Dikişli canım ama bu kendi kendine eriyen dikişlerdenCanım bende erkenden yaptıracağım da hangi yöntemle yaptırdın klipsli mi dikişli mi karar veremedim de
Amin canım bir çırpıda inşallahCanım benim ağrı eşiğim biraz yüksek ama sancım hiç olmadığı için suni sancı vermek zorunda kaldılar 2. Doğumum 4.5 yaşında bir kızım var onda çok uzun süre sancı çekmiştim bu daha hızlı oldu çok şükür
Yok canım kalça çıkıklığı yok da ölçerken düzeltiyorlar ya riske atmamak için ölçmediler
Amin canım inşallahdarısı sizlere olsun inşallah bir çırpıda
Amin canım inşallah su gibi doğumlarınız olsun nefes egzersizlerinin çok faydasını gördüm sancı ve ıkınma esnasında öncesinde çalışın isterseniz
Amin canım inşallahsağlıcakla kolay doğumlarınız olsun inşallah
Olabilir canım doktorum 2. Olduğu için daha kolay olur dedi birde kilolu bebeklerin kendini itmesi daha kuvvetli oluyormuş
Canım hayırlı olsun çok sevindim güzelliklerle büyüsün miniğin inşallahMerhaba kızlar sayfaları okuyamadım herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için
Dün sabah kontrole gelmiştim 3 cm açıklık vardı 0 sancı hiç doğuracak gibi değildim. Suyu azalmış dedi Doktorum yatış verdi eve gidip eşyalarımı aldım hazırlandım (Fatma Ana eli otu vardı onu suya koyup doğum için hastaneye gittim). 12.30 gibi yatışım yapıldı. Önce lavman yapıldı sonra 13.00 de suni sancı verilip nst ye bağladılar sonra pilates topunda hareket yaptım 30 dk kadar 3.30 gibi doktorum muayene geldi açıklık 5 cm ulaşmış dedi suyumu patlattı ve tekrar nst ye bağladılar. Sancılar sıklaştıkça nefes egzersizleri yaptım 4 de eşime dedim bebek geliyor hemşireyi çağır diye beni acilen doğumhane ye götürdüler ebe muayene ederken doktorum geldi güçlü 2 ıkınma sonrası 4.08 de bebeğim dünyaya geldi. Çok şükür ki hızlı ve kolay bir doğum oldu muhakkak ki her doğum zor ama Rabbim dayanma gücü veriyor. Kilomuz 3850 Gr boyu uzun ama ölçmediler kalça çıkıklığından dolayı ölçmüyoruz dediler.
Sütüm hala inmedi sürekli emziriyorum ama dinlenemedim hiç bebiş hiç uyumadı gece 1 kez mama verdiler sürekli ağladı bugün eve çıkacağım mama alacağım çocuk doktorumuz kilolu bir çocuk sürekli emzirin ama 1 hafta kadar destekleyin dedi bizim doğum hikayemiz de böyle bekleyen herkese Rabbim kolaylıklarla geçen bir doğum nasip etsin inşallah
Bu arada eşimin doğuma girmesini planlamıyorduk ama spontane gelişti ve eşimde doğuma girdi
Okuyamadığım için başka doğum yapan arkadaş var mı bilemiyorum
Kanaldaysa yola çıkmış bileSelam kızlaar çıktım kontrolden,yumuşama var iki parmak açıklık var dedi cumartesi yine çağırdı. Duruşu güzel kanalda dedi bekliyoruz seni artık dedi
Biraz midem yanıyor azıcıkta bulanıyorHeyecandan da olabilir doğum alameti de olabilir
Sancın veya suyun geldiğinde ara gel dedi yine gelişmeleri yazarım burayaa, diğer kontrollerden haberleri bekliyoruz
Sağlıkla geçir inşallah sürecini canımKızlar cıktım kontrolden önümüzdeki pazartesi sezaryen oluyorum insallah sağlıkla kucagıma alirim bebisimi
Hayırlısıyla gelsinKizlar kontrolden çıktım. Gerçekten kaşar çok etkili kiloda, onu anladım. 2 haftada 510gr almış maşallah. 3 cm olmuş açıklık, artık risk yok durdurmuyoruz her an gelebilir dedi. Gene 5 tane sancım çıktı. Uzanmana gerek yok artık dedi en çok buna sevindim. Yatmaktan psikolojim bozulmuştu. Haftayaki randevuna gelmeden doğabilir böyle bir süre daha gidebilir de dedi ... Platese de izin verdişöyle esneyip bı rahtaliyayim, gerçekten yatmaktan fena olmuştum...
