2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sanmasın başka kimseyi kalbim kaldırmaz. Bekliyorum kılavuzu. Gelmezse de benim bebiş en sona kalacak gibi, siz o zamana çok tecrübeli olursunuz, yardım istemeye gelirim.
Burası ansiklopedi gibi aradığın her soruya cevap bulursun hiç kaygilanma
Hahaha ne oluyor acaba onlara? Bebeğin gördüğü ilgiyi mi kıskanıyorlar nedir? Bakalım benimki nasıl olacak? Doğuma eşimle gireceğiz, bakalım ayılıp bayılacak mı?
Ahahah fena lohusalıkta snnki desene
Valla benim eşim kızını başkalarından kiskaniyormus öyle dedi Bana diyor ki sen kiskanmiyor musun annemler seni delirtmiyor mu bütün gün delirmiyor musun çok sakinsin diyor eşim doğuma girdi benim ağladı çok ben ağlayamadim o anin stresi ile eşim ağladi ben çocuk nasıl iyi mi diye sorup durdum hep

Kızlar dün Dr açıklık kontrolü yaptı bugün Böyle kahve rengi baya yapışık pıhtı gibi akıntı geldi. Bu nişan mıdır yoksa muayeneden kaynaklı bişey mi
Doktor benimkini bi hafta önce kontrol etmişti en son dün gece geldi ilk defa tıpkı senin anlattığım gibi ben onu nişan olarak düşündüm bugün yine kontrole gittim bu defa daha sert kontrol etti hala geliyor öyle ben anlamadım bu işi

Eşin benim kafadan. Ben de daha doğmamış çocuğu kıskanıyorum. Normalde de hiç kıskanç değilimdir halbuki. Ama bir taraftan da bebişin seveni çok olsun, ne güzel ilgi göstermek isteyeni var. Bol bol sevgiyle büyüyecek diye seviniyorum.

Yok kuzu yere değil nereye oturursam oturayım 1 haftadır o bacak ayrılmıyor benden, hele bugün yürürken bile canım inanılmaz yanıyor vajina altındaki kemiklerim. Bir de inadına sanki eğilip alamıyorum diye her şey düşüyor bugün yere.

Çoğu kişi de gelmiş o akıntı muayene sonrası, acaba doğumu tetikliyor dedikleri böyle bir şey mi. Bana daha gelen giden yok ama

Benim eşim akrep burcu sevdiklerini hiç paylaşamaz şimdi kızı olunca çok düştü üstüne arada ben aklına geliyorum beni de öpüyor ama genel olarak onların aşkını izliyorum şuan

Ben bu hafta az az yaptım yarın büyük başlıyorum
Mutlaka haber ver çıkınca bekliyoruz
İnşallah yarın sabah güzel haber veririm
Bende kıskanıyorum
Ben de canım. Şimdiden düşünüyorum şu alır mı, bu dokunur mu. Görmemişin çocuğu olmuş diyecekler ama bu farklı bir duygu ya

Benim eşim akrep burcu sevdiklerini hiç paylaşamaz şimdi kızı olunca çok düştü üstüne arada ben aklına geliyorum beni de öpüyor ama genel olarak onların aşkını izliyorum şuan
Bence dünyanın en güzel görüntüsü babanın kızını sevdiği andır. Kızın çok şanslı asla dışarıda sevgi aramayacak

Anlamamak mümkün değil yani o zaman. Ay hep öyle olur zaten ya insan neyi yapamaz haldeyse inatla üst üste olur o şey

Tabi canim annelerimiz de bu dönemden geçti düşe kalka halledicez
Ayy dimi hala inanmiyorum benden bı can çıkacağına

Keske biz de basbasa olabilsek. Annem kesin gelecek. Bugun kayinvalide ayri gorumce ayri aradi gun belli mi kendimizi ayarlayalim diye. Biz baya kalabalik olacagiz hastanede galiba ki hic istemiyorum bunu.
Suju
Eşinin özgüveni sana cesaret versin bnce. çok da güzel bakarsınız bnce hiç germe kendini.
İnşallah canım o kendinden çok hemsirelere guveniyor yardim eder onlar diyo

