Emegine saglik canimSON GÜNCEL LİSTE
Kıyafet Harici Alınmayan Eksikler
Alt açma bezi
Emzirme Yastığı
Göğüs Kremi
—Eksik kalan ay aralığı olan kıyafetleri kargo teslimlerinden sonra belirleyip göndermek daha uygun olacaktır.
—Buraya yazmadan adres isteyip gönderen arkadaşlarda çıkacak muhtemelen o yüzden kıyafet alımını şimdilik durdurduk.
—Yine de kıyafet almak isteyen olursa, yenidoğan ve 1-3 ay arası kısa kol zıbın,
1-3 ay arası patikli tulum,
1-3 ay arası sadece üst giyim
1-3 ay arası sadece alt giyim ve
1-3 ay arası mont eklemesi yapılabilir.
Yok canım bir şeyle açmadan baktı bana. Korkma gerçekten 10 sn sürüyor maxHayırlısıyla gelsin inşaAllah bebişin çok az kalmış kavuşmaya
Şu çatal muayenesinde spekulumla açıp elle bakıyo dimi canımben de doğumdan çok şu çatal muayenesinden korkuyorum
çok iyi haber, çok sevindim maşallah kuzuya. 38 i beklersiniz bence. bak evde olmak dinlenmek yarıyor aslında, her şerde bir hayır var, işi erken bırakman iyi oldu canımKızlar ben çıktım şimdi, Suyu artmış gerileme yok güzel havuç suyuna devam dedi, 2494 kg olmuş karinda gerileme yok persembe tekrar göreyim seni dedi eğer gerileme olmazsa 38 i görürüz baktık gerileme var cuma alirim dedi. Nst ve kan akışların çok güzel dedi.
Canım Bebek doğum pozisyonu almazsa yinede açılma oluyor mu? Geçen kontrolümde doğum pozisyonu almamıştı kafası yukardaydı.Yok kuzum direk parmakla ölçüm hesabı
benim de oluyor bazen canım sanki altımı ıslatmısım gibi. normal ama yine doktoruna ulasabiliyorsan sor tabiKızlar şu gibi akıntım gelmiş iç camasırım ıslanmış normal mi bu
Çok sevindim canım yaaa şükürKızlar ben çıktım şimdi, Suyu artmış gerileme yok güzel havuç suyuna devam dedi, 2494 kg olmuş karinda gerileme yok persembe tekrar göreyim seni dedi eğer gerileme olmazsa 38 i görürüz baktık gerileme var cuma alirim dedi. Nst ve kan akışların çok güzel dedi.
Kızlar ben çıktım şimdi, Suyu artmış gerileme yok güzel havuç suyuna devam dedi, 2494 kg olmuş karinda gerileme yok persembe tekrar göreyim seni dedi eğer gerileme olmazsa 38 i görürüz baktık gerileme var cuma alirim dedi. Nst ve kan akışların çok güzel dedi.
Maşallahhh çok sevindimmmm canım benimKızlar ben çıktım şimdi, Suyu artmış gerileme yok güzel havuç suyuna devam dedi, 2494 kg olmuş karinda gerileme yok persembe tekrar göreyim seni dedi eğer gerileme olmazsa 38 i görürüz baktık gerileme var cuma alirim dedi. Nst ve kan akışların çok güzel dedi.
Ayy iyi o zaman benim ki de öyle bakar umarımYok canım bir şeyle açmadan baktı bana. Korkma gerçekten 10 sn sürüyor max
Elimizden ne geliyosa yapmaya çalıştık canım sen bizlere dua et yeterDaha ne olcak ne diyecegimi bilemiyorum allah sizden razi olsun her adimimda dua ediyorum size cok sagolun
Hepimiz uğraştık canım, Rabbim bu iyiliklerin hürmetine bizlere hayırlı, kolay doğumlar nasip eder inşaAllahEmegine saglik canimen buyuk en zor olani sen yaptin... Allah im karsiligini gani gani versin sana
Ohh ohh maşaAllahh senin kız 38e kadar dayanır Allahın izniyleKızlar ben çıktım şimdi, Suyu artmış gerileme yok güzel havuç suyuna devam dedi, 2494 kg olmuş karinda gerileme yok persembe tekrar göreyim seni dedi eğer gerileme olmazsa 38 i görürüz baktık gerileme var cuma alirim dedi. Nst ve kan akışların çok güzel dedi.
Canım benim de orta kısmı tamamen ıslanmış perşembe randevum var o zaman mi sorsam şimdi mi yazsam acabaÇok mu canım? Benim de geçen hafta oldu çamaşırımın orta kısmı tamamen ıslanmıştı. Doktorum son zamanlarda bu tür akıntı olabilir normal dedi, suyumda da azalma yoktu zaten ama yine de 3 tane fitil verdi bu hafta ki kontrolum de tekrardan bi kontrol edicekti.
İstersen sen de bi doktoruna danış
Oh çok sevindim canım insallah görür 38 i de 3 kiloyu daKızlar ben çıktım şimdi, Suyu artmış gerileme yok güzel havuç suyuna devam dedi, 2494 kg olmuş karinda gerileme yok persembe tekrar göreyim seni dedi eğer gerileme olmazsa 38 i görürüz baktık gerileme var cuma alirim dedi. Nst ve kan akışların çok güzel dedi.
Perşembe randevum var canım o zaman sorarım diye düşündüm bi görünce şok oldum aktığını da hissetmemişim hiçbenim de oluyor bazen canım sanki altımı ıslatmısım gibi. normal ama yine doktoruna ulasabiliyorsan sor tabi
Benimde yarın kontrol günüm ama çok heyecanlıyım güzel haberlerle gelelim inşallahKızlar yarın 11de kontrolüm var bu arada. Çatı muayenesi olacağımBi de doğurup geliyormuşum
Çok sevindimKızlar ben çıktım şimdi, Suyu artmış gerileme yok güzel havuç suyuna devam dedi, 2494 kg olmuş karinda gerileme yok persembe tekrar göreyim seni dedi eğer gerileme olmazsa 38 i görürüz baktık gerileme var cuma alirim dedi. Nst ve kan akışların çok güzel dedi.
Canım cok gecmiş olsun ben hamileliklerimden once hemoroid ameliyatı oldum ama cok zaman gecti ne kullandıgımı unuttum, sıcak oturma banyosu yapıyordum ama hamilelikte olurmu bilemiyorum, baska bir doktora yonlendirmedi mi? eczaneye de sorabilirsin birkaç merhem var, eczacı da yönlendirir.Ay kızlar ne olur yardım edin, etrafında olan var mı bir bilen vardır belki. Hemoroid oldum. Hiçbirşey yokken bir anda. Doktorum normal bu haftalarda doğum sonrası geçer dedi bir pomad verdi ama çok acı veriyor. Dışarıya meme yapmış. Oturamıyorum kalkamıyorum. Kanama yok ama çok acı var. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum, daha önce yaşayanınız bileniniz var mı? Çok acı vericiymiş.
Her adimda hep dua ediyorum sizeElimizden ne geliyosa yapmaya çalıştık canım sen bizlere dua et yeter