- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
Çok sağol canım bi araştırayım burdan trendyolda çok pahalı gerçektencanım ben bu mustelanın setini ayrı ayrı aldım daha uyguna geldi sende ayrı ayrı bak istersen set daha pahalı ilginç şekilde
Mustela|Exporgin.com.tr
Mustela marka ürünlerini sayfamızda bulabilirsiniz.|Exporgin.com.trwww.exporgin.comMustela|Exporgin.com.tr
Mustela marka ürünlerini sayfamızda bulabilirsiniz.|Exporgin.com.trwww.exporgin.com
ben bu siteden aldım hem 500 tl üzerine 100 tl direk indirim uyguladı hemde pişik kremi 100 ml buradakinde bir bak istersen
Ne güzel canım diyetle herşey güzelce düzene girmiş maşaAllah benim su fazlalığı haricinde başka sıkıntım yoktu o da düzeldiğine göre endişe etmiyim o zamanEvet canım hatta benim bir tek suyum fazla değildi kese iç çapımda genişlemistı, yani bebeğim içinde bulunduğu kese orantısız büyümeye başlamıştı. Diyetle birlikte kese çapı da düzeldi, amniyon sivisida üst sinir altına düştü. Her doktor istemez nerden biliyorum ben biraz o zaman cocuk konusunda çok takıntılıydım. Manyaklık seviyesinde aynı anda 3 farklı doktora gidiyordum sadece o testleri 1 doktor istedi oda dediğim gibi çocuk yoğun bakımda çalışan prof olan hoca. Diğerleri önemsiz gördüler testleri hatta sorduğumda gerek yok demislerdi. Ama ben yaptırdım hepsini.