Kasardan mi ki gercekten. Benim bildigim bebek.son haftalar 1 hafta da 200 300 grm aliyor. En hizli aldigi zamanlar. Ama biz yine de kasara inanip yiyelimKizlar kontrolden çıktım. Gerçekten kaşar çok etkili kiloda, onu anladım. 2 haftada 510gr almış maşallah. 3 cm olmuş açıklık, artık risk yok durdurmuyoruz her an gelebilir dedi. Gene 5 tane sancım çıktı. Uzanmana gerek yok artık dedi en çok buna sevindim. Yatmaktan psikolojim bozulmuştu. Haftayaki randevuna gelmeden doğabilir böyle bir süre daha gidebilir de dedi ... Platese de izin verdişöyle esneyip bı rahtaliyayim, gerçekten yatmaktan fena olmuştum...
Canim kendini.strese sokma sakin gor bak bebegin saglikli sihatli olacak. Bazen doktorlar cok korkutuyorlar. Rabbim e bol bol.dua et. Kimin.bebegin de ne cikacak insan bilemez. Insallah hepimiz saglikli bebeklerimizi.aliriz kucagimizaYazdım. Çok riskli yazmış sadece.
Ayy onların ık diyisine
Bn hala hamile olduğuma ikna olmuş değilimdoğunca bı sure bunu kesin yaşarım. Benim ablam ilk zamanlar alın götürün diyip emzirmiyodu lohusa kafası fenaydı heralde
Aynen bı çok anne ilk çocukta bu zorluğu yasiyo ama zamanla öğreniyoruz alisiyoruz. Umarım değişik psikolojiye girmem .
O başını bana yaslayisini hep hayal ediyorum
Benim de onceki kontrolde minik kalmisti bebisim. Doktor bol bol kasar ye demisti. Pazartesi gun ki kontrolde 3 kiloyu gecmisti. Butun doktorlar kasar peyniri dedigine gore var demek ki etkisi :) normalde cok severim ama biktim artik yemekten :)Kasardan mi ki gercekten. Benim bildigim bebek.son haftalar 1 hafta da 200 300 grm aliyor. En hizli aldigi zamanlar. Ama biz yine de kasara inanip yiyelim3 cm baya da ilerlemis canim ne guzel rahat bir dogum olsun insallah.
Neden sadece annene öfkelisin bilmiyorum canım, ne yaşadığını da bilmiyorum ama anne olacağın için bu tür şeyler oluyor. Mesela ben bu kıyası çok yapıyorum, asla unutmayacağım şey var küçükken annemle.ilgili. oğluma bir şey yapsam en ufak okula getir götür yapsam bile, annem çalıştığı için getir götür yapamazdı diye bile düşünürüm. Dediğim gibi anne bizim bence benliğimizi sekillendirmede rol model. Ben de ilkokuldayken gene annem çalıştığı için yerli malı yapılmıştı herkesin annesi getirecekti tabağını çatalını vs, annem işten izin alıp gelmesi zaman almıştı, herkesn önünde tabağı falan varken benim boştu. Aradan 26 sene geçmiş içimi acıtır anneme hep söylerim. Ama mecburdu ne yapalımSelam kızlar, annelik duygularıyla mı ilgili neyle bilmiyorum bu aralar öfkeliyim ve geçmişle annemle hesaplaşıyorum içimden sürekli sizde de oluyor mu bilmiyorum... Sanırım doğumda annemin gelip bana yardım edecek olması beni geriyor, normalde yardım istemeyi hiç sevmem birine muhtaç olmak sinirlerimi bozuyor sanırım bilmiyorum... Çözemedim, geçicidir belki. İçimi dökmek istedim.
Burda bir arkadaşa biogaia yaradı canım, ben de ondan alacağım.Kızlar bebeklerinize gaz ilacı ne kullanıyorsunuz?
