Mutlaka deneyeceğim teşekkür ederimtariflik hiç bişey yok aslında canım bildiğin istediğin kurabiye hamurunu yoğur buzluk poşetine koy at difrize, pişireceğinde akşamdan buzdolabına çıkar sabaha kadar çözülüyor zaten yuvarlayıp pişir fırında
bu arada yemek koyacaksan pişirerekte koyabilirsin hem pratik oluyor hem tadında hiç bir fark olmuyor. ben karnıyarık, kuru fasulye, nohut, yeşil mercimek, çorba türleri gibi yemekleri hep koyuyorum fazla yapıp yaptığımda difriz kaplarıma. patates pişmiş koymadım hiç ama kötü olur bence yapısından dolayı diğerleri mis gibi oluyorBen daha çok yemeklik tarzı koyacağım, hemen salçasını soğanını kavurup yemek ortaya çıkıyor.
Patlıcan yemeği, patatesi doğrayıp koyacağım
bana da öyle geldi canım ama bu saatten sonra doktoru değiştiremezsin, doktorla zıtlaşmak da hoş olmaz. neyse az kaldı, hayırlısıyla sağlıkla tamamlayalım şu süreci inşallahNst ücretini her seferinde ayrı alıyorlar, Nst ye gittiğimde muayene ücreti ödüyorum doktor bakıyor diye, 10 günlük kontrol süresince gittiğimde de sadece Nst alıyorlar. Bana da biraz para için yapılıyor gibi geliyor.
Evet bayağı kısalmış ama çok şükür ki bu günlere sağlıkla gelebildin canım. 2 hafta daha da dayanırsa inşallah çok güzel olacak. Ama sen mümkün oldukça kalkma yerinden hep uzan bu zaman çok riskli artık bebekte ağır. Yer çekimini düşün diyordu benim doktorum da. Aşağıya baskı yaptıkça kısalmayı hızlandırır. Sağlıkla gelsinler inşallah minnoşlar
maşallah canım büyümüşler iyice sen dinlen yorma kendini gerekli önlemleri almışsınız zaten sağlıkla zamanında gelsinler inşallah
beni de bu ikramlıklardan cok dogum sonrası yemek düzeni korkutuyor, aynı şekilde buzluga kofte atıcam ben de. dogumdan birkaç hafta sonra ramazan baslıyor, eşim şimdiden kara kara düşünüyor ben napıcam diyeAynen ben de bir sey yapmayacagim. Sadece doguma yakin oğlum için kofte yapip buzluğa atarim. Ona hazir yemek.olsun
ben de misafirden ziyade kendim için yapıp koyucam valla o kadar özledim ki şunları rahat rahat yemeyi canım istediği an elimin altında olsun istiyorumbeni de bu ikramlıklardan cok dogum sonrası yemek düzeni korkutuyor, aynı şekilde buzluga kofte atıcam ben de. dogumdan birkaç hafta sonra ramazan baslıyor, eşim şimdiden kara kara düşünüyor ben napıcam diye
Canım bende tuzu iyotsuz olanını tüketiyorum, artık iyotlu kullanayım en iyisi.Perşembe doktor kontrolüm var canım yine bir sorup güncellerim burayı
Teşekkür ederim canım benim
Perşembe doktor kontrolüm var canım sorup burayı güncellicem ama sen de öğrenirsen beni etiketleyebilir misin umarım bir sıkıntı yokturBir de ben tuz da tüketmiyorum ya tansiyondan dolayı o mu tetikliyor acaba diye de merak etmiyor değilim.
Ne kadar düşüyor canım mesala son testinde, tsh kaçken, t4 kaç çıktı?benim de bu değer her kontrolde düşüyor tsh normal, doktorum genel olarak baktıgında hepsi iyi bir sorun yok dedi. hamilelikten dolayı düşük cıkıyor olabilir, yine de doktoruna sorarsın canım
Benim vardı. Doktorum krem verdi kullandım 4 güne geçti.Kızlar vajinal kaşıntı yaşayan var mı? Göbeğimin hemen altında egzama gibi ufak lekeler cıkmıs asırı kasınıyor ama dokunamıyorum vajinam da aynı sekilde bu durumda olan ya da yasayan var mı?
Çok iyi yapmışsın valla zaten onlarda o kadara mal edip kar koyuyor. İnanılır gibi değil. Hediye çikolata falan bile yok30 balon, 2 balon standı, balon pompası, balon yapıştırma bantı hepsini 200 tl ye aldım. sadece tül kaldı onu da kapıyı ölçüp alıcam o da maksimum 50-60 tl tutar. ben doğururken kardeşimle teyzem halledicekler odayı
yaaa bu neee yerim nasıl net çıkmış maşallaaahTeyzeler bu arada şu tatlılığımıza bakar mısınız eriyorummmSuyun fazla olmasının en güzel yanı çok net görüntüler alabiliyor olmamız dedi doktor :) Yalnız bu çocuk aynı ben
Yaaa masallah cok tatlısınTeyzeler bu arada şu tatlılığımıza bakar mısınız eriyorummmSuyun fazla olmasının en güzel yanı çok net görüntüler alabiliyor olmamız dedi doktor :) Yalnız bu çocuk aynı ben
Yaa evet sürpriz yaptı bizeyaaa bu neee yerim nasıl net çıkmış maşallaaahkalp mi göndermiş o :)
Merhaba link atar mısınız Bende almayı düşünüyordum30 balon, 2 balon standı, balon pompası, balon yapıştırma bantı hepsini 200 tl ye aldım. sadece tül kaldı onu da kapıyı ölçüp alıcam o da maksimum 50-60 tl tutar. ben doğururken kardeşimle teyzem halledicekler odayı
Ayy amin inşallahhhYaaa masallah cok tatlısınben de bizim kızı bana benzetiyorum çene gamzesi bile aynı sağlıkla gelsinler de yeter ki
ben de anlamadım ama çok tatlı durmuşYaa evet sürpriz yaptı bizeorasının neresi olduğunu 2 saat tartıştık eşimle
bu satıcıdan aldım canımMerhaba link atar mısınız Bende almayı düşünüyordum
Maşallah bu kuzuyaTeyzeler bu arada şu tatlılığımıza bakar mısınız eriyorummmSuyun fazla olmasının en güzel yanı çok net görüntüler alabiliyor olmamız dedi doktor :) Yalnız bu çocuk aynı ben
Ben hic mi hic gelecek misafirlerin ikramliklarini dusunmuyorum benim zsten sonrasi bayram bayram da da gelen olur onun öncesi akrabalar gelmez. Benim tek dusuncem oğlumun yeme içmesibeni de bu ikramlıklardan cok dogum sonrası yemek düzeni korkutuyor, aynı şekilde buzluga kofte atıcam ben de. dogumdan birkaç hafta sonra ramazan baslıyor, eşim şimdiden kara kara düşünüyor ben napıcam diye