Sen bol bol köfte at buzluğaValla haklısın :) benim eşim keşke sebze bakliyat sevse ben de buzluga stoklarım da kendisi etsiz yapamıyor :/ bizde 2 güne bir et oluyor sofrada, öyle anlaştık başta :) bu sene ramazanda beklentisi yüksek olmayacak zaten kendisi de farkında, elimden geldiği kadar gerisi kaderoğlum için bişeyler koyucam ama buzluga, şu izne bir çıkabilsek..
valla aynen ya , daha işlerim var 37den sonra bana 2 hafta lazım, sezaryen olacagı icin doktorla da bir pazarlık yapıcaz gibi bakalımSen bol bol köfte at buzluğainşallah bi cikabilsek sanki izne cikip 2 gün sonra dogurcam gibi geliyor
bence gözün alışmıştır canım :) benimkiler de cok büyüdü artık normal geliyor :)Kızlar merhabalar, size bir şey sormak istiyorum. Göğüslerinizde bir değişiklik var mı? Benimkiler 2 haftadır döndüler sanki. Şişkinlik gitti küçüldüler gibi. Baya büyümüşlerdi bi garip geldi bana bu durum
Nst de sancı çıktığında hissediyordum öyle hatırlıyorum belimden başlayan bir ağrıydı. Ama gece benim suyum gelmeye başlamıştı sızıntı şeklinde o gün girdiğim nst de hissettiğim ağrı daha fazlaydı sırt üstü mümkün değil yatamamistimkızlar nst de sancı cıkanlar acaba hissetmiş miydiniz sancıyı gitmeden once? benim ilk dogumumda dogumdan 1 gün önceye kadar bişey cıkmamıstı , dogum baslayınca yogun sancıyla gitmiştim oyle nstde cıkmıstı. şimdi zaman zaman kasık agrılarım oluyor, 5 sene de gecti üzerinden bircok seyı unuttum hatırlamıyorum. nst de sancı cıkan haber verebilir mi acaba nasıl hissettiğini
Bu da olabilirbence gözün alışmıştır canım :) benimkiler de cok büyüdü artık normal geliyor :)
Aile hekiminden alırım o zaman da grip oldum diyeBen de sizin gibi düşünmüştüm 5 gün rapor alırım demiştim ama 2 rapor birbiriyle ters düşer dedi doktor alamazsın iyi olduğun için çalışır raporu verdim iyi değilsen izne ayrılmam gerek dedi
Çok pahalıymış cidden, İstanbuldaydın değil mi benim konuştuğum yer çok uygun piyasaya göre istersen sende bir bak instagramdan organizasyon_doraLavanta kesesine ne kdar paralar istiyorlar
Kızlar kontrolden çıktım çok şükür herşey yolunda 31+0 ız gelişimi önde çıktı 1 hafta 1858 grm boyu 41 çıktı
İnşallah ya dinlenmek için 2-3 günümüz olsun en azındanvalla aynen ya , daha işlerim var 37den sonra bana 2 hafta lazım, sezaryen olacagı icin doktorla da bir pazarlık yapıcaz gibi bakalıminşallah bebişlerimiz saglıkla vaktine yakın gelsin, vaktine yakın diyorum çünkü vaktini geçmesi de stres yaptırıyor :)
dogum basladıktan sonraki bende de sık sık gelen yogun bir agrıydı, belimden vuruyordu onu biliyorum. herhalde bişey hissetmeyip nstde sancı cıkması gibi bir durum cok nadirdir degilmi, beni korkutan o, umarım olmazNst de sancı çıktığında hissediyordum öyle hatırlıyorum belimden başlayan bir ağrıydı. Ama gece benim suyum gelmeye başlamıştı sızıntı şeklinde o gün girdiğim nst de hissettiğim ağrı daha fazlaydı sırt üstü mümkün değil yatamamistim
Merhaba. dogum basladıgında belden vuran bir agrı oluyor, agrı gelme sıklıgı ve süresi önemli, eğer dinlenince geçen kısa süreli bir ağrıysa endişelenmenize gerek yok. 10 dk da bir yogun sancılar geliyorsa, bebek hareketlerinde azalma hissediyorsanız, su/nişan geliyorsa acil olarak doktorunuza haber vermeniz gerekir. ama daha cok var sizin, panik yapmayın. bebek de bazen karnımızı gerdiriyor belli bir yerde toplanıp karnımız kasılıyor, bunlar dogumla cok ilgili degil.Kızlar merhaba nstye kaçıncı haftada girdiniz acaba ben şuan 32deyim perşembe günü randevum var ama bir garip kasılmalar mı oluyor bebek mi gerdiriyor kasılma nasıl bişey ilk çocuk diye anlayamıyorum
