2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Güzel haberlerle geldiğine çok sevindim canım

Allah korusun çok zormuş, inşallah olmaz sende de arkadaşım, kayısıyı da deneyeyim, herşeyi yaparım ağrısı acısı geçsin diye. Çok can yakıyor, sabahtan beri kıvranıyorum iş yerinde

🖐 İlk hamileligimde. Hemde çok ileri seviyede, çatlak, hemoroid ne varsa... ilacın ismi ne doktorunuzun verdiği? Ona göre bana verilen ilacın ismini bakıp bulayım. Lifli gıdalara yoğunluk ver canım. Prebiyotik kullanmayı da ihmal etme.
Sıcak su çok iyi geliyor oturma banyosu ama bizim için bu haftalarda çok riskli o, rahim ağzını yumuşatma ihtimali olduğu için onermiyorlar.

Doktor yakmayacak kadar su ile ayakta kompres yapabilirsin dedi, doktor krem olarak iki tane isim verdi. Proctolog veya procto glyvenol , Eczanede proctolog varmış onu alacağım sanırım diğeri varsa onu da alırım prebiyotikte alayım çok acı veriyormuş arkadaşım ya sabahtan beri ağlamamak için yanağımın içini ısırdım durdum

Çok geçmiş olsun canım, ben de normal doğumdan sonra olmuştum. Çok acı bir şey anlıyorum seni yan oturmak zorunda kalıyordum, çok şiddetliyse ağrın işten izin al en azından üzerine oturmazsın. Daha da kötü olmasın

İzin de vermiyorlar son haftalarım diye elimdeki işleri bitirmem için, artık akşam dinleneceğim kremi alayım da inşallah işe yarar

Teşekkür ederim canım, bu kordon dolanması durumunda hemen mi sezeryan yapıyorlar?

Bende çok zor gebe kalanlardanim o yüzden kusmaktan olsemde istedim Rabbim inşallah sağ salim.kavuslayi nasip eder

Çok şükür canım gözün aydın benim de yarın kontrol bakalım yediklerim ise yaradı mi

Bana da protokol glyvenol vermişti baya etkiliydi canım. Evet ayakta kompres oneriyorlar ılık su ile. Genel olarak hep yan oturmaya çalış evde isen sürekli yat canım. Acısını nasil olduğunu en iyi bilenlerden biriyimdir malesef çok kötü. Birde evde eğer kantaron yağı var ise krem sürmedigin zamanlarda kantaron yağı sür, hatta pamuğa döküp o bölgede uzun süre tut tutabildigin kadar. O da iyi geliyor. Birde ayaklarını sakın üşütme. Umarım en yakın zamanda geçer canım...

Umarım arkadaşım, çok teşekkür ederim, hepsini uygulayacağım. inşallah hemen geçer

Teşekkür ederim canım, bu kordon dolanması durumunda hemen mi sezeryan yapıyorlar?
Yok kuzum hemen değil, söyle anlatayım tek kat kordonda doktor önemsemiyor pek. Sık rastlanan durummuş. Bebeğe giden kan akışı normal ise kalp atiminda sorun yoksa üzerinde durmuyor bende 36 da tek kat idi normal doğuma engel değil dedi. 38+3 te kontrolüm vardı o gün ultrasonda 3 kat kordon çıktı , 2 kat boyunda 3
Kat boyun+koltuk altından dolanmış. Kalp atımı düşük ve düzensiz idi. O gün tüm gün nst de bekletti düşerse hemen alicam dedi ama akşam üstüne doğru kalp atim düzene girdi bir iki gün bekleyelim dedi. Ertesi gün yine düzgündu bir öndeki gunle aynı seviyede idi kalp atimi daha fazla bekleyemem yarın hemen alalım dedi
38+5 te sezeryanla aldı. Eğer gün içinde duzelmezse ve atim düşerse hemen hiç beklemeden acil alıyorlar.

minseo demiştik dimi sn halledersin diye maşallah ikinize de bundan sonrası zaten belli bence aynı istikrarla devam edersin sağlıcakla gelsin
Canım güzel haberler almana o kadar sevindim ki bebişin seni üzmedi bak annesi
Gözün aydın canım
Güzel haberlerle geldiğine çok sevindim canım
Sağolun kızlar inşallah perşembeyi de alnimizin akı ile atlatirsak en azindan 38 i görücem bebişte iyi kötü kilo almış olur
Çok şükür canım gözün aydın benim de yarın kontrol bakalım yediklerim ise yaradı mi
İnşallah yaramıştır canım senin suyun iyiydi di mi?

Sabahtan beridoktordayim agrilarimve 2sancimcikmis birazdan girecegim son muayenede yatis mi yoksa eve mi gidecegim netlesecek
Muayeneden cikinca bizi haberdar etmeyi unutma canım

Umarım arkadaşım, çok teşekkür ederim, hepsini uygulayacağım. inşallah hemen geçer
Bu surecte kabiz olmamaya çalış canım, kayısı suyu, prebiyotik , kefir tuket bol bol. Halen geçmiyorsa doktoruna danışın dulcasoft kullanabilirsin ben onu kullanmıştım bazen de magnesie caalcine veriyor oda kabızlığı engelliyor. Ama mutlaka doktoruna danış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…