2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hala hastanedeyim. 😕 beraber yattığım herkes çıktı. Bi tane karşı odamda hafif engelli bi gebe var bebeğinin kafası su toplamış eşide bırakıp gitmiş buraya doğur gelir alırım demiş sürekli odama gelip ağlıyor ne yapacağımı da bilmiyorum 🤷‍♀️ onun stresi de üstüme biniyor. Kadına üzülüyorumda.empati de yapıyorum Ama depremden etkilendim, benim durum riskli zaten onun stresi üstüne de kadının stresi eklenince resmen nefesim daralıyor. Sancım yok, nst bağlıyorlar şekerim de düzenlendi gibi çıkayım diyorum eşime, bırakmıyor şekerin düzene binsin diye tutturuyor ama ruh Halim çok çok kötü. Hayatımın hiç bir evresinde bu denli zorlanmadım. Kalbim çarpıyor yemin ederim. Drlarda doğumu ne zaman yapacaklarını söylemiyor hatta bugün Prof kadın Dr bana diyor ki sende de yok yok her hastalık var diyor ☹️ Sanki ben istedim böyle olmasını. Allahım sen dayanma gücü ver bana. Belirsizlik çaresizlik stres sıkıntı üzüntü...Yemin ederim 10 yıl yaşlandım.
Canım senin de yaşadığın şeyler hiç kolay değil ki tamam o arkadaşta üzgün ama sen de iyi değilsin ki başkasına derman olasın😞 Allah yardımcın olsun sende kendini rahatlacak şeyler bul hepsi geçecek az kaldı dayan💓
Herkese merhaba 🤗 bebeğim dün sabah 10.25'te doğdu. Çok şükür ikimizde iyiyiz sadece benim bağırsakla ilgili sıkıntım oldu o yüzden bugün taburcu olamadık yarın taburcuyuz inşallah 🥰 38+2'de 3430 gr 48 cm doğdu kızım 🥰

Darısı doğum bekleyen arkadaşlarımın başına 🥰
Maşallah 🧿 Allah analı babalı büyütsün 😇 Sana da cok geçmiş olsun hemencecik toparlasın inşallah 🙏🏻
Kızlar bu açılma için yapılan muayeneden sonra kanamanız ne kadar devam etti.benim baya kıpkırmızı geliyor peçeteye ve ağrım var.
Benim daha olmadı 😒 her an tetikteyim ama bundan sonra olursa nişan olur herhalde

Hayırlısıyla al inşallah kucağına 36dan sonra çok sorun olmuyor genelde ✌️ protein kaçağını nasıl tespit ettiler tansiyon sorunun vardı idraramı baktılar acaba 🙄
Hepinize ayri ayri teşekkür ederim 🙏 etiketleyemedim yorum yapan arkadaşları. sizde sağlıkla alin yavrularımızı kucağınıza. 24 saatlik idrar toplama sonucu çıktı kaçak.36+5 TE alcak bir aksilik çıkıp tansiyonumun yukselmesi gibi daha erken almazsa inşallah.

Hastane dönüşü eve gelince tüketirim diye düşünmüştüm ben ama hemen mi içmek gerekir 🤔
Canım doğumdan sonra gaz ve büyük tuvalet yapmayınca cikarmamislardi beni ilk doğumda o yüzden dedim
Özetler misin doğum çantanı ben de yaptım gibi de 🤷‍♀️ minimal takıldım gibi 😁
Ben de çok minimal takıldım, zaten emin ol minimal olsa.bile çoğu geri gelecek 😀

