2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar benim bebişin burnu tıkalı sanırım bazen tıkalıymış gibi sesler geliyor. Dün geceden beri emerken ve uyurken de sıkıntı çıkarıyor. Bugün burnunda ufak bi pislik de gördüm. Ne yapsam burun aspiratörü için erken sanki? Bugün ilk banyosunu yapacak banyodan sonra serum fizyolojik mi kullansam 🙄

Kızlar benim bebişin burnu tıkalı sanırım bazen tıkalıymış gibi sesler geliyor. Dün geceden beri emerken ve uyurken de sıkıntı çıkarıyor. Bugün burnunda ufak bi pislik de gördüm. Ne yapsam burun aspiratörü için erken sanki? Bugün ilk banyosunu yapacak banyodan sonra serum fizyolojik mi kullansam 🙄
Banyoda açılır cnm biraz buhar olur

Serum fizyolojik damlat canım burnu tikaliysa emmek istemez ya da cold mix al

Günaydın kızlar. Benimki gene bana şaka yaptı 🙄 gece 12 de yarım saatte 1 sancı baslamisti sonra 15 dakikaya düştü en son 8 dakika idi. Gayet düzenli dakik şeklindeydi ama gece 4 te bir anda kesildi sancı. Sabaha kadar beni ayağa dikti orası ayrı tabi. Gece 4 ten sonra düzensiz şeklinde devam etti bende uyuya kalmışım 😒 3-4 kez yoğun bel ağrısı kasılmayla uyandım ama devamı gelmedi düzensiz devam etti bende ne doktoruma haber verdim ne de hastaneye gittim. Zaten doğum yarın sabah olacak bu geceyi de şakasız atlattık mı tamamdır 😁
Annesine azıcık sancı çektirip gelmek istemiş minnoş😬 bu geceyi güzel geçirip yarın hayırlısıyla kucağına alırsın inşaAllah canım🤲🏻🥰
Benim de sancılar ara ara vuruyo ama bel ağrısı biraz fazla benim ki de mıhtemelen noyun oynuyo benimle🤦🏻‍♀️

Sık değil ama var ara ara geliyor. Bide büyük tuvaletimi yaptım 2 kere ayıptır söylemesi 🤦‍♀️
Nişan da çok tedirgin olma canım sancılarını bekle bakalım ne aralıklarla sıklaşacak ayy çok heyecanlı🥰
Doğum yaklaşınca bağırsaklar da kendini rahatlatıyo ishal olabiliyosun.
Ben de dünden beri ishal başladı hafif sancı var ama düzenli değil. Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşaAllah🥰🤲🏻

Nişan da çok tedirgin olma canım sancılarını bekle bakalım ne aralıklarla sıklaşacak ayy çok heyecanlı🥰
Doğum yaklaşınca bağırsaklar da kendini rahatlatıyo ishal olabiliyosun.
Ben de dünden beri ishal başladı hafif sancı var ama düzenli değil. Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşaAllah🥰🤲🏻
Evet bende bi an heycanlandım valla 💁‍♀️ evet canım öyleymiş zaten bu ara hep ishal gibiydi. İnşallah canım hepimize 😘🤲🏻

Anladım canım, tabi böyle durumlarda sezaryen olması mantıklıymışş ama sancı çekiyorsun ya ona şaşırdım sezeryanler hiç çekmiyor gibi algı oluşmuştu bende🙈hayırlısı olsun bakalım beklemedeyiz🐣
Yok kuzum benim doktorum illa 39 haftada alma taraftarı ama son kontrolde (zaten gelişimi 3.5 hafta onde ya) kilosu 3.800 u geçince 38+5 i alalım 39 u beklemez bu dedi 😁 o yüzden yarın olacak.
Kızımda da 38+5 te sezeryan olmustu hatta hastaneye yatisim yapıldı 2cm acilma biraz sancim vardı üstüne sıramı beklerken suyum gelmişti 😊 doktorum zaten bu gün doğacakmis erken olmadı yani demisti. Bu ufaklık ta öyle olacak sanırım.

Kızlar geçen gün ilişki ile ilgili konuşuluyodu bunu yapan var mı acaba😂🙈
Düzenli yapınca mı faydasını görüyoruz merak ettim😬
Onları okuyunca bi gaza gelip ben denedim ama gelen giden yok hala🤣 yalancı sancılarla geçiştiriyorum günü.
Doğurmak için elimden geleni yapıyorum ama bebiş çok nazlı çıktı galiba

Canım ben ilk zamanlarda banyodayken icersi aşırı buharlı oluyor ya yıkarken hemen asprator le çekiyordum, banyoda yumusuyor çünkü. Deneyebilirsin o sekilde 😊

Annesine azıcık sancı çektirip gelmek istemiş minnoş😬 bu geceyi güzel geçirip yarın hayırlısıyla kucağına alırsın inşaAllah canım🤲🏻🥰
Benim de sancılar ara ara vuruyo ama bel ağrısı biraz fazla benim ki de mıhtemelen noyun oynuyo benimle🤦🏻‍♀️
Bu sakalarin cezasını doğunca poposunu ısırarak ödeteceğim ona 😁😁

Serum fizyolojik flakonlar bunun için var nazikçe aspiratör ile birlikte kullanırsan işine yarayacaktır inşaallah birde nem makinası tavsiye ediyorum.

X