Benimde günü gününü tutmuyor bir gün daha az bir gün daha çok hareket oluyorKızlar 31+6 oldum bugun bebegin hareketleri eskisine göre daha az ama daha hissedilir normal mi acaba
Yaa maşallah ne güzel poz vermişTeyzeler bu arada şu tatlılığımıza bakar mısınız eriyorummmSuyun fazla olmasının en güzel yanı çok net görüntüler alabiliyor olmamız dedi doktor :) Yalnız bu çocuk aynı ben
Benim bugun kontrolum vardi 31+3 nst girmedim sanirim bir sorun yoksa 34 den sonra giriliyorKızlar merhaba nstye kaçıncı haftada girdiniz acaba ben şuan 32deyim perşembe günü randevum var ama bir garip kasılmalar mı oluyor bebek mi gerdiriyor kasılma nasıl bişey ilk çocuk diye anlayamıyorum
Yeri daraldığı için öyle oluyormus canım önemli olan hissetmen. Birde duruşuna gore de değişiyor gün günü tutmuyorKızlar 31+6 oldum bugun bebegin hareketleri eskisine göre daha az ama daha hissedilir normal mi acaba
İşte ben de takmamak istiyorum gözümle görünce kötü oluyor görmediğim için dışarıdan yiyorum sanırımtırnak benim de hassas noktam, hiç uzatamam tırnaklarımı, uzun tırnaklar görünce de tiksinti uyandırıyorama tabi dısarıdan yemek yiyorum hangi ellerle ne yapıldıgını hiç bilmiyoruz ama okadar da takarsam hiçbişey yiyemem hayat keyif vermez diye düşünüyorum
midem almıyor ki 1 taneyi zor içiyorum sanki ödem atıyormuşum gibi de hissetmiyorum açıkçası2 taneye kadar soda oneriliyor. Benim Doktor bi tane her gun ic dedi. Ben cok seviyorum bazen 3 oluyor
maşallah sankş doğmuş öyle çekmişsiniz o kdar net. Sağlıkla gelsin kuzucukTeyzeler bu arada şu tatlılığımıza bakar mısınız eriyorummmSuyun fazla olmasının en güzel yanı çok net görüntüler alabiliyor olmamız dedi doktor :) Yalnız bu çocuk aynı ben
canım ben de sürekli toplanma sertleşme kasılma oluyordu 20.haftadan beri. Ama ben başka bişi anlamadım zaten çok hafif sancım çıktı doktor bununl doğurmazsın merak etme dedi canımkızlar nst de sancı cıkanlar acaba hissetmiş miydiniz sancıyı gitmeden once? benim ilk dogumumda dogumdan 1 gün önceye kadar bişey cıkmamıstı , dogum baslayınca yogun sancıyla gitmiştim oyle nstde cıkmıstı. şimdi zaman zaman kasık agrılarım oluyor, 5 sene de gecti üzerinden bircok seyı unuttum hatırlamıyorum. nst de sancı cıkan haber verebilir mi acaba nasıl hissettiğini
Bazı dönemlerde bana da oldu, yumuşamış ve hassasiyet gitmişti şimdi tekrar şişdiler elleyince acıyor. Endişelenmeyin hormonların değişkenliği yüzünden oluyor.Kızlar merhabalar, size bir şey sormak istiyorum. Göğüslerinizde bir değişiklik var mı? Benimkiler 2 haftadır döndüler sanki. Şişkinlik gitti küçüldüler gibi. Baya büyümüşlerdi bi garip geldi bana bu durum
Ben haftaya gireceğim daha girmedim. Kasılmayı nasıl anlatayım regl ağrısı gibi de eklik edebililiyor boyle aşağı doğru baskı oluyor. Karnın taş gibi sert oluyor bebek bir yere toplanıyor gibi .Kızlar merhaba nstye kaçıncı haftada girdiniz acaba ben şuan 32deyim perşembe günü randevum var ama bir garip kasılmalar mı oluyor bebek mi gerdiriyor kasılma nasıl bişey ilk çocuk diye anlayamıyorum