- 29 Temmuz 2022
- 1.089
- 2.595
- 33
Canım senin de yaşadığın şeyler hiç kolay değil ki tamam o arkadaşta üzgün ama sen de iyi değilsin ki başkasına derman olasın Allah yardımcın olsun sende kendini rahatlacak şeyler bul hepsi geçecek az kaldı dayanHala hastanedeyim. beraber yattığım herkes çıktı. Bi tane karşı odamda hafif engelli bi gebe var bebeğinin kafası su toplamış eşide bırakıp gitmiş buraya doğur gelir alırım demiş sürekli odama gelip ağlıyor ne yapacağımı da bilmiyorum onun stresi de üstüme biniyor. Kadına üzülüyorumda.empati de yapıyorum Ama depremden etkilendim, benim durum riskli zaten onun stresi üstüne de kadının stresi eklenince resmen nefesim daralıyor. Sancım yok, nst bağlıyorlar şekerim de düzenlendi gibi çıkayım diyorum eşime, bırakmıyor şekerin düzene binsin diye tutturuyor ama ruh Halim çok çok kötü. Hayatımın hiç bir evresinde bu denli zorlanmadım. Kalbim çarpıyor yemin ederim. Drlarda doğumu ne zaman yapacaklarını söylemiyor hatta bugün Prof kadın Dr bana diyor ki sende de yok yok her hastalık var diyor Sanki ben istedim böyle olmasını. Allahım sen dayanma gücü ver bana. Belirsizlik çaresizlik stres sıkıntı üzüntü...Yemin ederim 10 yıl yaşlandım.
Maşallah Allah analı babalı büyütsün Sana da cok geçmiş olsun hemencecik toparlasın inşallahHerkese merhaba bebeğim dün sabah 10.25'te doğdu. Çok şükür ikimizde iyiyiz sadece benim bağırsakla ilgili sıkıntım oldu o yüzden bugün taburcu olamadık yarın taburcuyuz inşallah 38+2'de 3430 gr 48 cm doğdu kızım
Darısı doğum bekleyen arkadaşlarımın başına
Benim daha olmadı her an tetikteyim ama bundan sonra olursa nişan olur herhaldeKızlar bu açılma için yapılan muayeneden sonra kanamanız ne kadar devam etti.benim baya kıpkırmızı geliyor peçeteye ve ağrım var.