Sağol bebisim her durumda rahatlattıgın icin@Ayseee1987annewith kızlar tsh a bu kadar takılmayın sizin degerlerinizde absürt bir durum yok zaten artik bebek kendi tsh hormonunu üretiyor. İlk haftalar önemliydi bizim icin. Bende tiroid sorunu olmasina rağmen şuan ilacımı bile düzgün içmiyorum unutuyorum takilmayin yani sorun olacak bi durum yok şuan sizin
benim de bu değer her kontrolde düşüyor tsh normal, doktorum genel olarak baktıgında hepsi iyi bir sorun yok dedi. hamilelikten dolayı düşük cıkıyor olabilir, yine de doktoruna sorarsın canımKızlar merhaba,
Doktorum bazı tatiller yazmıştı, bugün yaptırdım fakat tiroid TSH normal çıkarken FT4 çok düşük çıkmışendişelenmelimiyim. Sizlerin nasıl çıktı bu hormonlar?
Eki Görüntüle 3196530
t4 benim de alt sınırdan düşük, son 2 kontrolde 0.83 ve 0.81 cıktı, doktorum normal dedi, bir sorun olacagını sanmıyorum ama yine sorarsın canımPerşembe doktor kontrolüm var canım yine bir sorup güncellerim burayı
Teşekkür ederim canım benim
Perşembe doktor kontrolüm var canım sorup burayı güncellicem ama sen de öğrenirsen beni etiketleyebilir misin umarım bir sıkıntı yokturBir de ben tuz da tüketmiyorum ya tansiyondan dolayı o mu tetikliyor acaba diye de merak etmiyor değilim.
sağol canım çok yüksek değil ama ilaç içmediğimde 4,5-5 lerde oluyor ara ara kullanıp dengeliyorum işteSağol bebisim her durumda rahatlattıgın icintsh sorunun olduğunu bilmiyordum ben geçmiş olsun
Hayırlı olsun ne güzeellHanımlar dün itibariyle doğum iznine çıktım bende şimdi temizlik yapılcak 2 hafta sonra falan düşünüyorum onu birde buzluğa atmak için neler yaptınız ya da yapmayı düşünüyorsunuz bende yavaştan başlayayım fikir verirseniz sevinirim
merhaba sevgili hamilelik yoldaşlarım
bugün kontrolüm vardı . rahim ağzımı , bebekleri şu an sadece serklajım tutuyor 7 mm kalmış rahim ağzım. doktorum ciğer geliştiriciyi verdi artık bugün ilk ikiyi oldum yarın da diğer iki dozunu olacağım. eğer önümüzdeki 2 hafta bir sorun olmazsa 34-35 hafta arasında bir kontrole daha gideceğim ve duruma göre artık gün kararlaştıracağız inşallah36-37 leri görebileceğini pek sanmıyorum dedi. doğum çantam aceleye gelmişti şimdi detaylıca baştan hazırlayıp bekleyeceğiz artık. inşallah bi 2 hafta daha dururlar da küveze çok ihtiyacımız kalmaz
maşallah canım büyümüşler iyice sen dinlen yorma kendini gerekli önlemleri almışsınız zaten sağlıkla zamanında gelsinler inşallahayy amin inşallahhepimize o güzel günleri görmek nasip olsun
amin canım inşallahbiri 1790 diğeri 1840 gram ölçüldü bugün. ikiz standartlarına göre normaliz
canım ben birkaç çeşit kurabiye, börek, yaprak sarma ve mantı, köfte yapacağım annemler gelince hazır olunca büyük rahatlık oluyor çünküHanımlar dün itibariyle doğum iznine çıktım bende şimdi temizlik yapılcak 2 hafta sonra falan düşünüyorum onu birde buzluğa atmak için neler yaptınız ya da yapmayı düşünüyorsunuz bende yavaştan başlayayım fikir verirseniz sevinirim
Nst ücretini her seferinde ayrı alıyorlar, Nst ye gittiğimde muayene ücreti ödüyorum doktor bakıyor diye, 10 günlük kontrol süresince gittiğimde de sadece Nst alıyorlar. Bana da biraz para için yapılıyor gibi geliyor.riskli bir durum yoksa 32 den itibaren her hafta cok sanki. dedigim gibi benim önceki 36 dan sonra basladı. her seferinde ücret ödüyormusun, muayene gibi kontrol süresine dahil mi?
