2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sık değil ama var ara ara geliyor. Bide büyük tuvaletimi yaptım 2 kere ayıptır söylemesi 🤦‍♀️
Grupta herkesin nişanı bu hafta geldi farkındamısınız 🙈 senin haftan ileri çok hızlı ilerleyebilir benim 4 gün önce geldi yalancı düzensiz sancılarım var hatta dün gece saat başı geldi düzenliydi sabah kalktım hiç bişi yok 🙈 nişan doğumun belirtisidir diyorlar ama kiminde erken geliyor haftalar sonra doğuyor kiminde hiç gelmiyor kiminde geliyor saatler içinde doğum oluyor🤷‍♀️ inşallah sancıların ve açılman başlar şu gibi kolay sağlıkla kavuşursunuz 🙏🙏🙏

Sık değil ama var ara ara geliyor. Bide büyük tuvaletimi yaptım 2 kere ayıptır söylemesi 🤦‍♀️

Oh geliyor eli kulağında bebişin 😍 sancıların sıklaşsın canım bekle; sıklığına göre hastahaneye geçersin. Bu sürede ev içinde yürü, pilates topunda zıpla, yapabilirsen çömel, arada hurma at ağzına su iç. Haydi hayırlı kolay doğumlar inşallah 🌸

Grupta herkesin nişanı bu hafta geldi farkındamısınız 🙈 senin haftan ileri çok hızlı ilerleyebilir benim 4 gün önce geldi yalancı düzensiz sancılarım var hatta dün gece saat başı geldi düzenliydi sabah kalktım hiç bişi yok 🙈 nişan doğumun belirtisidir diyorlar ama kiminde erken geliyor haftalar sonra doğuyor kiminde hiç gelmiyor kiminde geliyor saatler içinde doğum oluyor🤷‍♀️ inşallah sancıların ve açılman başlar şu gibi kolay sağlıkla kavuşursunuz 🙏🙏🙏
Evet canım farkettim hepimizin süreci güzel sağlıkla ilerler inşallah 🤲🏻 hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah sağlıkla kavuşalım 🤲🏻😍 şuan sancım yok mesela bakalım nolcak 💁‍♀️

Oh geliyor eli kulağında bebişin 😍 sancıların sıklaşsın canım bekle; sıklığına göre hastahaneye geçersin. Bu sürede ev içinde yürü, pilates topunda zıpla, yapabilirsen çömel, arada hurma at ağzına su iç. Haydi hayırlı kolay doğumlar inşallah 🌸
Evet bebişime kavuşcam inşallah 🤭 Bekliyorum zaten canım bu yazdıklarını yapıyorum hep. Aminnn inşallah canım 🤲🏻😘

Kizlar ben de ssvd icin doktora geldim. Normal dogum yapabilirsin bebegin.durumu iyi kanala girmis. Bazi seyleri gosterdi bana ekranda o da iyimis. Ama devlet hastanesi ya gece olursa gelmezsem arkadaslari yonlendiririm korktum acikcasi. Fakat sezeryan da olursan direk 39 u beklerim dedi. Kendi doktorum ise 37 de gel 38 e gun vereyim dedi.Benim de kafalar karisti. Ama aklima yatan hemen sezeryana almamasi her turlu 39 u beklerim demesi aksi durum olmadikca. Doktoru da baya begendim keske onceden gelseydim dedim. Acaba bu doktora mi devam etsem diye dusunmeye basladim

Kızlar benim bebişin burnu tıkalı sanırım bazen tıkalıymış gibi sesler geliyor. Dün geceden beri emerken ve uyurken de sıkıntı çıkarıyor. Bugün burnunda ufak bi pislik de gördüm. Ne yapsam burun aspiratörü için erken sanki? Bugün ilk banyosunu yapacak banyodan sonra serum fizyolojik mi kullansam 🙄
Canım serum fizyolojik damlatıp 5 dakika bekle yumuşasın mukus, sonra aspiratör ile çekersin. Hic bir şey olmaz. Banyoda da akar zaten
Kızlar nişanım geldi ne olacak şimdi azıcık panik yaptım 😐
Aaaay 😲 geliyor gelmekte olan. Benim oğlum nişandan 3 gün sonra doğmuştu. Hayırlısı sağlıkla gelsin canım

