2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim sut.sariligi bebeklerde oluyor. Gogse inmedikce sikinti yok.Oglum beyaz tenliydi de baya belli.ediyordu Gozlerin kenarindaki sarilik uzun sure gecmiyor. Ben 1 gece sabaha kadar ışiği da acik biraktim yuzune vurusun diye sarilik olanlara isik veriliyor diye biliyorum Ve sabaha kadar uyumamistim sik sik emzirdim. Doktorlar zsten anliyorlar test yapmadan da gogse inip inmedigini

Beni de burdaki bebeklerin hizla gelme enerjileri.korkuttu

Aynııı yaaa kızlar bizim tarihlerde yaklaştı artık şaka maka yaklaştı değil heran herşey olabilir kıvamındayız hakkımızda hayırlısı hepimizin 9 ay 1 günde geçti bu hafta 1 yıldır geçmiyor gibi

Ben fazla fazla koydum ya zira hastaneye gittiğimde hersey elimin altında olsun istiyorum. Şimdiden 2 valiz dolu dolu oldu. Ufak teke şeyler için 3. Valizi kullanacağım. Gören aylık tatile gidiyor sanır
Yaaa ben ikinci olarak bi çanta daha yapmamaya çalıştım 3.çanta dedin içim rahatladı bi tane kabin boy daha yapacağım

Hayirlisi olsun hakkınızda, saglikla gelsin inşallah:) Benim doktorum 39 u bekliyor genel olarak, aslinda plasenta asagida bende, başka doktor olsa beklemezdi. Saglikli olsunlar da tarih cok önemli değil:)

Bir kalın battaniye mutlaka eklemelisin. İlk doğumda Adana olmasına rağmen hemen kalın battaniyeye de sardılar. Hastanede verilen takım yıkanmamış olacak büyük ihtimalle. Evde yıkayıp ütülediklerinden eklemek daha iyi olur gibi canım. İlk doğumda diğer gün öğlen çıkardılar iki takım yetmişti. Eve geçince hemen değiştirmiştik yine de 3 takım ve birkaç çıtçıtlı koymakta fayda var. Bir de pamuk ya da ıslak mendil. Kendin için terlik. Ben yine ilk doğumda normal bir terlik alıp koymuştum ama ayaklarım şişince olmadı ayağıma

Canım hastane çok sıcak oluyor. Eğer çok ince değilse kendin için aldıkların kalın hırkaya falan gerek olacağını sanmıyorum. Ben hiç giymemiştim. Tabi bulunduğunuz şehir de farkeder çok soğuk bir yer değilse sabahlık da iş görür.
Hastanede yemeklik hiçbir şey götürmemiştim ben tecrübesizlik sonradan meyve suyu bisküvi falan getirdiler. Kahvaltı için de hastane çay ve petibör bisküvi vermişti.

Kızlar emzirme sütyeni cok gerekli bir şey mi? Bir sütyen bir atlet aldım ama şu trendyolun balensiz sütyenlerinden mi alsam bir tane yoksa bir emzirme sütyeni daha mi alsam
Ben emzirme.sutyeni kullanirken cok rahattim baya bir sure.kullandim. Gogsum baskisi rahat acabildim. Bunda da yine uzunca sure kullanirim. 1 tane ise ben 2 tane almistim iyi olmustu

Canım kendini bu kadar strese sokma benim doğuma 1 haftam var ve ev darmadagin bir doğum cantam hazır çocuğun yatakları kurulmadi hala temizliği bekliyor. Hastaneye gelince de benim hastanemde fotoğrafçı dışında almıyor oandemi değil suan çok bulaşıcı hastalik var diye malesef fotoğrafçı da sadece kendilerininkini aliyorlar onun disinda almıyorlar

Hastane yıkıyormuş özellikle sordum
Terlik aklımda ama hastane tipi olanlar fa var diye emin olamadım

Cok sağol canim teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 9 aylik uzun yolculuk bitiyor simdi baska maraton zamanı
İnşallah canım benim evet asıl şimdi başlıyor maraton Ben şimdiden geceleri uykusuz geçiriyorum bakalım Allah yardımcımız olsun canım

Bakmadı valla canım bende hazırlıklı gittim alttan bakar diye ama bakmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…