- 11 Temmuz 2017
- 330
- 481
Ben bir küçük valiz bir çantayla gittim diye annem tatile mi çıkıyorsun demişti3 valiz üstüne puset, emzirme yastığı , bezleri vs birde. Canım ben kızımda tam 3 gün hastanede kalmıştım gaz sorunundan dolayı. Eşim gidip gelip almıştı lazım olanları ama bu sefer o şekilde olsun istemediğimden her şeyi baştan çantaya koyacağım. Fazlası olsun da eksiği olmasın yeterlibirde ben bebek iri diye yenidogan harici birkac takım da 3 aylık koydum ne olur ne olmaz diye.
Ayy çok iyi o zaman. Çok taşımaya gerek yokHastane yıkıyormuş özellikle sordum
Terlik aklımda ama hastane tipi olanlar fa var diye emin olamadım
Cumaya ötelerse kaç hafta kaç gün oluyor. Ben 22martta 39+0 oluyorum. O güne söylemişti ama oğlumun doğum günü olunca istemedim. Öne çekebiliriz ama ileri alamam dedi. Eğer kabul ederse 23.03.2023 olsun istiyorum. Oğlum 22mart ben 13martSola dönünce sancı 30 lardan 70 lere cikti canim, yüksek bir değer değil ama artıyor biraz o da kısa süreli.
Ben progestan dan çok sıkılmıştım ya sen iyi dayandın canim maşallah. Daha once ssvd istediğimi söylemiştim, son bir kontrol yapalim normal doğum için şansın varmi durumunu gorelim ve rahim ağzı uzunluğuna bakayım dedi oyuzden alttan bakti. Macera aramıyorum zaten normal doğum için 28.den sonra olmaz demişti. İmkanın varsa sen de yardımcı al temizlik icin canım, ben kadına yardımcı olurken bile yoruldum kendim hayatta yapamazdım bu kadar. Yorulunca kasiklarim ağrıyor bir de alta öyle bir baskı var ki yürürken zorlanıyorum.
36+lardayken gün verecekse 37+ ya verir genelde sonraki haftayi ayarliyorlar istersen şimdilik sen ses etme bakalim nasil ilerleyecek.
Biz gün icin cumartesi istedik aslinda ama doktor olmaz dedi hatta 39+0 1 mart i vermek istedi. Biraz özel durumlardan dolayı ertelemek istedik en fazla cumaya öteyebilirim dedi oyuzden tarih böyle denk geldi guzel oldu çok şükür.
Kuzular sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil canım, sizin için de hayırlısı olsun
Eyvah! Kisiligim ortaya cikacakYaz yaz hepimizin ihtiyaçları öncelikleri farklı
Alt kisma iclik giydirecek misin.Boyle corapli iclikler var oğluma halen.kullaniyorum onlardan koysam mi acaba dusunuyorum hangisinden koysam zsten tulumlar patikli icine de.normal iclik mi koysam bilemedimEyvah! Kisiligim ortaya cikacakbenden gunah gitti Oncelikle ortaboydan biraz buyuk bir valiz ful
Oglum icin;
10'lu hastane cikisi
2 takim
2 kisa kollu zibin
2 uzun kollu zibin
2 adet corap
10 adet Bez
2 adet alt acma tek kullanimlik
3 adet agiz silme mendili
1 adet ter bezi
2 adet Tulum
1 adet kalin battaniye
1 adet ince battaniye
1 adet carsaf
2 adet kucuk biberon
1 paket islak mendili
1 paket pamuk, altini temizlemek icin
1 adet eldiven
1 adet sapka
1 adet puset
Bana;
1 pijama takimi alt ustlu
1 gecelik, elbise seklinde
1 paket depend kilot bez
2 adet atlet
2 adet kilot
1 adet terlik
2 adet corap
2 adet basortu ve igne, bone
Tarak, sampuani, sabun, havlu
Cok fazla abur cubur ve kahve,cay
Isitici
Komposto
Rezene
Makyaj malzemeleri
