2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım senin de yaşadığın şeyler hiç kolay değil ki tamam o arkadaşta üzgün ama sen de iyi değilsin ki başkasına derman olasın Allah yardımcın olsun sende kendini rahatlacak şeyler bul hepsi geçecek az kaldı dayan
Maşallah Allah analı babalı büyütsün Sana da cok geçmiş olsun hemencecik toparlasın inşallah
Kızlar bu açılma için yapılan muayeneden sonra kanamanız ne kadar devam etti.benim baya kıpkırmızı geliyor peçeteye ve ağrım var.
Benim daha olmadı her an tetikteyim ama bundan sonra olursa nişan olur herhalde

Hayırlısıyla al inşallah kucağına 36dan sonra çok sorun olmuyor genelde protein kaçağını nasıl tespit ettiler tansiyon sorunun vardı idraramı baktılar acaba
Hepinize ayri ayri teşekkür ederim etiketleyemedim yorum yapan arkadaşları. sizde sağlıkla alin yavrularımızı kucağınıza. 24 saatlik idrar toplama sonucu çıktı kaçak.36+5 TE alcak bir aksilik çıkıp tansiyonumun yukselmesi gibi daha erken almazsa inşallah.

Hastane dönüşü eve gelince tüketirim diye düşünmüştüm ben ama hemen mi içmek gerekir
Canım doğumdan sonra gaz ve büyük tuvalet yapmayınca cikarmamislardi beni ilk doğumda o yüzden dedim
Özetler misin doğum çantanı ben de yaptım gibi de minimal takıldım gibi
Ben de çok minimal takıldım, zaten emin ol minimal olsa.bile çoğu geri gelecek

Allah yardımcın olsun canım hiç moralini bozma. Her şey çok daha güzel olacak inşallah. Sağlıklı bir şekilde doğumun gerçekleşir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Hastalık birçok insanda olabiliyor. Gebelikte ortaya çıkıp sonradan kaybolabiliyorlar. Benim de gebelikte 26. haftaya kadar bir sıkıntım yoktu. Sonra şeker, protein kaçağı, kansızlık, idrarda keton gibi birçok sorun ortaya çıktı. Doğumdan sonra geçiyor hepsi. Senin de geçecek inşallah. Hiç moralini bozma

Tebrik ederim arkadaşım, Rabbim sağlıklı, güzel ömürler yazsın inşallah

Benim haftaya kontrol belki 4 cm olmussa yatış verir mi acaba ? Ona göre çantaları götürsem mi ?
Kızlar bu açılma için yapılan muayeneden sonra kanamanız ne kadar devam etti.benim baya kıpkırmızı geliyor peçeteye ve ağrım var.
Ne zaman olmuştu açılma kontrolü, benim bugün oldu bayağı canım yandı, hâlâ da ağrım devam ediyor orada, kanama olmadı henüz

Gözünaydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Problemin için hoşaf ve kuru incir tavsiye ederim

Benim de annem çok kalamayacak canım, çalıştığı için. Ben dolaba yemeklik şeyler koydum. Hemen elimin altında olsun diye. Fasulye, nohut hasladım. Karnabahar çiğden daha önce koymuştum yıkadım doğradım koydum, köfte, mantı hemen olacak şeyler yaptım. Bir süre idare eder inşallah

Kuzum aslında sen direk özel hastaneye gitsen çünkü deprem bölgesinden gelenlere ücretsiz doğum yaptıracağını açıklayan bi sürü hastane oldu medicalparkta var mesela bunların içinde keçiörendekini kesin biliyorum ama batıkentteki de dahilmi bi arayıp sormak gerek

Hayırlısıyla kucağına al inşallah

Lokman hekim ve liv de bakıyor demişlerdi bugün iş yerinde konuşulmuştu. Arayıp sorabilirsin zeynep hatice

İlk anda yapıldı demekki. Söylemeniz iyi oldu hiç bakmamıştım ilk doğduğunda neler yapılır diye

İşte bebek 2800 dedi tabi -300/+300 oynayabilirmis.preeklemsi olabilir diye erekene aldi hemen tarihi. Varis corabi istedi birde ilk dogumumda istenmemisti benden

Canım haftan cok iyi hiç panik yapma normalde tansiyon problemin var miydi
İlk kizimda preeklemsi olmuştum 37+5 TE almıştık bebeği bunda da çıktı perinatoloji prof. Doktorum risk almak istemeyip erkene aldığını düşünüyorum.tansiyonlarim sinirda giriyor şuan.5 gun once 160/90 gördüm acillik olmuştum.

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün bağırsaklarında ne sorun oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…