Keske biz de basbasa olabilsek. Annem kesin gelecek. Bugun kayinvalide ayri gorumce ayri aradi gun belli mi kendimizi ayarlayalim diye. Biz baya kalabalik olacagiz hastanede galiba ki hic istemiyorum bunu.
Şükür kayınvalidem çok tatlıdır evde yanımda o kalcak annem 10 gün sonra gelecek annen gelince ben giderim kalabalık olmasın diyor

Ayy kıyamam sana destek olacağına ağlamış bide sanki kendisi kesilip biciliyo ama kıskanma konusunda haklıdir bnce

Çoğu kişi de gelmiş o akıntı muayene sonrası, acaba doğumu tetikliyor dedikleri böyle bir şey mi. Bana daha gelen giden yok ama
Valla çok ilginç kiminde geliyo aynı gün doğuruyormuş kimi geldikten haftalar sonra ancak doğuruyormuş ben anlamadım bu işi

Bizim baba da çok duygusal, sevgi dolu. Bebişi bekliyorum, ikisini beraber görmeyi de bekliyorum. Harika bir görüntü sevgi dolu babayla bebek.

Ben de canım. Şimdiden düşünüyorum şu alır mı, bu dokunur mu. Görmemişin çocuğu olmuş diyecekler ama bu farklı bir duygu ya
Hahaha. Ben de kendimde tam bir “görmemişim çocuğu olmuş” potansiyeli görüyorum. Eyvah eyvah.

Canım hiç olumsuzluk yükleme kendine. Gayette güzel üstesinden gelirsiniz. Benim 2. Dogumum. Kızımda covit ortasında oldu. Hastane kimseyi kabul etmiyordu kaldı ki etseydi de ben kabul etmezdim ziyaretçi vs. Sadece eşimle ikimiz vardık. Hastanede ikimiz kaldık. Annem sadece eşim hastane dışında işi olduğunda geldi eşim geldiği gibi gitti hemen. Nüfus cüzdanı çıkartma vakti kadar öyle düşün. Eşimde bende çocuk nasıl tutulur bilmiyoruz. İnanır mısın eşim ilk kucağına aldığında elleri titriyordu. 1.90 adam iki avuç içi kadar çocuk incitirim tutamam diyordu, ama öyle güzel baktı ki gün geldi kızıma... Ben hep dedim bu çocuğa sahip olmak bizim tercihimizdi herseyiyle de biz ilgileneceğiz diye. Kızımı kimseyle paylaşamadım mesela. Herseyiyle ya ben yada eşim ilgilenmeliydi o kafa yapısına girdim sanki başkası kucağına alsa bizim kadar narin davranamazdı O'na incitirdi gibi geldi. Hastaneden çıktık eve geldik yine kimseye musade etmedim bakımı ile ilgili. Eşim izndeyken annem geldi yemek yaptı ortalığı topladı gitti. Eşim ise başlayınca eşim ise gidince annem geldi ev işi temizlik çamaşır bulaşık halletti, eşim eve gelince yemeye bile kalmadan yine evine gitti.
Ki benim çok ağrım oldu doğumdan sonra ve çok uzun süre ağrı çektim . Rahimde çok fazla varis varmış(dogumdan sonra doktorum dedi), sezeryan olurken doktor birkac varis kesmiş, iyileşmesi de çok uzun sürdü çok yoğun ağrılarım oldu mesela.
Gece her emzirmede eşimi de kaldırdım, evdeyken her alt değişimini birlikte yaptık, Eşimle ilk dusunu aldirdik.
Süt konusunda hemen gelmeyebilir canım çok normal. Hiç strese girme öncelikle, benim kziimda gelmedi mesela damla geldi sadece doğumdan birkaç saat sonra. Yine inatla emzirdim, sonra mama verdim sonra hep pompayla süt sagdim(sırf süt ihtiyacı var sinyali beyne gitsin diye) Her 2 saatte 1 aynı süreç başa döndü hep. Bestlak damla, e bebekteki promalt, pekmez+maya, tahin, dere otu vs vs. Yaptım sürekli 5.gun süt çoğaldı mamayi azalttım 1 hafta sonunda sadece emzirdim mamayi kestim üstüne buzluğa koyacağım süt bile oldu. Stres çok etkiliyor gerçekten hep sütüm olacak diye olumlu düşün.
Benim saatim belli değil cuma sabahı 8 de hastanede olun dedi doktorum sonrası artık nasıl planladı hiç bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…