2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kuzum benim her türlü sezeryan, ilk doğum sezeryan benim ssvd riskli rahimde varis var benim normal dogumda yırtılma riski var dedi doktorum o yüzden yine sezeryan olacak. Gece gelseydi acil sezeryan alacaklardı.
Valla ne kadar dinlenebilirsem artık. Bugün son eksikleri tamamlar sonra bekleyeceğim. Bebis tombis olacak galiba 🙄
Anladım canım, tabi böyle durumlarda sezaryen olması mantıklıymışş ama sancı çekiyorsun ya ona şaşırdım sezeryanler hiç çekmiyor gibi algı oluşmuştu bende🙈hayırlısı olsun bakalım beklemedeyiz🐣
Canım dünden beri bunları yapıyorum, denemek istersen eğer. Eki Görüntüle 3212309
Çok teşekkürler canım birazdan taytımı giyip bandanamı takıp başlıyorum 😎😀

Bugün bizden başka kimler böyle? 😁😎@Aycoregi1

Eklentiler

• 028E674D-6A0C-4CB2-A416-72580937807B.jpeg
    028E674D-6A0C-4CB2-A416-72580937807B.jpeg
    30 KB · Görüntüleme: 75
Günaydın kızlar. Benimki gene bana şaka yaptı 🙄 gece 12 de yarım saatte 1 sancı baslamisti sonra 15 dakikaya düştü en son 8 dakika idi. Gayet düzenli dakik şeklindeydi ama gece 4 te bir anda kesildi sancı. Sabaha kadar beni ayağa dikti orası ayrı tabi. Gece 4 ten sonra düzensiz şeklinde devam etti bende uyuya kalmışım 😒 3-4 kez yoğun bel ağrısı kasılmayla uyandım ama devamı gelmedi düzensiz devam etti bende ne doktoruma haber verdim ne de hastaneye gittim. Zaten doğum yarın sabah olacak bu geceyi de şakasız atlattık mı tamamdır 😁
Bebiş kendini dünyaya hazirliyo yarın geleceğini anlamış işte heyecan yaratıyor 😅

İlk sebep açlık kaynaklı olabilir. Mama takviyesi sütün artana kadar hem seni hem bebeği rahatlatır. Hem de sarılık riskini ekarte etmiş olursunuz. Eğer takviyeye rağmen hala ağlıyorsa ağlamaları belirli saatlerde oluyorsa ya da beslendikten sonra gaz/kolik problemi vardır. Yenidoğanda da malesef gaz sorunu olabiliyor biz çok yoğun yaşadık büyük insan gibi gaz çıkarıyor kızım çıkaramadiginda da eti kesilmiş gibi ağlıyor ikiniyor bacaklarını karnina cekiyor yüzü kıpkırmızı oluyordu. Neyse ki damla ile çözdük sorunu şimdi beslendikten sonra gazını çıkarıp rahat uyuyor.
Valla canım kızım 2 günlük falandı acayip gaz sorunu vardı... Yenidoğanda olmaz diolar ama bence genelleme doğru değil...

Valla canım kızım 2 günlük falandı acayip gaz sorunu vardı... Yenidoğanda olmaz diolar ama bence genelleme doğru değil...
Ben de olmaz diye biliyordum ta ki o pirtlari duyana kadar 😅😅😅 Keşke olmasa ama her bebişin bağırsağı midesi farklı demek ki benim kızım baya gazlı emsin mama yesin hemen başlıyor ıkınmaya 🥹

Ben de olmaz diye biliyordum ta ki o pirtlari duyana kadar 😅😅😅 Keşke olmasa ama her bebişin bağırsağı midesi farklı demek ki benim kızım baya gazlı emsin mama yesin hemen başlıyor ıkınmaya 🥹
Maşallah 🍀 yesin yesin pirtlasin 😌

Olay kasarda kesinlikle... Kaliteli yağlı kaşar 😋😋 ben hala yiyorum son dakikaya kadar ... Yarasın kuzuya 🙏
Bence de canım normalde salı günü alacaktı doktor kilo alınca takip edelim daha dedi su için de havuç suyu demişti hergün içiyorum çok şükür suyu da iyi cıktı böyle böyle bakalım kaça kadar gidicez. Ilk hedef 36 idi atlattık şimdi hedefimiz 38 dedi doktorum bakalım 😀

Sizinki ansızın olacak galiba.... Ben 34.haftadan bu yana doğuruyorum :KK70: etrafımdakiler artık inanmıyor. 40 bekler o, kandırıyor seni diyorlar :KK70:
Sürprizli bir kiz olur belki kendimi de psikolojik olarak hiç hazır hissetmiyorum daha ev falan temizlenecek çok iş var 🤣🤣
Bana da öyle geliyordu 😂😂😂
Yaa demi 🤣 küçük sürprizler yaptı ekin :KK70:

Canım sen de Bursa’dasın diye hatırlıyorum. Çocuk doktoru kim buldun merak ettim.

Tebrik ederim canım, hayırlı olsun bebeğin 💫

1 günlük bebek için gaz sancısı için çok erken, bu şekilde ağlaması için de erken. Doymamış olması muhtemel, ya uzun uzun emzirmeye devam et ya da mama takviyesinde bulun.
Bursada hangi hastanede doğum yaptınız?

Canım doğum mu başladı acaba şimdi nasılsın durumun nedir ?

Evet canım bursadayım. Ben Esentepe hastanesi Gökçe Nur Öztürk'e başladım. Kızımda başka doktora gidiyordum ama doktorla kimyamız tutmadı diyeyim. O yüzden değişim istedim. Kızımı götürdüm gökçe hanıma o bahane ile de tanıştım . Tatlı bir doktor çocukla olan iletişimi de çok iyiydi. Doğumdan sonra bebeğimi de ona götüreceğim inşallah memnuniyetim devam eder. Ama olumlu yorumlarını okuyarak bulduğum bir doktordu zaten.
Siz bursada hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Doğrudur sonuçta doktor yani mutlaka ne yaptığını biliyordur sorgulamıyorum ama merak ediyorum 🙄çünkü kolay bi yöntemse ve rahatlatıyorsa açılmam vs olmazsa bende denemek isterim açıkçası .sağlıkla en kolay en hızlı şekilde kucağımıza almak nasip olsun 🙏🙏🙏
Amin canım inşallah 🙏

X