- 29 Temmuz 2022
- 1.089
- 2.595
- 33
Ben bu hafta az az yaptım yarın büyük başlıyorumBenim geçen hafta 2-3 cm'di. Egzersiz yapıyorum sürekli dedim canım, işe yaramış demekki demişti. Geçen haftadan beri devam ediyorum yarın artış var mi bakalım merak ediyorum
Burası ansiklopedi gibi aradığın her soruya cevap bulursun hiç kaygilanmaSanmasın başka kimseyi kalbim kaldırmaz.Bekliyorum kılavuzu. Gelmezse de benim bebiş en sona kalacak gibi, siz o zamana çok tecrübeli olursunuz, yardım istemeye gelirim.
Hahaha ne oluyor acaba onlara?Bebeğin gördüğü ilgiyi mi kıskanıyorlar nedir? Bakalım benimki nasıl olacak? Doğuma eşimle gireceğiz, bakalım ayılıp bayılacak mı?
Valla benim eşim kızını başkalarından kiskaniyormus öyle dediAhahah fena lohusalıkta snnki desene
Kayinvalidemin ve gorumcemin oldugu yerde sakinlik olmasi hic mumkun degil :)Hastanede sadece annem ve kayinvalidem vardi o kadar rahat geçti ki anlatamam iyi ki hiç kimseye haber vermemisiz dedim insanin doğumdan sonra aradığı tek şey sakinlik oluyor
Doktor benimkini bi hafta önce kontrol etmişti en son dün gece geldi ilk defa tıpkı senin anlattığım gibi ben onu nişan olarak düşündüm bugün yine kontrole gittim bu defa daha sert kontrol etti hala geliyor öyle ben anlamadım bu işiKızlar dün Dr açıklık kontrolü yaptı bugün Böyle kahve rengi baya yapışık pıhtı gibi akıntı geldi. Bu nişan mıdır yoksa muayeneden kaynaklı bişey mi
Eşin benim kafadan. Ben de daha doğmamış çocuğu kıskanıyorum. Normalde de hiç kıskanç değilimdir halbuki. Ama bir taraftan da bebişin seveni çok olsun, ne güzel ilgi göstermek isteyeni var. Bol bol sevgiyle büyüyecek diye seviniyorum.Valla benim eşim kızını başkalarından kiskaniyormus öyle dediBana diyor ki sen kiskanmiyor musun annemler seni delirtmiyor mu bütün gün delirmiyor musun çok sakinsin diyor eşim doğuma girdi benim ağladı çok ben ağlayamadim o anin stresi ile eşim ağladi ben çocuk nasıl iyi mi diye sorup durdum hep
Yok kuzu yere değil nereye oturursam oturayım 1 haftadır o bacak ayrılmıyor benden, hele bugün yürürken bile canım inanılmaz yanıyor vajina altındaki kemiklerim. Bir de inadına sanki eğilip alamıyorum diye her şey düşüyor bugün yere.Canım alakasız gelmesin ama bir şey merak ediyorum. İlk hamileliğimde bir bilgi duymuştum ama kendimde tecrübe etme şansı bulamamıştım doğru mu diye merak da ediyorumaçılma olunca yere sert bir zemine oturup bacaklarını uzatıp bir bacağını diğer bacak üstüne atmayı denediğinde atamıyormuşsun canın acıyormuş. Dener misin acaba
Çoğu kişi de gelmiş o akıntı muayene sonrası, acaba doğumu tetikliyor dedikleri böyle bir şey mi. Bana daha gelen giden yok amaDoktor benimkini bi hafta önce kontrol etmişti en son dün gece geldi ilk defa tıpkı senin anlattığım gibi ben onu nişan olarak düşündüm bugün yine kontrole gittim bu defa daha sert kontrol etti hala geliyor öyle ben anlamadım bu işi
Benim eşim akrep burcu sevdiklerini hiç paylaşamaz şimdi kızı olunca çok düştü üstüne arada ben aklına geliyorum beni de öpüyor ama genel olarak onların aşkını izliyorum şuanEşin benim kafadan. Ben de daha doğmamış çocuğu kıskanıyorum. Normalde de hiç kıskanç değilimdir halbuki. Ama bir taraftan da bebişin seveni çok olsun, ne güzel ilgi göstermek isteyeni var. Bol bol sevgiyle büyüyecek diye seviniyorum.
