Belli bir haftadan sonra 2 haftada 1, belli bir haftadan sonra da haftada bire iniyordu sanki canım. Seni bu haftandan sonra mı her hafta çağırdı? Süresini unuttum ben de şimdi. Doktordan doktora bir kaç hafta fark edebilir.Kızlar Nst ye her hafta girecek misiniz? Benim doktorum çıkmadan öyle söyledi ama çevremde kim duysa garipsiyor. Ben de muallakta kaldım.
Ben ilk 32 de girdim bu gittiğimde girecek miyim hiç bi fikrim yok ama bence sokar gibi geliyorKızlar Nst ye her hafta girecek misiniz? Benim doktorum çıkmadan öyle söyledi ama çevremde kim duysa garipsiyor. Ben de muallakta kaldım.
tırnak benim de hassas noktam, hiç uzatamam tırnaklarımı, uzun tırnaklar görünce de tiksinti uyandırıyorKesinlikle katılıyorum aşırı titiz değilim 7/24 bezle dolaşmıştım evde ama Wc kullanımı ve mutfak kullanımı için herkesin herşeyini yiyemem. Büyük ablam mutfakta iş yaparken bone takıyor saçları döküldüğü için. Elleriyle yapacağı bişi varsa eldiven takıyor rahatlıkla yiyorum biliyorum ki o da çok hijyenik ama ortanca ablam tırnakları uzun olduğundan tiksiniyorum hastenede doktorlar hep derdi vücudun en pis yeri tırnaklardır ne kadar temizlersen temizle arasına pislik kalıyor ve böyle yemek yapıyyorlar diyordu. Ama hastalar be getirse löp löp yiyorlardı ben ağzıma süremiyorum bana ne gelirse dağıtıyordum. Gerçekten sevmiyorum. Bu huyumu ne yapacağım bilmiyorum
2 taneye kadar soda oneriliyor. Benim Doktor bi tane her gun ic dedi. Ben cok seviyorum bazen 3 oluyorO zaman büyük ihtimalle sende de ödem fazla oluyor canım. Her gün 1 tane soda için diyorlar ödemi atmak için öyle yapmaya başladım 3 gündür her gün içiyorum.
32 de girdiysen bundan sonra hep ister. ben de bu c.esi gidicem 34+3 oluyor, belki başlatır. önceki hamileliğimde 36 dan sonra baslamıstı, her doktorun düşüncesi farklıBen ilk 32 de girdim bu gittiğimde girecek miyim hiç bi fikrim yok ama bence sokar gibi geliyor
soda cok faydalı ama içindeki sodyum değerinin yüksek olmaması önemli canım, ona dikkat et istersen2 taneye kadar soda oneriliyor. Benim Doktor bi tane her gun ic dedi. Ben cok seviyorum bazen 3 oluyor
Ben de öyle tahmin etmiştim canım doğuma kadar her kontrolde girerim gibi duruyor32 de girdiysen bundan sonra hep ister. ben de bu c.esi gidicem 34+3 oluyor, belki başlatır. önceki hamileliğimde 36 dan sonra baslamıstı, her doktorun düşüncesi farklı
Aynı soruyu aynı gün sormuşuz canım, bende cevap bekliyorum kızlardan. Senin yine iyi benim T4 0.52 çıkmış ama tsh 1.32 normal.Kızlar benim t4 değerim hep alt değerin çok az altında oluyor bu normal mi acaba mesela alt sınır 0.93 benim değerim 0.92. Geçen kan verdiğimde de aynıydı
32 den sonra her hafta dedi canım banaBen ilk 32 de girdim bu gittiğimde girecek miyim hiç bi fikrim yok ama bence sokar gibi geliyor
Olumsuz bir şey de görmedi ama bu aylarda risk yüksekmiş sanırım kontrol amaçlı bu kadar sık tutuyorlar aralığı.32 de girdiysen bundan sonra hep ister. ben de bu c.esi gidicem 34+3 oluyor, belki başlatır. önceki hamileliğimde 36 dan sonra baslamıstı, her doktorun düşüncesi farklı
Belli bir haftadan sonra 2 haftada 1, belli bir haftadan sonra da haftada bire iniyordu sanki canım. Seni bu haftandan sonra mı her hafta çağırdı? Süresini unuttum ben de şimdi. Doktordan doktora bir kaç hafta fark edebilir.
