2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar erken doğum riski için 24 haftadan bugüne kadar tedavi görüyordum ve yatıyorum. Bazen karnım çok sert geliyodu doktora hastanede ilaç yüklemesi yapılıyordu en son 29. Haftada hastanede yatış yaptım 3 gün ciğer geliştirici iğne olmuştum her hafta nst çekiliyorum. geçen haftaki kontrolde nst tertemiz çıktı. Doktor ilaçlar bittikçe bırakabilirsin yavaş yavaş ayaklanabilirsin bakalım ilacı bırakınca ne zaman gelecek demişti. Dün ilacın biri bitti bugün sabah çok bulantı yaşadım biraz önce de oturduğum yerden yavaş yavaş krampa benzer ağrılar girdi. Sık kasılma yaşadığım için onlardan biri heralde derken adet ağrısı kasıklarıma doğru yayıldı ayağa kalktım bebek yine toplanmış kasılmış ama bu sefer ilk defa ben sancı duydum ayakta bile duramadan hemen uzandım. Belime doğru yayıldı yaklaşık 2-3 dk sürdü. Şuan geçti ara ara belime doğru çok hafif vuruyor. İlk defa hissettiğim bir ağrı ne kadar sıklaşınca endişeleneyim?

Herkese merhaba bebeğim dün sabah 10.25'te doğdu. Çok şükür ikimizde iyiyiz sadece benim bağırsakla ilgili sıkıntım oldu o yüzden bugün taburcu olamadık yarın taburcuyuz inşallah 38+2'de 3430 gr 48 cm doğdu kızım

Darısı doğum bekleyen arkadaşlarımın başına

Masallah o zaman sureci bilirsiniz... Birden olabiliyor
teşekkür ederim.Benim ilki normaldi 40+4de kontrole gittim 3cm açılmayla yatışım yapıldı akşam,sabah doğdu ama suni
Sancı verdiler.ikincisi sezaryen oldu.Bunu da normal istiyorum kısmet olursa
Benim doktor da tam tersini söyledi. Yaptığın egzersizler işe yaramış 3 cm açılman var devam et dedi
Ben de yapmaya devam ediyorum yürüyüş yaptım geldim şimdi.Hurma da yiyorum.
Gözünaydın Hayırlı evlat olsun inşallah,güle güle büyüt bebeğini canım…

Gözünaydın canım allah anali babali büyütsün

Gel sarılalım kader arkadaşım +20benden

Ben minik cam kavanoza koyacağım canım, hastane çantasında daha rahat olur. Buzluğa koysan hastanede çözünmesini beklemek falan olmaz belki
Haha, iyi kendime hamilelikte kilo alan deneyimli grup buldum. Benim ilk hamileliğim olduğu için sonrasında vücudum nasıl davranacak hiç bilmiyorum. Ama kendimi sabahki ruh halime göre çok daha az yalnız hissediyorum.

Of bu pozitif düşünce muhabbetleri beni de bayıyor. Hazırlıklı olmak ya da ihtimalleri önceden düşünüp değerlendirmek asıl beni daha pozitif bir ruh haline sokuyor. Yani benim yanımda mama olursa mesela emzirme konusunda daha az stres yaparım, olmazsa bile çocuk aç kalmayacak ya da istemediğim bir mamayı almayacak diye. Diğer türlü hepten panik. Belki biraz karakter meselesi ama insanların bunu anlayamadığını düşünüyorum.

Çok tebrik ederim. Gözün aydın, hep birlikte mutlu ve sağlıklı ömür dilerim.

Acaba buraya daha sık girip hava su muhabbetlerine dahil olmak iyi gelir mi? Ya da kulaklık falan varsa bir şeyler izlemek de kafa dağıtır belki.

Bence biraz doğum, hastalık, deprem, risk bunlardan uzaklaşman lazım. Belki bir kağıt kalem alıp hislerini yazmak da iyi gelebilir. Bazen ben çok gerilirsem öyle yapıyorum.

Oyle konusmus ama Sen koymasan da hastane de veriyorlar Yani tabi.sutumuz gelecekte ilk sutle pek doymuyorlar.Sorup sorduguna pisman etmis

Masallah masallah Allah bir boyu ailecek mutluluginuzu daim etsin

Ben de artik stresli.uzuntulu insanlardan uzak durmak istiyorum kendi.stresim bana yetti ama ev ortamim oyle degil şuan hep sikinti stres boyle kaldiramiyorum zaten hamileyiz dokunsalar.ağliyoruz. Şuan evim de hep ayni.muhabbet ev hasarli hasarsiz agir hasar deprem psikolojisinden uzak olmak istiyorum ama mumkun degil.

Mamayi alip hastane cantasina mi.koyacaksin yoksa daha sonra ihtiyaca gore mi alacaksin. Ben oglumda almadim ertesi gun almistim. Simdi nasil yapsam karar veremedim
Ben yanima alırım diye düşünüyorum canim. Sezaryen olacağım için muhtemelen 2 gun kalicam hastanede, eşimi de kosturmayayim çocuklarla ilgilenecek bir yandan. Olmadi bizim çocuk doktoruna sorucam ne alayım diye

Gözünüz aydın Allah anali babalı büyütsün inşaallah

40.haftada kaç kg kaç cm doğmuştu hatırlıyo musunuz

Bize çok tavsiye ettiler o dönem, ben de birkaç kutu kullandım golden goat u, gaz sorunu yaşamadık ama dedigim gibi biberonu bitirmiyordu sevemedi oğlum. Ama benim oğlumda genel olarak pek gaz sorunu yaşamadık. Dedigin gibi her bebek farklı, hipp de iyi bir marka, biran önce karar vermek lazım:)

O sancı 5dk da bir vurmaya başlayınca endişelen canım. Tabi bir de düzenli olması lazım yarım saat vurdu geçti vurdu geçti sonra kesildi olmuyor öyle. Benim şuan öyle mesela. Bi başlıyor 2-3dk arayla yarım saat gelip gidiyor sonra bişey yok

Hala sancıların devam ediyormu peki nst de çıkıyormu? Aklıma geldi e-kitap falan okuma şansın varmı kafan dağılır,bide ziyaretçi kabul ediyorlarmı ?
Kizlar benim de hastane cantam nihayet hazir kendimi tebrik ediyorum ve tahin helvasina basladim bugun ki sut yapsin... Cok etkili oldugunu biliyorum... Kayisi kompostom kaldi sadece...
Tahin helvasını yemeye mi başladın kuzum yoksa çantaya attım manasındamı ?
Sancılar 5dk da 1 e düşünce hastaneye koşun derler genelde ama gebeliğinizin durumu riski vs neyse ona doktoru bilgilendirmekte fayda var tabi bahsettiğiniz sancılar tam doğum sancısı gibi,hastanenin uzaklığına göre 10dk da 1e düşünce giderdim ben şahsen hayırlısıyla sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun
Kızlar bu açılma için yapılan muayeneden sonra kanamanız ne kadar devam etti.benim baya kıpkırmızı geliyor peçeteye ve ağrım var.
Ben erken haftadayım sancılarım erken başlayınca 3/4 defa açıklık kontrolü yaptı doktorum ama lekelenme vs olmadı erken diye hassas kontrol ediyor muhtemelen.kontrol sonrası lekelenme olanları biliyorum ama kıpkırmızı kan deyince bi doktorunuza danışsanızmı acaba

Erkek çocukları çok gazlı olur derler genelde ne güzel inşallah benim oğluşumda da yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…