2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar siz bebeğin kiyafetleri yikamadan önce makineyi boş temizleme modunda makine temizleyiciyle çalıştırdınız mı? Bir de nevresimlerini battaniyelerini de bebek modunda da mı yıkamalıyım?

Ben temizledim makineyi ilk yikamalar icin ama dogduktan sonra surekli yapmam sanirim :) marc la yapmistim ben ilkinde. Sonra makinemde ariza vardi servis cagirmistim. kendi temizleyicilerini onerdi senede 1 kere kullanmak yeterli dedi bir de onu yaptirdim gecenlerde.

Bende de marc var o zaman ilk temizleyeyim. Senede 1 mi? Benim makine 30 yikamaya bir temizleme moduna aliyor kendisini keske ben de senede 1 yapsam peki battaniyeleri nevresimleri de bebek modunda mi yikadin

Yapmadı kuzum, yapsa yazacaktım yalnız şuan nişan geldi. Sanci da 7 dk da bir gibi ilerliyor. Allahım heyecan yapmalı mi? Giyinip hazırlanmalı mi bilemedim
Bana doktor sol tarafina uzaninca yarim saate geçmiyorsa hemen gel demişti, ay heyecanlandim benden önce doğuracaksin galiba sancinin şiddeti artiyor mu aslinda 7 dk çok kisa bir süre doğum sancisi olabilir bence

Oyy kıyamam ben ona Bizimki de normalde 2 saatte bir uyandırıyodum ama ben uyandırmasam uyanmayacak öyle bir uykusu ağır yani. Dün geceden beri bişeyler oldu çocuğa daha 2 saat dolmadan uyandı ağladı emzirdim. Bugün de saat başı nerdeyse emmek istiyor. Uyanık kalma süresi baya uzadı sabah 10 buçuk gibi uyandı mesela arada çok kısa uyudu az önce emzirdim yeni uyudu bu saatte. Normalde olsa kaç kere uyumuştu zorla emzirmek için uyandırıyor olurdum. Her gün farklılaşıyor

Bana doktor sol tarafina uzaninca yarim saate geçmiyorsa hemen gel demişti, ay heyecanlandim benden önce doğuracaksin galiba sancinin şiddeti artiyor mu aslinda 7 dk çok kisa bir süre doğum sancisi olabilir bence
Bilmiyorum doğum sancısı olsa yerinde duramazdın diyen de var, böyle baslar diyen de gidişata göre haberdar ederim

Ekin de gündüz derin uyuyor gece uyutmuyor Gece-gündüzü öğrenene kadar böyle dengesiz gidecek galiba.

eczaneden mi aldin? Kaydettim telefona sen de ne alsan kullansan ben de aliyorum
Yok bebiş emzirme hemşiresi var bi tane onun takviyesi sitesinden aldım atayim bak sen de

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-26-13-53-00-190_com.instagram.android.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 81
Bilmiyorum doğum sancısı olsa yerinde duramazdın diyen de var, böyle baslar diyen de gidişata göre haberdar ederim
Evet haberdar et kendine çok dikkat et zaman da yaklaştı her şey olabilir belki senin acı eşiğin diğerlerinden daha farklidir

Bende korkuyorum leke veya kan gelir diye alt karın ağrısı bendede var canım. Doktorun ne dedi peki doğum için?

En iyisi düşünmemek yoksa kontrole gidemem
Kesinlikle canım öyle düşünerek gitme zaten. Bende bugün bakarlar mı acaba diyordum aklıma gelen başıma geldi eninde sonunda olacaktı zaten de Birde karnım çok sertti doktor o yüzdende bakmak istedi senin sancın var dedi

Kaçış yok vallahi zaten kısa suruyo ya kendimizi öyle motive edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…