Aminnnnn inşallahhİnşallah çok çok kolay bir doğum olur ikimiz içinde
Canım hiç üzme kendini annesi alışacak midesi ayrıca hiç zararı yok merak etme bence bebeğin ağlayıp sancı çekmesi ememesi daha büyük problem stres yapma düzene girer o uyudukça sen de dinlen canımBugün biogaia damlayı aldım kızlar 5 damla verdim bi yarim saat sonra emzirdim emdi emdi emerken birden büyük insan gibi gaz çıkararak bir kustu nasıl gaz birikmiş midesindeşimdi mışıl mışıl uyuyor
Onlar güvendeler canım sen kendine dikkat et bol bol sağım yap ve uyumaya çalış ki sütün olsun hem onlar çıkmaya inşallah düzeninizi de kurarsınız Rabbim yardımcınız olsun inşallahSelam kızlar
Bebeklerim hala küvezdeler. 2-3 hafta kalacak demişti dr. Sağlıklı olsunlar da küvezde kalsınlar. Şu an onları muhafaza edecek, iyi bir şekilde bakacağımız evimiz yok. Dün süt götürmeye gittiğimde bebeklerimden biri sarılık olmuş ışık tedavisi görüyordu. Diğeri zaten yeni beslenmeye başladı. Midesini temizliyorlardı.
Gel sarılalım kader arkadaşımBen +20 kg dayım, boyle kilolar bana çerez geliyorBen sadece doğumda 7 kg veriyorum zaten, ödemle filan 1 haftada toplam 10 kg gitmiş oluyor kalan 10kg bi süre benimle yaşıyor :) inşallah bunda daha hızlı veririm diye düşünüyorum 2 cocuk peşinde koşmaktan:)
Ben minik cam kavanoza koyacağım canım, hastane çantasında daha rahat olur. Buzluğa koysan hastanede çözünmesini beklemek falan olmaz belkiKızlar ben konserve yapma vakumlama falan pek anlamam, bu kuru kayısılardan hoşafı yapıp kilitli poşetle fln buzluğa atsam olmaz mı?
Hastane dönüşü eve gelince tüketirim diye düşünmüştüm ben ama hemen mi içmek gerekirGel sarılalım kader arkadaşım+20benden
Ben minik cam kavanoza koyacağım canım, hastane çantasında daha rahat olur. Buzluğa koysan hastanede çözünmesini beklemek falan olmaz belki
Canim benim.kayinvalide.kantoron yagi yapiyor benim gogus ucuma hic fayda etmedi.kisiye gore degisir. benim tercihim tahinin ustunde biriken yağ hem kokusu guzel onu sen elinin altinda bulundur.Kızlar bir de herkes kantaron yağından bahsetmiş, ben bir araştırmada aktarda falan satılan kantaron yağlarını incelendiklerinde içinde hep yabancı maddeler bulduklarını en çok da ayçiçek yağı bulunduğunu okumuştum, bulabilirsem atarım onu. Siz güvenilir bir marka biliyor musunuz alabileceğim?
Vakumlamana gerek yok ki sen 1 gun oncesi kaynat.normal.dolapa koy bozulmaz ki o sekilde tuketirsinHastane dönüşü eve gelince tüketirim diye düşünmüştüm ben ama hemen mi içmek gerekir
İnşallah canımCok geçmiş olsun canim, inşallah biran önce toparlarlar. Dedigin gibi hastanede gözetim altında olmalari onlar için çok iyi, siz de zamanla duzeninizi kurarsınız hersey yoluna girecek inşallah
Kızım doğduğu anda hemen cocuk doktoruna verdiler ilk muayenesini yaparken iki bacağından da iğne yapmıştı hemen. Biri k vitamini idi onu hatırlıyorum çünkü göbek kordonu düştüğünde kordon yerinde kanama oldu uzun süre, doktor ek olarak yine k vitamini kırıp icirmisti kanama dursun diye.aşı durumunu bilmiyodum hastaneye göre degisiyo mudur bu acaba. Ablam doğum yaptığında aşı falan hiç demediler bı kan aldılar el üstünden.