Kizlar ben de ssvd icin doktora geldim. Normal dogum yapabilirsin bebegin.durumu iyi kanala girmis. Bazi seyleri gosterdi bana ekranda o da iyimis. Ama devlet hastanesi ya gece olursa gelmezsem arkadaslari yonlendiririm korktum acikcasi. Fakat sezeryan da olursan direk 39 u beklerim dedi. Kendi doktorum ise 37 de gel 38 e gun vereyim dedi.Benim de kafalar karisti. Ama aklima yatan hemen sezeryana almamasi her turlu 39 u beklerim demesi aksi durum olmadikca. Doktoru da baya begendim keske onceden gelseydim dedim. Acaba bu doktora mi devam etsem diye dusunmeye basladim
Bence doktorun gayet iyi, devam et kuzu. Normal denemek istiyorsan şansını dene

Kızlar geçen gün ilişki ile ilgili konuşuluyodu bunu yapan var mı acaba😂🙈
Düzenli yapınca mı faydasını görüyoruz merak ettim😬
Onları okuyunca bi gaza gelip ben denedim ama gelen giden yok hala🤣 yalancı sancılarla geçiştiriyorum günü.
Doğurmak için elimden geleni yapıyorum ama bebiş çok nazlı çıktı galiba
Deniyoruz hâlâ gelen giden yok 😃

Maşallah canım, devlette böyle doktorların olması ne güzel. Yönlendiririm şeklinde konuşması bir olumlu sen merak etme. İşin çoğunu ebeler hallediyor zaten, inşallah gönlüne göre sağlıkla hayırla olur 🤲🏻🌷

Kızlar geçen gün ilişki ile ilgili konuşuluyodu bunu yapan var mı acaba😂🙈
Düzenli yapınca mı faydasını görüyoruz merak ettim😬
Onları okuyunca bi gaza gelip ben denedim ama gelen giden yok hala🤣 yalancı sancılarla geçiştiriyorum günü.
Doğurmak için elimden geleni yapıyorum ama bebiş çok nazlı çıktı galiba

Biz hiç denemedik desem. Doktor 37 den sonra her gün demişti. Benim açımdan mümkünatı yoktu yani 🙈

Maşallah canım, devlette böyle doktorların olması ne güzel. Yönlendiririm şeklinde konuşması bir olumlu sen merak etme. İşin çoğunu ebeler hallediyor zaten, inşallah gönlüne göre sağlıkla hayırla olur 🤲🏻🌷
Ozeldeki doktorlardan bile cok daha ilgiliydi cunku asiri kalabalikti ona ragmen herkese ayri ilgi alaka espiri. Bakalim ilerleyen haftalarda nasil olur. Şuan bu bebegimin de ilk hamileligimden olan.oglum gibi kafasi biraz buyuk. Esimin oyle kafasi. Kafa cok.buyurse zaten sikinti olmaz der

Selam kızlar, bizim de bugün kontrolümüz vardı bebiş 3,5 kilo. 2 hafta önden gidiyor hala 😬 doktor gelmezse diye hafta 9 mart için sezeryan tarihi verdi. Acayip panik ve korku içindeyim. Bebek iyi mi olacak, ben hemen toparlanabilir miyim, annelik hissiyatı hiç yüklenmedi hamilelikte. Kafam çok bulanık 🥲 sürekli de uyuyasım var. 😕

Kızlar, doktorumdan sağlam bir fırça yedim 🙈🙈🙈akşam neden haber vermedim diye. Az önce aradım yarın sabah sezeryanim ama akşam böyle böyle oldu, düzenliydi sonra düzensize döndü dedim bu aksam olursa nasıl yapalım dedim 😔 kızdı resmen. Hemen gelip hastaneye yatisini yapıyorsun dedi 🤧🤧🤧

Kızlar merhaba🌸
Doğum yapmış arkadaşların gözü aydın darısı geride kalanlara inşallah 🙏
Bugün 35+6 haftalık kontrole gittim 2660 gr 47 cm olmuş, nst de hiç sancı çıkmadı ve çatı muayenesini 2 hafta sonra yapmayı daha sağlıklı bulduğunu söyledi. % 90 - 95 gibi bir oranla normal doğum yapıp yapamayacağımı o zaman söyleyecekmiş.
Birde 2 hafta önce boynunda kordon dolanması vardı, bugünki kontrolde kordon yoktu🙏
Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🤲💞
Çok sevindim 🌈

Ben de bugün kontrole gittim 35+1 de 2.450 çıktı bebiş sanırım 46-47 cm boyu.
Çatı muayenesi oldu da sonuç ne bilmiyorum 😁 normal doğum için bekleyeceğiz şimdilik nstye girdim normal çıktı 🤷‍♀️

Doğru yönlendirme gibi geldi bana ama karar senin elbette 🌿

X