2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yok kuzum hemen değil, söyle anlatayım tek kat kordonda doktor önemsemiyor pek. Sık rastlanan durummuş. Bebeğe giden kan akışı normal ise kalp atiminda sorun yoksa üzerinde durmuyor bende 36 da tek kat idi normal doğuma engel değil dedi. 38+3 te kontrolüm vardı o gün ultrasonda 3 kat kordon çıktı , 2 kat boyunda 3
Kat boyun+koltuk altından dolanmış. Kalp atımı düşük ve düzensiz idi. O gün tüm gün nst de bekletti düşerse hemen alicam dedi ama akşam üstüne doğru kalp atim düzene girdi bir iki gün bekleyelim dedi. Ertesi gün yine düzgündu bir öndeki gunle aynı seviyede idi kalp atimi daha fazla bekleyemem yarın hemen alalım dedi
38+5 te sezeryanla aldı. Eğer gün içinde duzelmezse ve atim düşerse hemen hiç beklemeden acil alıyorlar.
Güzel bilgiler, hiç bilmediğim şeylerdi. Ablamında bebeği kordon dolandığı için sezeryana alındı ama yıllar geçti detayları hiç sormamıştım.

Bazen oluyor canım, ama sürekli olması insanın aklına acaba amniyon sıvısı mi acaba şüphesi getiriyor. Bir arkadaşım turnusol kağıdıyla bakıyordu içi rahat etsin diye.
Devamlı olmuyor canım ilk defa oldu doktoruma yazdım cevap yazar birazdan sıkıntılı bir şey olduğunu cok düşünmüyorum ama yine de bir acaba mi dedim 🥲 doktorum da şu kız bir dogursaydı diyordur herhalde iki günde bir yeni bir soru soruyorum kadına 😂

Muayeneden cikinca bizi haberdar etmeyi unutma canım 🙏

Bu surecte kabiz olmamaya çalış canım, kayısı suyu, prebiyotik , kefir tuket bol bol. Halen geçmiyorsa doktoruna danışın dulcasoft kullanabilirsin ben onu kullanmıştım bazen de magnesie caalcine veriyor oda kabızlığı engelliyor. Ama mutlaka doktoruna danış canım.
Ciktim simdi sancilarim agrilarim cikmis nts de ama ben hissetmiyorum bebek iyiymis alttan muayene ettiler aciklik yokmus cok sukur doktor yatiralim dedi ama ben kayiplarimdan dolayi hastanenin bana psikolojik olarak iyi gelmedigini soyleyince suan kaldigim evde hastaneye yakin olunca doktor sagolsun numarasini verdi sancin olursa kanama leke su gelmesi vb hemen ariyosun serum verdi zaten gun icinde nst mi serumlu cektiler yarin bidaha cagirdi sıkı takip edilmesi gerektigini soyledi bunada sukur bebek gelisimde sorun gormedi elhamdulillah

Kızlar ben çıktım şimdi, Suyu artmış gerileme yok güzel havuç suyuna devam dedi, 2494 kg olmuş karinda gerileme yok persembe tekrar göreyim seni dedi eğer gerileme olmazsa 38 i görürüz baktık gerileme var cuma alirim dedi. Nst ve kan akışların çok güzel dedi.
Çok sevindim canım hadi inşallah perşembe de güzel haberler alırsın 🙏😍

Devamlı olmuyor canım ilk defa oldu doktoruma yazdım cevap yazar birazdan sıkıntılı bir şey olduğunu cok düşünmüyorum ama yine de bir acaba mi dedim 🥲 doktorum da şu kız bir dogursaydı diyordur herhalde iki günde bir yeni bir soru soruyorum kadına 😂
Canım akıntıdır o telaş etme. Eğer için rahat edecekse doktoruna bir yaz istersen zaten perşembe günü kontrolün varmış 😘😘

Doktor su olduğundan şüpheleniyorsan gelmen lazım dedi de kızlar suyla akıntının farkı ne ki 😓
Canım 30.haftada bende şüphe etmiştim sıvı şeklinde iç çamaşırımı ıslatınca doktor gel demişti. Gittim amnio testi yapıyolar alttan sıvı alıyorlar ince bir kağıtla o kadar Bi baktır sende istersen için rahat eder hem.

Doktor su olduğundan şüpheleniyorsan gelmen lazım dedi de kızlar suyla akıntının farkı ne ki 😓
Bana doktorum dedi ki son haftalarda altına kacirabilirsin hic farkinda olmayabilirsin hemen panik olma takip et eğer tekrari olmazsa idrar ya da akintidir ama aynı şekilde gelmeye devam ediyorsa haber ver. Ki çoğu zaman su zaten az az gelmez birden çok gelir anlarsın dedi

Ay ben 37+0 da ekmegi tamamen biraksam mi diye düşünüyorum... Kabizlik cidden son zaman cok zor bir de her an dogabilir minnos...

İnşallah büyümüştür senin minikte 🥰 1 bardak kaç havuçtan çıkıyor ortalama? Ben markette havuç suyu bulamiyorum ya kara borsa olmuş resmen alıp sikayim ben de bari
Canım A101 lerde vardı gecen hafta gördüm hatta, tekli cam şişelerde ama elma karışıktı sanırım dimesin. Birde metro markette ya da baska markette exotic marka var havuç suyu

X