2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben bir küçük valiz bir çantayla gittim diye annem tatile mi çıkıyorsun demişti Gaz olmayınca lavman yapmışlardı bana. Sonra taburcu oldum hemen.
Hastane yıkıyormuş özellikle sordum
Terlik aklımda ama hastane tipi olanlar fa var diye emin olamadım
Ayy çok iyi o zaman. Çok taşımaya gerek yok
Cumaya ötelerse kaç hafta kaç gün oluyor. Ben 22martta 39+0 oluyorum. O güne söylemişti ama oğlumun doğum günü olunca istemedim. Öne çekebiliriz ama ileri alamam dedi. Eğer kabul ederse 23.03.2023 olsun istiyorum. Oğlum 22mart ben 13mart

Yaz yaz hepimizin ihtiyaçları öncelikleri farklı
Eyvah! Kisiligim ortaya cikacak benden gunah gitti Oncelikle ortaboydan biraz buyuk bir valiz ful

Oglum icin;
10'lu hastane cikisi
2 takim
2 kisa kollu zibin
2 uzun kollu zibin
2 adet corap
10 adet Bez
2 adet alt acma tek kullanimlik
3 adet agiz silme mendili
1 adet ter bezi
2 adet Tulum
1 adet kalin battaniye
1 adet ince battaniye
1 adet carsaf
2 adet kucuk biberon
1 paket islak mendili
1 paket pamuk, altini temizlemek icin
1 adet eldiven
1 adet sapka
1 adet puset

Bana;
1 pijama takimi alt ustlu
1 gecelik, elbise seklinde
1 paket depend kilot bez
2 adet atlet
2 adet kilot
1 adet terlik
2 adet corap
2 adet basortu ve igne, bone
Tarak, sampuani, sabun, havlu
Cok fazla abur cubur ve kahve,cay
Isitici
Komposto
Rezene
Makyaj malzemeleri

Esime;
Ic camasiri
Esoman alt ust
T-shirt
Hirka
Terlik

Sanirim her seyi yazdim :) unuttugum bir seyi fark eden olursa, yazarsa coook memnun olurum kizlar

Alt kisma iclik giydirecek misin.Boyle corapli iclikler var oğluma halen.kullaniyorum onlardan koysam mi acaba dusunuyorum hangisinden koysam zsten tulumlar patikli icine de.normal iclik mi koysam bilemedim

Alt kisma iclik giydirecek misin.Boyle corapli iclikler var oğluma halen.kullaniyorum onlardan koysam mi acaba dusunuyorum hangisinden koysam zsten tulumlar patikli icine de.normal iclik mi koysam bilemedim
Canim zibini giydirince altina corap, sonra corapli altlar var ya onlardan, ustune de tulum... Ust kismina da ust tabii... Tulum kapsonlu, onun icine de sapka takiyorum... Ilk bi kac gun boyle giydirmezsek gazdan duramazlar

Süper çok değil detaylı yazmışsın sadece bence

Kızlar emzirme sütyeni cok gerekli bir şey mi? Bir sütyen bir atlet aldım ama şu trendyolun balensiz sütyenlerinden mi alsam bir tane yoksa bir emzirme sütyeni daha mi alsam
Bence çok gerekli canım kullanımı çok rahat oluyor ben balenli olanları tercih ettim kıyafet altında diğerleri çok hoş durmuyor ilkinde almıştım bunda atleti de sütyeni de balenli aldım
Hpv riskinden dolayı Dün yengem 4kg bebekte iyi olmadıgını söyledi bazı doktorlar 4kg olmadan alıyormus bebekte seker cıkma riski varmış belirli bi kilodan sonra ama bana bir sey demedi doktor
Anladım canım ama bazı bebekler iri oluyor hemen kötü düşünmemek gerek arkadaşım 38+3 de 4050 Gr doğum yaptı bebeğinin hiç sorunu da yok ayrıca boyu da çok uzun değil di 48 cm di bence stres yapma normal doğum olsa nasıl olacak diye tedirgin olabilirsin ama sezeryan olacakmışsın 4500 Gr doğuranlar var
Canım bebek bence kafasını yerleştirmeye çalışıyor rahim açılmaya çalışıyor olabilir vücut kendini hazırlayınca herkes farklı şekilde ağrılar hissediyor yada farklı şekilde ifade ediyoruz birbirimize
Canım genelde doğum belirtileri arasında belden kasıklara doğru vuran ağrı ishal sertleşme ama bilemiyorum tabi bende ishal gibiyim sertleşme kasılma var ama ağrım yok sadece yatakta dönerken ve kalkmaya çalışırken ağrım oluyor psikolojik mi diye düşünüyorum sürekli aklımda doğurma fikri olunca tabi ama kızımda ağrılarım başladığında belden vuruyordu sancı giriyordu şiddetli şekilde sonra bir rahatlama geliyordu dinlendiriyordu tekrar giriyordu ve zaman sıklaşıyordu sancı aralıkları

