2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
VisaKartlami gönderiliyor ki Visam yok da Western gonderim olabilir ama onuda bankaya falan gidip uğraşması gerekir burdan baya kesinti yapıyorlar malesef ya yazık olmasın ben onu bi arastirayimda sağol cnm bilgilendirme için

Canım dolandırıcılık olmaması adına diye biliyorum. Hesaba Bi anda para gelince öyle oluyor sistemde galiba.
Evet canım öyleymiş ama 5-10 kişinin gönderimiyle olacak şey değil o, bence 100lerce kişi bir anda bir hesaba para transferi yapınca takipe takılıyordur.
Neyse arkadaşımızın kararı tabii. Bebeğinin eksiği kalmayacağından eminim ve acil durumlar için lazım olacak bir miktar elinde nakit bulunması için biraz ısrarcı oldum.

Çok haklısın canım acil durum icin nakit olması gerekir kişi sayısı az olunca bencede sorun olmaz

Kızlar çoğu şey tamamlandı sanırım. Benim şuan aklıma gelen bi yenidoğan için en önemli ihtiyaçlardan biri reflü yatağı. Arkadaşımız belki bir süre beşik alamayacak, o yüzden de iyi olur aslında. Belki çevremizden insanlar da yardımcı olabilir bu konuda onlara da soralım

Ben alırım adres gönderirmisiniz

Kızlar bende instagramdan paylaştım iletişim için dönen 3/5 kişi oldu onlarda ayrıca yardım edecekler ama neler olacak bilemiyorum tabi.listenin son halini attınız mı ben pek giremiyorum bugün ağrılarım var,eksik kalanlardan bende üstlenmek isterim

Kızlar dediğim gibi laptopum yanımda değil şimdilik böyle elle liste yaptım. Yarın düzenli bi liste yapıcam.
Şimdilik hastane çıkışı, depend, emzik, biberon, tarak, tırnak makası, ağız mendili, göğüs pedi, keçe organizer, burun asp. bornoz, bebek çantası, alt açma minderi eklemeye gerek yok gibi duruyor. Sizler de kontrol edin eksiğimiz varsa ekleme yaparım.

Eklentiler

• D148F3B9-FDCA-4E0F-AF7D-744CB42A00FB.jpeg
    100,1 KB · Görüntüleme: 67
  • 3BDA965E-8D57-48A9-BB20-9B0B7115CFD3.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar kıyafet konusu sanırım hemen hemen halloldu, ben diğer kısımdan oluşan eksikliklerden tamamlama yapmak istedim, bebek için çamaşır deterjanı + yumuşatıcı + likit biberon temizleyici.
yine eksik listesine göre eklemeler yapabilirim.

Listede olmayan benim aklıma gelenleri söyleyeyim listeye arkadaş ilave eder belki
Ateş ölçer
Emzirme yastığı
Beşik / beşik için örtü, çarşaf vs .
Göğüs kremi
Burun aspratoru +yedek baslik
Bebek için şampuan + bakim kremi + masaj yağı
Banyo yıkama aparatları kova, sünger , küvet vs
Alt acma örtüsü
Kızlar besik için şu modeli buldum, kullanışlı olur mu ?

Son düzenleme:
Reflu yatagi burdan bir komsu verdi torununa almis oda ama gelininde varmis haberi olmadan almis bana verdi elindekini sagolsun oda reflu yatagi ihtiyaci yok cok tesekkur ederim

Küveti do_major almak istedi
Ben de bir adet listede olan alt açma minderi göndereceğim ama alt açma örtüsü bu tek kullanımlık olanlar mı?

Canım bu arada Ankara’ya geldin mi ? Yardımcı olabileceğim bi konu varmı yazacaktım sana bi türlü fırsatım olmadı
Cnm yarın 6 da çıkıcaz kısmet olursa. Sincanda 1+1 ev ayarladılar. Allah bin defa razı olsun ev sahibi içinin beyaz eşyasını mobilyasını halısını döşeyeceğini söyledi. Hatta bugün ne kadar istemiyoruz desekte e-bebekten oğluma bana ve bebişe alışveriş yaptılar. Hastane çıkışı beşik vs hep alacaklarını söylediler gıda da dahil. Ankara Bilkent şehir hastanesi de yakınmış oraya gitmemizi önerdiler. Ama sormam gereken birşey olursa sorarım buradan sana cnm inş. Sadece TOKİde olduğu için çok katlı ya korkuyorum bide ameliyathaneden kapalı alandan korkuyorum hemde çok kalbim ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum. Dün hastaneye nstye gittim yarım çıktım kalamadım. Hastanede yatarsam eğer nasıl yatıcam hiç bilmiyorum ailemden ayrılmaktanda çok korkuyorum anksiyete oluşuyor, galiba panik atak oldum
Canım bu arada Ankara’ya geldin mi ? Yardımcı olabileceğim bi konu varmı yazacaktım sana bi türlü fırsatım olmadı

Reflü yatağı varmış arkadaşlar

Küveti do_major almak istedi
Ben de bir adet listede olan alt açma minderi göndereceğim ama alt açma örtüsü bu tek kullanımlık olanlar mı?
Ben baby me nin kini kullandım tek kullanımlık diye geçiyor ama baya kullanıyordum yani kirlenene kadar. Sanırım o alt acma minderi kumaş yıkanabilir olanlardan diye tahmin ediyorum

Kızlar arkadaşımız Y yazosey iban gönderdi.
Ama malesef çok mahcup.
Para göndermek isteyen 5-10 arkadaş elimizden geleni aralıklarla gönderelim. Ben yarın göndereceğim. 1 kişi daha yarın gönderebilir, sonra diğer gün 2 kişi gönderir..
Para göndermeyi Kabul edenlere özelden ibanını atacağım. Fazla kişi olmasın diye rica etti.

Çok normal. Travma boyutu çok büyük. Rabbim yardımcınız olsun. İçini sıkıntıya teslim etme sen yine de.

Son düzenleme:
Ben baby me nin kini kullandım tek kullanımlık diye geçiyor ama baya kullanıyordum yani kirlenene kadar. Sanırım o alt acma minderi kumaş yıkanabilir olanlardan diye tahmin ediyorum
Dediğini anladım evet ondan alabiliriz iki paket ihtiyaç listemizde beklesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…