2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Eşinin özgüveni sana cesaret versin bnce. çok da güzel bakarsınız bnce hiç germe kendini.

Doğum haftası eşim hemoroid oldu, ama sanırsın ölümcül hastalığa tutuldu. Bir naz bir naz, halbuki başlangıç evresi yani. Sonra ayağını arı soktu, dizlerini döve döve ah bu nerden başıma geldi diye dövündü. Erkekler hastalanmasın cidden ya

Burcu ne eşinin benimki balık baya aksilikler bulur kendisini:)

Kızlar dün Dr açıklık kontrolü yaptı bugün Böyle kahve rengi baya yapışık pıhtı gibi akıntı geldi. Bu nişan mıdır yoksa muayeneden kaynaklı bişey mi
Ah Nisan sanırım benimde gelmeye başladı bugün çok sert bı muane etti şimdi öyle geliyor

Keske biz de basbasa olabilsek. Annem kesin gelecek. Bugun kayinvalide ayri gorumce ayri aradi gun belli mi kendimizi ayarlayalim diye. Biz baya kalabalik olacagiz hastanede galiba ki hic istemiyorum bunu.

Vallahi en kotu şeyi onlar yasiyo sanki biz hamileyken hemoroid oluyoruz da citimiz cikmiyo. Canları çok kıymetli Cook

Anladım, yarın kendimi merak ediyorum en son 2-3 cm demişti gecen hafta yarın artmış olursa acaba suni sancı verir mi
Canım alakasız gelmesin ama bir şey merak ediyorum. İlk hamileliğimde bir bilgi duymuştum ama kendimde tecrübe etme şansı bulamamıştım doğru mu diye merak da ediyorum açılma olunca yere sert bir zemine oturup bacaklarını uzatıp bir bacağını diğer bacak üstüne atmayı denediğinde atamıyormuşsun canın acıyormuş. Dener misin acaba

Siz bi de doğumdan sonra görün erkeğin lohusası hiç çekilmiyormuş kızlar

Keske biz de basbasa olabilsek. Annem kesin gelecek. Bugun kayinvalide ayri gorumce ayri aradi gun belli mi kendimizi ayarlayalim diye. Biz baya kalabalik olacagiz hastanede galiba ki hic istemiyorum bunu.
Hastanede sadece annem ve kayinvalidem vardi o kadar rahat geçti ki anlatamam iyi ki hiç kimseye haber vermemisiz dedim insanin doğumdan sonra aradığı tek şey sakinlik oluyor

Aynı korkular, düşünceler hepimizde. Ne güzel yardım etmeye hevesli aileler var çevremizde, onu da düşünüp mutlu oluyorum bir taraftan. Benim annem de aynı, her işe koşar. Uzaktayım bütün hamileliğimi, taşınmayı kendim hallettim yardım edemiyor diye içi içini yedi. Ama ben de gelince söylicem, bebeği bana bıraksın, diğer konularda yardım etsin.

Gayet normal, anneliği düşündükçe kafada daha önce halledilmemiş duyguların, hatıraların canlanması. Muhtaçlık değil de destek almak da güzel. Her işi dört dörtlük tek başına yapmaya çalışmak, dağları delmek de modern kadının sorunu. En azından tuvalete banyoya rahat rahat girebilmek, biraz olsun nefes alabilmek eminim çok önemli olacak bizim için.
İnşallah, ben de öyle umuyorum. Ya insanlar 17-18 yaşında doğuruyor, birkaç çocuk birden bakıyor, ben de hallederim bir şekilde diye telkin ediyorum kendimi.
Çok geçmiş olsun. Nerede doğum yaptın, hangi ülke?
Sanmasın başka kimseyi kalbim kaldırmaz. Bekliyorum kılavuzu. Gelmezse de benim bebiş en sona kalacak gibi, siz o zamana çok tecrübeli olursunuz, yardım istemeye gelirim.
Annelik hissi de otomatik yükleniyor mu ya bazen öyle bı düşünce hali alıyor ki beni dile vurmak istemiyorum
Ben bazen kendimi çok anaç hissediyorum karnımda kıpırdayınca, bazen de bir bebek geleceğini idrak edemiyorum. Sanki böyle bir hamilelik döneminden geçiyorum, sonra hayat normale dönecek gibi geliyor. Yeni doğmuş ya da ufak bebeklerin fotoğraf videosunu görünce içim ısınıyor ama. Böyle değişik bir duygu. İçimde böyle bir şey var şimdi diye duygulanıyorum.
Rahatsız edecek, yardımdan çok stres yaratacak kişileri çağırmamak bence de en doğrusu. Benim hem annem hem kayınvalidem gerçekten hem sınırlara saygılı hem de açık fikirli insanlar. Annem bizle kalacak ona rağmen düşünüyorum. Biraz şüphem olsaydı tavırlarından ben de istemezdim.
Böyle konularda da hep annenin eksikliğini hissedip, onlara yüklemek sorumluluğu hem çok doğal hem de çok haksızlık. Baba gelmeyince o kadar şok olunmuyor ama anne ayrı. Benim annem de çalışıyordu, ben de çalışacağım. Şimdiden zor geliyor bırakıp gitmek, daha doğum iznine bile ayrılmadım.

Valla çoğu kadın eşleri hamileyken hemoroid olsa, “kadının karnı burnunda ben buna mı şikayet edeyim” der bir şey demez. Haha. Doğum yapacak kadına arı sokmasından şikayet edilir mi? Haha. Tam komedi.

Siz bi de doğumdan sonra görün erkeğin lohusası hiç çekilmiyormuş kızlar

Ay seninki de mi ben esime kırmızı kurdela tak kafana diyorum annelere kan ağlattı resmen
Hahaha ne oluyor acaba onlara? Bebeğin gördüğü ilgiyi mi kıskanıyorlar nedir? Bakalım benimki nasıl olacak? Doğuma eşimle gireceğiz, bakalım ayılıp bayılacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…