2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım bitkisel olan şeyler günde bir fincan tüketilebilir diye biliyorum. Bugün nane limon içtiysen ıhlamura yarın başla

Cnm benim ailemde almak istedi ancak şöyle bı şey varmış önceden başvuran koruyucu ailelere öncelik verilcekmis zaten devlet şuan için uygun gormemmis vermeyi zaman herkese iyi gelecektir

Kızlar bişi sorcam şubat anneleri başlığı vardı ya kapandımı ora pozitif doğum hikayesi okuyayım biraz moralim yerine gelsin diye bakıyordum ama bulamadım
Ben oraya yazdım Şubat annesi olcam diye sonra siteye giremedim bida orda tuhaflıklar olmuş sanırım kendi aralarinda watsaptan bulusmuslar gibi bı durum vardi

Kızlar bişi sorcam şubat anneleri başlığı vardı ya kapandımı ora pozitif doğum hikayesi okuyayım biraz moralim yerine gelsin diye bakıyordum ama bulamadım
Canım bi ara wp grubu kurmaya yeltenmişlerdi site yönetimi banlamıştı şubat grubunu geri düzeldimi bilmiyorum

Az önce başlık açıp soru sordum diye linçlendim kızlar tek ben mi varım bu sitede yahu sinirlerim bozuldu.

Evet canım normalmiş benimde bazen akşamları yanaklarım kızarıyor ve sıcak oluyor
Ben aşırı üşüyen bı insanım bide demirim her zaman düşük olur sıcak basması gelince bı daralıyorum resmen gebelikte hiç vitamin icemedim hep migdem ağzımda oldu göz altlarim simsiyah enerjjim sıfır

Az önce başlık açıp soru sordum diye linçlendim kızlar tek ben mi varım bu sitede yahu sinirlerim bozuldu.
Erkek ihtimali yumurtlama günü yada ertesi gün olduğunda daha yüksek olduğunu söylerler. Ve o güne kadar hiç ilişki olmaması gerekiyor.
Mantığı şu şekilde;
X sperm daha yavaş ama uzun ömürlü
Y sperm daha hızlı ama kısa ömürlü.
Yani son yumurta çatladığı anda follop tüplerinde bekleyen x yada y sperm olmaması gerekiyor ve Y sperm daha hızlı olduğu için ovülasyon pikten 24 saat içinde yaşayacağınız korunmasız ilk cinsel ilişkide yumurtanın içine İlk Y gireceği düşünülür.
Tabii hepsi Takdiri ilahi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bi doktoruna danış istersen yinede canım. Vitamin kullanmak önemli ama aksatmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…