte kal mutlaka
Yaptım canım son haftaya kadar 10/5 tihep. Sürekli düşük tansiyon gittim. Ama son haftam çok strsli geçti yani ona bağlıyorum ben bilemedim. Şuan ilaç kullanıyorum

Bira mayası kapsül nasıl bir şey canım?
Canim bu

Benim kızın bazen 6-7 yi buluyor kaka yapmasi ben de ona takıldım
Gereksiz dayatmalar. İlk gün verdim mamayı iyi ki vermişim kafam rahat etti. Çocuğu boş yere huzursuz etmeye ne gerek var ki... Sen de iyi ki vermişsin. Ben de gaz damlasını öyle yaptım dr vermedi ama ben kendim alıp verdim iyi ki vermişim bazen kendi bildiğini okuyacaksin

Kızlar tecrübeli anneler benim kız günde bazen 6-7 defaya kadar kaka yapiyor gaz cikarirken bazen çok az çıkarıyor bazen dolduruyor sizce normal mi çok olması olumsuz bir şey mi ? bebeğin kilo alımını etkiler mi ?

lavenderbrown canım hangi mamayi kullanıyorsun? Golden goattan evolviaya geçtik biz, gazından dolayı belki iyi gelir dedim sen naptin? bebislerin gazları nasıl?

Doğumdan önceki vitaminlerime devam ediyorum bitince elenatal 3 Alicam dr onu yazdi canim en az 6 ay kullan dedi

Normal canim merak etme,yenidogan bebekler cok sık kaka yapiyorlar,benim kizim 10 'a kadar yapardi.Kilo alimi hep iyiydi.

Hayir canim cok guzel... Guzel beslenip sindiriyor demekki... Kivami ve rengi de normalse gayet iyi

Bide herkes doğurmadın mı hala diye söyleyince tuhaf oluyorum ayy geçen bende öyle oldum oğlum artık gel nolur diye Sabırla bekliyorum canım. Evet bende öyle diyorum o doğacağı günü biliyor o zaman gelecek elden bişey gelmiyor çünkü ayy evet açılma olupta öyle duranda varmış. Rekortmen yapalım seni

sezaryen sonrası el ayak şişmesi normalmiş. ben hayatımda ayaklarımı ilk defa öyle gördüm. ama doktorum genel bilgilendirme mesajı atmıştı şişme ödem normal ayak fotisi atmayın diye

Canım baskı derken acı mı, tam olarak nedir hissettiğin

ben spinal oldum, anestezi uzmanının söylediği şuydu “ diş tedavisi gibi düşün dokunuşları ve baskıları hissedeceksin ama ağrı acı hissetmeyeceksin “ benim aynen öyle oldu. basıyı hissetmek de çok garip değil yani bi yerden sonra fark etmiyor insan.
odaya gelince deli gibi bi titreme aldı beni sadece o da üşümekten değil anesteziden kaynaklıymış. bir de sonrasında bol kahve içtim baş ağrısı da yaşamadım.

pcfl yaa bide dün o kadar çok kişi doğuma aldılar ki anlatamam insan ister istemez üzülüyor hepsi doğuracak 5 dakika sonra diye içlendim bir an Dedim arada kaynasam benide alsalar

lavenderbrown canım hangi mamayi kullanıyorsun? Golden goattan evolviaya geçtik biz, gazından dolayı belki iyi gelir dedim sen naptin? bebislerin gazları nasıl?
ben de golden goat aldım bir kutu ama kullanmadım. doğum haftamız erken olunca açıkçası cesaret edemedim ağır gelir mi ki diye evolvia başladık evolvia gidiyoruz. ikisi de alıyor ve gaz sorunu , kaka renginde acayiplik olmadı şükür o yüzden böyle devam ederiz gibime geliyor.

ben kimyon tohumu çayı içiyorum bu arada kocaman bir kupa, çok şükür anne sütü alınca kendileri çıkarıyorlar gazlarını genelde, mama verirsek sonrasında biz destekliyoruz gaz çıkışı için. gaz damlası aldım nolur nolmaz diye bu arada nurse harvey in. eğer ihtiyaç varsa deneyebilirsin arkadaşım çok memnundu.

ekin kız nasıl ?

Amann insanlar konusur o hic bitmez! Bebek dogunca gorun siz! Dogum yapmis anneler taze taze yazsin sizin icin her seyi bilirler biz bilmeyiz. Biz 9 ay tasiyip buyutmedik, dogurmadik onlar yapti ya her seyi de onlar bilir

pcfl yaa bide dün o kadar çok kişi doğuma aldılar ki anlatamam insan ister istemez üzülüyor hepsi doğuracak 5 dakika sonra diye içlendim bir an Dedim arada kaynasam benide alsalar
bu zamana kadar geldik, saglikla vaktinde en guzel sekliyle gelsin minnoslarimiz biz de onlari ozledik ama biraz daha sabredecegiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…