Bizim ev 22 yi gecmiyorKız 24.3 ° nedirBen 23 °de afakanlar basıyor, 22-22.5 yapıyorum. 24.3 derece sıcak gelmiyor mu size yoksa sorun bende mi?
Selam kızlar,
Bugün yine hastaneye gittim. Haftada iki gün sabahtan akşama kadar hastanede olacağım artık. Sonunda diyetisyene yönlendirebildiler. Diyetisyen yediklerimi sordu yediklerin gayet normal dedi ama idrarda şeker yüksek çıkıyor. Diyetisyenin verdiği listede günde 7-8 öğün yemek var. Her öğünde de ekmek var. Ana öğünlerde 3 er dilim ekmek, ara öğünlerde 1 dilim ekmek. Gece 24 te ve 03:00 te de öğün var. Bu listeyle şekerim artar diye düşünüyorum deneyeceğim artık. Ekmek yerine ceviz yiyebilir miyim diye diyetisyene sordum ceviz yağlı yiyemezsin dedi. Meyve şekeri yükseltiyor diye yemiyordum ama listede var. O yüzden listeden çok umudum yok. Doktorum bağırıp çağırmasın diye uygulayacağım.
Allah razı olsun canım. Çok yoruldum sürekli ağlıyorum. Şekerden değil ama stresten ne olacaksa olacak bana artık. Bugün yine yatış dediler. Kayınvalidem buradaydı oğluma bakmak için. Onun da taziyesi çıktı yarın dönecek. O yüzden yine yatışı kabul etmedim. Ne gelecekse başıma gelsin de kurtulayım diyorumCanım sen teslim ol ve gerisini düşünme artık. Senin bu dediklerin bana yıllar önce eşimin İzmir’de, bilmediği bir şehirde, navigasyonla inatlaşıp aynı yeri 5 kez turlamamızı hatırlattıbildikleri bir şey vardır, sen uygulamaya geç bakalım. Allah yardımcın olsun
İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın canımAllah herkesten razı olsun içim biraz rahatladı. Bakalım ne olacak. Benim elimden birşey gelmiyor. Oluşan sıkıntılarda arter damar dışında yeni oluşmuş diyor suyu fazlaydı ama bu kadar değildi. Beyinde oluşan şeyde yeni oluşmuş ama tek başına sıkıntı yapmayabilir dediler hep ihtimaller üzerinden konuşuyorlar. 10 günde bir rutin kontrollere gidicem inş gelişimi iyi olurda sıkıntı çıkmaz. Kilodan ziyade haftasına bakıyorlarmış hastanede yatmaması için. Zaten çocuk Dr muayene eder sıkıntı olup olmadığını söyler ona göre yatış yapar yada yapmaz dedi.
Allah razı olsun canım. Çok yoruldum sürekli ağlıyorum. Şekerden değil ama stresten ne olacaksa olacak bana artık. Bugün yine yatış dediler. Kayınvalidem buradaydı oğluma bakmak için. Onun da taziyesi çıktı yarın dönecek. O yüzden yine yatışı kabul etmedim. Ne gelecekse başıma gelsin de kurtulayım diyorum
Canim stres yapma.o da sekeri yukseltir. Bu hafta dene bakalim ne.olacak yemeklerden sonra az biraz yuruyuste yapaliyorsan yap az daha sabir az kaldi. Uygula listeyi bakalim duzelecektir insallahAllah razı olsun canım. Çok yoruldum sürekli ağlıyorum. Şekerden değil ama stresten ne olacaksa olacak bana artık. Bugün yine yatış dediler. Kayınvalidem buradaydı oğluma bakmak için. Onun da taziyesi çıktı yarın dönecek. O yüzden yine yatışı kabul etmedim. Ne gelecekse başıma gelsin de kurtulayım diyorum
Uc dilim ekmek miSelam kızlar,
Bugün yine hastaneye gittim. Haftada iki gün sabahtan akşama kadar hastanede olacağım artık. Sonunda diyetisyene yönlendirebildiler. Diyetisyen yediklerimi sordu yediklerin gayet normal dedi ama idrarda şeker yüksek çıkıyor. Diyetisyenin verdiği listede günde 7-8 öğün yemek var. Her öğünde de ekmek var. Ana öğünlerde 3 er dilim ekmek, ara öğünlerde 1 dilim ekmek. Gece 24 te ve 03:00 te de öğün var. Bu listeyle şekerim artar diye düşünüyorum deneyeceğim artık. Ekmek yerine ceviz yiyebilir miyim diye diyetisyene sordum ceviz yağlı yiyemezsin dedi. Meyve şekeri yükseltiyor diye yemiyordum ama listede var. O yüzden listeden çok umudum yok. Doktorum bağırıp çağırmasın diye uygulayacağım.