İnşallah yarın sabah güzel haber veririmBen bu hafta az az yaptım yarın büyük başlıyorum
Mutlaka haber ver çıkınca bekliyoruz
Bende kıskanıyorumBurası ansiklopedi gibi aradığın her soruya cevap bulursun hiç kaygilanma
Valla benim eşim kızını başkalarından kiskaniyormus öyle dediBana diyor ki sen kiskanmiyor musun annemler seni delirtmiyor mu bütün gün delirmiyor musun çok sakinsin diyor eşim doğuma girdi benim ağladı çok ben ağlayamadim o anin stresi ile eşim ağladi ben çocuk nasıl iyi mi diye sorup durdum hep
Ben de canım. Şimdiden düşünüyorum şu alır mı, bu dokunur mu. Görmemişin çocuğu olmuş diyecekler ama bu farklı bir duygu yaEşin benim kafadan. Ben de daha doğmamış çocuğu kıskanıyorum. Normalde de hiç kıskanç değilimdir halbuki. Ama bir taraftan da bebişin seveni çok olsun, ne güzel ilgi göstermek isteyeni var. Bol bol sevgiyle büyüyecek diye seviniyorum.
Bence dünyanın en güzel görüntüsü babanın kızını sevdiği andır. Kızın çok şanslı asla dışarıda sevgi aramayacakBenim eşim akrep burcu sevdiklerini hiç paylaşamaz şimdi kızı olunca çok düştü üstüne arada ben aklına geliyorum beni de öpüyor ama genel olarak onların aşkını izliyorum şuan
Bana daÇoğu kişi de gelmiş o akıntı muayene sonrası, acaba doğumu tetikliyor dedikleri böyle bir şey mi. Bana daha gelen giden yok ama
Anlamamak mümkün değil yani o zaman. Ay hep öyle olur zaten ya insan neyi yapamaz haldeyse inatla üst üste olur o şeyYok kuzu yere değil nereye oturursam oturayım 1 haftadır o bacak ayrılmıyor benden, hele bugün yürürken bile canım inanılmaz yanıyor vajina altındaki kemiklerim. Bir de inadına sanki eğilip alamıyorum diye her şey düşüyor bugün yere.
Tabi canim annelerimiz de bu dönemden geçti düşe kalka halledicezİnşallah, ben de öyle umuyorum. Ya insanlar 17-18 yaşında doğuruyor, birkaç çocuk birden bakıyor, ben de hallederim bir şekilde diye telkin ediyorum kendimi.
Ben bazen kendimi çok anaç hissediyorum karnımda kıpırdayınca, bazen de bir bebek geleceğini idrak edemiyorum. Sanki böyle bir hamilelik döneminden geçiyorum, sonra hayat normale dönecek gibi geliyor. Yeni doğmuş ya da ufak bebeklerin fotoğraf videosunu görünce içim ısınıyor ama. Böyle değişik bir duygu.İçimde böyle bir şey var şimdi diye duygulanıyorum.
SujuKeske biz de basbasa olabilsek. Annem kesin gelecek. Bugun kayinvalide ayri gorumce ayri aradi gun belli mi kendimizi ayarlayalim diye. Biz baya kalabalik olacagiz hastanede galiba ki hic istemiyorum bunu.
İnşallah canım o kendinden çok hemsirelere guveniyor yardim eder onlar diyoEşinin özgüveni sana cesaret versin bnce. çok da güzel bakarsınız bnce hiç germe kendini.
