2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Beşiğin görüntüsü bana güzel geldi ama Y yazosey bunu kullanabilecek misin?

Atıyorum canım

Bu bebişin cinsiyeti ne olacak canım ? Biliyorum çok zor bende İzmir depremini yaşadım covid karantinasındaydım üstelik sonra panik atak oldum.terapiler derken falan geçti sayılır.hemen herşey düzelmeyecek tabi ama geçiyor emin ol.Ankara’da bi çok uzman psikolojik açıdan destek olacağını açıkladı ben yönlendiririm seni destek alırsın hep birlikte atlatacağız bu günleri umarım bi eksiğin bi ihtiyacın olursa her zaman yaz bana lütfen maddi/manevi

Kızım olacak inş. Eşimde bende öğretmeniz maddi yardıma ihtiyacımız yok cnm çok şükür. Maaşlarımız yattı. Ama bebeğinde benimde eşiminde oğlumunda kıyafet vs hiç yok yanımızda ailemden biraz tedarik ettik artık oradan azar azar alıcaz. Psikolojik olarak desteğe ihtiyacım var. Gerçekten iyi değilim Malatya’da 3 defa ağr depreme maruz kaldım ve eksi 2. Kattaydım üstüne kapıyıda açmadılar clostrofobi oluştu aksiyete tavan şuanda

Allahim yardimcimiz olsun uzulme kardesim bu gunlerimizde gecer insallah bebegimizi bize bagisladi cok sukur allah dusundukce gozlerim doluyor hic bir sey izleyemiyorum o yikik antakyamin videosunu gordugumde aglama krizine girdim her gun gectigim sokak yurudugun yollaar yok olmus daha fazla kimsenin vefaat haberini alacak halim kalmadi gozumde aglayacak yasta kalmadi duygularim psikolojim mahfoldu dogumda annemin olmayacavini bilmek beni cok korkutuyor ama annem uzulmesin esim uzulmesin diye ifade edemiyorum bile gececek diyorum bu gunlerde her geceninn bir sabahi var diyorum allah hepimize sabirlar versin

Merhaba kızlar

Ben üçüzlerimi pazartesi günü evime getirdim ondan buraya hiç uğrayamaz oldum ama şimdi geldim ve çok geri gitmeden yazışmalara baktım öncelikle bu afeti yasayan ve kurtulmayı başaran herkese geçmiş olsun demek istiyorum. Cok buyuk bir afet yapılan çok yanlış var ve çok fazla kişi canını kaybetti Allah tüm kayıpların mekanını cennet etsin

Grubumuzda da gördüğüm iki kişi vardı bu durumdan etkilenen biz ne desek zor biliyorum ama bebekleriniz için yaralarınızı sarmaniz gerekiyor siz harika güçlü annelersiniz bu süreci de atlatacaksınız biz de elimizden geldiğince yanınızda olacağız

Listeyi gördüm kızlar yarın tekrar girip eksikler kalır da bende yardımcı olmak isterim benim de iki oğlum oldu eşyalarımızı onlar kullanmadan paylaşmak gibi bir şansımız olsaydı paylaşırdım ancak biraz pis benim çocukların ondan zor günler geçiren kardeşlerine temiz ve yeni bir seyler gondermeyi isteriz

Çok zor günler geçiriyoruz umarım hep beraber bu günlerin acılarını silmeyi başarabiliriz

Canım deterjanları alacaktım ben ama Rheaa halletmiş
Ateşölçer ve şampuan aldım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…