2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Valla doktor doğar bugün yarın dedi ama sancım da yok eve geldim işte geri yürümek mümkün değil kafası aşağıda rahmimde ağrı var 37 haftalık miladimiz geçmedi henüz o yüzden mi gönderdi ki
Aynen hem vakti var hemde bence bizim durumumuza bakıyor. İdare edebileceğimizi anlıyor ve riskte görmüyor ise hastanede surunmenin anlami yok diolar 🤭

Evet canım doğuma giderken suya bıraktım eve gidince de sudan çıkardılar
Canım ben yanıma aldım ki hemen doğumdan çıkınca sudan cıkartalım ki bizim rahmimizinde açıklığı kapansın diye
mama alacağım ama kararsız kaldım golden goat , sma, hipp arasında sizce hangisini alayım 🙄
Golden goat aldım ben sevmezse sma deneyeceğim😀

Kizlar kontrolden çıktım. Gerçekten kaşar çok etkili kiloda, onu anladım. 2 haftada 510gr almış maşallah. 3 cm olmuş açıklık, artık risk yok durdurmuyoruz her an gelebilir dedi. Gene 5 tane sancım çıktı. Uzanmana gerek yok artık dedi en çok buna sevindim. Yatmaktan psikolojim bozulmuştu. Haftayaki randevuna gelmeden doğabilir böyle bir süre daha gidebilir de dedi ... Platese de izin verdi🎉 şöyle esneyip bı rahtaliyayim, gerçekten yatmaktan fena olmuştum...
Maşallah çok iyi almış😁 bizimkide bir haftaya 200 gram almış 3 kilo olmuş 😀 sancım çıkmadı egzersize devam dedi seninde yatış bittiğine göree haydii harekete😀🤸🏻‍♀️🧘🏼🏋🏻‍♂🏋️‍♀️
Kanaldaysa yola çıkmış bile 😍
Haydii bakalımm bekliyoreeee😂
Ama sancı yok, vakti de var hala... Vakti dolsaydi yatış yapıp suni sancı başlatıldı... Sancı olmayınca açılma olmuyor. Benim sancıları görseniz ona rağmen geçen hafta 2 cm idi, şimdi 3 olmuş 🤷🏻‍♀️
O zaman bende de bu hafta çok açılma olmadı iki parmak dedi sancım yok diye mi acaba?

Ama sancı yok, vakti de var hala... Vakti dolsaydi yatış yapıp suni sancı başlatıldı... Sancı olmayınca açılma olmuyor. Benim sancıları görseniz ona rağmen geçen hafta 2 cm idi, şimdi 3 olmuş 🤷🏻‍♀️
Anladım, yarın kendimi merak ediyorum en son 2-3 cm demişti gecen hafta yarın artmış olursa acaba suni sancı verir mi

Canım ben yanıma aldım ki hemen doğumdan çıkınca sudan cıkartalım ki bizim rahmimizinde açıklığı kapansın diye

Maşallah çok iyi almış😁 bizimkide bir haftaya 200 gram almış 3 kilo olmuş 😀 sancım çıkmadı egzersize devam dedi seninde yatış bittiğine göree haydii harekete😀🤸🏻‍♀️🧘🏼🏋🏻‍♂🏋️‍♀️

O zaman bende de bu hafta çok açılma olmadı iki parmak dedi sancım yok diye mi acaba?
Evet, başlıyoruz spora 😇😇🎉
Olabilir tabii ondandır hatta ama birden gelir sancı açılır belli de olmaz...

Benim geçen hafta 2-3 cm'di. Egzersiz yapıyorum sürekli dedim canım, işe yaramış demekki demişti. Geçen haftadan beri devam ediyorum yarın artış var mi bakalım merak ediyorum

Anladım, yarın kendimi merak ediyorum en son 2-3 cm demişti gecen hafta yarın artmış olursa acaba suni sancı verir mi
37+larda bebek 4kilo falan değilse vermez bence, tahminim... Açılma artmissa sizin motivasyonunuza bakar verebilir de ... Hayırlısı olsun inşallah 🙂

Uzun yıllar çalıştığım iş arkadaşımın eşi sırf göğüsleri sarkmasin diye emzirmeyi reddetmişti hiç emzirmedi çocuğunu mesela...😒
Yani üzücü... Sonuçta çözümü var ama bebek mahrum kalınca telafisi yok... Ama bir şey de diyemeyiz tabii ki herkesin kendi tercihi 🤷🏻‍♀️

Yani üzücü... Sonuçta çözümü var ama bebek mahrum kalınca telafisi yok... Ama bir şey de diyemeyiz tabii ki herkesin kendi tercihi 🤷🏻‍♀️
Aynen canım bir şey diyemiyorsun kendi karari sonuçta. Birkaç kişi konuşmaya çalıştı anne sütü faydalı vs vs diye mamalar da artık anne sütüyle eşdeğer dedi herkesi susturdu. Bir daha kimse bir şey demedi tabi...

X