2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Teşekkür ederim inşallah 6 hafta hemen geçer izne ayrılırsın izne boşluğa düştüm şuanda bende bir tuaf hissediyorum

Pişirip mi koyuluyor saydıkların

Teşekkür ederim bekleyen herkesin günü göz açıp kapayıncaya kadar gelir inşallah
Aldım ekran fotosunu yapacağım yavaştan dünden beri boşluğa düştüm alışkın değilim evde oturmaya bir tuaf hissediyorum şuan kendimi poğaça pişmiş atılmıyor mu yoksa senin tercihin mi

Aa yemekliklerde mantıklı ne olur ne olmaz onlardanda yapıp atayım

Yok canım poğaça pişirip aticam digerleri çiğden

Valla haklısın :) benim eşim keşke sebze bakliyat sevse ben de buzluga stoklarım da kendisi etsiz yapamıyor :/ bizde 2 güne bir et oluyor sofrada, öyle anlaştık başta :) bu sene ramazanda beklentisi yüksek olmayacak zaten kendisi de farkında, elimden geldiği kadar gerisi kader oğlum için bişeyler koyucam ama buzluga, şu izne bir çıkabilsek..

inşallah saglıkla vaktinde gelir canım. ramazan başlarken bizim bebiş 3-4 haftalık filan olacak kısmetse. bize de cok gelen olmaz, yakın akrabalar gelirse gelir, arkadaslarım zaten düşünceli davranır cok sonra yani muhtemelen bayram sonrası gelirler. ikramlık icin de ben hazır düşünüyorum, yapabilirsem yaparım da cok kasmam kendimi. dedigin gibi oğlanı düşünüyorum ben de, birşekilde halledicez bakalım

kızlar nst de sancı cıkanlar acaba hissetmiş miydiniz sancıyı gitmeden once? benim ilk dogumumda dogumdan 1 gün önceye kadar bişey cıkmamıstı , dogum baslayınca yogun sancıyla gitmiştim oyle nstde cıkmıstı. şimdi zaman zaman kasık agrılarım oluyor, 5 sene de gecti üzerinden bircok seyı unuttum hatırlamıyorum. nst de sancı cıkan haber verebilir mi acaba nasıl hissettiğini

Teyzeler bu arada şu tatlılığımıza bakar mısınız eriyorummm Suyun fazla olmasının en güzel yanı çok net görüntüler alabiliyor olmamız dedi doktor :) Yalnız bu çocuk aynı ben
en net gördüğüm ultrason fotolarından :) maşallah cok tatlı
erkekti dimi canım, cogunlukla erkekler anneye benziyor :)

Bebeğin kilosu nasıl canım? Hiçbir şey için geç değil, iyi bir diyetle bol yürüyüşle ve gerekirse dahiliyenin önereceği tedavi ile devam edersin. Farkedildi ya önemli olan o

Teyzeler bu arada şu tatlılığımıza bakar mısınız eriyorummm Suyun fazla olmasının en güzel yanı çok net görüntüler alabiliyor olmamız dedi doktor :) Yalnız bu çocuk aynı ben
Masallah ne tatli. Parmaklari da kalp gibi gorunuyor, cok seker

Bebeğin kilosu nasıl canım? Hiçbir şey için geç değil, iyi bir diyetle bol yürüyüşle ve gerekirse dahiliyenin önereceği tedavi ile devam edersin. Farkedildi ya önemli olan o
3 kilo 75 gram şuan canım. Her akşam 1 saat yürüyorum. 1 haftadır yediklerime ekstra özen göstermeye çalışıyorum. Buna rağmen az önce 1.tokluk ölçtüm 152 çıktı. İnşallah yarın test sonuçlarım güzel gelir de bu işi diyetle hallederiz. İnsülin iğnesi vs. ihtimali beni korkutuyor açıkçası :/

Kızlar merhabalar, size bir şey sormak istiyorum. Göğüslerinizde bir değişiklik var mı? Benimkiler 2 haftadır döndüler sanki. Şişkinlik gitti küçüldüler gibi. Baya büyümüşlerdi bi garip geldi bana bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…