Şehir hastanesine gidiyorum iki haftadır canım oradakiler kanama ağrı vs olmayınca bakmıyorlarmış alttan. Belki haftaya bakarlar bende bilemedim
Bizde geceleri uyuyamıyoruz ben sürekli inliyorum ıhlıyorum eşimde yarım yamalak uyuyup işe gidiyor canım geceleri ekstra Bi toplanma kasılma ve kramp giriyor belimden bacağıma her akşam oluyor bunlar vakit daraldı artık. gece wcye topallayarak gidiyorum resmen magnezyum da fayda etmiyor artık.

Süper valla canım bende böyle detaylıca koydum çoğu şeyi lazım olur diye

Canim 39+2 de sezaryen olacağım 3.03 cuma. 23.03 senin 39+1 oluyor, kolay kabul etmiyorlar ama benim doktorum bekliyor 37.hafta gibi erken almaya karşı. Eğer riskli bir durumun yoksa belki bekler 23.03 u, hayirlisi olsun saglikla gelsin inşallah

İhtiyaç olabilecek her şey var gayet iyi bence. Şampuan havlu kısmını eliyorum kendi adıma eş için olanları da. Abur cubur derken ne alıyorsunuz? İlk doğumda da akıl etmemiştim hiç.

Şu kapı süsünü instagramda bi sayfaya sormuştum 850 tl.Dedim yuh resmen adam kazıklamak bu ben kendim yaparım dedim.haftalardır başına oturup bitiremesem de bugün itibariyle bitirdim bana maliyeti de 100/150 tl falan

Eklentiler

• 06392C47-7A55-4500-8C40-C1FF797476D0.jpeg
    106,7 KB · Görüntüleme: 99
Hayırlısıyla gelsinler inşaallah. 39u bekleme taraftarı zaten. Özellikle 22sini söyledi ama biz istemiyoruz. 19-22 Mart arası, ama 22yi geçiremem demişti. 36da gideceğim bakalım ne diyecek.

Kızlar aşırı akıntım var beyaz renkli. Artık google sormaya unutuyorum size sormak istiyorum bide bebeğin doğum kanalına girdiğini nasıl anlarız biz o kadar hareketlendik ama
Dogum kanalina girdiğinde bebek aşağı iniyor gogus kafesin hafifleyip rahat nefes almaya başlıyorsun canim mide yanmalarin kalmıyor. Gobegin de aşağı düşmüş oluyor görüntü olarak da aynada anlarsın.

Hayırlısıyla gelsinler inşaallah. 39u bekleme taraftarı zaten. Özellikle 22sini söyledi ama biz istemiyoruz. 19-22 Mart arası, ama 22yi geçiremem demişti. 36da gideceğim bakalım ne diyecek.
22 yi kabul ediyorsa 23 u de kabul eder ya :) benim oğlum da 1 mart doğumlu ben de o gün olsun istemedim

Evet böyle farklı bir yara kesik acısı gibi. Valla o kasılmalara o kadar alıştım o kadar çok oluyor ki artık umursamadan ne yapıyorsam yapmaya devam ediyorum resmen. Hani usutunce regl sökülme ağrısı çok olur ya, böyle hafif sırtın terler bel ağrısı olur kasiklarinda farklı bir ağrı yanma gibi olur öyle birsey. Cuma günü kontrolde sancı vs çıkmadı. Alttan da baktılar açıklık yoktu rahim uzunlugu iyi dedi. Doktor 39 u görme ihtimali var demişti. Şimdi bir anda böyle olunca garipsedim ..

Ben hiç yazmayayım cantalarda eşime hiçbir şey koymadım desem
Göğüs ucu kremi, pişik kremi kullanıyor musun bilmiyorum ama onları ekleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…