Evet aslında doğru ama bu zamana kadar su ve bebişin kilosu normal gidiyordu o yüzden şüphelenmemiş olabilir. Yine de yükleme yaptırmadığı hastalarını en azından dahiliyeye bi yönlendirebilirdi. İnşallah canımdoktorun senin biraz geç kaldı bu şeker mevzusunda yakeşke 20 li haftalarda takip isteseydi yükleme olmasa bile şimdiye düzene girmiş olurdu son haftalarda boşuna strese soktu seni. inşallah dahiliyeden güzel haberler alırsın
Ay bunu görmemişim, evet canım her hafta gel dedi. Yapacak bir şey yok mecbur biz de gideceğiz33/34.haftalardan sonra her hafta nstye almak istiyor doktorlar canım. Ben her hafta gireceğim doğuma kadar.
Perşembe doktor kontrolüm var canım yine bir sorup güncellerim burayıİlerleyen haftalarda t4 dusuyor sanirim,benim de oyle,ilk gebeligimde de oyleydi, bu durum hic sorun olarak gorulmedi.
Teşekkür ederim canım benimDegerin gayet iyi canim. Ben tsh icin ilac kullaniyorum ordan biliyorum.
Perşembe doktor kontrolüm var canım sorup burayı güncellicem ama sen de öğrenirsen beni etiketleyebilir misin umarım bir sıkıntı yokturAynı soruyu aynı gün sormuşuz canım, bende cevap bekliyorum kızlardan. Senin yine iyi benim T4 0.52 çıkmış ama tsh 1.32 normal.
Kizilay iciyorum, umarim onunki iyidir :) tesekkur ederimsoda cok faydalı ama içindeki sodyum değerinin yüksek olmaması önemli canım, ona dikkat et istersen
Geçen hafta girmiştim bugün tekrar girdim ama bi daha 2 hafta sonraya çağırdı beni canım. 35+4ümKızlar Nst ye her hafta girecek misiniz? Benim doktorum çıkmadan öyle söyledi ama çevremde kim duysa garipsiyor. Ben de muallakta kaldım.
Canım Kızılay marka maden suyu 2 çeşit; Yeşil ambalajlı Erzincan yüksek magnezyum düşük sodyuma sahip.Kizilay iciyorum, umarim onunki iyidir :) tesekkur ederim
Maşallah siz bayağı ilerlemişsiniz , 35 /36 ların darısı bize inşallah :)Geçen hafta girmiştim bugün tekrar girdim ama bi daha 2 hafta sonraya çağırdı beni canım. 35+4üm
Ben de maviyi seviyorumCanım Kızılay marka maden suyu 2 çeşit; Yeşil ambalajlı Erzincan yüksek magnezyum düşük sodyuma sahip.
Mavi ambalajlı Afyonkarahisar yüksek sodyum düşük magnezyuma sahip. Erzincan tercih etmekte fayda var.
riskli bir durum yoksa 32 den itibaren her hafta cok sanki. dedigim gibi benim önceki 36 dan sonra basladı. her seferinde ücret ödüyormusun, muayene gibi kontrol süresine dahil mi?32 den sonra her hafta dedi canım bana
Olumsuz bir şey de görmedi ama bu aylarda risk yüksekmiş sanırım kontrol amaçlı bu kadar sık tutuyorlar aralığı.
Valla canım 32de oldum, 33te istedi 34 te yine çağırdı. Hocam "bir problem yok değil mi" dedim "hayır sorun yok diyor.Özel hastanelerin para kazanma hırslarına o kadar fazla şahit oldum ki, her şeye bir tereddütle yaklaşıyorum.