Yapmadı kuzum, yapsa yazacaktımSenin çatı muayenen nasil gecti haber verecektin merqk ettim
Kizlar siz bebeğin kiyafetleri yikamadan önce makineyi boş temizleme modunda makine temizleyiciyle çalıştırdınız mı? Bir de nevresimlerini battaniyelerini de bebek modunda da mı yıkamalıyım?
Bende de marc var o zaman ilk temizleyeyim. Senede 1 mi? Benim makine 30 yikamaya bir temizleme moduna aliyor kendisini keske ben de senede 1 yapsamBen temizledim makineyi ilk yikamalar icin ama dogduktan sonra surekli yapmam sanirim :) marc la yapmistim ben ilkinde. Sonra makinemde ariza vardi servis cagirmistim. kendi temizleyicilerini onerdi senede 1 kere kullanmak yeterli dedi bir de onu yaptirdim gecenlerde.
Bana doktor sol tarafina uzaninca yarim saate geçmiyorsa hemen gel demişti, ay heyecanlandim benden önce doğuracaksin galibaYapmadı kuzum, yapsa yazacaktımyalnız şuan nişan geldi. Sanci da 7 dk da bir gibi ilerliyor. Allahım heyecan yapmalı mi? Giyinip hazırlanmalı mi bilemedim
Oyy kıyamam ben onaOhh maşallah kuzumBenim minik kızım biraz zorlanıyor bağırsak gazında teyzesi. İlk üç gün çok zorlandık sabaha kadar ağladı sancidan Sonra probiyotik bi damla aldım onu vermeye başladım daha rahat çıkarıyor artık ağlaması yok şükür. Ama yine de geceleri 2 saate bir uyaniyoruz hep mıkır mıkır emmek istiyor
eczaneden mi aldin? Kaydettim telefona sen de ne alsan kullansan ben de aliyorumKızlar şu takviye sütü coşturuyor aklınızda olsun
Bilmiyorum doğum sancısı olsa yerinde duramazdın diyen de var, böyle baslar diyen deBana doktor sol tarafina uzaninca yarim saate geçmiyorsa hemen gel demişti, ay heyecanlandim benden önce doğuracaksin galibasancinin şiddeti artiyor mu aslinda 7 dk çok kisa bir süre doğum sancisi olabilir bence
Ekin de gündüz derin uyuyor gece uyutmuyorOyy kıyamam ben onaBizimki de normalde 2 saatte bir uyandırıyodum ama ben uyandırmasam uyanmayacak öyle bir uykusu ağır yani. Dün geceden beri bişeyler oldu çocuğa daha 2 saat dolmadan uyandı ağladı emzirdim. Bugün de saat başı nerdeyse emmek istiyor. Uyanık kalma süresi baya uzadı sabah 10 buçuk gibi uyandı mesela arada çok kısa uyudu az önce emzirdim yeni uyudu bu saatte. Normalde olsa kaç kere uyumuştu zorla emzirmek için uyandırıyor olurdum. Her gün farklılaşıyor
Yok bebiş emzirme hemşiresi var bi tane onun takviyesi sitesinden aldım atayim bak sen deeczaneden mi aldin? Kaydettim telefona sen de ne alsan kullansan ben de aliyorum
Evet haberdar et kendine çok dikkat et zaman da yaklaştı her şey olabilir belki senin acı eşiğin diğerlerinden daha farklidirBilmiyorum doğum sancısı olsa yerinde duramazdın diyen de var, böyle baslar diyen degidişata göre haberdar ederim
Bende korkuyorum leke veya kan gelir diyeKızlar bugun bende doktora gittim alttan kontrol etti 2 parmak acılmam oldugunu soyledi cuma sabah kontrole cagırdıgını cuma sabaha kadar doğurmamın yüksek ihtimal oldugunu soyledi bebek 3250gram alttan muayene sonrası elini cektiğinde pembemsi kan vardı hala gelıyor acık pembe seklınde alt karın agrımda var bilmiyorum doğuracak mıyım demek oluyor bu erken mi diye dusunmeden edemıyorum tam 37+0 ım bebeğimin ciğerleri gelişmiş midir acaba
Tamam ben de hippin anne çayını almistim işe yaramazsa bundan siparis ederimYok bebiş emzirme hemşiresi var bi tane onun takviyesi sitesinden aldım atayim bak sen de
Canım güzel haberler bekliyoruz inşallahYapmadı kuzum, yapsa yazacaktımyalnız şuan nişan geldi. Sanci da 7 dk da bir gibi ilerliyor. Allahım heyecan yapmalı mi? Giyinip hazırlanmalı mi bilemedim
En iyisi düşünmemek yoksa kontrole gidememİki parmağıyla yapıyor canım artık sonlara geldiğim için bakıyorlar profda baktı uzman doktorda
Kesinlikle canım öyle düşünerek gitme zaten. Bende bugün bakarlar mı acaba diyordum aklıma gelen başıma geldi eninde sonunda olacaktı zaten deEn iyisi düşünmemek yoksa kontrole gidemem
7 dk miYapmadı kuzum, yapsa yazacaktımyalnız şuan nişan geldi. Sanci da 7 dk da bir gibi ilerliyor. Allahım heyecan yapmalı mi? Giyinip hazırlanmalı mi bilemedim
İnşallah gerek kalmaz canımTamam ben de hippin anne çayını almistim işe yaramazsa bundan siparis ederim
Bilmiyorum ben hala pijamayla evde oturuyorum, 30 sn sürüyor sancı çokta can alıcı değil. Kimseyi harekete geçirmek istemiyorum. Inşallah saçmalamıyorumdur7 dk mibebiş geliyo muu yoksaa
Kaçış yok vallahi zaten kısa suruyo ya kendimizi öyle motive edelimKesinlikle canım öyle düşünerek gitme zaten. Bende bugün bakarlar mı acaba diyordum aklıma gelen başıma geldi eninde sonunda olacaktı zaten deBirde karnım çok sertti doktor o yüzdende bakmak istedi senin sancın var dedi