canım bende almadım ama yeni doğum yapan arkadaşım çok önerdi kararsız kaldım gerek yok diyenler de var kızımda sadece lansinoh krem kullandım ama kızım hastanede yatması gerekince hastanedeki güçlü makinalarla sağım yapmak zorunda kaldım o yüzden çok yara olmuştu bunda krem kullanmaya hemen başlayacağım bakalım birde göğüs kalkanı aldım onu da duruma göre alırım ebebek de falan da var
ayyy çok güzeller sağlıkla gelsin minik kuzucuk bende kendim yapacağım canım bunlardan ip siparişi vereyim de renklere karar veremedim
4 balıkta çokmuş canım ya ama 2 bile çok fark ettirir ayrıca haftası ile uyumlu ise neden bu kadar abartmış anlamadım bu doktorların da hepsi bir tuhaf memnun etmek çok zor kimisi kilo alıyorsun diye kızıyor kimisi de almıyorsun diye
canım sen doktorunla konuş o senin sürecine göre gerekli görürse ilaç verir şekerinde varsa şunları uygula demek çok doğru olmayabilir ama ıhlamur tüketebilirsin doktoruna danışıp nane limon zencefil bal tüketebilirsin birde ben hamileliğimin başında rahatsızlanmıştım bana c vitamini takviyesi önermişti supradyn gibi çok geçmiş olsun
eğer diğer türlü daha çok stres olacaksan evde kalman daha iyi bence ama kontrollerini ihmal etme canım tansiyon şeker yeme düzenine ekstra dikkat et sağlıkla atlatırsın bu dönemi inşallah az kaldı az daha sabredelim Rabbim yardımcın olsun