2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Maşallah canım ne güzel ve kolay bir doğum olmuş Rabbim bizlere de böylesini nasip etsin . Bebeğin sağlıkla büyüsün

Hic endişe etme canım, bir tur kordon çok sık rastlanan bir durum ve normal doğuma vs engel değil. Kordon çok kaygan bir jelle kaplı gibi kaygan boğazını felan sıkmaz benim kizimda 3 tur kordon vardı hiçbir sorun olmadan kucağıma aldım ..

Nerden görüyor kordon olduğunu,ben geçen hafta sormuştum ultrasondan göremeyiz kordon olup olmadığını kalp ritminden anlıyoruz demişti.Sizin de öyle mi oldu?
Ultrasonda görülmüştü benim,kordodaki kan akımını olctugu sırada mavi, kırmızı akım renklerle akım gösteren bir şey çıktı. Orda kordondaki akım bebeğin boyun bölgesindeydi. O zaman demisti boynunda kordon dolanması var diye.

Akıntı için bir bilgi verseymiş keşke ya ben de merak etmiştim nişan mı diye. Ritmik sancılar mı açılmaya sebep oluyor o zaman. Ay böyle kuru sancı çekmek de kötü gerçi açılma olmasın tabi biraz daha dursun bebiş içerde. 1 hafta daha dursa yeter

Ağladığında kafasını koynuna koyduğunda sakinleştiğıni görünce içinden kocaman bir oh diyorsun canım... tabi gaz sancısı felan yoksa ben hatırlıyorum kızım çok gazlı bir çocuktu ve ben nasıl gaz çıkartacagimi bilmiyordum çocuk ağlıyor ben ağlıyorum ben sakinlesemeyince çocukta sakinlesemiyordu. Sonra zamanla yavaş yavaş birbirinize alışınca, tanıyınca elini kaldirisindan, kafasını çevirisinden ne istediğini anlayacak hale geliyorsun...

Annelik hissi de otomatik yükleniyor mu ya bazen öyle bı düşünce hali alıyor ki beni dile vurmak istemiyorum
Yükleniyor sen telaş etme. Bir süre bu bebek benim mi benden bir parça mı diye inanan güçlüğü yaşayabiliyorsun ama
An be an gelişmeleri beklemedeyiz

Olumsuzu çağırma canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bence çağrı gülümser ile iletişime geç canım durumu anlat hem riskli gebesin hem depremzede illa bir yol gösterirler öyle umuyorum

Elden cikaramiyorsun bugün 4 te uyandi sabah 9 da uyudu mesela emdir yatir ik der kaldir altina bak yatir ik der kaldir tekrar emdir sonra baygınlık kapanış

Ayy hadi inşallah
Ah ya, keşke eltin en başta bir tavır koysaydı.
Tabi bir de şöyle şeyler var, çocukta bir sürü sıkıntı var diyorlar. Ama doğunca bakıyorsun sağlıklı mı sağlıklı bir bebek

Kizlar kontrolden çıktım. Gerçekten kaşar çok etkili kiloda, onu anladım. 2 haftada 510gr almış maşallah. 3 cm olmuş açıklık, artık risk yok durdurmuyoruz her an gelebilir dedi. Gene 5 tane sancım çıktı. Uzanmana gerek yok artık dedi en çok buna sevindim. Yatmaktan psikolojim bozulmuştu. Haftayaki randevuna gelmeden doğabilir böyle bir süre daha gidebilir de dedi ... Platese de izin verdi şöyle esneyip bı rahtaliyayim, gerçekten yatmaktan fena olmuştum...

Çok sevindim :) Kaşar muz yumurta armut ve havuç demişti kilo için doktorum. Artık son zamanlara girdik hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz

Konuyu gezerken gordum mesajinizi.Ben anneme 2-3 senedir bilmedigim cozemedigim nedensen ofke duyuyorum,sanirim etrafindaki herkese fazla fedakar olmasindan dolayi artik gina geldi bi noktada bana.Ben de hic kalsin istemiyorum acikcasi ve ayni sizin gibi birinden bir sey istemem asla hep kendi isimi kendim gormek isterim.Belki anne olunca anlariz onlari daha iyi artik tek umudum bu,dogumdan sonra da devam ederse psikolojik destek almak gerekebilir anneyle bagin iyice zedelenmemesi icin sanirim

Çok sevindim :) Kaşar muz yumurta armut ve havuç demişti kilo için doktorum. Artık son zamanlara girdik hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz
Diğerlerini zaten düzenli tükettim canim. Kasari haftada 2 falan yiyordum, son iki haftadir her gün yedim ... Çok teşekkür ederim aminnn hepimizinki

Yazdım. Çok riskli yazmış sadece.

Elden cikaramiyorsun bugün 4 te uyandi sabah 9 da uyudu mesela emdir yatir ik der kaldir altina bak yatir ik der kaldir tekrar emdir sonra baygınlık kapanış
Ayy onların ık diyisine
Yükleniyor sen telaş etme. Bir süre bu bebek benim mi benden bir parça mı diye inanan güçlüğü yaşayabiliyorsun ama
Bn hala hamile olduğuma ikna olmuş değilim doğunca bı sure bunu kesin yaşarım. Benim ablam ilk zamanlar alın götürün diyip emzirmiyodu lohusa kafası fenaydı heralde
Aynen bı çok anne ilk çocukta bu zorluğu yasiyo ama zamanla öğreniyoruz alisiyoruz. Umarım değişik psikolojiye girmem .
O başını bana yaslayisini hep hayal ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…