2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gozunuz.aydin canim.Sezeryan oldu isen Kelle paca gaz cikarmak icin hastane de bana önerilip icirilmisti sadece suyunu icmistim ondan.sonra cikmistim.

Maşallah size canim sağlıkla büyütün inşallah, ömrü güzelliklerle geçsin

Kısmetse aynı gün doğuma gircez
Evdeki isler hic bitmiyor nedense ben daha pazar-pazartesi temizlik yaptircam

Sancım yok bazen çok küçük sancı çıkıyor. Evet ediyorlar eşimle oğlum geliyor ama çok bunaldım artık. Yanımda kitap var ama odaklanamıyorum hiç. Yarın çıkıcam 1 hafta evde kalmak istiyorum oğlumla eşimle stressiz bir şekilde sonrada gelicem 37 bitmiş olur almazlarsa bi özel hastaneye gidip sezeryan yaptırıcam bir ay oldu hastanelerde sürünüyorum yeter çok yıldım ne olacaksa olsun

40.haftada kaç kg kaç cm doğmuştu hatırlıyo musunuz
3200gr 51cm doğmuştu
Benim öyle hassas bi kontrol olmadı, baya içeri girdi eliyle ağrılı oldu.lekelenmen olabilir dedi ama sabah a geçmezse görüşeceğim doktorla

Haha, iyi kendime hamilelikte kilo alan deneyimli grup buldum. Benim ilk hamileliğim olduğu için sonrasında vücudum nasıl davranacak hiç bilmiyorum. Ama kendimi sabahki ruh halime göre çok daha az yalnız hissediyorum.
Ben hep söylüyorum kilo kafana takacagin en son şey olsun canim. Sen ve bebeğin sağlıklı olun da kilo bir sekilde veriliyor. Eminim hiçbirimiz kendimizi koyverip saçma sapan şeyler yemedik ama bazılarımız daha hızlı kilo alıyor bazılarımız daha yavaş. Bebek biraz kendini toparladiktan sonra yani 6 ay sonra filan spora başlayabilirsin, diyet olmasa bile sağlıklı beslenmeye ağırlık verirsin. Doğum sonrası emzirme için şekerli şeyler yemeni tavsiye edenler olursa kulaklarını tıka çünkü bir de bu kilonun üstüne emzirme sürecinde alırsan geri dönüşü zor olabilir :)

Düzenli oluyorsa ve agri sıklığı 10 dk ya düşüyorsa doğum sancısı olabilir. Dinlenince geçiyorsa yalancı sancidir. Kendini yormamaya calis canim

Sağlıkla büyüt inşlllah

Erkek çocukları çok gazlı olur derler genelde ne güzel inşallah benim oğluşumda da yaşamayız
Valla ben öyle yalnız kaldım ki doğum sonrası Allah bana oğlumdan yana güldürdü diyorum, gaz ve uyku konusunda cok zorluk yaşamadım. Sütüm azdı hep mama takviyesi ile devam ettik ona bir dönem kafayı çok takmistım ama cok şükür atlattim sonra. İnşallah sen de oğlunda gaz sorunu yaşamazsın canim genel olarak dedigin gibi erkekler gazlı diyorlar ama belli de olmuyor şans:)

Normalmiş canım bende yaşıyorum suan ayni yüksekliği ama yinede dikkat etmek lazımmış sınır 14/9 dedi doktorum

Düzenli oluyorsa ve agri sıklığı 10 dk ya düşüyorsa doğum sancısı olabilir. Dinlenince geçiyorsa yalancı sancidir. Kendini yormamaya calis canim
Bir saat içinde çok düzenli ve şiddetlenerek girdi ılık duş aldım son bir saatte hafif hafif oluyo demek ki düzenli değil.
Nefesim kesildi nasıl bir sancı ama neyse ki baya hafifledi ve 1 saattir artmadı.
Doktora da haber verdim dönüş yapmadı ama ben de koşa koşa ilk sancıda hastaneye koşmayayım dedim zaten yeterince yattım tedbiren hastanede ayağa kalktığım ilk gün sancının gelmesi telaşlandırdı sadece neyse ki içim rahatladı sayenizde hepinize teşekkür ederim sağlıkla tamamlayalım hamileliğimizi

Kısmetse aynı gün doğuma gircez
Evdeki isler hic bitmiyor nedense ben daha pazar-pazartesi temizlik yaptircam
Saglikla gelsin inşallah canim
ben de bugün temizlikçi çağırdım yarin da gelecek, dip köşe ben bayagdir yapamıyorum. Liste yaptım yapılacaklar ve hastane cantasi için, en azından bisey atlamayacagim diye düşünüyorum. Zor valla işimiz, doğum sonrası yemek temizlik düzeni daha çok korkutuyor beni, annem birkac gun kalıp gidecek muhtemelen, eşim de pek anlamaz ev işlerinden. Bakalim bi şekilde idare edicez Allah yardımcımız olsun

Bu arada tansiyonum 13/8 çıktı sancılandığımda normal mi

Valla bende öyle inanılmaz yalnızdım bu ikinci daha da yalnız olucam,anne babam yanımda ama 70li yaşlardalar yani yemek konusu dışında bana temizlik vs anlamında ekstra efor gerek.eşim desen aşırı rahattır olur ya hallederiz modunda gezer kızımda geceleri emer uyurdu gündüzleri asla uyumazdı günlerce banyo yapamazdım oturur ağlardım,bu yüzdengece uykusuzluğu nedir asla bilmez eşim.bakalım bunda kafama huniyi ne zaman takacağım
Benimde geçen öyle oldu tam doğum sancısı gibiydi geçmedi gece 2de gittik hastaneye 15dk da bi düzenli sancılar vardı ama açıklık baktılar yoktu bekledik falan geçer gibi oldu eve geldik
Bu arada tansiyonum 13/8 çıktı sancılandığımda normal mi
Heyecandan strese bağlı vs yükselmiş olabilir yine de takip et tabi

Bende aynı bir suredir yapmiyorum sagolsun eşim cok yardımcı bana hastane cantam falan hazir sukur. Benim doğumumdan bir gün önce annem Fransa'ya kardeşimin düğününe gidiyor olmicak yanımda kayinvalidem ne kadar kalcak bilmiyorum isler gözümde büyümüyor ilk basta yetebildigimiz kadar artik sonra alışıp duzene oturturuz diye düşünüyorum sağlıkla gelsinlerde

Kızlar silikon göğüs ucu koruyucu olarak hangi marka aldınız? ben almadım ama yeni doğum yapan arkadaşlar çok önermişler
Canım ben mamajo aldim anneler tavsiye edince geldi bugün yapısı ince güzel yapışıyor göğüse linki ekledim

Maşallah canım baya egzersiz de yapıyormuşsun. Ben de 37. Haftayı bekliyorum egzersiz ve hurma için bakalım. İnşallah bebişin vaktiyle sağlıklı bir şekilde gelir

İnşallah canım. Deprem korkusundan dolayı uyuyamıyorum. Geçen gün yine sallandık. Eşim bir yerde, oğlum bir yerde, bebeklerim hastanede çok korktum. Allah kimseye yaşatmasın inşallah. Toprağa sükunet versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…