Esime;
Ic camasiri
Esoman alt ust
T-shirt
Hirka
Terlik
Sanirim her seyi yazdim :) unuttugum bir seyi fark eden olursa, yazarsa coook memnun olurum kizlar
Canim zibini giydirince altina corap, sonra corapli altlar var ya onlardan, ustune de tulum... Ust kismina da ust tabii... Tulum kapsonlu, onun icine de sapka takiyorum... Ilk bi kac gun boyle giydirmezsek gazdan duramazlarAlt kisma iclik giydirecek misin.Boyle corapli iclikler var oğluma halen.kullaniyorum onlardan koysam mi acaba dusunuyorum hangisinden koysam zsten tulumlar patikli icine de.normal iclik mi koysam bilemedim
Süper çok değil detaylı yazmışsın sadece benceEyvah! Kisiligim ortaya cikacakbenden gunah gitti Oncelikle ortaboydan biraz buyuk bir valiz ful
Oglum icin;
10'lu hastane cikisi
2 takim
2 kisa kollu zibin
2 uzun kollu zibin
2 adet corap
10 adet Bez
1 adet ter bezi
2 adet Tulum
1 adet kalin battaniye
1 adet ince battaniye
1 adet carsaf
2 adet kucuk biberon
1 paket islak mendili
1 adet eldiven
1 adet sapka
1 adet puset
Bana;
1 paket depend kilot bez
2 adet atlet
2 adet kilot
1 adet terlik
2 adet corap
Isitici
Komposto
Rezene
Makyaj malzemeleri
Esime;
Ic camasiri
Esoman alt ust
T-shirt
Hirka
Terlik
Sanirim her seyi yazdim :) unuttugum bir seyi fark eden olursa, yazarsa coook memnun olurum kizlar
Bence çok gerekli canım kullanımı çok rahat oluyor ben balenli olanları tercih ettim kıyafet altında diğerleri çok hoş durmuyor ilkinde almıştım bunda atleti de sütyeni de balenli aldımKızlar emzirme sütyeni cok gerekli bir şey mi? Bir sütyen bir atlet aldım ama şu trendyolun balensiz sütyenlerinden mi alsam bir tane yoksa bir emzirme sütyeni daha mi alsam
Anladım canım ama bazı bebekler iri oluyor hemen kötü düşünmemek gerek arkadaşım 38+3 de 4050 Gr doğum yaptı bebeğinin hiç sorunu da yok ayrıca boyu da çok uzun değil di 48 cm di bence stres yapma normal doğum olsa nasıl olacak diye tedirgin olabilirsin ama sezeryan olacakmışsın 4500 Gr doğuranlar varHpv riskinden dolayıDün yengem 4kg bebekte iyi olmadıgını söyledi bazı doktorlar 4kg olmadan alıyormus bebekte seker cıkma riski varmış belirli bi kilodan sonra ama bana bir sey demedi doktor
Canım bebek bence kafasını yerleştirmeye çalışıyor rahim açılmaya çalışıyor olabilir vücut kendini hazırlayınca herkes farklı şekilde ağrılar hissediyor yada farklı şekilde ifade ediyoruz birbirimizeKızlar bu yalancı kasılmalar vs kızımda hiç yoktu. Yada suanki kadar yoğun hissetmemiştim hiç. Doğum sancısı nasıl onuda pek bilmiyorum açıkçası. Ama alt kasıkta oluşan yoğun baskı bende uzun zamandır vardı. Son bir haftadır iyice yoğunlaştı ve sıklasti oldugum yerde kaliyorum. Yatarken de oluyor işin ilginci. Ek olarak dün ilk kez nasil anlatayim bilemiyorum ama sanki aşağıda cam kırıkları var ve o baskıyla birlikte tüm camlar batıyor gibi bir yanma oluyor. Bir de üstüne bel ağrısı başladıtarif edebildim mi anlatabildim mi bilemiyorum ama bu cam kesiği gibi yanmalar neden oluyor bir fikri olan var mı? Birkaç gün önce tahlil yaptirmistim enfeksiyon vs yok.
