2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet canım oluyrodu ben de ağrı. Adet sancısı gibi oluyrodu hem belime hem kasıklarıma vuruyor hatta nefes darlığı yaşıyorum bazen oldupu zaman
Ben de aynı durumdayım, Çarşamba gidince sorayım bu durumu, zaten o gün nst ye gir demişti. Dediğin gibi inşallah 36.37 haftaları görelim de

O kadar iyi yaptın ki yılbaşından sonra herşeye zam geldi gerçekten. İndirim zamanında almadığıma en çok pişman olduğum şeylerden biri bu oldu yılbaşından önce 400e yakın fiyatlardaydı şimdi 546₺ olmuş😒
O yüzden senin enflasyonist bakış açını alkışlıyorum kuzum:KK9:😬
Benim de 322 tl ye aldığım iva natura seti 489 tl olmuş şimdi baktım sen diyince :KK70: tekli olarakta almıştım ben baya götürür beni onlar :KK70:

Ben de aynı durumdayım, Çarşamba gidince sorayım bu durumu, zaten o gün nst ye gir demişti. Dediğin gibi inşallah 36.37 haftaları görelim de
aynı şeyi 2 defa yaşadım karnım tef gibi geriliyor ve adet sancısı yaklaşık 10 dk sürüyor ama süründürür seviyede oldu midem falan bulandı ağrıdan. 2 sinde de magnezyumumu içmeyi unuttuğum zamanlardı demek ki içmesem daha sık olacak doktorum bana braxton hicks dedi yalancı kasılmalardan. Nst de sancı çıkmadı çünkü yolunda her şey dedi.

Aynı gün hem diyetisyene hem dahiliyeye gittim 190 çıktı benim dikkat etmeye başladım ölçümlerim 3 gündür açlıkta tokluk da normal değerlerde çıkıyor 1 hafta kontrol edip not edip doktora götürcem bakalım nolcak
şeker için nelere dikkat ediyosunuz. nasıl besleniyorsunuz acaba? diyet listeniz var mı acaba? varsa paylaşabilir misiniz? en ufak kaçamakta benim de yüksek çıkıyo

aynı şeyi 2 defa yaşadım karnım tef gibi geriliyor ve adet sancısı yaklaşık 10 dk sürüyor ama süründürür seviyede oldu midem falan bulandı ağrıdan. 2 sinde de magnezyumumu içmeyi unuttuğum zamanlardı demek ki içmesem daha sık olacak doktorum bana braxton hicks dedi yalancı kasılmalardan. Nst de sancı çıkmadı çünkü yolunda her şey dedi.
Ben magnezyum içince de oluyor, günde 1 defa içiyorum belki 2 taneye çıkarır. Çünkü dedigin gibi ciddi manada ağrı var.

Oh çok şükür son ay daha tedirgin olacağız herhalde rahatladım derken kendimi hastaneye attım yine:) baktım oynamıyor saat 7 den 11 e kdar 1 kere hareket etmişti dünde çok azdı. Doktor da hareketlerinde azalma olursa gel demişti. Çok şükür iyi pozisyondan da olabilirmiş bazı pozisyonlarda bebek hareket edemiyormuş fazla:) şimdş başladı yine kudurmaya neyse hareketlensin de panik yaptırmasın bize bşr daha :)
Rahat edince yan gelip yatiyolar bizi korkutuyolar 😄 son zamanlarimiz artik bi dolu korku yaşarız. Dun gece surekli asagiya vuruyodu oyle bi hareketlendi ki dedim cikacak heralde. Korkudan karnim agridi. Sonra dedim sanci yok sertlesme yok su yok sakin sakinnn😑 uyudum uyandim uyudum uyandim surekli

Bir kerette olmasada parça parça gelincede baya oluyor. Mesela ben kziimda elektrikli kahve makinasi vs hiç aklıma bile gelmedi ne bileyim dedim orda sıcak su buluruz akşam 9-10 kadar sorun yaşamadık ama sonra bulamayınca akrabaları arayıp istedik kahve fincanı kaşık vs onlar getirdi. Bu sefer ilk önce koyacağım😊
canım kahve ne için bir kaç kez konusu geçti ama anlayamadım ben :KK64:
O kadar iyi yaptın ki yılbaşından sonra herşeye zam geldi gerçekten. İndirim zamanında almadığıma en çok pişman olduğum şeylerden biri bu oldu yılbaşından önce 400e yakın fiyatlardaydı şimdi 546₺ olmuş😒
O yüzden senin enflasyonist bakış açını alkışlıyorum kuzum:KK9:😬
canım ben bu mustelanın setini ayrı ayrı aldım daha uyguna geldi sende ayrı ayrı bak istersen set daha pahalı ilginç şekilde

ben bu siteden aldım hem 500 tl üzerine 100 tl direk indirim uyguladı hemde pişik kremi 100 ml buradakinde bir bak istersen

Rahat edince yan gelip yatiyolar bizi korkutuyolar 😄 son zamanlarimiz artik bi dolu korku yaşarız. Dun gece surekli asagiya vuruyodu oyle bi hareketlendi ki dedim cikacak heralde. Korkudan karnim agridi. Sonra dedim sanci yok sertlesme yok su yok sakin sakinnn😑 uyudum uyandim uyudum uyandim surekli
Gerçekten çok stres içinde oluyoruz canım. Allah bize de sabır versin sağlıkla kavuşalım minnoşlsrımıza inşallah 🙏

ben bazen gece uyanıp hareket etsin diye bekliyorum hareket edince tekrar uyuyorum sonra sabah uyanınca neden öyle yaptığıma anlam veremiyorum :KK70: bebekler doğunca da bu muhtemelen nefes dinlemeye falan dönüşecek annelik manyaklık

Ne yaptın canım ben de doktora gittim haraketler bugün de çok az dı ama her şey normal çok şükür nstm de güzel çıktı açılmam var hala ama ilerlememiş 1 cm bile değilmiş aynı duruyor.
Canim Ssvd hakkinda ne.dusunuyorsun. Saglik sektorunde calismistin sanirim ve kizinin dogumundan baya zaman gecmis Ssvd hakkinda dusunceni merak ettim hic boyle bir sey dusundun mu

Kizlar ben doğum hediyesine karar verdim, uzun araştırmalar sonucu balkabagi mumluk alacagim💗 bi sürü rengi vardi en beğendiklerimi ekledim, birleştirdim. Buna denkngekmedennonce anahtarlık beğenmiştim onlarda çok güzel ama son fikrim mumluk oldu

Eklentiler

• IMG_20230119_134103.jpg
    IMG_20230119_134103.jpg
    157,5 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20230118-111039_Instagram.jpg
    Screenshot_20230118-111039_Instagram.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20230118_111019_315.jpg
    IMG_20230118_111019_315.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 60
X