2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hayırlı olsun ne güzeell 🤗 Darısı başımıza olsun inşallah. Daha 6 haftam var 😬 Şimdiden işe zor geliyorum. Bakalım nasıl idare edicem..? Allah kolaylık versin herekese 🙏
Buzluk işlerinden pek anlamam. Ekstra bir şey de yapamayacağım çünkü zamanım olmayacak. O yüzden o konuda bir şey diyemeyeceğim.
Teşekkür ederim inşallah 6 hafta hemen geçer izne ayrılırsın izne boşluğa düştüm şuanda bende bir tuaf hissediyorum 😊

maşallah canım büyümüşler iyice sen dinlen yorma kendini gerekli önlemleri almışsınız zaten sağlıkla zamanında gelsinler inşallah :nazar: :dua:

canım ben birkaç çeşit kurabiye, börek, yaprak sarma ve mantı, köfte yapacağım annemler gelince hazır olunca büyük rahatlık oluyor çünkü :super:
Pişirip mi koyuluyor saydıkların 🙈

gözünaydın darısı hala çıkamayanlara :KK70:

benim hazırlayacaklarım şunlar;
-sarma
-pırasalı,kıymalı börek
-çaylı kurabiye hamuru
-tarçınlı kurabiye hamuru
-tahinli kurabiye hamuru
-starbucks kurabiye hamuru
-tuzlu pizza kurabiye hamuru
-poğaça peynirli, patatesli
-mozaik pasta

tabi hepsini ben yapmayacağım annem kız kardeşim yardım edecekler. poğaça hariç hepsini pişirmeden atacağım difrize.
Teşekkür ederim bekleyen herkesin günü göz açıp kapayıncaya kadar gelir inşallah 😊
Aldım ekran fotosunu yapacağım yavaştan dünden beri boşluğa düştüm alışkın değilim evde oturmaya bir tuaf hissediyorum şuan kendimi poğaça pişmiş atılmıyor mu yoksa senin tercihin mi 🙈

Ben daha çok yemeklik tarzı koyacağım, hemen salçasını soğanını kavurup yemek ortaya çıkıyor.
Patlıcan yemeği, patatesi doğrayıp koyacağım, türlü yemeği malzemeleri doğrayıp koyacağım, sigara böreği, gül böreği, köfte, nohut fasulye haşlayıp atacağım.

Hiç hamur koymadım nasıl oluyor acaba, müsait zamanda tarif verir misin
Aa yemekliklerde mantıklı ne olur ne olmaz onlardanda yapıp atayım

Teşekkür ederim bekleyen herkesin günü göz açıp kapayıncaya kadar gelir inşallah 😊
Aldım ekran fotosunu yapacağım yavaştan dünden beri boşluğa düştüm alışkın değilim evde oturmaya bir tuaf hissediyorum şuan kendimi poğaça pişmiş atılmıyor mu yoksa senin tercihin mi 🙈
Yok canım poğaça pişirip aticam digerleri çiğden 🤭

ben de misafirden ziyade kendim için yapıp koyucam valla o kadar özledim ki şunları rahat rahat yemeyi canım istediği an elimin altında olsun istiyorum :KK70: aynı şeyi ben de düşünüyorum ramazan girecek eşim oruç tutuyor artık bi şekilde halledicez yine pişmiş olarak stoklarım ben de muhtemelen ramazana yakın öyle çok kolay oluyor yanına bi pilav bi salata kurtarıcı oluyor
Valla haklısın :) benim eşim keşke sebze bakliyat sevse ben de buzluga stoklarım da kendisi etsiz yapamıyor :/ bizde 2 güne bir et oluyor sofrada, öyle anlaştık başta :) bu sene ramazanda beklentisi yüksek olmayacak zaten kendisi de farkında, elimden geldiği kadar gerisi kader :KK70: oğlum için bişeyler koyucam ama buzluga, şu izne bir çıkabilsek..

Ben hic mi hic gelecek misafirlerin ikramliklarini dusunmuyorum benim zsten sonrasi bayram bayram da da gelen olur onun öncesi akrabalar gelmez. Benim tek dusuncem oğlumun yeme içmesi😀Dogumum da tam ramazana denk geliyor etrafimdakiler oruc halleriyle baya yorulacaklar onu dusunuyorum. 23 Mart Ramazan. Benim dogum Mart sonu Nisan basi olur Allahtan baska bir sey cikip daha erken olmazsa.
inşallah saglıkla vaktinde gelir canım. ramazan başlarken bizim bebiş 3-4 haftalık filan olacak kısmetse. bize de cok gelen olmaz, yakın akrabalar gelirse gelir, arkadaslarım zaten düşünceli davranır cok sonra yani muhtemelen bayram sonrası gelirler. ikramlık icin de ben hazır düşünüyorum, yapabilirsem yaparım da cok kasmam kendimi. dedigin gibi oğlanı düşünüyorum ben de, birşekilde halledicez bakalım

kızlar nst de sancı cıkanlar acaba hissetmiş miydiniz sancıyı gitmeden once? benim ilk dogumumda dogumdan 1 gün önceye kadar bişey cıkmamıstı , dogum baslayınca yogun sancıyla gitmiştim oyle nstde cıkmıstı. şimdi zaman zaman kasık agrılarım oluyor, 5 sene de gecti üzerinden bircok seyı unuttum hatırlamıyorum. nst de sancı cıkan haber verebilir mi acaba nasıl hissettiğini

Teyzeler bu arada şu tatlılığımıza bakar mısınız eriyorummm😍 Suyun fazla olmasının en güzel yanı çok net görüntüler alabiliyor olmamız dedi doktor :) Yalnız bu çocuk aynı ben🤭
en net gördüğüm ultrason fotolarından :) maşallah cok tatlı
erkekti dimi canım, cogunlukla erkekler anneye benziyor :)

Evet aslında doğru ama bu zamana kadar su ve bebişin kilosu normal gidiyordu o yüzden şüphelenmemiş olabilir. Yine de yükleme yaptırmadığı hastalarını en azından dahiliyeye bi yönlendirebilirdi. İnşallah canım🙏

Bebeğin kilosu nasıl canım? Hiçbir şey için geç değil, iyi bir diyetle bol yürüyüşle ve gerekirse dahiliyenin önereceği tedavi ile devam edersin. Farkedildi ya önemli olan o

Teyzeler bu arada şu tatlılığımıza bakar mısınız eriyorummm😍 Suyun fazla olmasının en güzel yanı çok net görüntüler alabiliyor olmamız dedi doktor :) Yalnız bu çocuk aynı ben🤭
Masallah ne tatli. Parmaklari da kalp gibi gorunuyor, cok seker 🐣❤️

Bebeğin kilosu nasıl canım? Hiçbir şey için geç değil, iyi bir diyetle bol yürüyüşle ve gerekirse dahiliyenin önereceği tedavi ile devam edersin. Farkedildi ya önemli olan o
3 kilo 75 gram şuan canım. Her akşam 1 saat yürüyorum. 1 haftadır yediklerime ekstra özen göstermeye çalışıyorum. Buna rağmen az önce 1.tokluk ölçtüm 152 çıktı. İnşallah yarın test sonuçlarım güzel gelir de bu işi diyetle hallederiz. İnsülin iğnesi vs. ihtimali beni korkutuyor açıkçası :/

Kızlar merhabalar, size bir şey sormak istiyorum. Göğüslerinizde bir değişiklik var mı? Benimkiler 2 haftadır döndüler sanki. Şişkinlik gitti küçüldüler gibi. Baya büyümüşlerdi bi garip geldi bana bu durum 🙈

X