Canim 4 cm olunca acilmayi takip ediyorlar yavassa ve miladini geçmişse suni sancı veriyorlar. Benimki 3 cm, doktor bana baktı bı yatış vermiyeyim, evde geçir dedi. Hızlanır da suyun gelirse, sanciya dayanamazsan, siklasirsa, kırmızı kan gelirse gel hemen dedi ... Bazen hızlıca ilerler bazen de günlerce sürebilir, bebek iyi, suyun iyi aceleye gerek yok dedi. Mesela suyum az olsaydı yatış yapacakti. Doktorunuz ne dedi?Kızlar 4 cm de tahmini sancım ne zaman gelir ben normalde 4 olunca sancı başlar diye biliyordum belkide gece gelir sancım belli olmaz da
Canim önceki 2 haftalikta 400 Gr almıştı. Bence etkisi var. Evet doktor bu gece bile gelebilir dedi. Her şey yolunda sen de iyisin eve gönderiyorum evde devam etsin açılman dedi. Bugün nobetciymis doktorum, ektra ödeme yapınca da gelmiyor gece. O yüzden bugün doğsa fena olmazKasardan mi ki gercekten. Benim bildigim bebek.son haftalar 1 hafta da 200 300 grm aliyor. En hizli aldigi zamanlar. Ama biz yine de kasara inanip yiyelim3 cm baya da ilerlemis canim ne guzel rahat bir dogum olsun insallah.
Hadi bakalim.hayirlisi canim gonlunce olsun. Kac kilo.suanCanim önceki 2 haftalikta 400 Gr almıştı. Bence etkisi var. Evet doktor bu gece bile gelebilir dedi. Her şey yolunda sen de iyisin eve gönderiyorum evde devam etsin açılman dedi. Bugün nobetciymis doktorum, ektra ödeme yapınca da gelmiyor gece. O yüzden bugün doğsa fena olmaz
3 kg 50 cm canimHadi bakalim.hayirlisi canim gonlunce olsun. Kac kilo.suan
Valla doktor doğar bugün yarın dedi ama sancım da yok eve geldim işte geri yürümek mümkün değil kafası aşağıda rahmimde ağrı var 37 haftalık miladimiz geçmedi henüz o yüzden mi gönderdi kiCanim 4 cm olunca acilmayi takip ediyorlar yavassa ve miladini geçmişse suni sancı veriyorlar. Benimki 3 cm, doktor bana baktı bı yatış vermiyeyim, evde geçir dedi. Hızlanır da suyun gelirse, sanciya dayanamazsan, siklasirsa, kırmızı kan gelirse gel hemen dedi ... Bazen hızlıca ilerler bazen de günlerce sürebilir, bebek iyi, suyun iyi aceleye gerek yok dedi. Mesela suyum az olsaydı yatış yapacakti. Doktorunuz ne dedi?
Kızlar 4 cm de tahmini sancım ne zaman gelir ben normalde 4 olunca sancı başlar diye biliyordum belkide gece gelir sancım belli olmaz da
4 cm'de yatış verilmesi gerekmiyor mu normal şartlarda?Canim 4 cm olunca acilmayi takip ediyorlar yavassa ve miladini geçmişse suni sancı veriyorlar. Benimki 3 cm, doktor bana baktı bı yatış vermiyeyim, evde geçir dedi. Hızlanır da suyun gelirse, sanciya dayanamazsan, siklasirsa, kırmızı kan gelirse gel hemen dedi ... Bazen hızlıca ilerler bazen de günlerce sürebilir, bebek iyi, suyun iyi aceleye gerek yok dedi. Mesela suyum az olsaydı yatış yapacakti. Doktorunuz ne dedi?
Bende de durum aynı, her hafta bir diğer haftanın randevusunu alıyoruz. Çılgınlar gibi kavuşma isteğiBen de evde kıvranıyorum ağlıyorum dün nst ye girdiğimde de öyleydim bir sürü sancım çıkacak dedim. Sonuç tertemiznasıl olur dedim binde biriymiş bu ağrılar, yansımamış bile
Ya bende anlamadım bu doktor kendi dontorum değildi benimki ameliyata gitmiş bende dedim ha tmm mrdiven inip çıkarım kaynanaya gideyim o da dedi ne kaynanası ilişki öneriyorum:))4 cm'de yatış verilmesi gerekmiyor mu normal şartlarda?
Ben günde yarim kilo kaşar yemisimdir ama 100 gr zor aliyorduKasardan mi ki gercekten. Benim bildigim bebek.son haftalar 1 hafta da 200 300 grm aliyor. En hizli aldigi zamanlar. Ama biz yine de kasara inanip yiyelim3 cm baya da ilerlemis canim ne guzel rahat bir dogum olsun insallah.