- 9 Ocak 2014
- 669
- 1.084
3 güzel bence de ama biz treni kaçırdık şimdi olduk 39, 3e zaman kalmadı :) isteyenlere inşallah. kariyer o bu derken bizden geçti, bakabilecek isteyen için bence de kalabalık aile çok güzel...Pastel tonlarini ben de cok severim. Aslinda 3 cocuk cok degil de 2. nin zorluğuna gore ona karar verecegim bazen aman yeter diyorum artik sonra bu da erkek olursa falan duygularindan sebep vazgeciyorum. Eşim cok istiyor olur mu bir kizimiz da olsun kizsiz olmaz diyor da bakalim zaman ne gosterecek bunu saglikla kucagimiza alalim daEşimin evlenmeden önce de hayali 2 erkek 1 kiz ve kizin da en kucukleri olmasi
ben de 29+1im...seninki 3 hafta önce gelecek desene, ödem benim de başıma bela ama bizim iş ortamında ayağa da kalkamıyoruz ki....Bugun 32+1 oldum takvime göre son 55 gün, ortalama 50 diyorum bizimki daha erken gelecek muhtemelen, calisma icin son 5 hafta, resmen gün sayıyorum
karindaki kasılmalar toplanmalar bende de var, uzun süre ayakta kalmamaya çalışıyorum ama bir yandan hareketli de olmak lazim ödem olmaması için, son düzlükteyiz kızlar az kaldi :)
haftada 4 bana da zor geldi ya, ben 1 zor yiyorum yaKız bu doktorlara da yaranilmiyor kilo alsan dert almasan dert Haftada 4 kere balıkta çok yaa ben yiyemem Bakalım bizimki ne alemde ben de biraz salladım bu arada beslenme işini
canım bu mideden su gelmesi bende de oluyor...bir de benim akşam yemeği geçe kalıyor, yemeye fırsat bulamıyorum sonra da yatınca çok kötü oluyorum...yesem ayrı yemesem ayrı....akşam eve gelince organik elma sirkeli su içiyorum, o biraz rahatlatıyor beni. bazen direk bardağa 1 kaşık karbonat atıpta da içiyorum, sonuçta rennie de sıkışıtırılmış karbonat... rüyana gelince ay sen rüyasını görmüşsün ben ilk oğlumda gerçeğini yaşadım böyle bir çirkinlik yoktu Allah seni inandırsın o çocuk nasıl değişti de bu kadar yakışıklı oldu hayret ediyor insan herkes çok yakışıklı diyor şimdi, acayip değişiyorlar yani :)Kızlar günaydın herkese. Bu gece resmen uyurken midemden su geldi acı ağzıma sapa döndüm sola döndüm sanki yemek borumda yangın var. Hemen kalktım gaviscon şurubu diktik kafama. Biraz rahat ettim geri yattım. Kramplar da ayrı mesele tabikide. Saçma sapan rüyalar görmeye devam ediyorum. Allah’ın gücüne gitmesin çok çirkin bir kızım olmuştu. Burnu lazların burnu gibi kocamandı.. sonra diyorum ki kardeşime bu seninki ben daha doğurmadım. O da ben erkek istemiyorum kız istiyorum diye tutturdu. Bu bebek kime benziyor diyorum me bana ne eşime benziyor sanki bize başka bebek vermişler diyorum. Resmen rüyalarımın saçmalık seviyesini bu gecede yaşadım elhamdulillah çok şükür