gözünaydın darısı hala çıkamayanlaraHanımlar dün itibariyle doğum iznine çıktım bende şimdi temizlik yapılcak 2 hafta sonra falan düşünüyorum onu birde buzluğa atmak için neler yaptınız ya da yapmayı düşünüyorsunuz bende yavaştan başlayayım fikir verirseniz sevinirim
30 balon, 2 balon standı, balon pompası, balon yapıştırma bantı hepsini 200 tl ye aldım. sadece tül kaldı onu da kapıyı ölçüp alıcam o da maksimum 50-60 tl tutar. ben doğururken kardeşimle teyzem halledicekler odayıLavanta kesesine ne kdar paralar istiyorlar
Kızlar kontrolden çıktım çok şükür herşey yolunda 31+0 ız gelişimi önde çıktı 1 hafta 1858 grm boyu 41 çıktı
Aynen ben de bir sey yapmayacagim. Sadece doguma yakin oğlum için kofte yapip buzluğa atarim. Ona hazir yemek.olsunHayırlı olsun ne güzeellDarısı başımıza olsun inşallah. Daha 6 haftam var Şimdiden işe zor geliyorum. Bakalım nasıl idare edicem..? Allah kolaylık versin herekese
Buzluk işlerinden pek anlamam. Ekstra bir şey de yapamayacağım çünkü zamanım olmayacak. O yüzden o konuda bir şey diyemeyeceğim.
Ben sigara böreği yapıp koyacağım, bir de anne köftesi stoklarım muhtemelen. Patatesli içler buzlukta durdukça risk oluşturuyor. Kurabiyeler de tazesi gibi olmuyor buzluktan çıkınca , bu ikisinden başka benim de aklıma başka bir şey gelmiyorHanımlar dün itibariyle doğum iznine çıktım bende şimdi temizlik yapılcak 2 hafta sonra falan düşünüyorum onu birde buzluğa atmak için neler yaptınız ya da yapmayı düşünüyorsunuz bende yavaştan başlayayım fikir verirseniz sevinirim
34. Hafatdan itibaren her kontrol öncesi nst girip gel dedi bana doktorumKızlar Nst ye her hafta girecek misiniz? Benim doktorum çıkmadan öyle söyledi ama çevremde kim duysa garipsiyor. Ben de muallakta kaldım.
Canım mozaik pastayı eğer çiğ yumurta çiğ yağdan yapıyorsan emzirme döneminde dikkat et, Salmonella riski çok yüksek. Patatesli poğaçalar 2 kez ısıtmaya gelmez. Tek seferde çıkardığını ısıtıp tüketmelisin.gözünaydın darısı hala çıkamayanlara
benim hazırlayacaklarım şunlar;
-sarma
-pırasalı,kıymalı börek
-çaylı kurabiye hamuru
-tarçınlı kurabiye hamuru
-tahinli kurabiye hamuru
-starbucks kurabiye hamuru
-tuzlu pizza kurabiye hamuru
-poğaça peynirli, patatesli
-mozaik pasta
tabi hepsini ben yapmayacağım annem kız kardeşim yardım edecekler. poğaça hariç hepsini pişirmeden atacağım difrize.
Benimki 2 hafta kadar önden başladı bunu demeye34. Hafatdan itibaren her kontrol öncesi nst girip gel dedi bana doktorum
Ben daha çok yemeklik tarzı koyacağım, hemen salçasını soğanını kavurup yemek ortaya çıkıyor.Hanımlar dün itibariyle doğum iznine çıktım bende şimdi temizlik yapılcak 2 hafta sonra falan düşünüyorum onu birde buzluğa atmak için neler yaptınız ya da yapmayı düşünüyorsunuz bende yavaştan başlayayım fikir verirseniz sevinirim
Hiç hamur koymadım nasıl oluyor acaba, müsait zamanda tarif verir misingözünaydın darısı hala çıkamayanlara
benim hazırlayacaklarım şunlar;
-sarma
-pırasalı,kıymalı börek
-çaylı kurabiye hamuru
-tarçınlı kurabiye hamuru
-tahinli kurabiye hamuru
-starbucks kurabiye hamuru
-tuzlu pizza kurabiye hamuru
-poğaça peynirli, patatesli
-mozaik pasta
tabi hepsini ben yapmayacağım annem kız kardeşim yardım edecekler. poğaça hariç hepsini pişirmeden atacağım difrize.
hayatımda hiç yumurta koymadım mozaik pastayaCanım mozaik pastayı eğer çiğ yumurta çiğ yağdan yapıyorsan emzirme döneminde dikkat et, Salmonella riski çok yüksek. Patatesli poğaçalar 2 kez ısıtmaya gelmez. Tek seferde çıkardığını ısıtıp tüketmelisin.
tariflik hiç bişey yok aslında canım bildiğin istediğin kurabiye hamurunu yoğur buzluk poşetine koy at difrize, pişireceğinde akşamdan buzdolabına çıkar sabaha kadar çözülüyor zaten yuvarlayıp pişir fırındaHiç hamur koymadım nasıl oluyor acaba, müsait zamanda tarif verir misin