2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Emegine saglik canim en buyuk en zor olani sen yaptin... Allah im karsiligini gani gani versin sana

çok iyi haber, çok sevindim maşallah kuzuya. 38 i beklersiniz bence. bak evde olmak dinlenmek yarıyor aslında, her şerde bir hayır var, işi erken bırakman iyi oldu canım

Çok sevindim canım yaaa şükür ben inanıyorum sen 38 i görürsün

Ne guzel haber bunlar ise yaramis yaptiklerin oh sukur canim... Masallah anne kiz ikinize de... Size dert dayanmaz valla mis gibi ikili oldunuz

Maşallahhh çok sevindimmmm canım benim

Ohh ohh maşaAllahh senin kız 38e kadar dayanır Allahın izniyle
3 kiloyuda görür sağ salim de kucağına alırsın inşaAllah kuzum

Canım benim de orta kısmı tamamen ıslanmış perşembe randevum var o zaman mi sorsam şimdi mi yazsam acaba
Oh çok sevindim canım insallah görür 38 i de 3 kiloyu da
benim de oluyor bazen canım sanki altımı ıslatmısım gibi. normal ama yine doktoruna ulasabiliyorsan sor tabi
Perşembe randevum var canım o zaman sorarım diye düşündüm bi görünce şok oldum aktığını da hissetmemişim hiç

Ay kızlar ne olur yardım edin, etrafında olan var mı bir bilen vardır belki. Hemoroid oldum. Hiçbirşey yokken bir anda. Doktorum normal bu haftalarda doğum sonrası geçer dedi bir pomad verdi ama çok acı veriyor. Dışarıya meme yapmış. Oturamıyorum kalkamıyorum. Kanama yok ama çok acı var. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum, daha önce yaşayanınız bileniniz var mı? Çok acı vericiymiş.

Çok sevindim hayırlısıyla gelsin kuzucuk

Canım cok gecmiş olsun ben hamileliklerimden once hemoroid ameliyatı oldum ama cok zaman gecti ne kullandıgımı unuttum, sıcak oturma banyosu yapıyordum ama hamilelikte olurmu bilemiyorum, baska bir doktora yonlendirmedi mi? eczaneye de sorabilirsin birkaç merhem var, eczacı da yönlendirir. Rheaa sanırım hamileliğinde yaşamıstı birkaç şey tavsiye etmişti burda, belki yardımcı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…