İnşallah canım Allah razı olsun.İnşallah en kısa zamanda çıkarlar kuvözden. Seninde bol bol süt sağ ki kesilmesin sütün. Rabbim ev konusunda da yardımcınız olsun inşallah
Selam hoşgeldinizSağlıkla gelsin bebeğiniz Aslında bir çok bitki/ot için yeterli bilimsel çalışma yok, bence o yüzden de düzenli olarak tüketmemek gerekiyor hiçbirini.
Aaa kaynak yapıyor oğlun sırayaBekler bence annesi stres yapma sen uzan dinlen biraz ikna etmeye çalış
Rheaacığım o kurabiyeyi çok merak ettim şekersiz de yapıyorsundur sen kesin, tarifi zahmet olmazsa rica edebilir miyim?
Ya doktora hediye almak hiç aklıma gelmemişti,yılbaşında çikolata götürmüştüm sadece bir de tüp bebek benimki aslında üzerimde emeği çok doktorumun alayım ben de hediye, iyi ki dedinizDoğumdan sonra mı veriyorsunuz hediyeyi bu aralar mı?
Bunu şimdi gördümBenim kullandığım bir marka var ve içeriği güvenilir. Onu paylaşabilirim güvenle, gland
Ben koyacaktım doğum yapacağım hastanedeki hemşireyle hastane çantasını konuşurken dedim mama da koyacağım ne olur nolmaz diye siz ne marka veriyorsunuz dedim bana ‘aaa şimdiden mama koyarsan olmaz ki sütün gelmez ki böyle düşünürsen, sütüm gelecek diye düşüneceksin bunları düşünmeyeceksin’ bıdı bıdı uzun uzun bana pozitif düşünce saçmaladı yahu temkinli olmakla vereceğin mamayı sormakla ve içeriğini araştırmakla sadece kötüyü düşünmek arasındaki farkı anlatmaya çalıştım sonra tamam tamam koymam dedim çünkü koyarsam ve süt gelmezse ben suçlu olucam kesinMamayi alip hastane cantasina mi.koyacaksin yoksa daha sonra ihtiyaca gore mi alacaksin. Ben oglumda almadim ertesi gun almistim. Simdi nasil yapsam karar veremedim
Aynen öyle canım hayırlısı hakkımzdaHayirlisi olsun hakkınızda, saglikla gelsin inşallah:) Benim doktorum 39 u bekliyor genel olarak, aslinda plasenta asagida bende, başka doktor olsa beklemezdi. Saglikli olsunlar da tarih cok önemli değil:)
Canım bi arkadaş bugün burda gland diye bir marka önerdi yorumlarına baktım bende çok iyi ondan alacağım bak istersenKızlar bir de herkes kantaron yağından bahsetmiş, ben bir araştırmada aktarda falan satılan kantaron yağlarını incelendiklerinde içinde hep yabancı maddeler bulduklarını en çok da ayçiçek yağı bulunduğunu okumuştum, bulabilirsem atarım onu. Siz güvenilir bir marka biliyor musunuz alabileceğim?
Cnm 4 cm de zaten sancin geliyor bence artık hiç bisey yapma senGelirsin hiç merak etme, sen bol bol egzersizler yap
Özetler misin doğum çantanı ben de yaptım gibi deKizlar benim de hastane cantam nihayet hazirkendimi tebrik ediyorum ve tahin helvasina basladim bugun ki sut yapsin... Cok etkili oldugunu biliyorum... Kayisi kompostom kaldi sadece...
Ah canımBugün biogaia damlayı aldım kızlar 5 damla verdim bi yarim saat sonra emzirdim emdi emdi emerken birden büyük insan gibi gaz çıkararak bir kustu nasıl gaz birikmiş midesindeşimdi mışıl mışıl uyuyor