ayyy benim ilk oğlan doğduğunda bir görecektin, bildiğin çirkin ördek yavrusu dede gibi buruşuk şiş bir surat çok çirkindi ya, bize de hiç benzemiyordu karıştı mı acaba diye baya bir dalgasını geçmiştik eşimle...sonra o bebek bir değişti bir değişti, biz bile inanamadık şiyah saçlı doğdu sarışın bir bebek oldu resmen evrim geçirdi çocuk...yani bebeklikleri ile çok değişiyorlar ya....Kizlar bebek yeni dogunca, insan kafasini kulaklarini cok kafaya takiyor. Bu yastiklardan ben almadim ama reflu yatagimin baş kismi bu sekildeydi. Oglum yeni dogdugunda kafasi biraz uzundu asiri kafama takmistimSonra sirt ustu yatis pozisyoninda kafa yana gelecek sekilde uyuyorlar zaten bir sağa bir sola kontrolumun altinda iken de tamamen sirt ustu yatirdim kafasi zamanla tamamen top guzel kafa olduKulaklarda ustune yatinca memesi kalkiyor Allah im ona kafayi takmistim vucutlari su gibi ya cacuk sekil alir.diye korkuyordum sapka takiyordum kulaklari havaya kalkmasin diye neyse korktugum basima gelmedi. Minnacik guzel sekilli kullaklari var
ben de slikon göğüs ucu kullanmıştım, onun sayesinde emzirmeye devam edebildim...yoksa 2. günde çok fena olmuştu göğüslerim bizimki ememeyince...gümüş kapak bana doktorum mutlaka al demişti ama onun yerine avent in silikon göğüs kalkanını almıstım işimi gördü zaten en fazla 1 hafta kullandım, göğüs ucu yaraları cok uzun sürmüyor, belki hiç yaşamayacaksın bile.
benimki kaç 300 kalori arttı acaba of artık saldım valla gına geldi. yesem de alıyorum yemesem de anlamadım bu işi, benim sorun bütün gün oturmak, masa başı işi malum sabahtan akşama bilgisayar karşısındayız....ödemim de çok...dün hayatımda ilk defa duble iskender yedim, içimde sanki erkek bebek değil de aslan yavrusu var öyle bir iştah seviyesindeyim eşim bile şok oluyorhamileyken günlük kalori alımını 300 cal artırmak gerekiyor canım yani hamilelik öncesi beslenme düzeninde gidiyorsan porsiyonları bir miktar artırabilirsin ya da ara öğün ekleyebilirsin. bebeğe en cok kilo aldıran şeyler de hayvansal protein oluyor, oyuzden et balık önemli bir de yogurt, ayran, kefir tüketebiliyorsan.
canım benim hemen oldu ya, 2. gün emziremez durumda idim kanadı bildiğin, bizimki emmeyi bilemedi yavrucak, silikon meme uçları var onlardan kullandım...şimdi de onlardan alıp hazırlıklı gideceğim.Zaten göğüs ucu yarası da hemen olmuyor ben de de 1 ay geçti o zaman olmaya başlamıştı. Ama kardeşimde benden gördü gitti aldı o da olur diye yemin ediyorum 2 yaşına kadar yarasız beresiz emzirdi hiç gerek kalmadı ablamda öyle bi ben yaralıydım bunlar her yerde açıp şak diye emziriyordu. Ben dizlerimi yere vura vura emziriyordum
yakınız 57 ile hamile kaldım en son 73 idim 80i görecem herhalde böyle giderse54 ile hamile kaldım şuan 73,5 kg oldum kaş kilo aldığımı hesaplamak istemiyorum şuan
canım senin doktora çarşamba 7.20de gideceğim, çok iyi yaaa akşam da hasta görüyormuş direk atladım zaten...malum benim gün içinde gitmem zor oluyor iş yoğunluğundan...sen de bir sana zahmet ben tavsiye ettim bir arkadaşım gelecek diyeben de o durumdayım yarın doktor kontrolüm var azar işitmek istemiyorum amin :)
sen hiç konuşma 6 kg almışın daha ne olacak biz yandık ben maşallah danaya döndüm, 57 ile başladım en son 73 idim acayipte ödemim var...içimde sanki aslan yavrusu var o kadar iştahım açıldı ki, saldım artık anlamadım yesem de alıyorum yemesem deöff yarın ben de tartılcam orda yine en hafif kıyafetlerimi giyicem spor ayakkabı falan