Kızlar bişi sorcam şubat anneleri başlığı vardı ya kapandımı orapozitif doğum hikayesi okuyayım biraz moralim yerine gelsin diye bakıyordum ama bulamadım
Canım bitkisel olan şeyler günde bir fincan tüketilebilir diye biliyorum. Bugün nane limon içtiysen ıhlamura yarın başlaEfa mom kullanıyorum uzun zamandır canım. Hep nane limon içtim bi de ıhlamur deniyim. Kuşburnu da var aslında karıştırsam nasıl olur? Bunları üst üste tüketmekte sıkıntı var mı acaba öğleden sonra nane limon içmiştim
Cnm benim ailemde almak istedi ancak şöyle bı şey varmış önceden başvuran koruyucu ailelere öncelik verilcekmis zaten devlet şuan için uygun gormemmis vermeyi zaman herkese iyi gelecektirKızlar bir konuda çok arada kaldım, sizlerle paylasmak istedim...
Ben kendimi bildim bileli her zaman ilerde bir gün bir çocuğu sahipleneceğimi, ona kol kanat gereceğimi söyleyip durdum yıllarca. Hatta eşimle evlilik kararı aldığımızda bu konuyu onunla da konuşmuştum açık açık. Simdi bu yaşadığımız deprem felaketin sonrası sürekli karşıma koruyucu aile başvuruları ile ilgili şeyler geliyor ve bu bana eskiden söylediğim sözleri hatırlatıyor.. sanki zamanı gelmiş şimdi yapmam gerekiyormuş gibi.. kaç kere başvuru ekranını kapattım sayısını bilmiyorumbir yanım şimdi sanırım zamanı geldi diyor diğer yanım kızın küçük, şuan hamilesin birkaç hafta içinde yeni bir can doğacakken travma atlatmış bir çocuğa yetebilecek miyim düşüncesi benim kafamı çok karıştırıyor. Tabi daha ilk gün eşime söyledim bu durumu ben her türlü hepsine yeterim, hiçbirini ayırmam sen kendinden eminsen hemen başvur dedi. Ama içimde bir yandan da tarif edemediğim bir huzursuzluk şuanda gebelik kaynaklı duyguları çok üst perdeden yaşıyoruz, haberlerden etkilenmemek imkansız bu yüzden mi bu kadar kendimi sorumlu tutuyorum eski söylediğim sözler için diye düşünüyorum. Bu arada düşüncemde hala bir değişiklik yok. Çocuklarım biraz büyüyüp biz kendimize ait kurduğumuz planlara adım attığımızda bir çocuğa kol kanat germeyi düşünüyoruz hala. Ama vakti şimdi mi, yoksa beklemeli mi. Bu ikilem çok arada bırakıyor beni.
İnşallah işe yarar Bi an önce toparlarsın canımSağol canım mandalina portakal şekerimi yükseltiyor o yüzden ayva yeşil elma kivi nar tüketiyorum. Ihlamur kaynattım içtim bakalım işe yarar inşallah
Ben oraya yazdım Şubat annesi olcam diye sonra siteye giremedim bida orda tuhaflıklar olmuş sanırım kendi aralarinda watsaptan bulusmuslar gibi bı durum vardiKızlar bişi sorcam şubat anneleri başlığı vardı ya kapandımı orapozitif doğum hikayesi okuyayım biraz moralim yerine gelsin diye bakıyordum ama bulamadım
Canım bi ara wp grubu kurmaya yeltenmişlerdi site yönetimi banlamıştı şubat grubunu geri düzeldimi bilmiyorumKızlar bişi sorcam şubat anneleri başlığı vardı ya kapandımı orapozitif doğum hikayesi okuyayım biraz moralim yerine gelsin diye bakıyordum ama bulamadım
Canım bu haftalarda kaşıntı sıcak basması olabiliyormuş kullandığım gebelik uygulamasında öyle yazıyorBenimde yüzüm kaşınıyor ya bu normal mi sicak basması geliyor ara ara
Ah o zaman tmm cnm sağol normalCanım bu haftalarda kaşıntı sıcak basması olabiliyormuş kullandığım gebelik uygulamasında öyle yazıyor
Buraya mi yazdınız siz ben görmedim sorunuz nedirAz önce başlık açıp soru sordum diye linçlendim kızlar tek ben mi varım bu sitede yahu sinirlerim bozuldu.
Evet canım normalmiş benimde bazen akşamları yanaklarım kızarıyor ve sıcak oluyorAh o zaman tmm cnm sağol normal
Yok buraya yazmadım başka konu açmıştımBuraya mi yazdınız siz ben görmedim sorunuz nedir
Ben aşırı üşüyen bı insanım bide demirim her zaman düşük olur sıcak basması gelince bı daralıyorum resmen gebelikte hiç vitamin icemedim hep migdem ağzımda oldu göz altlarim simsiyah enerjjim sıfırEvet canım normalmiş benimde bazen akşamları yanaklarım kızarıyor ve sıcak oluyor
Erkek ihtimali yumurtlama günü yada ertesi gün olduğunda daha yüksek olduğunu söylerler. Ve o güne kadar hiç ilişki olmaması gerekiyor.Az önce başlık açıp soru sordum diye linçlendim kızlar tek ben mi varım bu sitede yahu sinirlerim bozuldu.
Sorunuzu yazabilirsiniz arkadaşlarda yardımcı olurlar merak etmeyin bu grubun hanımları kimseyi kovmaz hepsi dünya tatlısı insanlarYok buraya yazmadım başka konu açmıştım
Bi doktoruna danış istersen yinede canım. Vitamin kullanmak önemli ama aksatmamak lazımBen aşırı üşüyen bı insanım bide demirim her zaman düşük olur sıcak basması gelince bı daralıyorum resmen gebelikte hiç vitamin icemedim hep migdem ağzımda oldu göz altlarim simsiyah enerjjim sıfır
Çok teşekkürlerSorunuzu yazabilirsiniz arkadaşlarda yardımcı olurlar merak etmeyin bu grubun hanımları kimseyi kovmaz hepsi dünya tatlısı insanlar
Şimdide kendimi suçlu hissediyorum bebek o yüzden gelişmedimi acaba diyeBi doktoruna danış istersen yinede canım. Vitamin kullanmak önemli ama aksatmamak lazım