2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar oğluşum doğdu 😍 3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun 🙏 İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah 🧿 Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum ❤️
Canim ne cok sevindim sag salim kucagina almissin. Genel mi.oldu spinal mi oldun

1 saat hareketlerini de hissetmeyince cok korktum normalde asiri hareketlidir. Neyse ki ultrasonda bir sey cikmadi alttan muayene de acilma vs yok ama yoğun akintin var dedi. Nst dr de cok.ufak sanci cikti. Kan idrar tahlili verdim 2 saat sonra sonuclari alacagim. Dun eşimin ailesi ve gorumcem kizi depremden dolayi evlerine agir hasar verilince bana geldiler ben de gelmeden temizlik yaptim stres oldum falan. Sagolsun kendileri.cok iyi insanlar gorumcem melek gibi, eşim baya beni dusunup bana da uzuluyor. Yani beni kiran.inciten yok. ama boyle hamile olunca kalabalik misafir cok zor. Son ayim rahatca hazirlanmak istiyordum dun baya uzuldum ev de bulunmuyor falan. Ama artik stres yapmayacagim olan yine bebegime oluyor.

Bunla geçmiş olsun canım, inşallah bir daha yaşamazsın.
Yaşamak zorunda kaldığımız şeyler çok üzücü fakat Allah bir kapı açar inşallah, canını sıkma. Allah yardımcınız olsun

Kızlar dün akşamdan beri hafif regl sancısı gibi sancılarım var normal mi ki bu? Daha iki gün önce nstye girmiştim sıkıntı yoktu
Günaydın canım

Benim çok uzun zamandır böyle ve ntsde sadece bu zamana kadar 1 kere sancım çıktı . O zamanda böyle ağrım değil karnımın kasılmasını hissediyordum sadece ☺️ belden giren ağrı önemliymiş

Günaydın canım

Benim çok uzun zamandır böyle ve ntsde sadece bu zamana kadar 1 kere sancım çıktı . O zamanda böyle ağrım değil karnımın kasılmasını hissediyordum sadece ☺️ belden giren ağrı önemliymiş
Canım bu hani ishal oluruz da onun ağrısı olur ya öyle bir şey şimdi doktora yine de haber vereyim mi bilemedim daha iki gün önce nst iyiydi cok hafif sancı var bu seni dogurtmaz demişti ebe. Belde de cok hafif var sancı. Bir gözlemleyim kahvaltımı falan yapayım olmazsa gider girerim nstye :KK43:

Cnm hayırlı olsun çok çok sevindim.🧿 Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizim başımıza inş 🤲 kaç haftalıktın cnm ?
39+2 canım
Çok şükür canım sağlıkla büyüsün gözünüz aydın 🧿 bak nasıl güzel geçmiş süreç maşallah. Mis kokusu seni hemen gripten iyileştirir 🥰
Malesef o mis henüz kokusunu alamadım burnum tıkalı hala :KK43:
Canim ne cok sevindim sag salim kucagina almissin. Genel mi.oldu spinal mi oldun
Spinal canım

Pendik'te canım. Kiracı olmak zor Allah yardımcımız olsun ne diyelim
Istanbul zaten pahali gerçekten allah yardimciniz olsun ne diyim ki. Ama çok pahali. Biz batman'dayiz kira 1250 kapiciyla falan 1600 ediyor yine batidan iyi ama köy gibi yerde bile yani burda bile 3binden başlıyor artık 😔

