2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bugün biogaia damlayı aldım kızlar 5 damla verdim bi yarim saat sonra emzirdim emdi emdi emerken birden büyük insan gibi gaz çıkararak bir kustu nasıl gaz birikmiş midesinde şimdi mışıl mışıl uyuyor
Canım hiç üzme kendini annesi alışacak midesi ayrıca hiç zararı yok merak etme bence bebeğin ağlayıp sancı çekmesi ememesi daha büyük problem stres yapma düzene girer o uyudukça sen de dinlen canım
Onlar güvendeler canım sen kendine dikkat et bol bol sağım yap ve uyumaya çalış ki sütün olsun hem onlar çıkmaya inşallah düzeninizi de kurarsınız Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Gel sarılalım kader arkadaşım +20benden
Kızlar ben konserve yapma vakumlama falan pek anlamam, bu kuru kayısılardan hoşafı yapıp kilitli poşetle fln buzluğa atsam olmaz mı?
Ben minik cam kavanoza koyacağım canım, hastane çantasında daha rahat olur. Buzluğa koysan hastanede çözünmesini beklemek falan olmaz belki

Kızlar bir de herkes kantaron yağından bahsetmiş, ben bir araştırmada aktarda falan satılan kantaron yağlarını incelendiklerinde içinde hep yabancı maddeler bulduklarını en çok da ayçiçek yağı bulunduğunu okumuştum, bulabilirsem atarım onu. Siz güvenilir bir marka biliyor musunuz alabileceğim?

Gel sarılalım kader arkadaşım +20benden

Ben minik cam kavanoza koyacağım canım, hastane çantasında daha rahat olur. Buzluğa koysan hastanede çözünmesini beklemek falan olmaz belki
Hastane dönüşü eve gelince tüketirim diye düşünmüştüm ben ama hemen mi içmek gerekir

Canim benim.kayinvalide.kantoron yagi yapiyor benim gogus ucuma hic fayda etmedi.kisiye gore degisir. benim tercihim tahinin ustunde biriken yağ hem kokusu guzel onu sen elinin altinda bulundur.

aşı durumunu bilmiyodum hastaneye göre degisiyo mudur bu acaba. Ablam doğum yaptığında aşı falan hiç demediler bı kan aldılar el üstünden.
Kızım doğduğu anda hemen cocuk doktoruna verdiler ilk muayenesini yaparken iki bacağından da iğne yapmıştı hemen. Biri k vitamini idi onu hatırlıyorum çünkü göbek kordonu düştüğünde kordon yerinde kanama oldu uzun süre, doktor ek olarak yine k vitamini kırıp icirmisti kanama dursun diye.

cok tatlisiniz... Tum gayretimle

Benim kullandığım bir marka var ve içeriği güvenilir. Onu paylaşabilirim güvenle, gland
Bunu şimdi gördüm İyi bilgi teşekkürler.
Mamayi alip hastane cantasina mi.koyacaksin yoksa daha sonra ihtiyaca gore mi alacaksin. Ben oglumda almadim ertesi gun almistim. Simdi nasil yapsam karar veremedim
Ben koyacaktım doğum yapacağım hastanedeki hemşireyle hastane çantasını konuşurken dedim mama da koyacağım ne olur nolmaz diye siz ne marka veriyorsunuz dedim bana ‘aaa şimdiden mama koyarsan olmaz ki sütün gelmez ki böyle düşünürsen, sütüm gelecek diye düşüneceksin bunları düşünmeyeceksin’ bıdı bıdı uzun uzun bana pozitif düşünce saçmaladı yahu temkinli olmakla vereceğin mamayı sormakla ve içeriğini araştırmakla sadece kötüyü düşünmek arasındaki farkı anlatmaya çalıştım sonra tamam tamam koymam dedim çünkü koyarsam ve süt gelmezse ben suçlu olucam kesin

Hala hastanedeyim. beraber yattığım herkes çıktı. Bi tane karşı odamda hafif engelli bi gebe var bebeğinin kafası su toplamış eşide bırakıp gitmiş buraya doğur gelir alırım demiş sürekli odama gelip ağlıyor ne yapacağımı da bilmiyorum onun stresi de üstüme biniyor. Kadına üzülüyorumda.empati de yapıyorum Ama depremden etkilendim, benim durum riskli zaten onun stresi üstüne de kadının stresi eklenince resmen nefesim daralıyor. Sancım yok, nst bağlıyorlar şekerim de düzenlendi gibi çıkayım diyorum eşime, bırakmıyor şekerin düzene binsin diye tutturuyor ama ruh Halim çok çok kötü. Hayatımın hiç bir evresinde bu denli zorlanmadım. Kalbim çarpıyor yemin ederim. Drlarda doğumu ne zaman yapacaklarını söylemiyor hatta bugün Prof kadın Dr bana diyor ki sende de yok yok her hastalık var diyor Sanki ben istedim böyle olmasını. Allahım sen dayanma gücü ver bana. Belirsizlik çaresizlik stres sıkıntı üzüntü...Yemin ederim 10 yıl yaşlandım.

Canım bi arkadaş bugün burda gland diye bir marka önerdi yorumlarına baktım bende çok iyi ondan alacağım bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…