2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar şöyle yapalım, bi arkadaşımız Y yazosey in cep numarasını adresini alsın koordinasyonu o sağlasın biz de burdan hızlıca bi liste yapıp organize olalım herkesin elinden ne geliyorsa sipariş verip onun adresine yollatalim ben şimdi hizlica bi liste hazirlayayim uyar mi?
Olur canım en azından bi yenidoğan için ne gerekiyorsa hızlıca tamamlayalım herkes listeden ne alabiliyorsa imkanı neye yetiyosa alır. Siparişlerş ayrı mı vereceğiz bu durumda nasıl yapalım?

Kızlar şöyle yapalım, bi arkadaşımız Y yazosey in cep numarasını adresini alsın koordinasyonu o sağlasın biz de burdan hızlıca bi liste yapıp organize olalım herkesin elinden ne geliyorsa sipariş verip onun adresine yollatalim ben şimdi hizlica bi liste hazirlayayim uyar mi?
Bendekiler 5’li hastane çıkışı diye hatırlıyorum canım 3 tane var. Liste yaparsan hastane çıkışı yenidoğan takım ben de var bilgin olsun.

Direk bu liste üzerinden yürüyebiliriz aslında kargoyu direk kayinvalidesine göndeririz herkes ne alacak ne gönderecek bana özelden yazsın güncel kalanlari ben buraya yazayım

Eklentiler

• IMG_20230212_181604.png
    IMG_20230212_181604.png
    159,2 KB · Görüntüleme: 56
Kargo çalışmıyor nasıl göndermeyi planlıyorsunuz? O bölgeye sipariş verirsiniz ücreti tahsil edilir ama kargo çıkmaz. Kızılay'da doğum çantası var içinde herseyi olan. En yakın noktada ki Kızılaya başvurması gerekiyor, hemen veriyorlar. Üzgünüm ama buradan hiç bir şey yapamazsınız. Bana 2 gün önce söyleseydiniz ben minibüs yolladim 1-2 çantalık yer açardık ama şimdi maalesef
Y yazosey canım doğum çantanı kızılaydan alabiliyorsan alırsın diğer eksikleri bizlere bildirirsin, bizlerde ya ihtiyacını yada ihtiyacının maddi karşılığını göndeririz sana daha mantıklı olur.

Uyar canim

Y yazosey canım benim oğlumdan kalan kıyafetler var fakat yeni mi olsa bilemedim. Yıkadım ütüledim ama kullanılmış şeyler sonuçta. Bana da adres yollayabilir misin 🫶

Kızlar Y yazosey hesap numarasını yollasa herkes kendi bütçesine göre para yollayabilir belki
Evet kesinlikle, elinde fazladan ürünü olan tabii eşya olarak göndersin ama diğer türlü onun içine sinmesi için biz para gönderelim kendisi beğenip alsın bebeğine.

Kizlar selamlar hepiniz yazmissiniz dusunmussunuz allah razi olsun dualariniz icin , evim enkaza donustugu icin telefonum esyalarim her seyim enkaz altinda bu nedenle gec cevap veriyorum . Cehennemi kiyameti yasadik antakyada oturuyordum cumhuriyet mah encok etkilenen mah basinda ki zaten antakyada oturulacak yer kalmadi sebir diye bir sey kalmadi . canimi zor kurtardim yanimda kiz kardesim uyuyordu deprem aninda ikimiz tektik evde cikarken merdivenler cokuyordu atladim kiz kardesimin ölursun abla atlama cigliklari esliginde elhamdulillah allahin izniyle bir sey olmadi fakat atlayip evden cikar cikmaz ev tarumar oldu bebegimle cokkorktuk ufak yaralarla atlattim bacaklarim mosmor hala atlamanin enkazin etkisiyle.dun esim geldi hataya 3 gunu yolda gecti onun dun sabah kayinvalidemlerin kirikkaledeki evine geldim.guvendeyim suan cok sukur yarin hemen doktora gidecegim bebegimin hareketleri iyi hep hareketli cok sukur suyum gelir diye cok korktum gelmedi,gorenler karnin inmis dogumun yakin diyor ama bilmiyorum bende asagida hissediyorum hareketlerini eskiye nazaran
. deprem ani ve ilk gunu korkudan cok kasildim 2 gun az bi lekelenmem oldu kan degil ama kahverengi koyu bir akintikimseye soyledim korkmasinlar diye onun disinda depremden sonra cok usudugum ve yagmur altinda bayagi durdugum icin hastalandim hala hastayim cok yipratici bir surecti hastane cantam dahi hazirdi bebegim icin aldigim her sey gitti enkazda uzulmuyorum sag kurtulduk ya elhamdulillah her sey olur olmasada sorun degil. Annemler koydeydi onlar cok etkilenmemis cok sukur annem kardeslerim iyi anneannem , amcam yengem , 20 yasinda kardes gibi bugudugum teyzemin kizi vefaat etti enkaz altinda . Annem dogumumda yanimda olmayacagi icin cok agladi dogumda anne diye aglama yavrum tamam mi dedi aglayarak vedalasirken,bu lafini unutamiyorum.psik olrak coktum. binami goren anneme seyma cikamaz ordan basin sagolsun demisler bu nedenlee annemi gordugumde yari baygindi . Allahim hepimize sabir dayanma gucu versin bir daha yasatmasin kimseye yasatmasin insallah
Ahh canım benim çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. Dualarımız hep sizlerle çok acı görüntüler çok acı bir şey 😔

X