- 20 Aralık 2021
- 3.478
- 4.298
- 26
Hem senin depoların için hemde bebek için önemli canım vitamin takviyeleriŞimdide kendimi suçlu hissediyorum bebek o yüzden gelişmedimi acaba diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem senin depoların için hemde bebek için önemli canım vitamin takviyeleriŞimdide kendimi suçlu hissediyorum bebek o yüzden gelişmedimi acaba diye
Bu tutuyor mu acaba gerçekten evladın ayrımı olmaz ama dünya meyvesi insan ister ikisinden de tabi en önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olmasi bide artık o kadar zor hamile kalıyoruz ki olsunda da yeter kız erkek fark etmiyor Rabbim dileyene dilediğini versin inşallah kimsenin de kucağı boş kalmasinErkek ihtimali yumurtlama günü yada ertesi gün olduğunda daha yüksek olduğunu söylerler. Ve o güne kadar hiç ilişki olmaması gerekiyor.
Mantığı şu şekilde;
X sperm daha yavaş ama uzun ömürlü
Y sperm daha hızlı ama kısa ömürlü.
Yani son yumurta çatladığı anda follop tüplerinde bekleyen x yada y sperm olmaması gerekiyor ve Y sperm daha hızlı olduğu için ovülasyon pikten 24 saat içinde yaşayacağınız korunmasız ilk cinsel ilişkide yumurtanın içine İlk Y gireceği düşünülür.
Tabii hepsi Takdiri ilahi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Benim bir kızım var bir de erkek evladım olsun istyiorum allah nasip ederse,binlerce sayfa yazı yazılmış ama konu güncelliğini bi tık yitirmiş,işte regli bitimi yapın ya da tam yumurtlama günü yapın diye, ben bu konuyla ilgili başlık açtım deneyen vardır belki bunu diye.Kız erkek ayırmam asla ama pipi sevdalısı yazan bile oldu, köt bi soru sorduğumu sanmıyorum.Sorunuzu yazabilirsiniz arkadaşlarda yardımcı olurlar merak etmeyin bu grubun hanımları kimseyi kovmaz hepsi dünya tatlısı insanlar
Arkadaş yazmış cnm o teori tutabilir deneyebilirsin bu normal bişey ya neden kızıyorlar ki kız olsun istiyorum deyince kizmayip erkek istiyorum deyince kiziyorlar yapilcak biseyler varsa denenebilir Allah verirse verir zaten denemiş olursun vermezsede Allah'ın takdiri sonuçta sağlık olsun her anne ister arkasında dağ gibi duran bı kızı bide oğlu olsun yeterki hayırlı evlatlar olsun ama kız evlatlar hayırlı olur bunuda ekleyim:)Benim bir kızım var bir de erkek evladım olsun istyiorum allah nasip ederse,binlerce sayfa yazı yazılmış ama konu güncelliğini bi tık yitirmiş,işte regli bitimi yapın ya da tam yumurtlama günü yapın diye, ben bu konuyla ilgili başlık açtım deneyen vardır belki bunu diye.Kız erkek ayırmam asla ama pipi sevdalısı yazan bile oldu, köt bi soru sorduğumu sanmıyorum.
Aynen canım hayırlı ve sağlıklı olsun önemli olan o. Ben neden kızdılar anlamadım, her iki evladı da insan tatmak istiyor dediğin gibi.Hoş kız olursa yine oturup ağlamam ya çok mutlu olurum.Hepsi can onlarınArkadaş yazmış cnm o teori tutabilir deneyebilirsin bu normal bişey ya neden kızıyorlar ki kız olsun istiyorum deyince kizmayip erkek istiyorum deyince kiziyorlar yapilcak biseyler varsa denenebilir Allah verirse verir zaten denemiş olursun vermezsede Allah'ın takdiri sonuçta sağlık olsun her anne ister arkasında dağ gibi duran bı kızı bide oğlu olsun yeterki hayırlı evlatlar olsun ama kız evlatlar hayırlı olur bunuda ekleyim:)
Tıpta böyle bir görüş var spermler için canım. Ama erkekteki spermin %80 i X ise bunu istediğin kadar dene yüksek olasılıkla kız olacaktır. Erkekteki x ve y değerleri günümüzde ölçülebiliyormuş tabii çok yüksek fiyatlarla.Bu tutuyor mu acaba gerçekten evladın ayrımı olmaz ama dünya meyvesi insan ister ikisinden de tabi en önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olmasi bide artık o kadar zor hamile kalıyoruz ki olsunda da yeter kız erkek fark etmiyor Rabbim dileyene dilediğini versin inşallah kimsenin de kucağı boş kalmasin
İçmiş bulundum 1 fincan valla :/ bir şey olmaz heralde inşCanım bitkisel olan şeyler günde bir fincan tüketilebilir diye biliyorum. Bugün nane limon içtiysen ıhlamura yarın başla
Olmaz inşallah canımİçmiş bulundum 1 fincan valla :/ bir şey olmaz heralde inş
Benim babam derki on çocuğum olsa hepsi kız olur hakten üç kız kardeşiz:)o da ister belki gönlünden oğlu olsun Allah vermeyince ne yapsın:) en iyisi kadere bırakmak sanırım sadece duanı edip beklemekTıpta böyle bir görüş var spermler için canım. Ama erkekteki spermin %80 i X ise bunu istediğin kadar dene yüksek olasılıkla kız olacaktır. Erkekteki x ve y değerleri günümüzde ölçülebiliyormuş tabii çok yüksek fiyatlarla.
