Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben boyle safe dogal bebeklerin o temizligini gosteren bir sey istiyorum. Bu da guzel, guzel gunlerde kullanin. Renksiz sade hafifte cinsoyeti belli etsin yeter :) kizimda Pierre Cardin den hemen bulmustum. Simdi baktim, cok karisik geldi... Neyse aramaya devam cok tesekkur ederimErkeğe de var ya ben oglusuma aldım şöyle bişey Eki Görüntüle 3194285
Ben boyle safe dogal bebeklerin o temizligini gosteren bir sey istiyorum. Bu da guzel, guzel gunlerde kullanin. Renksiz sade hafifte cinsoyeti belli etsin yeter :) kizimda Pierre Cardin den hemen bulmustum. Simdi baktim, cok karisik geldi... Neyse aramaya devam cok tesekkur ederim
Canım kızımda hamileliği öğrendikten 1 hafta sonra yoğun kanamam olmustu. O zaman başlattı kanama onlensin , kanama alanları düzelsin diye, son zamanlarda da kasılma vs vardı o zamanda kullandırmisti. Horman ilacı olduğu için zararı yok demisti.Bunu hiç duymamıştım canım. Daha neler öğrenecez bakalım.
Canım sezeryan dogumlarda epidural veya spinal yapıldığında vücuttan anestezi çıkarken çok baş ağrısı yapıyor. Sık sık iki üç saatte bir nescafe içince o bas ağrısı hiç olmuyor o yüzden.canım kahve ne için bir kaç kez konusu geçti ama anlayamadım ben
Kızımda hep güzel Erkek setleri buldum hiç Kız bulamamıştım, şimdi oğlumda hep güzel kız setleri buldumAy ben guzel bir hastane cikisi bulamadim. Kizlara ne guzel seyler var, erkege yok kizlar oneriniz var mi?
O normalde zaten oluyor canım. Abös korkusu insanı manyak edebiliyor ben elim karnında uyuyordum en ufak kıpırtıda veya duraganlikta sıçriyordum resmenbebekler doğunca da bu muhtemelen nefes dinlemeye falan dönüşecek annelik manyaklık
Rengi kıvamı dokusu yapısı konuşulacak hatta birbirimize soracağız neden böyle başka bunu yaşayan var mı diye, özelden bez paylaşımları yapılacakdoktorun çok haklı çocuklar doğunca da boku şu renk bu renk diye triplere gircez
Yemek yemeden ölçme aclik kan sekeri, yemekte ilk lokmayı yedikten 1 saat sonra ölçme,1 tokluk , yemek ilk lokmadan 2 saat sonra 2.tokluk şekeri oluyor.Kızlar bir şey soracağım. Ben ölçümlere yeni başladığım için yanlış bir şey yapmamak adına sormak istedim. Sabah uyanınca hiç bişey yemeden akş ölçüyorum. Akşam da yemek yedikten 2 saat sonra tkş ölçüyorum. Doğru mu? 1.saat 2. Saat ne demek oluyor
Onu bende duydum. Normal dogumda 2.daha kolay sezeryanda daha zor dendiğini. Tahminim önceki kesi üzerine kesi atılması. Tek tahminim o.yani. tabi tecrubeli varsa bizi aydınlatırsa çok daha iyi olurKızlsr daha önceden 2.kez sezaryen olan vsr mı bizim gruptan. 2.si ilkine nazaran daha zor diyorlar genelde. Aslında daha kolay olması gerekmez mi? Hem tecrübe sahibiyiz. Bilmiyorum ki çoğunluk sezaryen mi olacak acaba kızlar.
Ben de tam tersini duydum 2. daha rahat ve daha cabuk iğlestik diye. Akrabalarim vs hepsi 2. de daha cabuk iglestiler.Onu bende duydum. Normal dogumda 2.daha kolay sezeryanda daha zor dendiğini. Tahminim önceki kesi üzerine kesi atılması. Tek tahminim o.yani. tabi tecrubeli varsa bizi aydınlatırsa çok daha iyi olur
Valla şimdiden tahmin edebiliyorum hele hormonların da verdiği yetkiye dayanarak kimbilir ne kafalar yasicazO normalde zaten oluyor canım. Abös korkusu insanı manyak edebiliyor ben elim karnında uyuyordum en ufak kıpırtıda veya duraganlikta sıçriyordum resmen
Hahaha kakaya bu kadar anlam yüklenen başka bi dönem yoktur heraldeRengi kıvamı dokusu yapısı konuşulacak hatta birbirimize soracağız neden böyle başka bunu yaşayan var mı diye, özelden bez paylaşımları yapılacak
Benimki beş günde gelmişti istersen gönderirim linkini canımTakı yastığı ve kapı süsü sipariş etmek istiyorum ama önerebileceğiniz 2 haftaya yetiştirebilecek bir yer var mı acaba birkaç yere sordum güvenilir bulduğum da şubat ortalarına anca yetişir dediler benim de bebişim ocak sonu bile zor bekleyecek gibi görünüyor isime yeni karar verince bu zamana kaldı
İnşallahTeşekür ederim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Bugün bende buraları okuyunca bir panik olmadım değil hemen bu hafta içi halledeceğim her şeyimi hazır olsun yoksa dediğin gibi olacakKız ben 34+2 şubatın 16 ı doğum olacak yine de hazırlamadım. Bi de sancım da çıktı hafif. Sömestir tatiline sakladım hepsini ciddiye almanın zamanı dediğin gibi yoksa apar topar gitmem zorunda kalırsam ortada ne don olacak ne gömlek milleti eve yollayacağım eşya getir diye
Tatil geldi bize şimdi daha yoğun çalışma başladı desene Ben bu hafta artık izne ayrıldım ikinci dönem okula gitmeyeceğim birkaç hafta rapor alıp 37 de ayrılacagım sen nasıl yapacaksın?Selam kızlar, umarım herkes iyidir. Benim bu hafta izin öncesi son hafta olduğu için yoğun geçiyor biraz. İnşallah cuma günü artık ayrılıyorum, vedalarla geçiyor biraz bu haftam sağlıkla afiyetle yine döneriz inşallah işimizin başına.
