Aynen hem vakti var hemde bence bizim durumumuza bakıyor. İdare edebileceğimizi anlıyor ve riskte görmüyor ise hastanede surunmenin anlami yok diolarValla doktor doğar bugün yarın dedi ama sancım da yok eve geldim işte geri yürümek mümkün değil kafası aşağıda rahmimde ağrı var 37 haftalık miladimiz geçmedi henüz o yüzden mi gönderdi ki
Ama sancı yok, vakti de var hala... Vakti dolsaydi yatış yapıp suni sancı başlatıldı... Sancı olmayınca açılma olmuyor. Benim sancıları görseniz ona rağmen geçen hafta 2 cm idi, şimdi 3 olmuş4 cm'de yatış verilmesi gerekmiyor mu normal şartlarda?
Canım ben yanıma aldım ki hemen doğumdan çıkınca sudan cıkartalım ki bizim rahmimizinde açıklığı kapansın diyeEvet canım doğuma giderken suya bıraktım eve gidince de sudan çıkardılar
Golden goat aldım ben sevmezse sma deneyeceğimmama alacağım ama kararsız kaldım golden goat , sma, hipp arasında sizce hangisini alayım
Maşallah çok iyi almışKizlar kontrolden çıktım. Gerçekten kaşar çok etkili kiloda, onu anladım. 2 haftada 510gr almış maşallah. 3 cm olmuş açıklık, artık risk yok durdurmuyoruz her an gelebilir dedi. Gene 5 tane sancım çıktı. Uzanmana gerek yok artık dedi en çok buna sevindim. Yatmaktan psikolojim bozulmuştu. Haftayaki randevuna gelmeden doğabilir böyle bir süre daha gidebilir de dedi ... Platese de izin verdişöyle esneyip bı rahtaliyayim, gerçekten yatmaktan fena olmuştum...
Haydii bakalımm bekliyoreeeeKanaldaysa yola çıkmış bile
O zaman bende de bu hafta çok açılma olmadı iki parmak dedi sancım yok diye mi acaba?Ama sancı yok, vakti de var hala... Vakti dolsaydi yatış yapıp suni sancı başlatıldı... Sancı olmayınca açılma olmuyor. Benim sancıları görseniz ona rağmen geçen hafta 2 cm idi, şimdi 3 olmuş
Anladım, yarın kendimi merak ediyorum en son 2-3 cm demişti gecen hafta yarın artmış olursa acaba suni sancı verir miAma sancı yok, vakti de var hala... Vakti dolsaydi yatış yapıp suni sancı başlatıldı... Sancı olmayınca açılma olmuyor. Benim sancıları görseniz ona rağmen geçen hafta 2 cm idi, şimdi 3 olmuş
Evet, başlıyoruz sporaCanım ben yanıma aldım ki hemen doğumdan çıkınca sudan cıkartalım ki bizim rahmimizinde açıklığı kapansın diye
Golden goat aldım ben sevmezse sma deneyeceğim
Maşallah çok iyi almışbizimkide bir haftaya 200 gram almış 3 kilo olmuş sancım çıkmadı egzersize devam dedi seninde yatış bittiğine göree haydii harekete ♂
Haydii bakalımm bekliyoreeee
O zaman bende de bu hafta çok açılma olmadı iki parmak dedi sancım yok diye mi acaba?
Ya bende anlamadım bu doktor kendi dontorum değildi benimki ameliyata gitmiş bende dedim ha tmm mrdiven inip çıkarım kaynanaya gideyim o da dedi ne kaynanası ilişki öneriyorum:))
Benim geçen hafta 2-3 cm'di. Egzersiz yapıyorum sürekli dedim canım, işe yaramış demekki demişti. Geçen haftadan beri devam ediyorum yarın artış var mi bakalım merak ediyorumCanım ben yanıma aldım ki hemen doğumdan çıkınca sudan cıkartalım ki bizim rahmimizinde açıklığı kapansın diye
Golden goat aldım ben sevmezse sma deneyeceğim
Maşallah çok iyi almışbizimkide bir haftaya 200 gram almış 3 kilo olmuş sancım çıkmadı egzersize devam dedi seninde yatış bittiğine göree haydii harekete ♂
Haydii bakalımm bekliyoreeee
O zaman bende de bu hafta çok açılma olmadı iki parmak dedi sancım yok diye mi acaba?
37+larda bebek 4kilo falan değilse vermez bence, tahminim... Açılma artmissa sizin motivasyonunuza bakar verebilir de ... Hayırlısı olsun inşallahAnladım, yarın kendimi merak ediyorum en son 2-3 cm demişti gecen hafta yarın artmış olursa acaba suni sancı verir mi
Uzun yıllar çalıştığım iş arkadaşımın eşi sırf göğüsleri sarkmasin diye emzirmeyi reddetmişti hiç emzirmedi çocuğunu mesela...Benim ablam ilk zamanlar alın götürün diyip emzirmiyodu lohusa kafası fenaydı heralde
Yani üzücü... Sonuçta çözümü var ama bebek mahrum kalınca telafisi yok... Ama bir şey de diyemeyiz tabii ki herkesin kendi tercihiUzun yıllar çalıştığım iş arkadaşımın eşi sırf göğüsleri sarkmasin diye emzirmeyi reddetmişti hiç emzirmedi çocuğunu mesela...
Hastane rahat aslında yat dinlen modu evde işler hiç bitmiyor kiAynen hem vakti var hemde bence bizim durumumuza bakıyor. İdare edebileceğimizi anlıyor ve riskte görmüyor ise hastanede surunmenin anlami yok diolar
Ben yine kibar yazdım o daha da açık söyledi :))Çok açık sözlü
Aynen canım bir şey diyemiyorsun kendi karari sonuçta. Birkaç kişi konuşmaya çalıştı anne sütü faydalı vs vs diye mamalar da artık anne sütüyle eşdeğer dedi herkesi susturdu. Bir daha kimse bir şey demedi tabi...Yani üzücü... Sonuçta çözümü var ama bebek mahrum kalınca telafisi yok... Ama bir şey de diyemeyiz tabii ki herkesin kendi tercihi
Dogumu hızlandırıyormus amaBen yine kibar yazdım o daha da açık söyledi :))
Bana göre de tersiHastane rahat aslında yat dinlen modu evde işler hiç bitmiyor ki
Canım nasıl kullandın acaba söylermisin banada rica etsem
Bebeklerin küvezden çıktılar mı canım?Kızlar bebeklerinize gaz ilacı ne kullanıyorsunuz?
Yok canım henüz çıkmadılar. Hergün gidip durumlarını öğreniyor eşim. Doktor bugün gaz için biogaia istemişBebeklerin küvezden çıktılar mı canım?
Valla benim hiç halim yok:)Dogumu hızlandırıyormus ama
Benim evimi bı görsen herşey üst üste baktıkça stresim geliyor şimdi öyle aman aman işte yapamiyorum agridanBana göre de tersihastanede geçen zaman bitmek bilmiyor. O hastane yatağına yatmak çok zor geliyor... Evim evim güzel evim