Canım genelde doğum belirtileri arasında belden kasıklara doğru vuran ağrı ishal sertleşme ama bilemiyorum tabi bende ishal gibiyim sertleşme kasılma var ama ağrım yok sadece yatakta dönerken ve kalkmaya çalışırken ağrım oluyor psikolojik mi diye düşünüyorum sürekli aklımda doğurma fikri olunca tabiDeğil mi yaa, son zamanlar aşırı yavaş geçiyor sanki
Ben bakar diye tahmin etmiştim haftan ilerlemis bayağı
Aşağı kısımdaki acı bende dünden beri fazlasıyla var. Vajina kemiklerimin orada sanki yara varmışta elimle oraya basıyormusum gibi. Kasılma ve sertleşme onceden gunde 3 ya da 4 kez olurdu artık her ayağa kalktığımda yatarken bile oluyor ve sanki sertlikle beraber ağırlık hisside arttı. Bugün oldu ve iki büklüm oldum. Ben de doğum sancısı bilmiyorum ama gece hiç uyuyamadım, eşimde benle beraber internette doğum sancısı araması yapti durdu. Usutmusum de karnim ve belim ağrıyor gibiydi ve af edersin ishal gibiydi
Şehir hastanesine gidiyorum iki haftadır canım oradakiler kanama ağrı vs olmayınca bakmıyorlarmış alttan. Belki haftaya bakarlar bende bilemedimDeğil mi yaa, son zamanlar aşırı yavaş geçiyor sanki
Aşağı kısımdaki acı bende dünden beri fazlasıyla var. Vajina kemiklerimin orada sanki yara varmışta elimle oraya basıyormusum gibi. Kasılma ve sertleşme onceden gunde 3 ya da 4 kez olurdu artık her ayağa kalktığımda yatarken bile oluyor ve sanki sertlikle beraber ağırlık hisside arttı. Bugün oldu ve iki büklüm oldum. Ben de doğum sancısı bilmiyorum ama gece hiç uyuyamadım, eşimde benle beraber internette doğum sancısı araması yapti durdu. Usutmusum de karnim ve belim ağrıyor gibiydi ve af edersin ishal gibiydi
Süper valla canım bende böyle detaylıca koydum çoğu şeyi lazım olur diyeEyvah! Kisiligim ortaya cikacakbenden gunah gitti Oncelikle ortaboydan biraz buyuk bir valiz ful
Oglum icin;
10'lu hastane cikisi
2 takim
2 kisa kollu zibin
2 uzun kollu zibin
2 adet corap
10 adet Bez
1 adet ter bezi
2 adet Tulum
1 adet kalin battaniye
1 adet ince battaniye
1 adet carsaf
2 adet kucuk biberon
1 paket islak mendili
1 adet eldiven
1 adet sapka
1 adet puset
Bana;
1 paket depend kilot bez
2 adet atlet
2 adet kilot
1 adet terlik
2 adet corap
Isitici
Komposto
Rezene
Makyaj malzemeleri
Esime;
Ic camasiri
Esoman alt ust
T-shirt
Hirka
Terlik
Emzirme sütyeni kolaylık sağlıyormuş canım bence bir kaç tane daha almalısınKızlar emzirme sütyeni cok gerekli bir şey mi? Bir sütyen bir atlet aldım ama şu trendyolun balensiz sütyenlerinden mi alsam bir tane yoksa bir emzirme sütyeni daha mi alsam
Canim 39+2 de sezaryen olacağım 3.03 cuma. 23.03 senin 39+1 oluyor, kolay kabul etmiyorlar ama benim doktorum bekliyor 37.hafta gibi erken almaya karşı. Eğer riskli bir durumun yoksa belki bekler 23.03 u, hayirlisi olsun saglikla gelsin inşallahBen bir küçük valiz bir çantayla gittim diye annem tatile mi çıkıyorsun demiştiGaz olmayınca lavman yapmışlardı bana. Sonra taburcu oldum hemen.
