2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar oğluşum doğdu 😍 3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun 🙏 İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah 🧿 Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum ❤️
Tebrik ederim 🤩 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 💖✨

Kızlar oğluşum doğdu 😍 3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun 🙏 İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah 🧿 Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum ❤️
Sağlıkla sihatle büyüsünnn maşallah ikinizedeee ooyy💜💜💜🧿🧿☺️

Hosgelmis 🎊 masallah 🍀 Saglikla huzurla buyut🤲💐

Kizlar sabah kalktim lavaboya gittim peceteyle silince pecete kirmizi oldu. Acile geldim cok korkuyorum.Daha once bu haftalarda yasayan olmustu degil mi. Enfeksiyondur belki de
Gecmis olsun canim. Bizi de haberdar et... Insallah korkulacak bir sey degildir. Benim kilcay damar seklinde minik olmustu, cok olmadi hic bu donemlerde ...

Kizlar sabah kalktim lavaboya gittim peceteyle silince pecete kirmizi oldu. Acile geldim cok korkuyorum.Daha once bu haftalarda yasayan olmustu degil mi. Enfeksiyondur belki de
İliski olduysa veya kan sulandirici kullaniyorsan, hepsi sebep.Hemen acile gitmen iyj olmus,merak etme haftalarimiz iyi Allahin izniyle bir sey olmaz.

Yaa canım cok sevindim o tatlı ayakları yerim gözün Aydın 😍❤️🙏🏻

Kizlar selam trendyoldan ağız mendili alan oldu mu, emir kids.diye bi var fiyati cok uygun kalitesi hakkında bilgisi olan var mı en çok satan 1. Sıradaymıs

Burada bir kaç arkadaş yaşamıştı evet, bir şey olmaz inşallah. Bizi haberdar et lütfen
1 saat hareketlerini de hissetmeyince cok korktum normalde asiri hareketlidir. Neyse ki ultrasonda bir sey cikmadi alttan muayene de acilma vs yok ama yoğun akintin var dedi. Nst dr de cok.ufak sanci cikti. Kan idrar tahlili verdim 2 saat sonra sonuclari alacagim. Dun eşimin ailesi ve gorumcem kizi depremden dolayi evlerine agir hasar verilince bana geldiler ben de gelmeden temizlik yaptim stres oldum falan. Sagolsun kendileri.cok iyi insanlar gorumcem melek gibi, eşim baya beni dusunup bana da uzuluyor. Yani beni kiran.inciten yok. ama boyle hamile olunca kalabalik misafir cok zor. Son ayim rahatca hazirlanmak istiyordum dun baya uzuldum ev de bulunmuyor falan. Ama artik stres yapmayacagim olan yine bebegime oluyor.

Cnm hayırlı olsun çok çok sevindim.🧿 Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizim başımıza inş 🤲 kaç haftalıktın cnm ?

Çok şükür canım sağlıkla büyüsün gözünüz aydın 🧿 bak nasıl güzel geçmiş süreç maşallah. Mis kokusu seni hemen gripten iyileştirir 🥰

X