Bunu kimler yapar hiç bir fikrim yok ama bunun için özel cihazlar üretilip geliştirildi.
Birde kadının yumurtasının x i yada y yi reddetme durumu da var diye okudum.
Kız erkek hiç farketmez diyorum ama Kızım olacağı için ayrı bir heyecanlıyım sanki, cinsiyet partisinde pembe çıkınca anladım
Haha bizdede kız çok. Bizimkiler ben doğduktan 9 yıl sonra oğlumuz olur belki diye bir çalışma yapmışlar biri kız bir erkek ikiz olduBenim babam derki on çocuğum olsa hepsi kız olur hakten üç kız kardeşiz:)o da ister belki gönlünden oğlu olsun Allah vermeyince ne yapsın:) en iyisi kadere bırakmak sanırım sadece duanı edip beklemek
Ahaha kıyamam evlat bitince torunlarda oluyor bu olay:)maşallah sizin ailede bereketli kız açısından hepsi birbirine yoldaş olur kardeş olur aynı cinsiyeti' avantajları var:)son kalesi kalmis inşallah ordan oğlan torunu olur dünya da onuda tatmış olur hepsinin yeri bambaşka amcam iki oglandan sonra kızı olacagini duyunca inşallah ölür demiş aldiramamislar vaktini kaçırmış şimdi kızları yanlarında yoldas oğlanlar biri evlendi gitti arası kötü aileyle diğeri kariyer yapti gitti varsa yoksa kızı ve kız torunları kaldı yanlarınaHaha bizdede kız çok. Bizimkiler ben doğduktan 9 yıl sonra oğlumuz olur belki diye bir çalışma yapmışlar biri kız bir erkek ikiz oldu
1 tanede erkek torunum olsa diyor ama ablamda 2 kız, erkek kardeşimde 1 kız, benim de kız olduğunu duyunca yere baktı adam "olsun ya ne yapalım" dedi diğer ikiz teki kız kardeşimin çocuğu yok daha umudu ondaymış
Evet babam son kaleyi koruyor şimdi ama kız kardeşimde kızı olsun istiyor hepAhaha kıyamam evlat bitince torunlarda oluyor bu olay:)maşallah sizin ailede bereketli kız açısından hepsi birbirine yoldaş olur kardeş olur aynı cinsiyeti' avantajları var:)son kalesi kalmis inşallah ordan oğlan torunu olur dünya da onuda tatmış olur hepsinin yeri bambaşka amcam iki oglandan sonra kızı olacagini duyunca inşallah ölür demiş aldiramamislar vaktini kaçırmış şimdi kızları yanlarında yoldas oğlanlar biri evlendi gitti arası kötü aileyle diğeri kariyer yapti gitti varsa yoksa kızı ve kız torunları kaldı yanlarına
Allah zamanında sağlıkla kolaylikla nasip etsin inşallah Senin de ilerlemiş artık baya. Az daha sabredecegiz hayırlısıyla canımBenim de bekleyecek halim kalmadı inan ki
Canım ben buraya yazdım mi hatırlamıyorum aslında ama benim geçen hamileligimde böyle dediler. Seninkini nasıl anladı? Öyle kolay anlaşılmazmis çünkü.. Simdi senden duyunca şaşırdım. Benim sezaryen sırasında kanamam olmuş hafif. Dikilmek falan normalden uzun sürünce artık doktora sordum spinal sırasında, ne oluyor neden uzun sürdü diye. Doktor varis yerleri varmış. Biraz kanaman oldu. Toparladım aldım vs dedi. Benim sezaryen sebebim bebeğin biraz iri olması, kafasının büyük olması falandı aslında. Bana sonradan iyi ki sezaryen olmuşsun. Normal doğum olsa ve kanaman olsa sonradan sezaryene almamız gerekebilirdi demişti doktorum. Demek seninki de o yüzden riske atmak istemiyor. Doktorunu dinle bence Ben de iyi ki sezaryen olmuşum diyorum.Rande yanlış hatirliyorsam kusura bakma lutfen uzun zaman giremedim aranızda değildim. Dun akşam arastirken senin yazdığını gördüm diye hatırlıyorum. Rahim içi varis ile ilgili doktor gecen hafta rahim icinde varis var sezeryan doğum olacak riske atamam dedi sizde de öyle mi oldu normal doğum şansı yok mu acaba
Masallah canım Bence de görecek 38i küçük hanımKızlar ben çıktım şimdi, Suyu artmış gerileme yok güzel havuç suyuna devam dedi, 2494 kg olmuş karinda gerileme yok persembe tekrar göreyim seni dedi eğer gerileme olmazsa 38 i görürüz baktık gerileme var cuma alirim dedi. Nst ve kan akışların çok güzel dedi.
