2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
@Ayseee1987 annewith annewith kızlar tsh a bu kadar takılmayın sizin degerlerinizde absürt bir durum yok zaten artik bebek kendi tsh hormonunu üretiyor. İlk haftalar önemliydi bizim icin. Bende tiroid sorunu olmasina rağmen şuan ilacımı bile düzgün içmiyorum unutuyorum takilmayin yani sorun olacak bi durum yok şuan sizin
Sağol bebisim her durumda rahatlattıgın icin 🥰 tsh sorunun olduğunu bilmiyordum ben geçmiş olsun 🥰

Kızlar merhaba,
Doktorum bazı tatiller yazmıştı, bugün yaptırdım fakat tiroid TSH normal çıkarken FT4 çok düşük çıkmış😔 endişelenmelimiyim. Sizlerin nasıl çıktı bu hormonlar?

Eki Görüntüle 3196530
benim de bu değer her kontrolde düşüyor tsh normal, doktorum genel olarak baktıgında hepsi iyi bir sorun yok dedi. hamilelikten dolayı düşük cıkıyor olabilir, yine de doktoruna sorarsın canım

Perşembe doktor kontrolüm var canım yine bir sorup güncellerim burayı 🥰

Teşekkür ederim canım benim 🙏🏻

Perşembe doktor kontrolüm var canım sorup burayı güncellicem ama sen de öğrenirsen beni etiketleyebilir misin umarım bir sıkıntı yoktur 🙇‍♀️ Bir de ben tuz da tüketmiyorum ya tansiyondan dolayı o mu tetikliyor acaba diye de merak etmiyor değilim.
t4 benim de alt sınırdan düşük, son 2 kontrolde 0.83 ve 0.81 cıktı, doktorum normal dedi, bir sorun olacagını sanmıyorum ama yine sorarsın canım

Hanımlar dün itibariyle doğum iznine çıktım bende şimdi temizlik yapılcak 2 hafta sonra falan düşünüyorum onu birde buzluğa atmak için neler yaptınız ya da yapmayı düşünüyorsunuz bende yavaştan başlayayım fikir verirseniz sevinirim 😊🌸
Hayırlı olsun ne güzeell 🤗 Darısı başımıza olsun inşallah. Daha 6 haftam var 😬 Şimdiden işe zor geliyorum. Bakalım nasıl idare edicem..? Allah kolaylık versin herekese 🙏
Buzluk işlerinden pek anlamam. Ekstra bir şey de yapamayacağım çünkü zamanım olmayacak. O yüzden o konuda bir şey diyemeyeceğim.

merhaba sevgili hamilelik yoldaşlarım 🌸🌸🌸

bugün kontrolüm vardı . rahim ağzımı , bebekleri şu an sadece serklajım tutuyor 7 mm kalmış rahim ağzım. doktorum ciğer geliştiriciyi verdi artık bugün ilk ikiyi oldum yarın da diğer iki dozunu olacağım. eğer önümüzdeki 2 hafta bir sorun olmazsa 34-35 hafta arasında bir kontrole daha gideceğim ve duruma göre artık gün kararlaştıracağız inşallah 🧿🧿 36-37 leri görebileceğini pek sanmıyorum dedi. doğum çantam aceleye gelmişti şimdi detaylıca baştan hazırlayıp bekleyeceğiz artık. inşallah bi 2 hafta daha dururlar da küveze çok ihtiyacımız kalmaz 🙏🏼🙏🏼

ayy amin inşallah 🙏🏼 hepimize o güzel günleri görmek nasip olsun 😇😇

amin canım inşallah 🙏🏼 biri 1790 diğeri 1840 gram ölçüldü bugün. ikiz standartlarına göre normaliz 🧿🧿
maşallah canım büyümüşler iyice sen dinlen yorma kendini gerekli önlemleri almışsınız zaten sağlıkla zamanında gelsinler inşallah :nazar: :dua:

Hanımlar dün itibariyle doğum iznine çıktım bende şimdi temizlik yapılcak 2 hafta sonra falan düşünüyorum onu birde buzluğa atmak için neler yaptınız ya da yapmayı düşünüyorsunuz bende yavaştan başlayayım fikir verirseniz sevinirim 😊🌸
canım ben birkaç çeşit kurabiye, börek, yaprak sarma ve mantı, köfte yapacağım annemler gelince hazır olunca büyük rahatlık oluyor çünkü :super:

riskli bir durum yoksa 32 den itibaren her hafta cok sanki. dedigim gibi benim önceki 36 dan sonra basladı. her seferinde ücret ödüyormusun, muayene gibi kontrol süresine dahil mi?
Nst ücretini her seferinde ayrı alıyorlar, Nst ye gittiğimde muayene ücreti ödüyorum doktor bakıyor diye, 10 günlük kontrol süresince gittiğimde de sadece Nst alıyorlar. Bana da biraz para için yapılıyor gibi geliyor.