O liste bence garip bir liste! Sekeri olmayan bile her ogun 3 dilim yemiyorAllah razı olsun canım. Çok yoruldum sürekli ağlıyorum. Şekerden değil ama stresten ne olacaksa olacak bana artık. Bugün yine yatış dediler. Kayınvalidem buradaydı oğluma bakmak için. Onun da taziyesi çıktı yarın dönecek. O yüzden yine yatışı kabul etmedim. Ne gelecekse başıma gelsin de kurtulayım diyorum
Çok şükür ki olmamış canım çekilecek gibi değildi. Kahve içtim ama ne faydaBen de spinal oldum ama baş ağrısı çekmedim çok şükür Allah'ımmki migrenim var normalde.. Çok korkmuştum ama atlattım şükür. İnşallah yine böyle ağrısız geçer..
Çok geçmiş olsun. Bir arkadaşım da öyle 10 gün çekmişti.. Kahve içmiş miydin? Bol kahve ve bol su öneriyorlar. İnşallah bu sefer olmaz senin dee
Yeni doğanlar için siyah beyaz kartları öneriyorlar anladığım kadarıyla. Trendyolda da bazı örneklerini gördüm ama çok güzel gelmedi. Muhtemelen çıktılarını alıp kartona yapıştırsak da aynı işlevi görür.Tecrübeli anne arkadaşlarım yenidogan bebisler icin önerebileceginiz kitap oyuncak falan var mi tummy time kitaplarından aldım ben ilk sözcüklerim kartları bir cıngırak üst üste çizilebilecek kutulardan aldım kitap olarak da iş bankası yayınlarından dört beş kitap aldım ama onları biraz büyüyünce okuyabilirim. Başka öneriniz olur mu
ahhahahahahhaha bendeeeee hemen ayarları düşürdüm gelir gelmez çekmiştim şuan 22.3 gidip geliyorKız 24.3 ° nedirBen 23 °de afakanlar basıyor, 22-22.5 yapıyorum. 24.3 derece sıcak gelmiyor mu size yoksa sorun bende mi?
Hışırtılı kitaplar canım onlardan da alTecrübeli anne arkadaşlarım yenidogan bebisler icin önerebileceginiz kitap oyuncak falan var mi tummy time kitaplarından aldım ben ilk sözcüklerim kartları bir cıngırak üst üste çizilebilecek kutulardan aldım kitap olarak da iş bankası yayınlarından dört beş kitap aldım ama onları biraz büyüyünce okuyabilirim. Başka öneriniz olur mu
Balık ye balık benimki balığa tepki verdiAslında muz yumurta ceviz hergün yiyorum bence benim bebek azcik zayıf olacakbakalım cuma günü gideceğim kaç gr almış olacak
Uyku yok herhalde gece 3 de ne yicenSelam kızlar,
Kendimi gizliden izlenmiş gibi hissettimMerhaba hanımlar,
Çok uzun süre konuyu dışarıdan takip ettim ama bugün artık ben de yazayım dedim. Ben son adet tarihine göre Mart sonu olacakken, 12 haftalık ultrason kontrolünde verilen doğum tarihine göre (yurtdışında yaşıyorum, burada o ultrasonda belirliyorlar ve sonra değişmiyor) 40 haftayı 5 Nisan’da dolduruyorum.
Başta takip edip yazmadım çünkü türkiye’deki testler kontroller burada yapılmıyor diye stres olduğumu fark ettim, ama şimdi doğum hazırlıkları yaklaşınca yazdıklarınızı okudum, hepinizin hamileliğine hakimim.
Ben Danimarka’da yaşıyorum, ilk gebeliğim, fiziki olarak sıkıntısız geçti şimdilik. Sonradan bir sıkıntı çıkmazsa da normal doğum olacak. Öyle aranıza belki ben de katılırım diye yazayım dedim.
Hepimize sağlıklı bebekler diliyorum.
Balık başlarda her hafta yiyordum tiksindim hiç yemek istemiyordum ama başlayım yeniden yemeye canimBalık ye balık benimki balığa tepki verdi
Uyku yok herhalde gece 3 de ne yicen
Bu kartlardan aldımYeni doğanlar için siyah beyaz kartları öneriyorlar anladığım kadarıyla. Trendyolda da bazı örneklerini gördüm ama çok güzel gelmedi. Muhtemelen çıktılarını alıp kartona yapıştırsak da aynı işlevi görür.
Göz gelişimini destekliyormuş. Bir de klasik çıngıraklar var bende de.
Ondan bimde bulup bir tane almıştım ama çok uydurukmus canım güzellerinden alayım birkaç taneHışırtılı kitaplar canım onlardan da al
Ben haftada bir defa yiyorum... Bazen nadir 2. Benim oglumda 3 gun geriden geliyor. 28+3te 1185 gr idi, bakalim yarin 32+0 da kac olmus. Insallah 1800 olmusturBalık ye balık benimki balığa tepki verdi
Uyku yok herhalde gece 3 de ne yicen
Biraz öyle oldu kusura bakmayın.Kendimi gizliden izlenmiş gibi hissettimuzak durmakla iyi yaptın bence her ülke farklı sürekli araştırma soruşturmayla strese girmemek en iyisi olmuş.
Sağlıkla gelsin bebislerimiz