Hala hastanedeyim. 😕 beraber yattığım herkes çıktı. Bi tane karşı odamda hafif engelli bi gebe var bebeğinin kafası su toplamış eşide bırakıp gitmiş buraya doğur gelir alırım demiş sürekli odama gelip ağlıyor ne yapacağımı da bilmiyorum 🤷‍♀️ onun stresi de üstüme biniyor. Kadına üzülüyorumda.empati de yapıyorum Ama depremden etkilendim, benim durum riskli zaten onun stresi üstüne de kadının stresi eklenince resmen nefesim daralıyor. Sancım yok, nst bağlıyorlar şekerim de düzenlendi gibi çıkayım diyorum eşime, bırakmıyor şekerin düzene binsin diye tutturuyor ama ruh Halim çok çok kötü. Hayatımın hiç bir evresinde bu denli zorlanmadım. Kalbim çarpıyor yemin ederim. Drlarda doğumu ne zaman yapacaklarını söylemiyor hatta bugün Prof kadın Dr bana diyor ki sende de yok yok her hastalık var diyor ☹️ Sanki ben istedim böyle olmasını. Allahım sen dayanma gücü ver bana. Belirsizlik çaresizlik stres sıkıntı üzüntü...Yemin ederim 10 yıl yaşlandım.
Allah yardımcın olsun canım hiç moralini bozma. Her şey çok daha güzel olacak inşallah. Sağlıklı bir şekilde doğumun gerçekleşir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Hastalık birçok insanda olabiliyor. Gebelikte ortaya çıkıp sonradan kaybolabiliyorlar. Benim de gebelikte 26. haftaya kadar bir sıkıntım yoktu. Sonra şeker, protein kaçağı, kansızlık, idrarda keton gibi birçok sorun ortaya çıktı. Doğumdan sonra geçiyor hepsi. Senin de geçecek inşallah. Hiç moralini bozma

Herkese merhaba 🤗 bebeğim dün sabah 10.25'te doğdu. Çok şükür ikimizde iyiyiz sadece benim bağırsakla ilgili sıkıntım oldu o yüzden bugün taburcu olamadık yarın taburcuyuz inşallah 🥰 38+2'de 3430 gr 48 cm doğdu kızım 🥰

Tebrik ederim arkadaşım, Rabbim sağlıklı, güzel ömürler yazsın inşallah 🧿

☺️ teşekkür ederim.Benim ilki normaldi 40+4de kontrole gittim 3cm açılmayla yatışım yapıldı akşam,sabah doğdu ama suni
Sancı verdiler.ikincisi sezaryen oldu.Bunu da normal istiyorum kısmet olursa

Ben de yapmaya devam ediyorum yürüyüş yaptım geldim şimdi.Hurma da yiyorum.

Gözünaydın 😇Hayırlı evlat olsun inşallah,güle güle büyüt bebeğini canım…
Benim haftaya kontrol belki 4 cm olmussa yatış verir mi acaba ? Ona göre çantaları götürsem mi ?
Kızlar bu açılma için yapılan muayeneden sonra kanamanız ne kadar devam etti.benim baya kıpkırmızı geliyor peçeteye ve ağrım var.
Ne zaman olmuştu açılma kontrolü, benim bugün oldu bayağı canım yandı, hâlâ da ağrım devam ediyor orada, kanama olmadı henüz

Gözünaydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Problemin için hoşaf ve kuru incir tavsiye ederim

Saglikla gelsin inşallah canim ❤️
ben de bugün temizlikçi çağırdım yarin da gelecek, dip köşe ben bayagdir yapamıyorum. Liste yaptım yapılacaklar ve hastane cantasi için, en azından bisey atlamayacagim diye düşünüyorum. Zor valla işimiz, doğum sonrası yemek temizlik düzeni daha çok korkutuyor beni, annem birkac gun kalıp gidecek muhtemelen, eşim de pek anlamaz ev işlerinden. Bakalim bi şekilde idare edicez Allah yardımcımız olsun
Benim de annem çok kalamayacak canım, çalıştığı için. Ben dolaba yemeklik şeyler koydum. Hemen elimin altında olsun diye. Fasulye, nohut hasladım. Karnabahar çiğden daha önce koymuştum yıkadım doğradım koydum, köfte, mantı hemen olacak şeyler yaptım. Bir süre idare eder inşallah

Sancım yok bazen çok küçük sancı çıkıyor. Evet ediyorlar eşimle oğlum geliyor ama çok bunaldım artık. Yanımda kitap var ama odaklanamıyorum hiç. Yarın çıkıcam 1 hafta evde kalmak istiyorum oğlumla eşimle stressiz bir şekilde sonrada gelicem 37 bitmiş olur almazlarsa bi özel hastaneye gidip sezeryan yaptırıcam bir ay oldu hastanelerde sürünüyorum yeter çok yıldım ne olacaksa olsun
Kuzum aslında sen direk özel hastaneye gitsen çünkü deprem bölgesinden gelenlere ücretsiz doğum yaptıracağını açıklayan bi sürü hastane oldu 👍 medicalparkta var mesela bunların içinde 👍keçiörendekini kesin biliyorum ama batıkentteki de dahilmi bi arayıp sormak gerek