Ayy çok iyi o zaman. Çok taşımaya gerek yok
Cumaya ötelerse kaç hafta kaç gün oluyor. Ben 22martta 39+0 oluyorum. O güne söylemişti ama oğlumun doğum günü olunca istemedim. Öne çekebiliriz ama ileri alamam dedi. Eğer kabul ederse 23.03.2023 olsun istiyorum. Oğlum 22mart ben 13mart
İhtiyaç olabilecek her şey var gayet iyi bence. Şampuan havlu kısmını eliyorum kendi adıma eş için olanları da. Abur cubur derken ne alıyorsunuz? İlk doğumda da akıl etmemiştim hiç.Eyvah! Kisiligim ortaya cikacakbenden gunah gitti Oncelikle ortaboydan biraz buyuk bir valiz ful
Oglum icin;
10'lu hastane cikisi
2 takim
2 kisa kollu zibin
2 uzun kollu zibin
2 adet corap
10 adet Bez
1 adet ter bezi
2 adet Tulum
1 adet kalin battaniye
1 adet ince battaniye
1 adet carsaf
2 adet kucuk biberon
1 paket islak mendili
1 adet eldiven
1 adet sapka
1 adet puset
Bana;
1 paket depend kilot bez
2 adet atlet
2 adet kilot
1 adet terlik
2 adet corap
Isitici
Komposto
Rezene
Makyaj malzemeleri
Esime;
Ic camasiri
Esoman alt ust
T-shirt
Hirka
Terlik
Bende de var akıntı doktor normal artacak demiştiKızlar aşırı akıntım var beyaz renkli. Artık google sormaya unutuyorum size sormak istiyorumbide bebeğin doğum kanalına girdiğini nasıl anlarız biz o kadar hareketlendik ama
Hiç belli olmaz canımCanim asagi inmeye calisiyor bebek ... Dunden bu Yana bende de var. Ve gobesim asagiya indi. Sancilari da hissetmeye basladim... Ayni gun mu dogum yapicagiz ne
Hayırlısıyla gelsinler inşaallah. 39u bekleme taraftarı zaten. Özellikle 22sini söyledi ama biz istemiyoruz. 19-22 Mart arası, ama 22yi geçiremem demişti. 36da gideceğim bakalım ne diyecek.Canim 39+2 de sezaryen olacağım 3.03 cuma. 23.03 senin 39+1 oluyor, kolay kabul etmiyorlar ama benim doktorum bekliyor 37.hafta gibi erken almaya karşı. Eğer riskli bir durumun yoksa belki bekler 23.03 u, hayirlisi olsun saglikla gelsin inşallah
Dogum kanalina girdiğinde bebek aşağı iniyor gogus kafesin hafifleyip rahat nefes almaya başlıyorsun canim mide yanmalarin kalmıyor. Gobegin de aşağı düşmüş oluyor görüntü olarak da aynada anlarsın.Kızlar aşırı akıntım var beyaz renkli. Artık google sormaya unutuyorum size sormak istiyorumbide bebeğin doğum kanalına girdiğini nasıl anlarız biz o kadar hareketlendik ama
22 yi kabul ediyorsa 23 u de kabul eder ya :) benim oğlum da 1 mart doğumlu ben de o gün olsun istemedimHayırlısıyla gelsinler inşaallah. 39u bekleme taraftarı zaten. Özellikle 22sini söyledi ama biz istemiyoruz. 19-22 Mart arası, ama 22yi geçiremem demişti. 36da gideceğim bakalım ne diyecek.
Evet böyle farklı bir yara kesik acısı gibi. Valla o kasılmalara o kadar alıştım o kadar çok oluyor ki artık umursamadan ne yapıyorsam yapmaya devam ediyorum resmen. Hani usutunce regl sökülme ağrısı çok olur ya, böyle hafif sırtın terler bel ağrısı olur kasiklarinda farklı bir ağrı yanma gibi olur öyle birsey. Cuma günü kontrolde sancı vs çıkmadı. Alttan da baktılar açıklık yoktu rahim uzunlugu iyi dedi. Doktor 39 u görme ihtimali var demişti. Şimdi bir anda böyle olunca garipsedim ..Değil mi yaa, son zamanlar aşırı yavaş geçiyor sanki
Ben hiç yazmayayımEyvah! Kisiligim ortaya cikacakbenden gunah gitti Oncelikle ortaboydan biraz buyuk bir valiz ful
Oglum icin;
10'lu hastane cikisi
2 takim
2 kisa kollu zibin
2 uzun kollu zibin
2 adet corap
10 adet Bez
1 adet ter bezi
2 adet Tulum
1 adet kalin battaniye
1 adet ince battaniye
1 adet carsaf
2 adet kucuk biberon
1 paket islak mendili
1 adet eldiven
1 adet sapka
1 adet puset
Bana;
1 paket depend kilot bez
2 adet atlet
2 adet kilot
1 adet terlik
2 adet corap
Isitici
Komposto
Rezene
Makyaj malzemeleri
Esime;
Ic camasiri
Esoman alt ust
T-shirt
Hirka
Terlik