- 29 Temmuz 2022
- 1.089
- 2.595
- 33
Evet canım 3.3.2023MĵCanım burda birçok arkadaş paylaştı süt yapan yiyecekleri ama ben kendi kullandıklarını yazayım , kayısı kompostosu, tahin helvası, hippi anne çayı şuan sabit kullanıyorum. hastaneden eve gecince pekmez+maya ve bol dereotu yemeyi aralarda e bebek promalt kullanmayı düşünüyorum... benim hem ağrıdan hemde yiyecek tuketememekten kaynaklı sütüm az. (Gaz çıkmayınca katı gıda yasak tamamen ) açım yani sadece sıvı besleniyorum.. Ağrı kesici vermediler mi, parol kullanabilirsin. Bana şuan sadece parol veriyorlar. Göğüs ucu için çıkartıcı aparatlar var. Onlara bakabilirsin canım .. umarım en kısa zamanda tüm ağrıların geçer tüm sorunlar çözülür
insallah canim... Sans artık ne diyeyim artık. Kötü bir tecrübe olarak kötü anılar sayfama altın harflerle yazıldı resmen....
3 Mart bebeği değil mi canım aramiza hos gelmiş minnos ağrın sizin nasıl? Bebis nasil kaç haftalık doğdu?
38+5 haftalık
Ağrım felaket, karnıma beton bağlamışlarda temel atıyorlar gibiyim Neyseki gazı çıkardım ama şimdi de sürekli büyük tuvaleti soruyorlar Yapmadan çıkamaz mıyım cidden?