Hepinize ayri ayri teşekkür ederim 🙏 etiketleyemedim yorum yapan arkadaşları. sizde sağlıkla alin yavrularımızı kucağınıza. 24 saatlik idrar toplama sonucu çıktı kaçak.36+5 TE alcak bir aksilik çıkıp tansiyonumun yukselmesi gibi daha erken almazsa inşallah.
Hayırlısıyla kucağına al inşallah 🙏

Kuzum aslında sen direk özel hastaneye gitsen çünkü deprem bölgesinden gelenlere ücretsiz doğum yaptıracağını açıklayan bi sürü hastane oldu 👍 medicalparkta var mesela bunların içinde 👍keçiörendekini kesin biliyorum ama batıkentteki de dahilmi bi arayıp sormak gerek
Lokman hekim ve liv de bakıyor demişlerdi bugün iş yerinde konuşulmuştu. Arayıp sorabilirsin zeynep hatice zeynep hatice

Kızım doğduğu anda hemen cocuk doktoruna verdiler ilk muayenesini yaparken iki bacağından da iğne yapmıştı hemen. Biri k vitamini idi onu hatırlıyorum çünkü göbek kordonu düştüğünde kordon yerinde kanama oldu uzun süre, doktor ek olarak yine k vitamini kırıp icirmisti kanama dursun diye.
İlk anda yapıldı demekki. Söylemeniz iyi oldu hiç bakmamıştım ilk doğduğunda neler yapılır diye ♥️

Maşallah canım çok iyi kiloları küveze girmemelerine de çok sevindim 😍🥰 kapı süsü ne de bayıldım 🥰 sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏🧿 inşallah sende bir an önce toparlanırsın canım hepsi geçecek sen bebeklerine odaklan 🥰 sütünde gelecek vücuduna zaman ver 😍🐣🐣

Canım bebekler aşağıya indikçe baskı artıyor ondan kaynaklanıyor birde sancı vs bir anda geliyor ve sonra süreç başlıyor bebeğin aşağıya inmesi zaman alabilir

Benimde yatakta dönerken iç bacak kemiklerim çok ağrıyor bir de çayım malesef

37 den sonra her hafta çağırıyor canım

Canım sütün gelecek stres yapma biraz zaman ver vücuduna tahin helvası ılık duş masaj sağım yapma bol su içme ki en önemlisi ve her fırsatta uyumaya çalış çünkü süt hormonları uyuyunca çalışıyormuş birde her fırsatta emzir canım saat tutma emzirme sonrası da sağım yap bebeğin emme refleksi kuvvetli değilse makina ile uyar gögüslerini canım gelecek sütün 2 3 gün takviye vermenin hiç bir zararı yok merak etme

Tecrübeli annelerimize teşekkür ederim biz de deneyeceğiz az kaldı 🥰

Kimisi uzanıyor doğmasın diye kimisi de benim gibi doğsun diye pilates topunda yaşıyor 😅🤣😅🤣 analık zor iş 😅

Canım sancı çıkmış ama düzensiz birşey ifade etmiyor diye biliyorum

Kiloya takılma canım çok hızlı gidecek inşallah 🙏

Ayyy hadi bakalım hangimiz önce doğum yapacak merak içerisindeyim 🥰🐣😍

Haftan erken daha canım neden hemen sezeryan önerisinde bulundu ki anlayamadım 🙄🙄

Oooı maşallah canım süpersin darısı bize zaten çok az kilo almıştın fazlasıyla vermişsin umut oldun bizlere 😍🥰🤣

Canım bu haftalarda doğum yapanlar oldu merak etme bebişin gelişimi nasıl önemli olan o zaten 37 olmak üzere küveze de girmez stres olma 😍😊
İşte bebek 2800 dedi tabi -300/+300 oynayabilirmis.preeklemsi olabilir diye erekene aldi hemen tarihi. Varis corabi istedi birde ilk dogumumda istenmemisti benden 😐

Canım haftan cok iyi hiç panik yapma normalde tansiyon problemin var miydi
İlk kizimda preeklemsi olmuştum 37+5 TE almıştık bebeği bunda da çıktı perinatoloji prof. Doktorum risk almak istemeyip erkene aldığını düşünüyorum.tansiyonlarim sinirda giriyor şuan.5 gun once 160/90 gördüm acillik olmuştum.

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün 🤲 bağırsaklarında ne sorun oldu acaba

X