2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bana yine sancı girdi regl ağrısı gibi uzandım geçsin diye bekliyorum
Canım bu aralar benimde ağrılarım sancım oluyor uzanıyorum iyi geliyor bazen yemek yaparken çok ayakta durduğımu farkediyorum uzanıyorum hemen. Bazende uzanırken de oluyor yalancı sancılar bunlar galiba bazen çok ürkütüyor beni ve korkuyorum

Ayy canım sağlıcakla gelsin inşallah minikler bizede haber ver merakta bırakma bizi. Rabbim yardımcın olsun inşallah canım

Canım bendede geliyor damla şeklinde atletimde görüyorum hep bende şaşırıyorum yaa

Eklentiler

• IMG_20230114_111638.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar selamlar epeydir giremiyorum buralara önceden okurdum yazamasam bile şimdi onu da yapamıyorum sürekli bi tempo halindeyim ve dün inanılmaz ağrım oldu 29+6 idi nst ye girdim mecburen bi tane ağrı çıktı ama rahim ağzında açıklık yok Protestan kullan biraz rahatlarsın dedi ee bide idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurole rağmen geçmedi antibiyotik (cefaks) yazdı al ikisini de aynı anda bişi olmaz dedi doktorum (5/6 yıllık doktorum bu arada epey rahattır) ama ben çok geriliyorum hamileliğin başından beri idrar yolu enfeksiyonu oluyorum durup durup bunun başka çaresi yokmu ya ilaç kullanmak istemiyorum sürekli

Kziimda onlarca kez nst ye girdim , gerek devlette gerek kendi doktorumun hastanesinde bazen de fakültede. Hiç bir nst hemşiresi meyve suyu vs içirmedi. Kaldı ki meyve suyu ile nst nin ne alakası varmi bilmiyorum çözemedim, o yüzden birsey diyemiyorum.

Son düzenleme:
Sağol canım iyiyim şükür Benimki direk bildiğin regl ağrısı gibi şiddetli giriyor rahmime bi 10 dk kadar sürüyor sonra kesiliyor direk. O sırada rahim kasılıyor anladığım kadarıyla. Cumartesi Nst ye girdim ben de normal çıktı sancı yoktu hiç artık sayılı günlerimiz kaldı çok normal vücut kendini hazırlıyor
Korkma canım normal hatta olması iyi bile vücudun organların kendini hazırlıyor benim hoşuma gidiyor kanama, düzenli sancı vs. Olmadığı sürece korkma artık çok normal

Geçmiş olsun Ayseee1987 bunu önermişti kendisi fayda görmüş sen de deneyebilirsin
Konu Mesajı '2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı' Anne Grupları - 2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
Kızlar selam hep çişim var gibi bi hissiyatım var ama çişim yok neler oluyor içerde acaba ya
Ay sorma ya aynı durumdayım evden çıkmadan giriyorum asansöre yetişmeden tekrar geliyor
Ben 1,65 eşim 1,90 boyu eşime çekiyor galiba Doktor birşey söylemedi maşallah dedi sadece
Persentilin çok üzerinde olsa dr mutlaka söylerdi bence kafana takma canım. Eşin ve sen iriyseniz zaten bebekte öyle olacak kaçışı yok
Ben doktoruma söyledim dayanamıyorum bazen 1. saat şekerim 145-150 oluyor dedim sınır dedi çok sıkma canını daha fazla yükselmesin dedi. Önemli olan 2. saat şekeri dedi o hep 120 nin altında onda sıkıntı yok dedim tmm dedi. Doktorum Hatay'ın en iyi doktorlarından ama çok rahat bu rahatlığı bazen beni mutlu ediyor bazen de çok geriyor
Kızlar su sıralar giyip memnun kaldığınız atlet var mi atletlerim olmuyor bana artık
Ben eşiminkilere sardım çok rahat uzun ve geniş Birde %100 pamuk daha ne olsun
Sağlıkla gelsinler inşallah dualarımız seninle
Kizlar bebegine yatak alan var mi? Sunger yatak oneriliyor diye okudum yayli yataklar iyi degilmis omurgalari icin.Aldiysaniz nereden aldiniz?
Benim aldığım beşikte yatak vardı canım o yüzden extra bakmadım hiç .
Hemen sipariş veriyorum o zman senden haber bekliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…