Allah razı olsun canım Amin inşallahHepimiz uğraştık canım, Rabbim bu iyiliklerin hürmetine bizlere hayırlı, kolay doğumlar nasip eder inşaAllah
Korkma canım olmaz bir şey oylebtek seferde. Bir de yani.fincan var fincan var :) Ben içerim koca bir kupa, sen içersin normal bir fincan mesela.. Öyle tehlikeli olduğunu sanmıyorum hiç. Bemim doktorum rahat biraz. Hiç miktar nole söylemedi. Bitki çayı içebilirsiniz demişti. Yanlış olmasın ama galiba kuşburnu içme demişti. 1 seferden de bir şey olmaz zaten.İçmiş bulundum 1 fincan valla :/ bir şey olmaz heralde inş
Genel anestezi ya da spinal fark ediyor muymuş bunun için?Bizde bugun kontroldeydik rahim içi varis olduğundan sezeryan dedi doktor beklerse inşallah 3 martta doğum olacak
Bence de bi şey olmaz en fazla doğumu tetikler zaten son demlerimdeyim Ama dediğin gibi her şeyin fazlası zarar 1 fincandan bir şey çıkmaz diye düşünüyorum. Çok sağol canımAllah zamanında sağlıkla kolaylikla nasip etsin inşallah Senin de ilerlemiş artık baya. Az daha sabredecegiz hayırlısıyla canım
Canım ben buraya yazdım mi hatırlamıyorum aslında ama benim geçen hamileligimde böyle dediler. Seninkini nasıl anladı? Öyle kolay anlaşılmazmis çünkü.. Simdi senden duyunca şaşırdım. Benim sezaryen sırasında kanamam olmuş hafif. Dikilmek falan normalden uzun sürünce artık doktora sordum spinal sırasında, ne oluyor neden uzun sürdü diye. Doktor varis yerleri varmış. Biraz kanaman oldu. Toparladım aldım vs dedi. Benim sezaryen sebebim bebeğin biraz iri olması, kafasının büyük olması falandı aslında. Bana sonradan iyi ki sezaryen olmuşsun. Normal doğum olsa ve kanaman olsa sonradan sezaryene almamız gerekebilirdi demişti doktorum. Demek seninki de o yüzden riske atmak istemiyor. Doktorunu dinle bence Ben de iyi ki sezaryen olmuşum diyorum.
Masallah canım Bence de görecek 38i küçük hanım
Allah razı olsun canım Amin inşallah
Korkma canım olmaz bir şey oylebtek seferde. Bir de yani.fincan var fincan var :) Ben içerim koca bir kupa, sen içersin normal bir fincan mesela.. Öyle tehlikeli olduğunu sanmıyorum hiç. Bemim doktorum rahat biraz. Hiç miktar nole söylemedi. Bitki çayı içebilirsiniz demişti. Yanlış olmasın ama galiba kuşburnu içme demişti. 1 seferden de bir şey olmaz zaten.
Başını okumamışım. Geçmiş olsun canım
Bende mesela 24 saatlikte kaçak çıktı ama günlük tahlilde çıkmadı bir hafta sonra . Belli olmuyor . Elde ayakta ödem varsa idrarda köpük varsa protein kaçağı anlamına geliyor .Şunu merak ettim normal idrar tahlilinde protein yoksa bile 24 saatlik idrarda protein çıkabilir mi acaba? Doktorum hiç gerek görmedi çünkü 24 saatlik idrara. Gönlümüzü ferah tutalım canım çoğu gitti azı kaldı sağ salim bitecek insallah
Tabiki
Son adet tarihi : 17.06.2022
Kaçıncı çocuk : 2.çocuk
Hamilelik başlangıç kilosu : 55,5 kg
Bebeğin cinsiyeti: kız
İsmi: Nisa
Bana doktorum belli bir haftadan sonra bitki çayları serbest dedi. Ben her gün bir ihlamur bir de kusburnu içiyorum bir sorun yaşamadım cok şükür. İçin rahat değilse yine doktoruna sor istersen canim.İçmiş bulundum 1 fincan valla :/ bir şey olmaz heralde inş