Canlar hepiniz yazmışsınız sağolun 🥰🙏 Doğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim🥰 Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar 😂 şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi 🙂 inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri 🧿😌
Oyyy ya ayaklara bakk tam yemelik sabaha kadsr izlemelil maşaAllahh prensese😍😍
Tekrardan hayırlı olsun canım, darısı bizlerin başına inşaAllah🤲🏻
Kızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın 🙏🤍☺️
Hayırlı olsun gözün aydın canım💕
Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin inşaAllah🥰
Kızlar ben Perşembe 31+1 de doğum yaptım. Bebeklerin durumunun iyi olduğu söylendi. Bende sezeryanın etkisiyle iyileşmeye çalışıyorum
Hayırlı olsun canım💕 bebişlerini tez zaman da kucağına alırsın inşaAllahh🤲🏻 Rabbim tez zaman da toparlanmalarını nasip etsin🤲🏻🥰
Kızlar giremedim kusura bakmayın. 7 gibi doğuma girdim. Çok ağrılı oldu. Spinal anestezi oldum. Burdaki anestezist kombine bilmiyormuş. Sağolsun doktorum ben hastaneye gelir gelmez her şeyle ilgilendi. Benim kuzucuklar küvezde. Çok küçüklerdi. Sadece doğumda görebildim. Biraz önce de eşim yoğunbakıma götürdü. Sağolsun hemşire izin verdi. Gün boyu sütle uğraştım ama sütüm yok gelmiyor :KK43: Bebekler emmediği için süt bir türlü inmiyor. Sezeryanım da çok zor geçti göbek bölgemde ödem olduğu için. Doktorum özel bir dikiş attık dedi. İki defa dikmişler göbek fıtığı olmasın diye. En zoru bebekler çıktıktan sonraydı çok acılıydı. Dikiş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum şu an
Gözün aydın hayırlı olsun canım💕
Bebişlerin sağlıklı olsun da sütün de gelir hayırlısıyla stres yapma❤️
Rabbim tez zaman da acılarını dindirsin bebişlerine kavuştursun inşaAllah🤲🏻🥰
Kızlar oğluşum doğdu 😍 3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun 🙏 İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah 🧿 Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum ❤️
Oyy maşaAllahh yakışıklıya😍
Hayırlı olsun canım🥰
İkinizinde iyi olmasına çok sevindim😇💕
Darısı bizlere inşaAllah🥰
Senin durumlar nasıl canım toparlayabildin mi peki iyileşebildin mi?
Hastalığında ağır geçti bu son günlerde ama çok şükür bebeğini sağlıcakla aldın kucağına

Hayırlı pazarlar kızlar❤️
O kadar çok sayfa birikmiş ki anca bitirebildim🙃
Sonunda evimi taşıyabildim, iki anneyle taşınmak çok zor, stresli ve gözyaşlarıyla geçti ama😒 çok şükür bitti sayılır.
Yarın akşam evimde uyuyabilcem inşaAllah🥰
Sırayla herkes doğurmaya başlamış ne güzel biz de hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşaAllah🥰
Doğum yapan ve tecrübeli diğer kızlar doğumdan sonra iki anneyle anlaşmak çok zor oluyor mu bunu çok merak ediyorum😕 durumları nasıl idare ediyosunuz.
Bu taşınma işinde gerçekten kafayı yicektim artık çok yıprandım ikisine de lafımı geçiremiyorum hep istedikleri düzeni yaptırmaya çalıştılar en sonunda oturup ağladım. Doğumdan sonra da bebeğimle ilgili herşeyime karışırlar da lohusa depresyonuna girerim diye çok korkuyorum çok tedirginim😔

Sonunda evimi taşıyabildim, iki anneyle taşınmak çok zor, stresli ve gözyaşlarıyla geçti ama😒 çok şükür bitti sayılır.
Sırayla herkes doğurmaya başlamış ne güzel biz de hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşaAllah🥰
Doğum yapan ve tecrübeli diğer kızlar doğumdan sonra iki anneyle anlaşmak çok zor oluyor mu bunu çok merak ediyorum😕 durumları nasıl idare ediyosunuz.
Bu taşınma işinde gerçekten kafayı yicektim artık çok yıprandım ikisine de lafımı geçiremiyorum hep istedikleri düzeni yaptırmaya çalıştılar en sonunda oturup ağladım. Doğumdan sonra da bebeğimle ilgili herşeyime karışırlar da lohusa depresyonuna girerim diye çok korkuyorum çok tedirginim😔
Canım şimdiden hiç gerilme. Evet iki anneyle anlaşmak zor oluyor. Ben ilk doğumumda yaşadım. 10 gün sonra anneler birbirine girince ikisini de gönderdik mecburen. Bu doğumumda yine iki anneyle birlikteyim. Şimdi eve geçmediğim için henüz ortada bir şey yok. Eşim de endişelendiği için kalabildiğin kadar hastanede kal diyor. Annemle hastanede kalıyoruz. Kv de akşam çayını çerezini alıp hastaneye oturmaya geliyor :) Tabi Sezeryan ağrısından emzirme derdinden bunları pek umursamamaya çalışıyorum.
Her anne aynı değil. Pozitif düşünmeye çalış. Bu tür şeylerle kafanı yorma. İnşallah her şey çok daha güzel olacak. Bebeğine odaklanmaya çalış 🥰