Bunun dışında bebiş iyi hamdolsun, yarın doktor kontrolüm var. Sabahları yataktan çıkmak çok zor oluyor, kendime öğle gibi geliyorum ağrılardan. Kasılmalarım, özellikle çatı ağrılarım aynen devam ediyor.
Çantamı filan sömestir tatilinde hazırlarım diyorum, sonra buzluk stoğu, sonra temizlik eksiklerim de hala var; bebek bakım çantası almadım, çikolata hediye olaylarına hiç girmedim.. inşallah kolaylıkla hallederiz sağlık olsun da yeter ki
Ayy çok sevindim hepinizin iyi olmasına Gözünüz aydın inşallah bir an önce kavuşursun yavrularınaMerhaba kızlar
Teşekkür ederim bir sürü güzel mesajlarınızı okudum ama biraz agriliydi dün gece sezeryan sonrası yazamadım hepinizden Allah razı olsun.
Ben ve bebisler iyiyiz, ben toparlamaya çalışıyorum minik kuslarım da kuvezde toparlamaya çalışıyorlar en yakın zamanda kavuşacağız inşallah. Mert Ali 2080 gram, Tuğrul 1850 gram ve Bilge 2085 gram olarak hayata geldi. Solunumları tamamen iyi durumda olmadığı için bir süre destek almaları gerekiyor. Ama dokrorlari çok iyi durumda olduklarını yakında yanımıza geleceklerini söylediler.
Umarım sizler de sağlıkla alırsınız bebislerinizi kucağınıza ben size bol bol dua ettim siz de bana dua edin sütüm inmedi çünkü 3 kere sagdim toplamda 1 2 damla ancak cıktı tüm taktikleri deniyorum Allah yardımcımız olsun mart ayının ilk bebekleri 34+0da dünyaya geldiler
Hepinizi kocaman öpüyorum gelip yazabildiğim zaman yazacağım size sevgilerimle
Evet bende bunu tercih ettim hatta çok tatlı yumuş bi battaniyesi vardı onu da aldım alt açmasıyla hepsi takım olduHAMUR Anne Bebek Bakım Çantası Yenidoğan Alt Açma Değiştirme Düzenleyici Çantası Organizer Elephant Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HAMUR Anne Bebek Bakım Çantası Yenidoğan Alt Açma Değiştirme Düzenleyici Çantası Organizer Elephant yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bundan aldım kuzum keçe olanlardan da aldım ben baya araştırdım 30 liralıklar çok dandik duruyordu bunu aldım baya iyi geldi diğerleri gibi ağzı yüzü yamuk durmuyor
Babysi Keçe Çok Amaçlı Organizer Anne Bebek Bakım Çantası Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Babysi Keçe Çok Amaçlı Organizer Anne Bebek Bakım Çantası Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben kızımda spinal anestezi sezeryan oldum. Doğumdan çıkıp hemşire çok başın ağrıyacak kahve içersin dedi. Ama çok şükür içmediğim halde gram başım ağrımadı. Heralde bünyeden bünyeye değişiyorCanım sezeryan dogumlarda epidural veya spinal yapıldığında vücuttan anestezi çıkarken çok baş ağrısı yapıyor. Sık sık iki üç saatte bir nescafe içince o bas ağrısı hiç olmuyor o yüzden.
Bu benim 3. SezeryanımKızlsr daha önceden 2.kez sezaryen olan vsr mı bizim gruptan. 2.si ilkine nazaran daha zor diyorlar genelde. Aslında daha kolay olması gerekmez mi? Hem tecrübe sahibiyiz. Bilmiyorum ki çoğunluk sezaryen mi olacak acaba kızlar.
Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım.Canım kızımda hamileliği öğrendikten 1 hafta sonra yoğun kanamam olmustu. O zaman başlattı kanama onlensin , kanama alanları düzelsin diye, son zamanlarda da kasılma vs vardı o zamanda kullandırmisti. Horman ilacı olduğu için zararı yok demisti.
Tamda 2-3 gündür aynı problemi yaşıyorum, şekere de baktım tansiyonada normal, hatta tansiyonu 10 dk fln önce ölçtüm, 10.5/5.5 çıktı.Kızlar 30+3 üm gebelik şekeri sınırda 1.saat tokluklar genelde 140larda çıkıyor diyetisyenimle yeniden görüştüm liste verdi iki gündür uyuyorum ama özellikle akşamları sanki böyle şeker yemişim de içim bayılmış gibi oluyor şekerimi ölçüyorum o an 90 falan tansiyona bakıyorum 10/6 civarı ama içim bi fena oluyor kadın doğum doktorumla görüşsemmi acaba size de oluyor mu ?
Hadi ya bi korktum ben ama bebeğim hareket ediyor vs ama yine de tedirgin oldum içim ılık ılık oluyorTamda 2-3 gündür aynı problemi yaşıyorum, şekere de baktım tansiyonada normal, hatta tansiyonu 10 dk fln önce ölçtüm, 10.5/5.5 çıktı.
Ama sanki hep uykum var gibi uyuzum
Vücut artık sadece dinlen diyor bana, film falan da pek izleyemiyorum artık odaklanamıyorum sanki. Hormonlardan olduğunu düşünüyorum.