Ben de doktora bir danısayım umarım gecer hemenBenim vardı. Doktorum krem verdi kullandım 4 güne geçti.
Teşekkür ederim inşallah 6 hafta hemen geçer izne ayrılırsın izne boşluğa düştüm şuanda bende bir tuaf hissediyorumHayırlı olsun ne güzeellDarısı başımıza olsun inşallah. Daha 6 haftam var Şimdiden işe zor geliyorum. Bakalım nasıl idare edicem..? Allah kolaylık versin herekese
Buzluk işlerinden pek anlamam. Ekstra bir şey de yapamayacağım çünkü zamanım olmayacak. O yüzden o konuda bir şey diyemeyeceğim.
Pişirip mi koyuluyor saydıklarınmaşallah canım büyümüşler iyice sen dinlen yorma kendini gerekli önlemleri almışsınız zaten sağlıkla zamanında gelsinler inşallah
canım ben birkaç çeşit kurabiye, börek, yaprak sarma ve mantı, köfte yapacağım annemler gelince hazır olunca büyük rahatlık oluyor çünkü
Teşekkür ederim bekleyen herkesin günü göz açıp kapayıncaya kadar gelir inşallahgözünaydın darısı hala çıkamayanlara
benim hazırlayacaklarım şunlar;
-sarma
-pırasalı,kıymalı börek
-çaylı kurabiye hamuru
-tarçınlı kurabiye hamuru
-tahinli kurabiye hamuru
-starbucks kurabiye hamuru
-tuzlu pizza kurabiye hamuru
-poğaça peynirli, patatesli
-mozaik pasta
tabi hepsini ben yapmayacağım annem kız kardeşim yardım edecekler. poğaça hariç hepsini pişirmeden atacağım difrize.
Aa yemekliklerde mantıklı ne olur ne olmaz onlardanda yapıp atayımBen daha çok yemeklik tarzı koyacağım, hemen salçasını soğanını kavurup yemek ortaya çıkıyor.
Patlıcan yemeği, patatesi doğrayıp koyacağım, türlü yemeği malzemeleri doğrayıp koyacağım, sigara böreği, gül böreği, köfte, nohut fasulye haşlayıp atacağım.
Hiç hamur koymadım nasıl oluyor acaba, müsait zamanda tarif verir misin
Yok canım poğaça pişirip aticam digerleri çiğdenTeşekkür ederim bekleyen herkesin günü göz açıp kapayıncaya kadar gelir inşallah
Aldım ekran fotosunu yapacağım yavaştan dünden beri boşluğa düştüm alışkın değilim evde oturmaya bir tuaf hissediyorum şuan kendimi poğaça pişmiş atılmıyor mu yoksa senin tercihin mi
Ayy pardon tamam bende öyle yapacamYok canım poğaça pişirip aticam digerleri çiğden
Valla haklısın :) benim eşim keşke sebze bakliyat sevse ben de buzluga stoklarım da kendisi etsiz yapamıyor :/ bizde 2 güne bir et oluyor sofrada, öyle anlaştık başta :) bu sene ramazanda beklentisi yüksek olmayacak zaten kendisi de farkında, elimden geldiği kadar gerisi kaderben de misafirden ziyade kendim için yapıp koyucam valla o kadar özledim ki şunları rahat rahat yemeyi canım istediği an elimin altında olsun istiyorumaynı şeyi ben de düşünüyorum ramazan girecek eşim oruç tutuyor artık bi şekilde halledicez yine pişmiş olarak stoklarım ben de muhtemelen ramazana yakın öyle çok kolay oluyor yanına bi pilav bi salata kurtarıcı oluyor
inşallah saglıkla vaktinde gelir canım. ramazan başlarken bizim bebiş 3-4 haftalık filan olacak kısmetse. bize de cok gelen olmaz, yakın akrabalar gelirse gelir, arkadaslarım zaten düşünceli davranır cok sonra yani muhtemelen bayram sonrası gelirler. ikramlık icin de ben hazır düşünüyorum, yapabilirsem yaparım da cok kasmam kendimi. dedigin gibi oğlanı düşünüyorum ben de, birşekilde halledicez bakalımBen hic mi hic gelecek misafirlerin ikramliklarini dusunmuyorum benim zsten sonrasi bayram bayram da da gelen olur onun öncesi akrabalar gelmez. Benim tek dusuncem oğlumun yeme içmesiDogumum da tam ramazana denk geliyor etrafimdakiler oruc halleriyle baya yorulacaklar onu dusunuyorum. 23 Mart Ramazan. Benim dogum Mart sonu Nisan basi olur Allahtan baska bir sey cikip daha erken olmazsa.
son 3 kontrolde, 1er ay arayla 0.99 - 0.83 - 0.81 cıktı canımNe kadar düşüyor canım mesala son testinde, tsh kaçken, t4 kaç çıktı?
en net gördüğüm ultrason fotolarından :) maşallah cok tatlıTeyzeler bu arada şu tatlılığımıza bakar mısınız eriyorummmSuyun fazla olmasının en güzel yanı çok net görüntüler alabiliyor olmamız dedi doktor :) Yalnız bu çocuk aynı ben
Evet aslında doğru ama bu zamana kadar su ve bebişin kilosu normal gidiyordu o yüzden şüphelenmemiş olabilir. Yine de yükleme yaptırmadığı hastalarını en azından dahiliyeye bi yönlendirebilirdi. İnşallah canım
Bana dün kontrolde bundan sonra her geldiğinde nst giriceksin dedi. İlk defa 34 haftlıkts girdim kızlar 2 hafta sonra çağırdıBen de öyle tahmin etmiştim canım doğuma kadar her kontrolde girerim gibi duruyor
Masallah ne tatli. Parmaklari da kalp gibi gorunuyor, cok sekerTeyzeler bu arada şu tatlılığımıza bakar mısınız eriyorummmSuyun fazla olmasının en güzel yanı çok net görüntüler alabiliyor olmamız dedi doktor :) Yalnız bu çocuk aynı ben
Evet erkek canım, katılıyorum kesinlikle. Abim de aynı anneme benzer. Eşim de aynı kayınvalidem :) İllaki benzemeyen de vardır ama benim çevremde çok var böyle örneken net gördüğüm ultrason fotolarından :) maşallah cok tatlı
erkekti dimi canım, cogunlukla erkekler anneye benziyor :)
3 kilo 75 gram şuan canım. Her akşam 1 saat yürüyorum. 1 haftadır yediklerime ekstra özen göstermeye çalışıyorum. Buna rağmen az önce 1.tokluk ölçtüm 152 çıktı. İnşallah yarın test sonuçlarım güzel gelir de bu işi diyetle hallederiz. İnsülin iğnesi vs. ihtimali beni korkutuyor açıkçası :/Bebeğin kilosu nasıl canım? Hiçbir şey için geç değil, iyi bir diyetle bol yürüyüşle ve gerekirse dahiliyenin önereceği tedavi ile devam edersin. Farkedildi ya önemli olan o
aynennnnn yaaa:) erzurumluyum ben çay içmeden duramıyorumCanım benim hamilelikte vazgeçemediğim tek şey çay sanırım günde 8 bardak içiyorum bazen suyu da 3-3.5 litre arası içiyorum. Diyorum zaten çocuğum ilk çay isteyecek galiba
Inşallah canım benim, ne deseler yapıyoruz el mahkumbana da öyle geldi canım ama bu saatten sonra doktoru değiştiremezsin, doktorla zıtlaşmak da hoş olmaz. neyse az kaldı, hayırlısıyla sağlıkla tamamlayalım şu süreci inşallah