Kızlar ogluşumun magneti geldi bir hazırlık daha bitti böylece 😀 20230124_161438.jpg

gözünaydın darısı hala çıkamayanlara :KK70:

benim hazırlayacaklarım şunlar;
-sarma
-pırasalı,kıymalı börek
-çaylı kurabiye hamuru
-tarçınlı kurabiye hamuru
-tahinli kurabiye hamuru
-starbucks kurabiye hamuru
-tuzlu pizza kurabiye hamuru
-poğaça peynirli, patatesli
-mozaik pasta

tabi hepsini ben yapmayacağım annem kız kardeşim yardım edecekler. poğaça hariç hepsini pişirmeden atacağım difrize.

Lavanta kesesine ne kdar paralar istiyorlar🫣
Kızlar kontrolden çıktım çok şükür herşey yolunda 31+0 ız gelişimi önde çıktı 1 hafta 1858 grm boyu 41 çıktı 🧡🧡
30 balon, 2 balon standı, balon pompası, balon yapıştırma bantı hepsini 200 tl ye aldım. sadece tül kaldı onu da kapıyı ölçüp alıcam o da maksimum 50-60 tl tutar. ben doğururken kardeşimle teyzem halledicekler odayı

Hayırlı olsun ne güzeell 🤗 Darısı başımıza olsun inşallah. Daha 6 haftam var 😬 Şimdiden işe zor geliyorum. Bakalım nasıl idare edicem..? Allah kolaylık versin herekese 🙏
Buzluk işlerinden pek anlamam. Ekstra bir şey de yapamayacağım çünkü zamanım olmayacak. O yüzden o konuda bir şey diyemeyeceğim.
Aynen ben de bir sey yapmayacagim. Sadece doguma yakin oğlum için kofte yapip buzluğa atarim. Ona hazir yemek.olsun

Ben sigara böreği yapıp koyacağım, bir de anne köftesi stoklarım muhtemelen. Patatesli içler buzlukta durdukça risk oluşturuyor. Kurabiyeler de tazesi gibi olmuyor buzluktan çıkınca , bu ikisinden başka benim de aklıma başka bir şey gelmiyor:anneadayı:

-sarma
-pırasalı,kıymalı börek
-çaylı kurabiye hamuru
-tahinli kurabiye hamuru
-mozaik pasta

tabi hepsini ben yapmayacağım annem kız kardeşim yardım edecekler. poğaça hariç hepsini pişirmeden atacağım difrize.
Canım mozaik pastayı eğer çiğ yumurta çiğ yağdan yapıyorsan emzirme döneminde dikkat et, Salmonella riski çok yüksek. Patatesli poğaçalar 2 kez ısıtmaya gelmez. Tek seferde çıkardığını ısıtıp tüketmelisin.

Ben daha çok yemeklik tarzı koyacağım, hemen salçasını soğanını kavurup yemek ortaya çıkıyor.
Patlıcan yemeği, patatesi doğrayıp koyacağım, türlü yemeği malzemeleri doğrayıp koyacağım, sigara böreği, gül böreği, köfte, nohut fasulye haşlayıp atacağım.

-sarma
-pırasalı,kıymalı börek
-çaylı kurabiye hamuru
-tahinli kurabiye hamuru
-mozaik pasta

Hiç hamur koymadım nasıl oluyor acaba, müsait zamanda tarif verir misin

Canım mozaik pastayı eğer çiğ yumurta çiğ yağdan yapıyorsan emzirme döneminde dikkat et, Salmonella riski çok yüksek. Patatesli poğaçalar 2 kez ısıtmaya gelmez. Tek seferde çıkardığını ısıtıp tüketmelisin.
hayatımda hiç yumurta koymadım mozaik pastaya :KK70: ıslak kekin sosuna da asla koymam, pişen muhallebilere bile koymuyorum ben yumurta. Patatesli poğaçayı ısıtmıyorum ben geceden çıkarıyorum sabaha yumuşacık oluyor o şekilde tüketiyoruz direk ekstra fırına koymuyorum. kurabiyeleri de hamur olarak atıp yiceğimizde pişireceğim buzluktan çıkan pişmiş ürünleri çok sevmiyorum poğaça harici

X