Canım bu hani ishal oluruz da onun ağrısı olur ya öyle bir şey şimdi doktora yine de haber vereyim mi bilemedim daha iki gün önce nst iyiydi cok hafif sancı var bu seni dogurtmaz demişti ebe. Belde de cok hafif var sancı. Bir gözlemleyim kahvaltımı falan yapayım olmazsa gider girerim nstye :KK43:
Bana ebeler sırttan karna ve bacaklara doğru bir ağrı hissedersen acilden giriş yap demişti. Doktor da uzandığında geçmiyorsa ağrının şiddeti artarak devam ediyorsa kanaman olursa suyun gelirse direkt gel demisti.

Evet canım sancılardan çok korkuyorum çünkü ilk doğumumda suyum geldi acil gittim sonra nstye bağladılar mecbur ve hiç açılmam yoktu saat 10:00 gibi bi suni sancı bastılar saatlerce yine açılmam olmadı 6 cm e ulaşınca epidural yaptılar öyle rahatladım ama ondan sonra hemen doğurdum zaten 19:28de,yani o kadar uzun sürmesi suni sancı falan baya korkuttu beni.şimdi yine aynı doktorum bu sefer öyle olmayacak çok kolay doğuracaksın diyor ama ben inanılmaz gerginim😞😞
Evet bizim aynı şeyler olmuş neredeyse. Benim de ilk suyum geldi sonra suni sancı takıldı. İkinci doğumlar daha kolay oluyormuş inşallah bu doğum çok kolay olacak

Bana ebeler sırttan karna ve bacaklara doğru bir ağrı hissedersen acilden giriş yap demişti. Doktor da uzandığında geçmiyorsa ağrının şiddeti artarak devam ediyorsa kanaman olursa suyun gelirse direkt gel demisti.
Canım uzandığımda geçmiyor ama artmıyor da uzandım şimdi duruma göre gecicem hastaneye

Aynen canım bir de gitmeden duşa gir . O da rahatlatırsa sorun yok ☺️ ben bir kere sancı gördüm nstde ve sadece bu zamana kadar 2 cm açılmam var hala bekliyorum ☺️

Evet bizim aynı şeyler olmuş neredeyse. Benim de ilk suyum geldi sonra suni sancı takıldı. İkinci doğumlar daha kolay oluyormuş inşallah bu doğum çok kolay olacak
Ya inşallah 🙏 biraz nefes egzersizi falan çalışacağım artık kendimi rahatlatmanın yollarını bulmalıyım ❤️

Evet maalesef zor oluyor. Ben de yasadim ilkinde. Simdi esim annesine sen sonra gel dedi dogrudan. Ben de torunu o andan mahrum birakirsak icinde kalir dedim. Istiyor isen gel dedim KV'ye ama esim gelme dedigi icin gelmicekmis. Gelmek de istemiyor anladigim kadari ile... Ikisi de gelmesin o daha iyi birinin gelmesin sorunsa 🤷🏻‍♀️

Canım uzandığımda geçmiyor ama artmıyor da uzandım şimdi duruma göre gecicem hastaneye
Dün gece uykumdan uyandım sancıdan koşa koşa gittik hastaneye nst de sancı çıkıyor ama açılmam yok hiç doğuma hazırlık sancılarıymış🙈 vay arkadaş hazırlık bu kadar yoğunsa doğum sancısında vay halime 😭
Aynen canım bir de gitmeden duşa gir . O da rahatlatırsa sorun yok ☺️ ben bir kere sancı gördüm nstde ve sadece bu zamana kadar 2 cm açılmam var hala bekliyorum ☺️
Ilık duş rahim açılmasını tetikliyor erken haftalarda önerilmiyor.baya baya sancım var ama düzensiz tabi doktor sancılı zamanında yapma biraz rahatlayınca yap demişti.senin zamanın geldi sanırım sen squat,çömelerek yer silme,bol bol ılık duşla açılmayı hızlandırabilirsin belki ✌️

X