2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
çok iyi haber, çok sevindim maşallah kuzuya. 38 i beklersiniz bence. bak evde olmak dinlenmek yarıyor aslında, her şerde bir hayır var, işi erken bırakman iyi oldu canım
Çok sevindim canım yaaa şükür🤗 ben inanıyorum sen 38 i görürsün🌸
😍😍😍😍Ne guzel haber bunlar 🎊🎊🎊 ise yaramis yaptiklerin oh sukur canim... Masallah anne kiz ikinize de... Size dert dayanmaz valla mis gibi ikili oldunuz 😌
Maşallahhh çok sevindimmmm canım benim💜💜💜
Ohh ohh maşaAllahh senin kız 38e kadar dayanır Allahın izniyle🤲🏻
3 kiloyuda görür sağ salim de kucağına alırsın inşaAllah kuzum🥰
Oh çok sevindim canım insallah görür 38 i de 3 kiloyu da 🙏🏻
Çok sevindim 🤗 hayırlısıyla gelsin kuzucuk
Sağolun kızlar inşallah persembe de ilerleme görürüz o zaman 38 i kesin bekleriz dedi🙏 yavaşta olsa kilo aliyor minik kız havuç suyu da çok şükür işe yaramış 🙏 yarın alıcam der diye çok korkuyordum içim rahatladı. Evdeyken daha rahat beslenme olayı gerçekten. Bol bol kaşar tüketiyorum ayran yumurta balık az da olsa fayda ediyor demek ki🙏

Kızlar çıktım kontrolden. Nst normal çıktı. Çatı muayenesi için de şunu söyliyim evet canım biraz yandı yani ama sadece 10 sn sürdü çok anlık bir şey abartıldığı kadar değil. Hiç açıklığım yok, bizimki hala kanalda değil başına falan dokunmaya çalıştı dr ama yok. Makat geliş değil ama başını kanala sokamıyor koca kafalı olduğu için😅 Suyu hala çok fazla ve kilosu 3750 gr. Ama doktor bu kiloda suyun da çok etkili olduğunu belirtti yani doğunca kilosu aynı olmayabilir. Vee bizim için yolun sonu göründü.. Cuma günü sabahı anestezi için gerekli testlerimi vereceğim o gün sezeryan için gün verecek doktorum. Haftaya haftaiçi geliyor bizimki yani inşallah 🙏😍 Bu arada o güne kadar suyun vs gelebilir belli olmaz öyle olursa hemen gel dedi
Canım sağlıkla sıhhatle kavuş inşallah çok az kaldı kavuşmana 😌❤️ ayy çok heyecanlı 😍😍

Kızlar bebekler ne zaman doğum kanalına giriyor ve göbek aşağı iniyor benim başı hep aşağıda ama karnım aşağı inmedi doğum kanalına da girmedi henüz

Canım cok gecmiş olsun ben hamileliklerimden once hemoroid ameliyatı oldum ama cok zaman gecti ne kullandıgımı unuttum, sıcak oturma banyosu yapıyordum ama hamilelikte olurmu bilemiyorum, baska bir doktora yonlendirmedi mi? eczaneye de sorabilirsin birkaç merhem var, eczacı da yönlendirir. Rheaa Rheaa sanırım hamileliğinde yaşamıstı birkaç şey tavsiye etmişti burda, belki yardımcı olabilir
Valla arkadaşım doktorumla konuştum proctolog diye bir krem verdi. Eğer dayanamayacak gibi bir acı olursa acile gidip genel cerrahi görsün dedi. Kabız değilim, hiç olmadım nerdeyse hamileliğimde, doktorum doğum sonrası geçer dedi ama gerçekten çok can yakan birşeymiş, Allah hiç kimseye yaşatmasın ölüyorum otururken kalkarken. Sabah birden çıktı nasıl olduğunu anlamadım ben.

SON GÜNCEL LİSTE

Kıyafet Harici
Alınmayan Eksikler

Alt açma bezi
Emzirme Yastığı
Göğüs Kremi

—Eksik kalan ay aralığı olan kıyafetleri kargo teslimlerinden sonra belirleyip göndermek daha uygun olacaktır.
—Buraya yazmadan adres isteyip gönderen arkadaşlarda çıkacak muhtemelen o yüzden kıyafet alımını şimdilik durdurduk.
—Yine de kıyafet almak isteyen olursa, yenidoğan ve 1-3 ay arası kısa kol zıbın,
1-3 ay arası patikli tulum,
1-3 ay arası sadece üst giyim
1-3 ay arası sadece alt giyim ve
1-3 ay arası mont eklemesi yapılabilir.
Emeğine sağlık canım benim ne güzel bir aile olduk burada, 😍❤️

Kızlar ben çıktım şimdi, Suyu artmış gerileme yok güzel havuç suyuna devam dedi, 2494 kg olmuş karinda gerileme yok persembe tekrar göreyim seni dedi eğer gerileme olmazsa 38 i görürüz baktık gerileme var cuma alirim dedi. Nst ve kan akışların çok güzel dedi.
Canım güzel haberler almana o kadar sevindim ki☺️❤️ bebişin seni üzmedi bak annesi 😍

Ay kızlar ne olur yardım edin, etrafında olan var mı bir bilen vardır belki. Hemoroid oldum. Hiçbirşey yokken bir anda. Doktorum normal bu haftalarda doğum sonrası geçer dedi bir pomad verdi ama çok acı veriyor. Dışarıya meme yapmış. Oturamıyorum kalkamıyorum. Kanama yok ama çok acı var. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum, daha önce yaşayanınız bileniniz var mı? Çok acı vericiymiş.
Ben ilk doğumdan sonra olmustum ama ıkınma ile alakalıydı, bu ara kabızlık falan yaşadın mı. Krem ile geçiyor genelde

Kızlar ben çıktım şimdi, Suyu artmış gerileme yok güzel havuç suyuna devam dedi, 2494 kg olmuş karinda gerileme yok persembe tekrar göreyim seni dedi eğer gerileme olmazsa 38 i görürüz baktık gerileme var cuma alirim dedi. Nst ve kan akışların çok güzel dedi.
Gözün aydın canım 🧿

Canım Bebek doğum pozisyonu almazsa yinede açılma oluyor mu? Geçen kontrolümde doğum pozisyonu almamıştı kafası yukardaydı.
Bende olmustu. Kızımda. 36 da makat gelişti düzelir demisti doktor ama 2 cm acilma var demişti cati muayenesinde. 38 de kafası aşağı dondu ama biraz fazla dönmüştü 3 kat kordon vardı 3cm acilma vardi. Ama su ,nişan herhangi bir işaret yoktu.

Yok arkadaşım gebeliğim boyunca hiç yaşamadım kabızlık 🧿 doktor bebek baskı yaptıkça olabilir dedi. Ben de krem ile geçsin diye dua ediyorum. İnşallah geçer inşallah 😞
Geçer canım ama sen bu ara mümkünse hiç kabız olmamaya çalış çünkü o tetikliyor. Geceden sıcak bir bardak suya 2 kayısı koyup sabah suyunu aç karnina içip kayisilari yersen çok güzel bağırsak çalıştırıyor. Ben de bu ara kabızlık var korkuyorum gene çıkar diye

X