2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sen bol bol köfte at buzluğa inşallah bi cikabilsek sanki izne cikip 2 gün sonra dogurcam gibi geliyor

Sen bol bol köfte at buzluğa inşallah bi cikabilsek sanki izne cikip 2 gün sonra dogurcam gibi geliyor
valla aynen ya , daha işlerim var 37den sonra bana 2 hafta lazım, sezaryen olacagı icin doktorla da bir pazarlık yapıcaz gibi bakalım inşallah bebişlerimiz saglıkla vaktine yakın gelsin, vaktine yakın diyorum çünkü vaktini geçmesi de stres yaptırıyor :)

bence gözün alışmıştır canım :) benimkiler de cok büyüdü artık normal geliyor :)

Nst de sancı çıktığında hissediyordum öyle hatırlıyorum belimden başlayan bir ağrıydı. Ama gece benim suyum gelmeye başlamıştı sızıntı şeklinde o gün girdiğim nst de hissettiğim ağrı daha fazlaydı sırt üstü mümkün değil yatamamistim

Aile hekiminden alırım o zaman da grip oldum diye
Lavanta kesesine ne kdar paralar istiyorlar
Kızlar kontrolden çıktım çok şükür herşey yolunda 31+0 ız gelişimi önde çıktı 1 hafta 1858 grm boyu 41 çıktı
Çok pahalıymış cidden, İstanbuldaydın değil mi benim konuştuğum yer çok uygun piyasaya göre istersen sende bir bak instagramdan organizasyon_dora

İnşallah ya dinlenmek için 2-3 günümüz olsun en azından

dogum basladıktan sonraki bende de sık sık gelen yogun bir agrıydı, belimden vuruyordu onu biliyorum. herhalde bişey hissetmeyip nstde sancı cıkması gibi bir durum cok nadirdir degilmi, beni korkutan o, umarım olmaz

Kızlar merhaba nstye kaçıncı haftada girdiniz acaba ben şuan 32deyim perşembe günü randevum var ama bir garip kasılmalar mı oluyor bebek mi gerdiriyor kasılma nasıl bişey ilk çocuk diye anlayamıyorum
Merhaba. dogum basladıgında belden vuran bir agrı oluyor, agrı gelme sıklıgı ve süresi önemli, eğer dinlenince geçen kısa süreli bir ağrıysa endişelenmenize gerek yok. 10 dk da bir yogun sancılar geliyorsa, bebek hareketlerinde azalma hissediyorsanız, su/nişan geliyorsa acil olarak doktorunuza haber vermeniz gerekir. ama daha cok var sizin, panik yapmayın. bebek de bazen karnımızı gerdiriyor belli bir yerde toplanıp karnımız kasılıyor, bunlar dogumla cok ilgili degil.

İşte ben de takmamak istiyorum gözümle görünce kötü oluyor görmediğim için dışarıdan yiyorum sanırım
2 taneye kadar soda oneriliyor. Benim Doktor bi tane her gun ic dedi. Ben cok seviyorum bazen 3 oluyor
midem almıyor ki 1 taneyi zor içiyorum sanki ödem atıyormuşum gibi de hissetmiyorum açıkçası
Teyzeler bu arada şu tatlılığımıza bakar mısınız eriyorummm Suyun fazla olmasının en güzel yanı çok net görüntüler alabiliyor olmamız dedi doktor :) Yalnız bu çocuk aynı ben
maşallah sankş doğmuş öyle çekmişsiniz o kdar net. Sağlıkla gelsin kuzucuk
canım ben de sürekli toplanma sertleşme kasılma oluyordu 20.haftadan beri. Ama ben başka bişi anlamadım zaten çok hafif sancım çıktı doktor bununl doğurmazsın merak etme dedi canım

Bazı dönemlerde bana da oldu, yumuşamış ve hassasiyet gitmişti şimdi tekrar şişdiler elleyince acıyor. Endişelenmeyin hormonların değişkenliği yüzünden oluyor.

Kızlar merhaba nstye kaçıncı haftada girdiniz acaba ben şuan 32deyim perşembe günü randevum var ama bir garip kasılmalar mı oluyor bebek mi gerdiriyor kasılma nasıl bişey ilk çocuk diye anlayamıyorum
Ben haftaya gireceğim daha girmedim. Kasılmayı nasıl anlatayım regl ağrısı gibi de eklik edebililiyor boyle aşağı doğru baskı oluyor. Karnın taş gibi sert oluyor bebek bir yere toplanıyor gibi .

Kızlar saçma sapan bir gece yaşıyorum. Yani bir yanım kendime aşırı kızıyor bir yanım daha çok kızıyor. tüm gece resmen kirpik üstüne kirpik koymadım hala da öyle. Neyse akşam kıza balık yedirdik. Deniz baliklarina alerjisi var diye tatlı su yiyebiliyor sadece bizde Deniz balığı yedik. Saat kaç gibi diyim 7.5-8.00 gibi. Sonra gece uyumadan acıktı gece maması yaptım. (Pirinç unu,süt, muz, badem vs) ben unuttum balık yediğimizi yaparken de yedirirken de. Neyse Kız yedi uyudu, yarım saat sonra kalktı başladı kusmaya o zaman benim çanlar devreye girdi nasıl balık üstüne süt verirsin diye. Sonra da ateşi yükseldi. 37.5-38.5 atası düşüp yükseliyor aniden. Yatmadan önce birde dışım ağrıyor dedi diye dolven vermiştim tabi onu da kusunca pes pese ilac veremedim. Başında nöbet tutuyorum halen çocukta telef oldu bende telef oldum. İkinciye kussaydi hastaneye gidecektik ama yok, kalkıp kaç defa şu icti vs. Sadece ateş var. Birde idrari koyu yaptı bayağı. Zehirlenme danışma hattını aradım emin olamadım diye ordan da ikisi birleşip zehirlemez dedi ama ateş için bir şey diyemedi idrar koyuluğu için kustugu için vucutta su azalmıştır bol bol su içsin dedi. Tekrarı almadığı için hastaneye gitmedik bir yanım aşırı panik bir şey olacak korkusu, diğer yanım gayet sakin ama içim hiç rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…