- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
Maşallah canım ne güzel ve kolay bir doğum olmuş Rabbim bizlere de böylesini nasip etsin . Bebeğin sağlıkla büyüsünMerhaba kızlar sayfaları okuyamadım herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için
Dün sabah kontrole gelmiştim 3 cm açıklık vardı 0 sancı hiç doğuracak gibi değildim. Suyu azalmış dedi Doktorum yatış verdi eve gidip eşyalarımı aldım hazırlandım (Fatma Ana eli otu vardı onu suya koyup doğum için hastaneye gittim). 12.30 gibi yatışım yapıldı. Önce lavman yapıldı sonra 13.00 de suni sancı verilip nst ye bağladılar sonra pilates topunda hareket yaptım 30 dk kadar 3.30 gibi doktorum muayene geldi açıklık 5 cm ulaşmış dedi suyumu patlattı ve tekrar nst ye bağladılar. Sancılar sıklaştıkça nefes egzersizleri yaptım 4 de eşime dedim bebek geliyor hemşireyi çağır diye beni acilen doğumhane ye götürdüler ebe muayene ederken doktorum geldi güçlü 2 ıkınma sonrası 4.08 de bebeğim dünyaya geldi. Çok şükür ki hızlı ve kolay bir doğum oldu muhakkak ki her doğum zor ama Rabbim dayanma gücü veriyor. Kilomuz 3850 Gr boyu uzun ama ölçmediler kalça çıkıklığından dolayı ölçmüyoruz dediler.
Sütüm hala inmedi sürekli emziriyorum ama dinlenemedim hiç bebiş hiç uyumadı gece 1 kez mama verdiler sürekli ağladı bugün eve çıkacağım mama alacağım çocuk doktorumuz kilolu bir çocuk sürekli emzirin ama 1 hafta kadar destekleyin dedi bizim doğum hikayemiz de böyle bekleyen herkese Rabbim kolaylıklarla geçen bir doğum nasip etsin inşallah
Bu arada eşimin doğuma girmesini planlamıyorduk ama spontane gelişti ve eşimde doğuma girdi
Okuyamadığım için başka doğum yapan arkadaş var mı bilemiyorum