Şükür kayınvalidem çok tatlıdır evde yanımda o kalcak annem 10 gün sonra gelecek annen gelince ben giderim kalabalık olmasın diyorKeske biz de basbasa olabilsek. Annem kesin gelecek. Bugun kayinvalide ayri gorumce ayri aradi gun belli mi kendimizi ayarlayalim diye. Biz baya kalabalik olacagiz hastanede galiba ki hic istemiyorum bunu.
Ayy kıyamam sana destek olacağına ağlamış bide sanki kendisi kesilip biciliyoBurası ansiklopedi gibi aradığın her soruya cevap bulursun hiç kaygilanma
Valla benim eşim kızını başkalarından kiskaniyormus öyle dediBana diyor ki sen kiskanmiyor musun annemler seni delirtmiyor mu bütün gün delirmiyor musun çok sakinsin diyor eşim doğuma girdi benim ağladı çok ben ağlayamadim o anin stresi ile eşim ağladi ben çocuk nasıl iyi mi diye sorup durdum hep
Valla çok ilginç kiminde geliyo aynı gün doğuruyormuş kimi geldikten haftalar sonra ancak doğuruyormuş ben anlamadım bu işiÇoğu kişi de gelmiş o akıntı muayene sonrası, acaba doğumu tetikliyor dedikleri böyle bir şey mi. Bana daha gelen giden yok ama
Bizim baba da çok duygusal, sevgi dolu. Bebişi bekliyorum, ikisini beraber görmeyi de bekliyorum. Harika bir görüntü sevgi dolu babayla bebek.Benim eşim akrep burcu sevdiklerini hiç paylaşamaz şimdi kızı olunca çok düştü üstüne arada ben aklına geliyorum beni de öpüyor ama genel olarak onların aşkını izliyorum şuan
Hahaha. Ben de kendimde tam bir “görmemişim çocuğu olmuş” potansiyeli görüyorum.Ben de canım. Şimdiden düşünüyorum şu alır mı, bu dokunur mu. Görmemişin çocuğu olmuş diyecekler ama bu farklı bir duygu ya
Canım hiç olumsuzluk yükleme kendine. Gayette güzel üstesinden gelirsiniz. Benim 2. Dogumum. Kızımda covit ortasında oldu. Hastane kimseyi kabul etmiyordu kaldı ki etseydi de ben kabul etmezdim ziyaretçi vs. Sadece eşimle ikimiz vardık. Hastanede ikimiz kaldık. Annem sadece eşim hastane dışında işi olduğunda geldi eşim geldiği gibi gitti hemen. Nüfus cüzdanı çıkartma vakti kadar öyle düşün. Eşimde bende çocuk nasıl tutulur bilmiyoruz. İnanır mısın eşim ilk kucağına aldığında elleri titriyordu. 1.90 adam iki avuç içi kadar çocuk incitirim tutamam diyordu, ama öyle güzel baktı ki gün geldi kızıma... Ben hep dedim bu çocuğa sahip olmak bizim tercihimizdi herseyiyle de biz ilgileneceğiz diye. Kızımı kimseyle paylaşamadım mesela. Herseyiyle ya ben yada eşim ilgilenmeliydi o kafa yapısına girdim sanki başkası kucağına alsa bizim kadar narin davranamazdı O'na incitirdi gibi geldi. Hastaneden çıktık eve geldik yine kimseye musade etmedim bakımı ile ilgili. Eşim izndeyken annem geldi yemek yaptı ortalığı topladı gitti. Eşim ise başlayınca eşim ise gidince annem geldi ev işi temizlik çamaşır bulaşık halletti, eşim eve gelince yemeye bile kalmadan yine evine gitti.Ben de gerginim çok ilk çocuk annem yanımda olamicak gerçi kayınvalidem var ama eşim ben kalcam diyor istemiyor hastaneye kimseyi ikimiz başa çıkabilecek miyiz sütüm gelcek mi bir sürü soru var kafamda inşallah güzelliklerle alırız kucağımıza senin saat belli mi